Ξέχασες να παραθέσεις το post που έκανα που έλεγα ότι σε έψαχνα δίπλα στους γύφτους που κοιμούνται στον δρόμο για να σε κατουρήσω χαχα
Το ότι συχνάζεις σε μπουρδέλα με γύφτους το λες και μόνος σου, το ότι θα με έβρισκες εκεί είναι στη φαντασία σου.
Ξέχασες να παραθέσεις το post που έκανα που έλεγα ότι σε έψαχνα δίπλα στους γύφτους που κοιμούνται στον δρόμο για να σε κατουρήσω χαχα
Αρχηγέ, έχεις γράψει στο φιλοθεάμων κοινό ποιοι άντρες ήταν οι νούμερο ένα για τις Ρωσίδες επί ΕΣΣΔ;
Όταν το άκουσα καράφλιασα...
Μάλιστα πολλές ταξίδευαν εκεί απλά για να βρουν άντρα
Φωτο κονσέρβα απ το 2015 και ψαρώσες εσύ τώρα. Παλιά σου τεχνη κοσκινο.
Δεν λέω μέσα στα μπουρδέλα αφού δεν έχεις λεφτά για να περάσεις αλλά να κοιμάσαι άστεγος έξω από αυτά όταν χάσεις την σύνταξη της μάνας σου (σαν άγαμος υιος) που σε συντηρεί στο υπόγειο στο ίλιον που μένεις χαχαΤο ότι συχνάζεις σε μπουρδέλα με γύφτους το λες και μόνος σου, το ότι θα με έβρισκες εκεί είναι στη φαντασία σου.
Kαλυτερα να πουτανιζει παρα να βγει τριμπαζο αν το κανεις με καμια πατσαβουραΦαντάζεσαι να κάνεις παιδί με Σλάβα?Ο γιος θα βγει σίγουρα αλκοολικός και η κόρη θα πουτανίζει.Δε θα ήθελα ποτέ να το ρισκάρω,θεωρώ κάπου 50% βέβαιη τέτοια εξέλιξη λόγω συνδυασμού γονιδίων.
Τους Γεωργιανούς θα εννοείς.
Kαλυτερα να πουτανιζει παρα να βγει τριμπαζο αν το κανεις με καμια πατσαβουρα
btw μιξεις ελληνων με σλαβες βγαζουν γαμάτα αποτελεσματα
Eίσαι κινητή εγκυκλοπαίδεια papyrus larousse poutanika
Όταν το είχα ακούσει και τσεκάρει από διάφορες μεριές, είχα μείνει μαλάκας.
Να γαμάνε τα αλόγατα μπολσόι οι κεφάλες θερμοσίφωνες
Οι Γεωργιανοί θεωρούνταν θερμοί άντρες.Με είχε φάει μια απο τις δίμετρες να επισκεφτούμε μαζί Τυφλίδα που έζησε τα παιδικά της χρόνια αλλά τελικά δεν πήγα.Τώρα ο εκλεκτός αυτός λαός έχει βάλει πλώρη για ΕΕ μαζί με τους ευγενείς Αλβανούς.
Ισχύει βρεEίσαι κινητή εγκυκλοπαίδεια papyrus larousse poutanika
Όταν το είχα ακούσει και τσεκάρει από διάφορες μεριές, είχα μείνει μαλάκας.
Να γαμάνε τα αλόγατα μπολσόι οι κεφάλες θερμοσίφωνες
Εγώ το πλήρωσα.
Ισχύει βρε
Για αυτές οι καυκάσιος ήταν κάτι το εξωτικό ...θυμάμαι με τρένο πήγα από Βίλνιους πσκωβ Ρωσία Δεκέμβριο 1998 κ όταν μου το είπαν φοιτήτριες Ρωσίδες,δεν πίστευα τα αφτιά μου ....πού στο πσκωβ κ θεωρητικά έχει από τις πιο ωραίες Ρωσίδες ...
Στη δυτική Ευρώπη ούτε που ξέρουν που είναι η γεωργία κ Αρμενία ...βέβαια στην ΕΣΣΔ τούς έστελναν φρούτα κρασί κ η γεωργιανή κουζίνα ήταν η πιο διάσημη μέσα στη Μόσχα ....είχαν περαση πολυ η γεωργιανοι τότε ....Eν τω μεταξύ τόσα χρόνια έξω, ανάθεμα αν έχω δει μια φορά Γεωργιανό με κεντροβορειοευρωπαία.
Οι τύποι είναι τελείως εκτός ΠΑΙΓΝΙΟΥ..
Πολύ μουνι στο Μπελαρους, να βλέπεις ωραίες γυναίκες χωρίς την αναγνώριση που θα είχαν δυτική Ευρώπη.
Εδώ έχουμε hoeflation εκεί έχουν hoedeflation.
Ο θεός να ευλογεί Λουκα και Άγιο Βλαδίμηρο , μπας και γαμησουμε ξανά κάτι σε άσπρο και μη ρυζοφαγο (η ανθρωποφάγο)
Eν τω μεταξύ τόσα χρόνια έξω, ανάθεμα αν έχω δει μια φορά Γεωργιανό με κεντροβορειοευρωπαία.
Πληρώνεις οδοιπορικά μετά , δε λέει. Φτωχό παιδί είμαι με κολυνος θέλω να γαμησωΕρχονται και εύκολα οι Ρωσίδες,6 ώρες είναι η ταχεία Μόσχα Μινσκ και έχει και συνεχώς αεροπλάνα.
Στο Γυμνασιο ειχα συμμαθητρια καλο μουνακι και απο ευκαταστατη οικογενεια που γαμιωταν με συμμαθητη μας ''ποντιο'' απο το Τουρκμενισταν. Ο τυπος ηταν στην ιδια ταξη αλλα 4-5 χρονια μεγαλυτερος απο εμαςEν τω μεταξύ τόσα χρόνια έξω, ανάθεμα αν έχω δει μια φορά Γεωργιανό με κεντροβορειοευρωπαία.
Πληρώνεις οδοιπορικά μετά , δε λέει. Φτωχό παιδί είμαι με κολυνος θέλω να γαμησω