Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.543
- Πόντοι
- 12.756
σφιγγονται για να μην τους φυγουν τα χύσια που τους αδειασαν στο μουνιΟλες αυτές
Με το σηκωμένο πόδι
Περπατάνε κανονικά, ανθρώπινα ?
σφιγγονται για να μην τους φυγουν τα χύσια που τους αδειασαν στο μουνιΟλες αυτές
Με το σηκωμένο πόδι
Περπατάνε κανονικά, ανθρώπινα ?
Λίγος σεβασμός στην τηλεμανουλα...όμως σωστό το σχόλιο.σφιγγονται για να μην τους φυγουν τα χύσια που τους αδειασαν στο μουνι
Τι κρίμα να μην έχουμε κάνα πλάνο πέντε λεπτά πιο πριν...Ποιος ξέρει τι έκαναν πριν και δεν πρόλαβαν να σουλουπωθούν για την φωτογράφηση.
Όχι και τον πρωκτό;Θελει μονιμα γεματο τον κολπο της με σπερμα
Παντου τα θέλει! Μουνι, πρωκτό, βυζι, μούρη!Όχι και τον πρωκτό;
Εγώ ας πούμε πρώτα μούρη θα της τα έδινα!Για αυτόν την αγαπάμε και την στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις και όλα μας τα υγρά..
Συμφωνώ αρκεί να φορούσε γυαλιά....Εγώ ας πούμε πρώτα μούρη θα της τα έδινα!
Με η χωρίς εκεί θα τα έπαιρνε η καυλιαρα!Συμφωνώ αρκεί να φορούσε γυαλιά....
Κ μετά θα της ελεγα να τα αφήσει να τρέξουν πάνω στα βυζια της!Με η χωρίς εκεί θα τα έπαιρνε η καυλιαρα!
Ως διοπτρολαγνος έχω τα θέματα μου ...Με η χωρίς εκεί θα τα έπαιρνε η καυλιαρα!
Έστω κ ηλίου!Ως διοπτρολαγνος έχω τα θέματα μου ...
Είσαι σαδιστής...νόμιζα ότι θα προσφεροσουν να την βοηθήσεις να καθαριστεί με ένα golden shower...που είναι ο ιπποτισμος σου;Κ μετά θα της ελεγα να τα αφήσει να τρέξουν πάνω στα βυζια της!
Όχι!Έστω κ ηλίου!
Μπααα! Έτσι θα την άφηνα! Κ μετά θα της ελεγα να ντυθεί χωρίς να σκουπιστεί για να πάμε για ποτό!Είσαι σαδιστής...νόμιζα ότι θα προσφεροσουν να την βοηθήσεις να καθαριστεί με ένα golden shower...που είναι ο ιπποτισμος σου;
Πραγματικά είσαι σαδιστής...Μπααα! Έτσι θα την άφηνα! Κ μετά θα της ελεγα να ντυθεί χωρίς να σκουπιστεί για να πάμε για ποτό!
αφτο που το γραφι μπαριδακι;Θελει μονιμα γεματο τον κολπο της με σπερμα
Να κ η Φωτο!Πραγματικά είσαι σαδιστής...
Δεν φταις εσύ...αυτή έδωσε στόχο και σε ενέπνευσε αναλόγως.Να κ η Φωτο!
Να σε πληρώσει κιόλας;ντεκαβλε γκομενα αμα δεν τα σκασι δεν εχι τιποτισ
Μάπα, βυζι κ κατευθείαν έξοδο!Δεν φταις εσύ...αυτή έδωσε στόχο και σε ενέπνευσε αναλόγως.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να σε πληρώσει κιόλας;