Νέα

Σποτ αλβανικού κόμματος στο MEGA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα piderof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 285
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Γιατι, ποιος αμφισβητει οτι ο εθνικοσοσιαλισμος (τουλαχιστον ως πρωτοεμφανισθηκε) δεν ειναι ιδεολογικα ενταγμενος στην αριστερα?

Ως προς την αντιμετώπιση π.χ. των μεγάλων τραστ, των χρηματιστηρίων κτλ
υπάρχουν συγγένειες. Τι το κακό ;;;;;

Χάος υπάρχει ως προς το σεβασμό των μικρών ιδιοκτητών
(οι σταλινιστες τους έστελναν στην κόλαση)
και της ζωής γενικότερα).

Η Ισπανία του Φράνκο , είχε χαρακτηριστικά
που φέρνουν προς αριστερά.
ΘΕΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οκ, λοιπόν να σας καληνυχτίσω παραδεχόμενος ότι είπα μαλακία και ότι εσείς έχετε δίκιο στο ότι:

ΣΤΟ ΝΤΑΧΑΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΕΧΑΙΡΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ

ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ, ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΝ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕ4ΣΩ ΑΥΤΩΝ ΔΕ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΘΡΑΥΣΜΑ ΟΒΙΔΟΣ ΑΠΟ ΤΑΝΚ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗ ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ

καληνύχτα...

και επιμενεις. προσπερνας οτι σε εκανα ρομπα αποκλειστικα για τη μαλακια με τα σαπουνια και επιμενεις. νεος ορισμος στην εννοια του μαλακα εισαι τυπε. καποιοι νομιζετε οτι ειναι οκ στην ανωνυμια του ιντερνετ δε πειραζει ας ειμαστε και ξεφτιλες και κωλοτουμπες και ψευτες. ζωα χωρις αρχιδια ειστε.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Οι ελληνες θεωρουνται αναξιοπιστοι στο να προβαλλουν αμφισβητησεις κατ εσε?

Δεν είναι αντικειμενικοί εκ των πραγμάτων ούτε οι Έλληνες,ούτε οι γείτονες γι'αυτό και έβαλα την Αγγλική wiki,εξάλλου το άρθρο περιέχει τις απαιτούμενες παραπομπές.

OP
OP
P

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Μα οι εθνικιστές , δεν είμαστε ... δεξιοί !!!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΔΕΞΙΟΙ  !!!!!!

ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ....

Ενώ οι γιαλατζί ΤΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ....
Εγώ προσωπικά τύπε Λακη κεφάλι Τούρκου δε σπαω. Κεφάλι κομμουνιστή το σπαω. Και είμαι ΝΔ. Στην Χαλυβουργία όμως δεν είμασταν εμείς αγκαλιά με το Σιφώνιο.

Επισκέπτης
Εγώ προσωπικά τύπε Λακη κεφάλι Τούρκου δε σπαω. Κεφάλι κομμουνιστή το σπαω. Και είμαι ΝΔ. Στην Χαλυβουργία όμως δεν είμασταν εμείς αγκαλιά με το Σιφώνιο.

ό,τι κι αν λες ...
ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ
ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ .....

περαστικά .....

Επισκέπτης
και επιμενεις. προσπερνας οτι σε εκανα ρομπα αποκλειστικα για τη μαλακια με τα σαπουνια και επιμενεις. νεος ορισμος στην εννοια του μαλακα εισαι τυπε. καποιοι νομιζετε οτι ειναι οκ στην ανωνυμια του ιντερνετ δε πειραζει ας ειμαστε και ξεφτιλες και κωλοτουμπες και ψευτες. ζωα χωρις αρχιδια ειστε.

επειδή γενικά είσαι χαζός

(το ξέρει τόσος κόσμος εδώ και χρόνια)

ΔΕΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕΣ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗ ΡΟΗ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ

βρίζεις κι από πάνω,

αλλά ξες να κάνεις και τίποτ άλλο;

αν βγάλεις από όλα σου τα ποστ τις βρισιές και τις ειρωνίες, θα μείνουν όλα κι όλα 1,5 σελίδα ποστ με επιχειρήματα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Δεν είναι αντικειμενικοί εκ των πραγμάτων ούτε οι Έλληνες,ούτε οι γείτονες γι'αυτό και έβαλα την Αγγλική wiki,εξάλλου το άρθρο περιέχει τις απαιτούμενες παραπομπές.
Με αυτη τη λογικη, δεν εισαι αντικειμενικος εσυ να μας πεις τι συμβαινει μεσα στο σπιτι σου, πρεπει να το επιβεβαιωσει και ο θυρωρος της απεναντι πολυκατοικιας.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.999
Πόντοι
25.467
Οι ελληνες θεωρουνται αναξιοπιστοι στο να προβαλλουν αμφισβητησεις κατ εσε?

Οι έλληνες είμεθα δογματικοί. Πιστεύουμε ακόμα πως ο Μέγας Αλέξανδρος ήτο Μακεδόνας, ενω ήταν Βούλγαρος που απλώς έτυχε να κατοικεί στην περιοχή της Μακεδονίας, και αφού του δημιουργήθηκε εθνική συνείδηση, αυτοπροσδιορίστηκε ως Μακεδόνας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Τύπε Piderof αυτο σηκωνει ραντεβού θανατου  :grin:

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Επιτέλους, επενδύσεις στην τηλεόραση από ξένους. Ήρθε η ανάπτυξη?

και σε αλλο καναλι το παιζει. στο σταρ ή το σκαι. θελουνε να μαζεψουν τα ψηφαλακια απο τους αρκανηδες που μας φορτωθηκαν εδω.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
γιούρι δες σε ποιο ποστ μου έκανες την ανωτέρω παράθεση και αφου καταλαβεις γιατι μιλαμε, σου επιτρεπω να ανακαλεσεις
έχεις χρόνο μεχρι αυριο

καλη σου νυχτα...

στο εχω ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΕΙ στην παραθεση ψευτη και ηλιθιε. οσο γραφεις τοσο ξεφτυλιζεσαι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Οι έλληνες είμεθα δογματικοί. Πιστεύουμε ακόμα πως ο Μέγας Αλέξανδρος ήτο Μακεδόνας, ενω ήταν Βούλγαρος που απλώς έτυχε να κατοικεί στην περιοχή της Μακεδονίας, και αφού του δημιουργήθηκε εθνική συνείδηση, αυτοπροσδιορίστηκε ως Μακεδόνας.
Θα πρεπει προδηλως να επιβεβαιωσουν την ελληνικοτητα του Μεγαλου Αλεξανδρου, του Θεοδωρου Κολοκοτρωνη και του Ομηρου καποιοι ουδετεροι, οπως Σλοβακοι, Φινλανδοι, Τουρκμένοι και Μογγόλοι, γιατι εμεις οι Ελληνες δεν ειμαστε αντικειμενικοι...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
ό,τι κι αν λες ...
ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ
ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ .....

περαστικά .....

Αλήθεια ? Κι'εγώ που θυμάμαι ότι ήσασταν δίπλα-διπλά φασίστες και κουμμούνια στα κινήματα αγανακτισμένων και στις συναυλίες του Νταλάρα και στα κινήματα "δεν πληρώνω", θα είχα παραισθήσεις !!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Θα πρεπει προδηλως να επιβεβαιωσουν την ελληνικοτητα του Μεγαλου Αλεξανδρου, του Θεοδωρου Κολοκοτρωνη και του Ομηρου καποιοι ουδετεροι, οπως Σλοβακοι, Φινλανδοι, Τουρκμένοι και Μογγόλοι, γιατι εμεις οι Ελληνες δεν ειμαστε αντικειμενικοι...

μακεδόνας, αλβανός και τούρκος (Ομέρ) :tooth:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Αλήθεια ? Κι'εγώ που θυμάμαι ότι ήσασταν δίπλα-διπλά φασίστες και κουμμούνια στα κινήματα αγανακτισμένων και στις συναυλίες του Νταλάρα και στα κινήματα "δεν πληρώνω", θα είχα παραισθήσεις !!
Υπαρχω, κι οσο υπαρχεις θα υπαρχω...

Επισκέπτης

Εσύ απλά τον παίζεις  πολύ .....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
μακεδόνας, αλβανός και τούρκος (Ομέρ) :tooth:
Τύπε μιλαμε για φοβερα πραγματα, σε λιγο θα μπει κανενας αγνωστος σπιτι μας, και θα πει "ηρθα να γαμησω τη γυναικα μου". Θα απαντησουμε εμεις "μα δικη μου ειναι η γυναικα". Και θα μας αποστομωσει ο αλλος "δεν εισαι αντικειμενικος".

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.999
Πόντοι
25.467

Σαφώς. Αλλά για να είμεθα γκλομπαλιστές καλό θα ήταν να προσθέσουμε Αβοριγίνους και Γιουκατάνους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom