Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Ποιος τους εφερε?
Εγινε καποια προσκληση ενδιαφεροντος στο Μπαγκλαντες?
Ξεφύγαμε...αλλά ουσιαστικά αυτοί που εσκεμμένα δεν φυλάνε τα σύνορα τόσα χρόνια τους έφεραν !
Ποιος τους εφερε?
Εγινε καποια προσκληση ενδιαφεροντος στο Μπαγκλαντες?
κατσε να γραψω κατι να ξυπνησουνε τον πορνοπαπο απο την καρεκλα παλι.
αυτοπροσδιορισμος.
έχω τονίσει πολλάκις πως το μακεδονικό έθνος και η μακεδονική γλώσσα εμφανίζονται στα νεότερα χρόνια και δεν ανατρέχουν στο αρχαίο μακεδονικό παρελθόν.
η δε εμφάνισή τους είναι ξεροκέφαλο πραγματικό γεγονός και όχι θεωρητική έννοια ώστε να αναιρείται με λογικά επιχειρήματα.
Εδω που τα λεμε τύπε, ούτε εμενα με ενοχλει.Από το Φιέρι είσαι τύπε και δε σε ενοχλεί;
Θα κάνει και κόμμα η Γιάννα σύντροφε ?
Στους Έλληνες της Ομόνοιας πες τα αυτά τύπε, μην τα λες εμένα. (και δεν εννοώ την πλατεία)Εδω που τα λεμε τύπε, ούτε εμενα με ενοχλει.
Απλα δεν με αφορα.
Οπως οι διαφημισεις για σερβιετες.
Εσύ όμως έκανες ένα παντελώς ηλίθιο σχόλιο...Στους Έλληνες της Ομόνοιας πες τα αυτά τύπε, μην τα λες εμένα. (και δεν εννοώ την πλατεία)
Ευρωσκεπτικο?
Σκεφτεται μονο τα ευρω δηλαδη?
"Ενας στους δυο 15χρονους δεν ξερει να διαβαζει και να γραφει..."
Μαλακα, αν οι κυριλε Αλβανοι της Ελλαδας γυριζουν στο πατριντα τους, θα αγορασουν και θα πουλησουν 150 φορες τους locals
η εγκληματικοτητα στην αλβανια εχει αυξηθει λεει τυπε
Εγώ δεν ψηφίζω ΧΑ. Είναι γνωστό ότι σε πολλά threads στηρίζω το Σαμαρά και τη ΝΔ. Και όταν ο Παππάς είχε κατουρήσει έξω από το MEGA το βρήκα υπερβολικό και γελοίο. Μετά τα σημερινά και να τους έχεζε, θα χειροκρόταγα.
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δημοσιευσατε το δικό μου σχόλιο αλλά παρουσιάσατε ένα σποτ με κοκκινα γράμματα ότι την στιγμή που εγραφα το σχολιό μου κάποιος άλλος φίλος έγραφε κάτι άλλο. Μπήκα εγώ στο μυαλό το δικό του ή αυτος στο δικό μου ???? SERAPIS
τυπε ειναι μεχρι να γυρισει ο λιαμ νισον το τεκεν 3.
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δημοσιευσατε το δικό μου σχόλιο αλλά παρουσιάσατε ένα σποτ με κοκκινα γράμματα ότι την στιγμή που εγραφα το σχολιό μου κάποιος άλλος φίλος έγραφε κάτι άλλο. Μπήκα εγώ στο μυαλό το δικό του ή αυτος στο δικό μου ???? SERAPIS
επειδή γενικά είσαι χαζός
(το ξέρει τόσος κόσμος εδώ και χρόνια)
ΔΕΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕΣ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ
ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗ ΡΟΗ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ
βρίζεις κι από πάνω,
αλλά ξες να κάνεις και τίποτ άλλο;
αν βγάλεις από όλα σου τα ποστ τις βρισιές και τις ειρωνίες, θα μείνουν όλα κι όλα 1,5 σελίδα ποστ με επιχειρήματα
Ο μπόλντης ακόμη δε μπήκε;
Να τον πήραν άραγε στη συνεντευξη;
τύπε πιστεύω έχει ανοίξει κλώνο και μας εκδικείται σιωπηρά ως μπολτεμορ για τον τίτλο του μιστερ μαλάκα
Τύπε μην είσαι σκληρός τούτες τις δύσκολες ώρες
Μπορεί να του χει συμβεί κάτι του παιδιού
Παλιά έμπαινε καθημερινά με 200 ποστ
έχεις ψύχωση με το μπόλντη και τον αναφέρεις σε κάθε ποστ σου;