Το όνομά της...Ποιο είναι το κανάλι της;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελευθερία Νταβατζή (δημοσιογράφος Mega)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα egutuolise
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.352
- Πόντοι
- 9.297
Αχ,αυτές οι άσπρες γόβες...
Έχει κανάλι στο YouTube, αλλά με ελάχιστους εγγεγραμμένους...Η κολάρα, κολάρα πάντως...
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.500
- Πόντοι
- 6.946
Τύποι, λέτε να κάνουμε όλοι μια εγγραφή στο κανάλι, να βοηθήσουμε την κορασίδα; (τρόπος του λέγειν, η μουνοδουλίαση πάει σύννεφο... )Ποιο είναι το κανάλι της;
Πσσσ...Το "αδύνατο" σημείο μου, το φετίχ μου! Δεν μπορώ να αντισταθώ σε ψηλοτάκουνη γόβα και η Ελευθερία το τιμάει με το παραπάνω καθημερινά...Χάρμα οφθαλμών!Αχ,αυτές οι άσπρες γόβες...
Εγώ μέσα είναι!Τύποι, λέτε να κάνουμε όλοι μια εγγραφή στο κανάλι, να βοηθήσουμε την κορασίδα; (τρόπος του λέγειν, η μουνοδουλίαση πάει σύννεφο... )
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.352
- Πόντοι
- 9.297
Συγκεκριμένα με τις άσπρες εχω θέμα...είμαι πιο αρρωστοςΠσσσ...Το "αδύνατο" σημείο μου, το φετίχ μου! Δεν μπορώ να αντισταθώ σε ψηλοτάκουνη γόβα και η Ελευθερία το τιμάει με το παραπάνω καθημερινά...Χάρμα οφθαλμών!
απο εσένα.
Προσωπικά, είμαι στα όριά μου, αν έχω σαν εικόνα άσπρη λουστρίνι γόβα και μαύρο καλσόν! Αλλά, γνωρίζω ότι δεν είναι καθόλου τηλεοπτικό το όλο σκηνικό, όσον αφορά τις παρουσιάστριες...Ούτε καν με μαύρο καλσόν έχω πετύχει σε παρουσιάστρια...Η μόνη που τίμησε το "σπορ" με το παραπάνω ήταν η αγαπημένη μου, Μαρία Σινιώρη, που παρουσίαζε το δελτίο καιρού στο ALTER του μακαρίτη Γιώργου Κουρή! Όπως καταλαβαίνεις, όχι μόνο με τις γόβες έχω θέμα, αλλά και με τα καλσόν!...Συγκεκριμένα με τις άσπρες εχω θέμα...είμαι πιο αρρωστος
απο εσένα.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.352
- Πόντοι
- 9.297
Που το βάζεις τέτοιο προσόν;;;;Και μόνο με αυτό το επώνυμο που έχει κερδίζει τη συμπάθεια των μελών του μπου !!
Ποιο είναι το κανάλι της;
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.352
- Πόντοι
- 9.297
Δεν έχει την ξυνιλα της μέσης ελεεινιδας ..ξεκίνησε από χαμηλά και τώρα είναι σε κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας.Νταξει ψιλομπαζο είναι, βγαζει μια ελλεινιδιαση, βέβαια ένα πουτσσο της τον εδινα
Ενώ η μέση ελλεεινιδα ξεκινάει με κινητό από τα δέκα και στα δεκαπέντε την έχει δει εισοδήματιας με ολοήμερη απασχόληση στα σοσιαλ κρεμμύδια...να μην λαλήσει στα είκοσι της;
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.352
- Πόντοι
- 9.297
Δεν θα διαφωνήσω...μιλάς μάλλον για τον μεγάλο Καρατζαφέρη γιατί ο μικρός αποκαταστάθηκε νωρίς.Λογικά πρεπει να την πέρασε ένα χεράκι ο καρατζαφερης
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.500
- Πόντοι
- 6.946
Ο μεγάλος, πρέπει να έχει περάσει κάμποσα χεράκια όσες κατά καιρούς πέρασαν από το κανάλι... αυτή την εντύπωση έχω...Δεν θα διαφωνήσω...μιλάς μάλλον για τον μεγάλο Καρατζαφέρη γιατί ο μικρός αποκαταστάθηκε νωρίς.
Βέβαια, καμία καθώς πρέπει κιουρια δεν θα το παραδεχθεί.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.352
- Πόντοι
- 9.297
Aπολυτως σωστό το τελευταίο...αν λέμε σε όλους τι κάνουμε σε ώρα υπηρεσίας...άστα να πάνε Μπάνε.Ο μεγάλος, πρέπει να έχει περάσει κάμποσα χεράκια όσες κατά καιρούς πέρασαν από το κανάλι... αυτή την εντύπωση έχω...
Βέβαια, καμία καθώς πρέπει κιουρια δεν θα το παραδεχθεί.
egutuolise
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2013
- Like
- 822
- Πόντοι
- 81
Τι κωλαρα ηταν αυτη σημερα...πιο τουρλα δεν πηγαινε...εχει φοβερο κωλο η τυπισσα.απτους καλυτερους στην ελληνικη tv αυτη τη στιγμη.κριμα να μην τον αναδικνυει στο instagram...και ειδικα τους καλοκαιρινους μηνες
Knoper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 2.820
- Πόντοι
- 456
Σωστός ο μικρός...Τι κωλαρα ηταν αυτη σημερα...πιο τουρλα δεν πηγαινε...εχει φοβερο κωλο η τυπισσα.απτους καλυτερους στην ελληνικη tv αυτη τη στιγμη.κριμα να μην τον αναδικνυει στο instagram...και ειδικα τους καλοκαιρινους μηνες
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.352
- Πόντοι
- 9.297
Eισαι Αρειανός και θαυμαστής του παλιού παίκτη από Ολλανδία,σωστά;Σωστός ο μικρός...
Knoper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 2.820
- Πόντοι
- 456
Σωστά...την θυμάσαι αυτήν την παιχταρα που είχαμε;;;Eισαι Αρειανός και θαυμαστής του παλιού παίκτη από Ολλανδία,σωστά;
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.352
- Πόντοι
- 9.297
Bασικα εγώ Π.Α.Ο.Κ.ειμαι αλλά είχαμε κι εμείς έναν παίκτη στα τέλη της δεκαετίας του '90 που ήταν από Ολλανδία και ήταν μέγας μπαλαδορος αν και δεν έμεινε ,δυστυχώς ,για πολύ...Φαν Ρο'ι' λεγόταν αυτός.Σωστά...την θυμάσαι αυτήν την παιχταρα που είχαμε;;;
Knoper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 2.820
- Πόντοι
- 456
Ναι κάτι μου λέει σαν όνομα!!Bασικα εγώ Π.Α.Ο.Κ.ειμαι αλλά είχαμε κι εμείς έναν παίκτη στα τέλη της δεκαετίας του '90 που ήταν από Ολλανδία και ήταν μέγας μπαλαδορος αν και δεν έμεινε ,δυστυχώς ,για πολύ...Φαν Ρο'ι' λεγόταν αυτός.
σφουγγοτρολαριος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2017
- Like
- 98
- Πόντοι
- 1
μεσα δεκαετιας 90.μια σεζον επαιξε στον παοκ 1994-1995Bασικα εγώ Π.Α.Ο.Κ.ειμαι αλλά είχαμε κι εμείς έναν παίκτη στα τέλη της δεκαετίας του '90 που ήταν από Ολλανδία και ήταν μέγας μπαλαδορος αν και δεν έμεινε ,δυστυχώς ,για πολύ...Φαν Ρο'ι' λεγόταν αυτός.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 15K