Νέα

Σποτ αλβανικού κόμματος στο MEGA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα piderof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 285
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ποιος τους εφερε?
Εγινε καποια προσκληση ενδιαφεροντος στο Μπαγκλαντες?

Ξεφύγαμε...αλλά ουσιαστικά αυτοί που εσκεμμένα δεν φυλάνε τα σύνορα τόσα χρόνια τους έφεραν !

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.999
Πόντοι
25.467
κατσε να γραψω κατι να ξυπνησουνε τον πορνοπαπο απο την καρεκλα παλι.
αυτοπροσδιορισμος.

Μπάαα... Έχει κάνει ήδη δηλώσεις επί του θέματος.

έχω τονίσει πολλάκις πως το μακεδονικό έθνος και η μακεδονική γλώσσα εμφανίζονται στα νεότερα χρόνια και δεν ανατρέχουν στο αρχαίο μακεδονικό παρελθόν.

η δε εμφάνισή τους είναι ξεροκέφαλο πραγματικό γεγονός και όχι θεωρητική έννοια ώστε να αναιρείται με λογικά επιχειρήματα.

OP
OP
P

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Εδω που τα λεμε τύπε, ούτε εμενα με ενοχλει.
Απλα δεν με αφορα.
Οπως οι διαφημισεις για σερβιετες.
Στους Έλληνες της Ομόνοιας πες τα αυτά τύπε, μην τα λες εμένα. (και δεν εννοώ την πλατεία)

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
"Ενας στους δυο 15χρονους δεν ξερει να διαβαζει και να γραφει..."  :headbang:  :headbang:  :headbang:
Μαλακα, αν οι κυριλε Αλβανοι της Ελλαδας γυριζουν στο πατριντα τους, θα αγορασουν και θα πουλησουν 150 φορες τους locals

Σιγά μη δεν ξέρουν να διαβάζουν...πες του να πάει να γαμηθεί,όλο παραμύθια λέει ! Αλλά το αντίστοιχο ΠΑΣΟΚ της Αλβανίας είναι,τι να περιμένει κανείς ! 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εγώ δεν ψηφίζω ΧΑ. Είναι γνωστό ότι σε πολλά threads στηρίζω το Σαμαρά και τη ΝΔ. Και όταν ο Παππάς είχε κατουρήσει έξω από το MEGA το βρήκα υπερβολικό και γελοίο. Μετά τα σημερινά και να τους έχεζε, θα χειροκρόταγα.

γιατι ρε ???

δες το αν εξαγωγη προιοντων  ;)

ελπιζω μονο να τους τα παιρνουνε χοντρα

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δημοσιευσατε το δικό μου σχόλιο αλλά παρουσιάσατε ένα σποτ με κοκκινα γράμματα ότι την στιγμή που εγραφα το σχολιό μου κάποιος άλλος φίλος έγραφε κάτι άλλο. Μπήκα εγώ στο μυαλό το δικό του ή αυτος στο δικό μου ???? SERAPIS
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
κωλο καναλα
keep-calm-and-turn-off-the-tv-7.png

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δημοσιευσατε το δικό μου σχόλιο αλλά παρουσιάσατε ένα σποτ με κοκκινα γράμματα ότι την στιγμή που εγραφα το σχολιό μου κάποιος άλλος φίλος έγραφε κάτι άλλο. Μπήκα εγώ στο μυαλό το δικό του ή αυτος στο δικό μου ???? SERAPIS
:uglystupid: :2funny: :2funny:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.410
Πόντοι
6.515
Ανεργια λεει στην αλβανια.

Δεν πειραζει παιδια ελατε εδω για δουλεια  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
επειδή γενικά είσαι χαζός

(το ξέρει τόσος κόσμος εδώ και χρόνια)

ΔΕΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕΣ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗ ΡΟΗ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ

βρίζεις κι από πάνω,

αλλά ξες να κάνεις και τίποτ άλλο;

αν βγάλεις από όλα σου τα ποστ τις βρισιές και τις ειρωνίες, θα μείνουν όλα κι όλα 1,5 σελίδα ποστ με επιχειρήματα

Tυπε τωρα κλαιγεσαι στον λοπεζ οτι σε βριζει?  

προχθες ελεγες οτι εγω θα φυγω πληγωμενος απο το θρεντ... και τωρα κλαιγεσαι οτι σε βριζουν.  :2funny: :2funny:

λες στον λοπεζ οτι του εχω γινει εγω ψυχωση και οταν ειχα φυγει εγραφες απο το πρωι ως το βραδυ για μενα θες να στα θυμισω?

Ο μπόλντης ακόμη δε μπήκε;  :think:

Να τον πήραν άραγε στη συνεντευξη;

τύπε πιστεύω έχει ανοίξει κλώνο και μας εκδικείται σιωπηρά ως μπολτεμορ για τον τίτλο του μιστερ μαλάκα

Τύπε μην είσαι σκληρός τούτες τις δύσκολες ώρες
Μπορεί να του χει συμβεί κάτι του παιδιού
Παλιά έμπαινε καθημερινά με 200 ποστ  :think:

έχεις ψύχωση με το μπόλντη και τον αναφέρεις σε κάθε ποστ σου;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96