blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.666
- Πόντοι
- 26.096
Υπάγω να αναπληρώσω την ποσότητα < beverage >, το οποίο εκλείπει από το ποτήρι μου.
My testicles are bouncing ... εάν θέλετε να μεταφράσετε την ελληνική επιστημονική έκφραση < τ΄ αρχίδια μου κουνιούνται >.
ΖΗΤΩ
Παίδες εν τάξει ,
η χώρα θα φτιάξει,
θα γίνει μοντέλο,
το τώρα μπουρδέλο !
Χωρίς τρομοκράτες,
οι μάυρες γραβάτες,
θα βάλουν σειρά,
στη χώρα του ,....θα !
Ο κίνδυνος πάει,
η χώρα πετάει,
η ΕΛ.ΑΣ μεγαλώνει,
η νύχτα ζυγώνει !
Και ο νοών νοείτω
...ζήτω και πάλι ζήτω !
ΟΚ, αλλά moving σημαίνει και κινούμενος οπότε σωστό είναι και το δικό μου, σε ελεύθερη απόδοση.
Το 2ο που είναι;
Εις την Αγγλικήν πάντως δεν είναι σωστό αυτό που αναγράφετε.
United we stand. Εσείς ως δεδηλωμένος γαύρος θα έπρεπε να το γνωρίζετε αυτό.
Και για να το ολοκληρώσουμε. Moving σημαίνει μετακινούμενος.
Μα γιατί το λέτε αυτό; 18 μέλη και 9 επισκεπτες διαβάζουν το εν λόγω thread!Όχι μόνο μετακινούμενος, το έψαξα κι εγώ σε λεξικό, σημαίνει και κινούμενος.
Το θέμα είναι πως το "My testicles are moving ... " κι έτσι σε ελεύθερη απόδοση ωραίο είναι.
ΥΓ:Ωραίο χαβαλέ κάνουμε.Που να πάμε σε κανένα ποιο σοβαρό θέμα.Θα πέσει υπό του μηδενός η τηλεθέαση.
O απλος πολιτης εξυπνακια, δεν κινδυνευει από μια βομβα που σκαει?τι είναι αυτά που γράφεις ρε μαν νομίζω ήμουν σαφής, τον μαζιώτη τον φοβόντουσαν τα λαμόγια που κυβερνάνε όχι ο απλός πολίτης
O απλος πολιτης εξυπνακια, δεν κινδυνευει από μια βομβα που σκαει?
και από λαθρομετανάστες ή έλληνες μαχαιροβγάλτες κινδυνεύει καθημερινά, τι να λέει
ο αστυνομικος είναι "απλος πολιτης"?μπορείς να κοπανιέσαι όσο θέλεις, εγώ δεν είπα ότι κακώς τον συνέλαβαν, είπα ότι δεν κάνει κάποια διαφορά στον απλό πολίτη που δεν κυκλοφορεί πλέον ελεύθερος, άλλοι θα κοιμούνται λίγο πιο ήσυχα από χθες
Μα γιατί το λέτε αυτό; 18 μέλη και 9 επισκεπτες διαβάζουν το εν λόγω thread!
Θρεντακι που δεν συμμετεχει ενεργα ο αλεξ71 δεν εχει θεαση...Αυτά είναι ποσοστά ΝΔ & ΚΚΕ αντίστοιχα στις Βουλευτικές εκλογές τον Μάη του'12.
Το βουλιάξαμε το θρεντάκι συγκυβερνήτα ...
Θρεντακι που δεν συμμετεχει ενεργα ο αλεξ71 δεν εχει θεαση...
ο αστυνομικος είναι "απλος πολιτης"?
Οι παρευρισκόμενοι στο Μοναστηρακι που βρεθήκανε εν μεσω πυρων, είναι απλοι πολιτες ή κατι άλλο?
ο 15χρονος που σκοτωθηκε το 2010 από τη βομβα της Συνωμοσίας των Πυρηνων της Φωτιας, ηταν "απλος πολιτης"?
Για πες...