kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Doctor Θάνατος!
Κι όμως, Zero, η γνωστική γύμνια τέτοιων τύπων καλύπτεται ΠΝΤΑ από το γνώστη γονέα...Όσο αυτός μπορεί, το φυντάνι δεν αποκαλύπτεται στο ...έκθαμβο κοινό!!!
Doctor Θάνατος!
Ταραντούλα έχεις χάσει λίγο τη μπάλα. Δεν πρέπει να δουλεύεις πολύ καιρό ε;
Το ALBA δεν είναι Αμερικάνικο. Πρόκειται για Ινστιτούτο Ελευθέρων Σπουδών που ίδρυσε πρώην καθηγητής του πανεπιστημίου Πειραιά και που φέρνει καθηγητές απο διάφορα πανεπιστήμια της Αμερικής. Αυτό όπως καταλαβαίνεις, ΔΕΝ το καθιστά Αμερικάνικο. Και φυσικά, με κανένα τρόπο κορυφαίο όπως λες. Από που κι ως που.
Η ΑΣΟΕΕ είναι καλό Ελληνικό πανεπιστήμιο αλλα με κανένα τρόπο κορυφαίο Ευρωπαικό. Και εγω τυγχάνει να εργάζομαι σε πολυεθνική και η ασοεε είναι..η ασοεεε. Κάτι πάνω από το μέσο όρο αλλα όχι κορυφαίο.
Επομένως οι σπουδές σου είναι σαφώς στο μέσο όρο και όχι πάνω απο αυτόν όπως προσπαθείς τεχνηέντως να τα εμφανίσεις
Στο μόνο που συμφωνώ είναι ότι οι απόφοιτοι κολλεγίων της αθήνας έχουν λιγότερες πιθανότητες να φτάσουν καπου ψηλά. Χωρις όμως τίποτα να αποκλείεται. Επίσης το ότι κάποιος έχει τελειώσει ΑΣΟΕΕ δε σημαίνει ότι θα φτάσει ψηλά. Στο λογιστήριό μας έχουμε πολλούς απόφοιτους ΑΣΟΕΕ με μισθό μέτριο.
Κανείς δε φτάνει ψηλά ΜΟΝΟ επειδή έχει ένα χαρτί. Και ΑΣΟΕΕ δεν είναι ούτε LSE, ούτε Harvard, ούτε INSEAD. Καλά, για το ALBA τι να λέμε. Ανύπαρκτο εκτός ελλάδας.
Εισαι μέσος όρος αγαπητή μου.
Το προβλημα των αποφοιτων ελληνικων πανεπιστημιων, ειναι η πιστη τους στο γεγονος οτι η επιτυχια τους στις πανελληνιες εξετασεις αποτελει την κορυφωση της ακαδημαικης τους καριερας, κατι που τους καθιστα αμεσως καλυτερους απο τους αλλους. Το τι εγινε μετα τα 18 και τις πανελληνιες εξετασεις, λιγη σημασια εχει για εκεινους.
Στην πραγματικοτητα, καποιος που κωλοβαραγε στα 17 και εφυγε εξω για να σπουδασει, δεν ειναι και αδυνατο να ειναι καλυτερος επιστημονας απο εναν αλλο που μπηκε αξιωκρατικα (δηλαδη μαλλον αποστηθιζωντας) στο πανεπιστημιο αλλα μετα περασε τα χρονια του με φραπεδες, ταβλι, καταληψεις, αμπελοφιλοσοφιες, τραπεζακια, εκδρομες στη Μυκονο, αντιγραφες κτλ. Αν δε ηταν και οργανωμενος στα κομματα, τοτε το πτυχιο το ειχε σιγουρο.
Κεμαλ έχω διδακτορικό (στα τελειώματα) και δημοσιεύσεις κ.α., διαφωνώ λίγο μαζί σου για αυτά που έλεγες περί PHd. Θεωρώ ότι δεν ισχούν σε μεγάλη κλίμακα..και ένα καλο ΜΒΑ μπορεί να σε κατάξει σε καλές θέσεις... και κορυφαίες...
Και κακώς καθόμαστε και τη λέμε ο ένας στον άλλο
Πάντα ρε πούστη μου οι έλληνες να την πει ο ένας στον άλλο αντι να δουν πως θα συνεργαστούν για κάτι καλύτερο
Και δε βγάζω φυσικά τον εαυτό μου απόξω
Καλη συνέχεια σε όλους
Σε συγκεκριμενο πανεμιστημιο του ΗΒ στο ιδιο Μαστερ εχουν δεχθει και γνωστο μου από Southeastern και απο ΑΣΟΕΕ και απο Deree και πιθανότατα να δέχονται και απο ΤΕΙ.
Αν στα ματια των Αγγλων αυτα ειναι ιδια πτυχια το τι λέμε εδω ειναι μπουρδες!!!!!!!
Κι ομως , η καρδουλα του το ξερει του ΕΛΤΑ!Στο γυμναστηριο τυπος ρωταει ενας τύπος παλιο συμμαθητη του
-Ποσα χρονια σπουδασες?
-5
- Τι μσθό παιρνεις?
-1100-1200€
- Ενώ εγώ δουλευω απο τα 18 και σήμερα παιρνω 1600€ απο τα ΕΛΤΑ και εχω και μια cabrio ΒΜW (ταχυδρομος ο τύπος).