WESTERN 1966
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.124
- Πόντοι
- 371
για πολύ σπέρμα...........καυλα
για πολύ σπέρμα...........καυλα
Το βράδυ αφιερωμένο πάντα στα μπούτια των φιλενάδων της. Πάντα όμως το πρωί έτοιμη για
να χωθω αναμεσαΑγάπη για πάντα με την αρχισυντάκτρια
Τυπε λες να τις μυηση στον λεσβιακό έρωτα;;Αχόρταγη Σταμ.Σαν η απόλυτη queen, η απόλυτη αφέντρα, με πλήρη επίγνωση και σκοπό, έχει πάρει κάτω από τις φτερούγες της,2 ενθουσιασμένες, περίεργες και…υποψιασμένες γυναικείες υπάρξεις για να της μυήσει στα πιο υγρά μονοπάτια
Τύποι σας ευχαριστώ για το βίντεο και γαμω τα ψαλίδια κάνει η καργιολ
Πολύ θα ήθελα να το δω,,,εάν μπορείτε, στείλτε το μου,,,σας ευχαριστωΤύποι σας ευχαριστώ για το βίντεο και γαμω τα ψαλίδια κάνει η καργιολα
Έχω δίκια μου παραλία τύπε ιδιωτική,εσένα σε κόβω για το κίνημα της πετσέτας άντε να διαμαρτυρηθείς εκεί καλύτεραγιατι επιτρεπονται τα 15χρονα εδω μεσα?πφφ ενταξει γελάσαμε την πρωτη φορα,αλλα εχει καταντησει γραφικη αυτη η τρολια συνεχεια σε ολα τα νήματα.Παρτε τα κουβαδακια σας και παιξτε σε αλλη παραλια ειλικρινα
Δεν μιλάω με φτωχαντζες πλεμπαιους τύπε λυπάμαιε μονο ιδιωτική θα έχεις τετοιος απληστος φαταουλας καπιταλας που εισαι.σιγουρα θα ζητας και λεφτα για δηθεν βιντεος.προσεξε μονο μην εκτιμήσεις και την πετσέτα στην φυλάκα καποια στιγμή.γκεγκε?
Ρε τύπε ειλικρινά τώρα είσαι βαρεμενος? Ήρεμα ρωτάωειπε το πλουσιοπαιδο λαμόγιο που εχει τοσα λεφτα που φτιαχνει ιστοριουλες για να παρει κανα φραγκο απο ανιδεους.το ξερεις οτι ειναι παρανομο αυτο που κανεις και οτι θα πας φυλακη?συνεχισε το και θα το μαθεις.
Αγάπη για πάντα με την αρχισυντάκτρια
Ρε τύπε είσαι σε σάιτ για μπουρδέλα αν δεν σου αρέσει το χιουμορακι και οι τρολιες τράβα σε κάνα κοσμοπολιταν για σοβαρή συζήτηση, άσε με τώρα να φάω την αστακομακαρονάδα μου με την ησυχία μουδεν ειμαι εγω που γραφω σε ολα τα νηματα για δηθεν βιντεος και μετα οποιος στα ζηταει λες οτι τα εσβησες ολα καταλαθος.μηπως εισαι εσυ ο βλαμενος?ουτε καν αστειο δεν ειναι αυτο που κανεις
Ζεσταθηκε το κορίτσι...και ήθελε να παίξει λιγάκι.Μα που πήγε το βρώμικο μυαλό σου;Για παμε και το δευτερο απο σημερα! Ετσι για να μας καυλωσει ξεκαθαρα με πασαρελα και μια κινηση χωρις λογο ( και καλα!! )
Μην βρίζεις μάν...Πουστρες
Μην δεις εσύ δύο καλές νοικοκυρές να ανταλλάσσουν απόψεις για ψαλίδια ,κλωστές και μόδα ...Αγάπη για πάντα με την αρχισυντάκτρια
Τύπε είσαι νέος και τα παίρνεις όλα τής μετρητοίς χαλάρωσε και δες τη ζωή με άλλο μάτι, σαν μεγαλύτερος στο λέω φιλικάδεν νομιζεις οτι κουραζει και δεν γελαει κανενας με αυτο που ονομαζεις χιουμορ και τρολια?ασε που χαλαει η φαση και τα νηματα με το να ρωτανε ολοι για δηθεν βιντεος.λιγο μυαλο θελει.καλη σου ορεξη
Η εκ δεξιών τραβελοφέρνει!Με την αρχισυντάκτρια υπάρχει καψούρα. Με τη γυναίκα του Σρόιτερ έρωτας μεγάλος