You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σπουδές/Σχολές μαγειρικ'κς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα panos188
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε ειδες τον τελικο του μαστερ σεφ που τελειωσε πριν λιγο και πορωθηκες εΕχει κανεις εμπειρια με σχολες μαγειρικης?
Χρονια φοιτισης, διδακτρα....επαγγελματικες προοπτικες?
Ευχαριστω.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Εχει κανεις εμπειρια με σχολες μαγειρικης?
Ευχαριστω.
να πας στον ειδικο
Συνημμένα
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
τυπε ειδες τον τελικο του μαστερ σεφ που τελειωσε πριν λιγο και πορωθηκες ε
Πσσσ το δες και συ τύπε μου? Α ρε πως τους πιάνεις όλους πάντως!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε το ειδα,ο ενας μαλακας πηρε καλυτερους βαθμους στο φαγητο και στο γλυκοΠσσσ το δες και συ τύπε μου? Α ρε πως τους πιάνεις όλους πάντως!
αλλα εχασε αρκετους βαθμους σε μια μαλακια δοκιμασια που ειχαν βαλει που επρεπε και καλα να βρεις τι υλικα υπηρχαν σε μια σουπα
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Ευχαριστω.
Υπαρχει επας στην θεσσαλονικη ... (δεν γνωριζω για αθηνα) ... για 2 χρονια ειτε ζαχαροπλαστικη ειτε μαγειρικη τον πρωτο χρονο μενεις μεσα σε ξενοδοχειο και δεν πλερωνεις τπτ γτ κανεις ταυτοχρονα και πρακτικη ... ψαξ'το ... ειναι κρατικο ...
απλα το προβλημα που υπαρχει απ οτι μ εχουν πει ειναι οτι πρεπει να εχεις μεσο για να μπεις σε καποιο απο αυτα τα 2 ...
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
τυπε το ειδα,ο ενας μαλακας πηρε καλυτερους βαθμους στο φαγητο και στο γλυκο
αλλα εχασε αρκετους βαθμους σε μια μαλακια δοκιμασια που ειχαν βαλει που επρεπε και καλα να βρεις τι υλικα υπηρχαν σε μια σουπα
Αδικία ρε! Στημένα είναι όλα ρεεεεεεεεεε! Τι να χει η σούπα? Τι ήθελαν ρε τύπε να έχει?Σπερματόζουμο ?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ειχαν βαλει μια σουπα που ειχε μεσα 20 υλικα ρεΑδικία ρε! Στημένα είναι όλα ρεεεεεεεεεε! Τι να χει η σούπα? Τι ήθελαν ρε τύπε να έχει?Σπερματόζουμο ?
ουτε που θυμαμαι πως την λεγανε
ειχε μεσα φασολια μπεικον μοσχαρι και κατι αλλα περιεργα μπαχαρικα ηταν νομιζω
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
ο μαμαλακης δεν ειναι ειδικος...
ενας μαμαλακΑς και μισος ειναι!
ΔΕΝ ειναι μαγειρας καν!
Μονο ο Πεσκιας κι ο Προνζατο ειναι
Κι απο τους παιχτες του Τοπ-Σεφ ΜΟΝΟ η Μαρια Πλακομουνοβα αξιζει
οχι και μαμαλακας
ακου τι ειπε ο ανθρωπος μαμαλακας λεει χαχαχα
οχι και μαμαλακας ο μαμαλακης ρε μορτη
τοσο κοπο εκανε να αδυνατισει και φτιαχνει ωραια
πραγματα με φοντο το πελαγος και τις κυκλαδες
antipa
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ευχαριστω.
H lemonde () θεωρείται μια από τις πιο καλές (πληροφορίες από κάτι ξαδέρφια μάγειρες που έχω....)
Βέβαια τα σκας κανονικά...
Για φτηνά υπάρχουν κάτι σχολές του ΟΑΕΔ ή ΕΠΑΛ όπως ειπώθηκε παραπάνω...
Επισκέπτης
Νέα μόδα βρήκαμε με τη μαγειρική τώρα μου φαίνεται....βγήκε το μάστερ σεφ και ο Μποτρίνι και θέλουμε όλοι να γίνουμε μάγειρες......
καλημέρα γίγαντα!!!
η μόνη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων που αξίζει είναι η alpine ().τα ακουμπάς,βεβαίως,αλλά τουλάχιστον υπάρχει κάποια οργάνωση...να ξέρεις ότι θα δουλεύεις ατελείωτες ώρες με λίγα χρήματα,θα αποκτήσεις μπόλικα σημάδια από τις φωτιές και τα μαχαίρια,θα συνεργάζεσαι με "περίεργους" ανθρώπους και σπανίως θα παίρνεις τα εύσημα για κάτι καλό που έχεις φτιάξει...για να γίνεις μάγειρας χρειάζεται αγάπη για το "σπορ" και μπόλικα κονέ (σεφ με δυνατά βιογραφικά που φτιάχνουνε menu και αναλαμβάνουν την οργάνωση μπριγάδας κουζίνας ή είναι καθηγητές σε σχολές) για μία θέση της προκοπής ούτως ώστε να είσαι σίγουρος οτι θα πληρωθείς στο τέλος του μήνα...
σε συμβουλεύω να ξανασκεφθείς το όλο θέμα...
η μόνη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων που αξίζει είναι η alpine ().τα ακουμπάς,βεβαίως,αλλά τουλάχιστον υπάρχει κάποια οργάνωση...να ξέρεις ότι θα δουλεύεις ατελείωτες ώρες με λίγα χρήματα,θα αποκτήσεις μπόλικα σημάδια από τις φωτιές και τα μαχαίρια,θα συνεργάζεσαι με "περίεργους" ανθρώπους και σπανίως θα παίρνεις τα εύσημα για κάτι καλό που έχεις φτιάξει...για να γίνεις μάγειρας χρειάζεται αγάπη για το "σπορ" και μπόλικα κονέ (σεφ με δυνατά βιογραφικά που φτιάχνουνε menu και αναλαμβάνουν την οργάνωση μπριγάδας κουζίνας ή είναι καθηγητές σε σχολές) για μία θέση της προκοπής ούτως ώστε να είσαι σίγουρος οτι θα πληρωθείς στο τέλος του μήνα...
σε συμβουλεύω να ξανασκεφθείς το όλο θέμα...
paranomos68
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2009
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Καλημερα και απο μενα.
Δεν ξερω αν τα αλλα παιδια ειναι ειδικοι αλλα σαν μαγειρας μπορω να σου πω μερικα πραγματα.
Η μονη σοβαρη κρατικη σχολη απο την οποια αποφοιτησα και εγω ειναι η Σχολη τουριστικων επαγγελματων (Σ.Τ.Ε.)
Υπαρχουν και οι σχολες του ΟΑΕΔ και των κρατικων ΙΕΚ αλλα τζαμπα ο χρονος σου , δεν αξιζουν μια.
Απο εκει και περα υπαρχουν αρκετες καλες ιδιοτικες σχολες οπως η Lemonde στην οποια διδασκα και εγω πριν μερικα χρονια
και η alpine( η οποια ζηταει τρελα διδακτρα). H φοιτηση ειναι δυο χρονια και τα διδακτρα απο οτι θυμαμαι ειναι περιπου 3000 το ετος.
Σημασια φιλε μου ομως δεν εχει η σχολη πιστεψε με αλλα η πορεια που θα ακολουθησεις μετα απο αυτην.
Βρες αν σε ενδιαφερει εναν καλο μαστορα και κατσε κοντα του και με λιγα ακομα χρηματα και θα σου μαθει αν
εχεις ορεξη παρα πολλα. Οι περισσοτεροι βγαινοντας απο την σχολη συνηθος δεν ξερουν τιποτα, τα χρονια ειναι
που σου δεινουν αξεια και εμπηρεια.
Υ.Γ. Αν βλεπεις της εκπομπες μαγειρικης που ειναι τωρα στα φορτε τους να ξερεις οτι καμια μα καμια σχεση δεν
εχουν με την πραγματικοτητα!!
Υ.Γ. Αν πραγματικα σε ενδιαφερει στειλε pm να σου πω μερικα πραγματα εκ των εσω
Δεν ξερω αν τα αλλα παιδια ειναι ειδικοι αλλα σαν μαγειρας μπορω να σου πω μερικα πραγματα.
Η μονη σοβαρη κρατικη σχολη απο την οποια αποφοιτησα και εγω ειναι η Σχολη τουριστικων επαγγελματων (Σ.Τ.Ε.)
Υπαρχουν και οι σχολες του ΟΑΕΔ και των κρατικων ΙΕΚ αλλα τζαμπα ο χρονος σου , δεν αξιζουν μια.
Απο εκει και περα υπαρχουν αρκετες καλες ιδιοτικες σχολες οπως η Lemonde στην οποια διδασκα και εγω πριν μερικα χρονια
και η alpine( η οποια ζηταει τρελα διδακτρα). H φοιτηση ειναι δυο χρονια και τα διδακτρα απο οτι θυμαμαι ειναι περιπου 3000 το ετος.
Σημασια φιλε μου ομως δεν εχει η σχολη πιστεψε με αλλα η πορεια που θα ακολουθησεις μετα απο αυτην.
Βρες αν σε ενδιαφερει εναν καλο μαστορα και κατσε κοντα του και με λιγα ακομα χρηματα και θα σου μαθει αν
εχεις ορεξη παρα πολλα. Οι περισσοτεροι βγαινοντας απο την σχολη συνηθος δεν ξερουν τιποτα, τα χρονια ειναι
που σου δεινουν αξεια και εμπηρεια.
Υ.Γ. Αν βλεπεις της εκπομπες μαγειρικης που ειναι τωρα στα φορτε τους να ξερεις οτι καμια μα καμια σχεση δεν
εχουν με την πραγματικοτητα!!
Υ.Γ. Αν πραγματικα σε ενδιαφερει στειλε pm να σου πω μερικα πραγματα εκ των εσω
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 835
- Απαντήσεις