LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
οχι παντα....στα κουμουνια,αναρχοαπλυτους κλπ γινεται στα μπουτια συνηθως
Τότε είναι προειδοποιητική για τους επόμενους
οχι παντα....στα κουμουνια,αναρχοαπλυτους κλπ γινεται στα μπουτια συνηθως
Όταν ο διωκόμενος τραβάει γκάνι και πυροβολεί να σημαδεύουνε κατευθείαν ανάμεσα στα φρύδια.
Ο πραγματογνώμονας το είπε ρε τύπε όχι εγώ. Ένας εξοστρακισμός έγινε στο μπαλκόνι και ο δεύτερος στις σιδερένιες μπάλες της Τζαβέλλα. Τώρα πώς γίνεται με τέτοια καραμπόλα ο Κορκονέας να είχε ανθρωποκτόνο άμεσο δόλο πρώτου βαθμού μόνο τα Εξαρχιόπουλα, η Κωνσταντοπούλου και ο κυρ Εισαγγελεάς το γνωρίζουν.
Μακάρι κι εμείς κάποτε να αποκτήσουμε ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
Αν και τα τελευταία χρόνια έχουμε ενθαρρυντικά σημάδια.
Ο πραγματογνώμονας το είπε ρε τύπε όχι εγώ. Ένας εξοστρακισμός έγινε στο μπαλκόνι και ο δεύτερος στις σιδερένιες μπάλες της Τζαβέλλα. Τώρα πώς γίνεται με τέτοια καραμπόλα ο Κορκονέας να είχε ανθρωποκτόνο άμεσο δόλο πρώτου βαθμού μόνο τα Εξαρχιόπουλα, η Κωνσταντοπούλου και ο κυρ Εισαγγελεάς το γνωρίζουν.
Μην το λες! Οι αριστερές κυβερνήσεις ιδίως τύπου Σύριζα είναι πιο σκληρές σε θέματα ασφάλειας. Μην κοιτάς λόγο κρίσης και Χ.Α., πριν από αυτά οι αστυνομία σε κυβερνήσεις "συντηρητικές" "κεντροδεξιές" "δεξιές" πες τις όπως θες έχουν την ρετσινιά της αυταρχικότητας και είναι πιο διαλακτικές/προσεκτικές. Ο Σύριζα/Τσίπρας για να παραμένει στην εξουσία θα τσακίσει τα Εξάρχεια και θα δεις τι σημαίνει "αριστερή αστυνομία"!Μακάρι κι εμείς κάποτε να αποκτήσουμε ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
Αν και τα τελευταία χρόνια έχουμε ενθαρρυντικά σημάδια.
Από την άλλη σκέφτομαι ότι κάποια στιγμή θα βγει ο Τσίπρας και θα τους πάρει και τα γκλομπ. Από ΕΚΑΜ, τσιγκολελέτες.
η τροχια της σφαιρας καμπυλωνεται τυπε.....δεν εχεις δει xmen;Μάλιστα.
Βλέπω σας έπεισε και εσάς η θεωρία της υπερσφαίρας.
Ότι μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν θα τους συνελάμβαναν καν. Ότι τώρα τους συλλαμβάνουν και όταν προβάλλουν αντίσταση τους δέρνουν. Ότι το άριστο θα ήταν να τους πυροβολούν επί τόπου.στη συγκεκριμένη φωτογραφία ποια είναι τα θετικά στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι 'είμαστε σε καλό δρόμο';
Ο ιατροδικαστής κάνει λόγο για εξοστρακισμό
Το έχουμε εξαντλήσει μην επανέλθουμε.
Ότι τους άξιζε πήραν. Άνοιξαν πυρ εναντίων των αστυνομικών ενώ στην ουσία πήγαν να κάνουν ληστεία.Αν σκοτωνόταν στο ''καθήκων'' ένας από τους αστυνομικούς τι θα έλεγαν μετά? Συγνώμη το κάνω γιατί είμαι επαναστάτης? Τι τους έφταιγε ο άνθρωπος να τον πάρουν στο λαιμό τους για τις μαλακίες τους.Και επειδή τυχαίνει να ξέρω,ο ένας από αυτούς είναι και από αρκετά εύπορη οικογένεια.Αντί να εκτιμήσει όλα τα καλά που έχει και να κοιτάξει να κάνει καλύτερη την κοινωνία του βοηθόντας κόσμο αυτός το έπαιζε γκανγκστερ και αλάνι χωρίς να ξέρει τι σημαίνει η ζωή και το πεζοδρόμιο.Μετά όταν θα είδε τις συνέπειες θα του έγινε μάθημα αλλά τώρα είναι αργά.Όλα τα ξεμοραμένα της γενιάς μου νομίζουν ότι έγιναν αλήτες και περνάνε δύσκολα κάνοντας μπάφο στα εξάρχεια και γυρνόντας σπίτι τους στην κηφησιά με το golf που τους αγόρασε ο μπαμπάς.Εμετός και λαπαδιασμένα παιδιά.τι το ενθαρρυντικό βλέπεις πχ στη συγκεκριμένη φωτογραφία και που βλέπεις την σωστή λειτουργία της αστυνομίας;
ο μονος εξοστρακισμος που εχει συμβει στα αληθεια,ειναι ενα σετ βυζγιων πόυ επεσε απο πορνοπεριοδικο ,κοντραρε στον καδο ,γκελ σε προφυλακτηρα φορτηγου και ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ στο ρημαδοσκατομυαλο σου ....Ο πραγματογνώμονας το είπε ρε τύπε όχι εγώ. Ένας εξοστρακισμός έγινε στο μπαλκόνι και ο δεύτερος στις σιδερένιες μπάλες της Τζαβέλλα. Τώρα πώς γίνεται με τέτοια καραμπόλα ο Κορκονέας να είχε ανθρωποκτόνο άμεσο δόλο πρώτου βαθμού μόνο τα Εξαρχιόπουλα, η Κωνσταντοπούλου και ο κυρ Εισαγγελεάς το γνωρίζουν.
Το ξέρω αυτό βρήκα πρόχειρο αυτό έβαλα. Ο ιατροδικαστής είχε καταθέσει ότι έγινε ένας εξοστρακισμός στη σιδερένια μπάλα και παράλληλα ότι τα ευρήματα επί της σφαίρας έδειχναν πρόσκρουση σε ΕΠΙΠΕΔΗ και ΛΕΙΑ επιφάνεια. Είχαν βρεθεί και ίχνη ασβέστη που αποκλείεται να υπήρχαν στη σιδερένια μπάλα. Ο τεχνικός σύμβουλος του Κορκονέα είχε αποδείξει ότι έγινε διπλός εξοστρακισμός. Πρώτα στο μπαλκόνι και μετά στη μπάλα. Και αυτό μάλλον ήταν το πιθανότερο και με βάση τους αυτόπτες μάρτυρες αφού έλεγαν ότι είχε το χέρι προτεταμμένο ελαφρά πάνω από το κεφάλι. Βέβαια μέσα στο κλίμα των ημερών όλα αυτά πήγαν περίπατο. Σε κάθε περίπτωση και ένας εξοστρακισμός να έγινε (που έγινα 2) ο Κορκονέας για να κατηγορηθεί για άμεσο δόλο πρώτου βαθμού θα πρέπει να ήθελε να πετύχει ακριβώς αυτό που πέτυχε. Οπότε θα μιλάγαμε για τον Ρομπέν των Δασών των όπλων. Ο άνθρωπος ανθρωποκτονία από αμέλεια έκανε (δηλαδή 5 χρονάκια) άντε από ενδεχόμενο δόλο όλως αυστηρά. Τα υπόλοιπα είναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ.Δεν αναφέρει πουθενά διπλό εξοστρακισμό το λινκ που έβαλες.
Αντιθέτως λέει:
"Αν δεν είχε ριχτεί η βολίδα προς το μέρος των παιδιών δεν θα είχε συμβεί τίποτα" υπογράμμισε ο ιατροδικαστής, διευκρινίζοντας ότι η πορεία της σφαίρας δεν ήταν άμεσα ευθεία, αλλά έπληξε μια τσιμεντένια μπάλα δαπέδου, αναπήδησε σε αυτήν και πέτυχε το θύμα".
Ότι μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν θα τους συνελάμβαναν καν. Ότι τώρα τους συλλαμβάνουν και όταν προβάλλουν αντίσταση τους δέρνουν. Ότι το άριστο θα ήταν να τους πυροβολούν επί τόπου.
5 χρονάκια? Ο τύπος έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε έστω και να δεχτώ ότι ήταν προιδοποιητική βολή που δε το πιστεύω ούτε με σφέρες,σε ένα παιδάκι που ούτε απειλούσε την ζωή ούτε την σωματική του ακεραιώτητα.Και να φάει 5 χρονάκια? Πέστο αυτό στην μάνα και τον πατέρα του παιδιού.Μακάρι να μην ξαναδεί το φώς της μέρας ο καθικαράς.Έτσι εύκολα τραβάς όπλο?Το ξέρω αυτό βρήκα πρόχειρο αυτό έβαλα. Ο ιατροδικαστής είχε καταθέσει ότι έγινε ένας εξοστρακισμός στη σιδερένια μπάλα και παράλληλα ότι τα ευρήματα επί της σφαίρας έδειχναν πρόσκρουση σε ΕΠΙΠΕΔΗ και ΛΕΙΑ επιφάνεια. Είχαν βρεθεί και ίχνη ασβέστη που αποκλείεται να υπήρχαν στη σιδερένια μπάλα. Ο τεχνικός σύμβουλος του Κορκονέα είχε αποδείξει ότι έγινε διπλός εξοστρακισμός. Πρώτα στο μπαλκόνι και μετά στη μπάλα. Και αυτό μάλλον ήταν το πιθανότερο και με βάση τους αυτόπτες μάρτυρες αφού έλεγαν ότι είχε το χέρι προτεταμμένο ελαφρά πάνω από το κεφάλι. Βέβαια μέσα στο κλίμα των ημερών όλα αυτά πήγαν περίπατο. Σε κάθε περίπτωση και ένας εξοστρακισμός να έγινε (που έγινα 2) ο Κορκονέας για να κατηγορηθεί για άμεσο δόλο πρώτου βαθμού θα πρέπει να ήθελε να πετύχει ακριβώς αυτό που πέτυχε. Οπότε θα μιλάγαμε για τον Ρομπέν των Δασών των όπλων. Ο άνθρωπος ανθρωποκτονία από αμέλεια έκανε (δηλαδή 5 χρονάκια) άντε από ενδεχόμενο δόλο όλως αυστηρά. Τα υπόλοιπα είναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Ο ιατροδικαστής κάνει λόγο για εξοστρακισμό
Το έχουμε εξαντλήσει μην επανέλθουμε.
ο Κορκονέας για να κατηγορηθεί για άμεσο δόλο πρώτου βαθμού θα πρέπει να ήθελε να πετύχει ακριβώς αυτό που πέτυχε.