priamos_xx
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2011
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
δεν ξερω αν το καταλαβατε, αλλα ολο αυτο και οι τραυματισμοι εγιναν για να τσιμπησει η ελλεηνιδα πωλητρια το 1 εκατομμυριο της επικυρρηξης ;)
Ρε συ λες;; Α! τη "ρουφιάνα"...
δεν ξερω αν το καταλαβατε, αλλα ολο αυτο και οι τραυματισμοι εγιναν για να τσιμπησει η ελλεηνιδα πωλητρια το 1 εκατομμυριο της επικυρρηξης ;)
Σιγα μην της τα δώσουν καύλα μου,πότε έδωσαν σε τετοιες περιπτωσεις?
Ο Αστυνομικος που τραυματιστηκε κατα την διαρκεια των πυροβολισμων ειναι της Αντιτρομοκρατικης
Ο Αστυνομικος που τραυματιστηκε κατα την διαρκεια των πυροβολισμων ειναι της Αντιτρομοκρατικης
Σιγα μην της τα δώσουν καύλα μου,πότε έδωσαν σε τετοιες περιπτωσεις?
μπορεις να κανεις αυτη την περιγραφη και με τη φωνη του Πανου Σομπολου? ;)Πώς έγινε η σύλληψη
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, εδώ και ένα μήνα η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία είχε πληροφορίες ότι ο Νίκος Μαζιώτης βρίσκεται στην Αθήνα και κινείται στο κέντρο.
Σήμερα το μεσημέρι γύρω στις 12:30 αστυνομικοί ειδοποιούνται ότι ένα άτομο που μοιάζει με τον Μαζιώτη κινείται στο Μοναστηράκι.
Αστυνομικές δυνάμεις σπεύδουν στην περιοχή και τον βλέπουν να μπαίνει σε ένα κατάστημα στη συμβολή των οδών Ερμού και Αθηνάς με είδη κάμπινγκ και ζητά έναν σάκο. Η πωλήτρια του καταστήματος καταλαβαίνει ότι κάτω από την μπλούζα του έχει όπλο και ειδοποιεί την αστυνομία. Βγαίνοντας, οι αστυνομικοί τον καλούν να παραδοθεί. Εκείνος όμως πυροβολεί εναντίον τους και προσπαθεί να διαφύγει. Μπαίνει σε ένα ταξί και έχει μαζί του και ένα μεγάλο σακ βουαγιάζ. Οι αστυνομικοί τον καταδιώκουν και τον εγκλωβίζουν στην οδό Μητροπόλεως. Εκεί πέφτουν και οι δεύτεροι πυροβολισμοί.
Καθοδηγούμενοι από αξιωματικό της Αντιτρομοκρατικής που βρισκόταν στο Κέντρο Επιχειρήσεων στη ΓΑΔΑ, ο οποίος αντελήφθη ότι πρόκειται για τον Ν. Μαζιώτη, κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν στην οδό Μητροπόλεως 44, στην Καπνικαρέα. Εκεί ακολούθησε συμπλοκή.
ελλεηνιδα ητανε κοριτσαρα μου, που να λειτουργησει ο εγκεφαλος? ;) :-*Σιγα μην της τα δώσουν καύλα μου,πότε έδωσαν σε τετοιες περιπτωσεις?
ρε πού το ξέρετε ότι η πωλήτρια δεν θα πάρει τα χρήματα ή ότι και σε ανάλογες περιπτώσεις κανείς δεν έχει πληρωθεί, σιγά μην το έβγαζαν και τελάλη με ονοματεπώνυμα κλπ να βλέπαν μετά οι ρουφιάνοι τα ραδίκια ανάποδα
οι πρωτες που θα τη βγαλουν βουκινο θα ειναι οι ελεηνιδες φιλες της μαν ;)ρε πού το ξέρετε ότι η πωλήτρια δεν θα πάρει τα χρήματα ή ότι και σε ανάλογες περιπτώσεις κανείς δεν έχει πληρωθεί, σιγά μην το έβγαζαν και τελάλη με ονοματεπώνυμα κλπ να βλέπαν μετά οι ρουφιάνοι τα ραδίκια ανάποδα
τι θα γινει τωρα θα το κανουμε σαπουνοπερα το θεμα??
῍Η ἡ ἀστυνομία κοιμᾶται ὄρθια,ἢ ἦταν προσχεδιασμένο,ποὺ δὲν τὸ θεωρῶ καθόλου ἀπίθανο,ἄλλωστε δὲν ἔχουν καὶ πολὺ μακρινὲς σχέσεις οἱ τρομοκράτες μὲ γνωστὰ πρόσωπα τῆς οἰκονομικῆς καὶ πολιτικῆς ἐλὶτ τῆς χώρας...Ληστεία στην Ερμού μέρα-μεσημέρι, τη στιγμή μάλιστα που γινόταν προγραματισμένος έλεγχος από μπάτσους για παρεμπόριο.
Τόσο μυαλό έχουν οι "επαναστάτες" του κώλου, γι'αυτό η αριστερά πάει κατά διαόλου.
Έχουν αναρτηθεί ήδη οι αποδόσεις στο στοίχημα, για τον χρόνο απόδρασης του Μαζιώτη:
Over 5,5 μήνες: @3,75
Under 5,5 μήνες: @1,25
No escape: @28,00
τα στοιχήματά σας κύριοι
τι λες ρε φιλε σοβαρά τα λες αυτα τωρα τρομοκράτη πήγαν να συλλάβουν έτοιμο για ολα μήπως ήθελες να τον παραφυλαξουν να παει προς το μενιδι που εχει άπλα και δεν εχει και πολυκοσμία?Ο τραυματισμος δυο πολιτων κατα την διαρκεια της συλληψης ειναι απαρααδεκτος και πρεπει να κοπουν κωλοι κατα την γνωμη μου
Οι μπατσοι ειναι τελειως ηλιθιοι...
Ουτε μια σωστη σκευωρια δε μπορουν να σχεδιασουν.