Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 300K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.902
Πόντοι
3.556
Τυπε άλλος γράφει στο κοντέρ ότι πηδάει Λουξεμβούργιανη Λιχτενστάινιωτισσα και ανδορεζα κ εγώ έχω Σουαζιλάνδη Κουρασάο Ζιμπάμπουε και τογκολεζα
Άδικη κενωνια .... .

Αλήθεια πώς είμαι μα κανείς καμάκι σε χώρες ντόπιες από Luxembourg Lichtenstein San Marino Kai Andorra????
οι ντόπιες είναι πιο εύκολες αν το παίξεις φτωχός και εξωτικός. Οι ντόπιοι βαρετοί λεφτάδες και αυτές φεμινίστριες και σοσιαλίστριες του κωλου. Και μιλάμε για άγριο πήδημα, είχα δέκα μήνες μια ντόπια αλλα ξενέρωσε όταν της είπα ότι πρέπει ν κάνουμε την Ευρώπη μεγάλη ξανά. Άσε που με σύγκρινε με τους λαθρο

Είπαμε είμαι λίγο άσχημος αλλα όχι και Πακιστανός επειδή είμαι σκούρος και έχω μούσια

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.099
Πόντοι
26.141
Αν υπηρετήσουν ένα η δυο χρόνια και μάθουν τη γλώσσα παίρνουν υπηκοότητα τύπε
Αυτός ο αράπης τώρα αν παίρνει μισθό κ τον στέλνει Αφρική θα μου χαλάσει τις σπονσορετες

Θυμάμαι κάπου στην κοιλάδα της Μομπάσα είχα μιλήσει μια ντόπια ή οποία μού έλεγε ότι είναι χωρισμένη από τα είκοσι της κ έχει παιδάκι με έναν όλλανδο μηχανάκι κ της στέλνει φυσικά διατροφή

Την φαντάζεστε την κατάληξη !!! Δεν μου έκατσε διότι ήθελε σιγουριά :confused:
Φυσικά αν ο.αλλοε της στέλνει 500-800 ευρώ στα αρχιδια της η μακαρονάδα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.099
Πόντοι
26.141
οι ντόπιες είναι πιο εύκολες αν το παίξεις φτωχός και εξωτικός. Οι ντόπιοι βαρετοί λεφτάδες και αυτές φεμινίστριες και σοσιαλίστριες του κωλου. Και μιλάμε για άγριο πήδημα, είχα δέκα μήνες μια ντόπια αλλα ξενέρωσε όταν της είπα ότι πρέπει ν κάνουμε την Ευρώπη μεγάλη ξανά. Άσε που με σύγκρινε με τους λαθρο

Είπαμε είμαι λίγο άσχημος αλλα όχι και Πακιστανός επειδή είμαι σκούρος και έχω μούσια
Κρίμα που είσαι άσχημος αλλά βόλευετε εύκολα :confused:

€€€€€€€€€€€€€€€€€€

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.902
Πόντοι
3.556
Κρίμα που είσαι άσχημος αλλά βόλευετε εύκολα :confused:

€€€€€€€€€€€€€€€€€€
Κάνω το σκατο μου παξιμάδι για να σε ακολουθησω μια μέρα στην Αφρική . Δεν είμαστε όλοι άρχοντες σαν τον Κμανιο

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.562
Πόντοι
2.306
Αδυνάτισε και η Πόλκα και έγινε ξανά μουνάρα,μου έστειλε φωτό.Για να δούμε πώς θα οργανώσω τους πούτσους.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.099
Πόντοι
26.141
Κάνω το σκατο μου παξιμάδι για να σε ακολουθησω μια μέρα στην Αφρική . Δεν είμαστε όλοι άρχοντες σαν τον Κμανιο
Σούπερ
Ξεκινά από σήμερα τα εμβόλια που προβλέπονται ώστε του χρόνου να είσαι ετοιμος

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.562
Πόντοι
2.306

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.087
Πόντοι
1.056
Τα 400Κ τότε γίνονται εφικτός στόχος και μπορείς να αποσυρθείς νωρίτερα από τη σύνταξη. Αν και δεν είναι καλό να σταματάει κανείς εντελώς, γιατί λιμνάζει ψυχικά.
Αν έχεις εξασφαλίσει το ευ ζην, μπορείς και με τα χόμπι να μην λιμνάζεις ψυχικά.

Στη Γερμανία είχα γνωρίσει ανθρώπους που βγήκαν στη σύνταξη και παρέμειναν με λιγότερες ώρες στην ίδια δουλειά,χωρίς να έχουν ανάγκη τα λεφτά..
Και η συγκεκριμένη δουλειά δεν ήταν το πάθος τους,απλά όπως μου είπε ο ένας,δεν ήξερε τι να κάνει σπίτι..:confused:

Επίσης ο kman σαν άτεκνος δεν έχει κανένα λόγο να δουλεύει τσίτα γκάζια.
Στη θέση του θα έκανα τη μπάζα μου μέχρι τα 55 και μετά θα επιδίωκα να έχω παθητικό εισόδημα και εννοείται να μην αφήσω ούτε cent,εκτός από τα έξοδα της κηδείας μου

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.562
Πόντοι
2.306
Εδώ φωτό που μου έστειλε η Πόλκα που είχα το Μάρτιο απο το χωριό.Βλέπετε μόλις αδυνατίζουν λίγο μεταμορφώνονται.Εχει και μια φίλη στο χωριό παρόμοιας εμφάνισης που γουστάρει Ελλάδα.Βλέπω να ψήνεται τριολέ.Βέβαια οι Πολωνέζες είναι τελείως τρελιάρες και ειδικά όταν πίνουν αβέρτα δεν τις κάνεις ζάφτι.

d4ayMT.jpg

Ο σλαβικός κόσμος έχει τεράστια ποικιλομορφία αλλά στο θέμα βυζιού,κώλων θα έλεγα Πολωνέζες και μετά Τσέχες κυριαρχούν.
Βλέπω να οργανώνω τριπούτσιο με Κρακοβία,Βαρσοβία,Μινσκ.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.562
Πόντοι
2.306
Αν έχεις εξασφαλίσει το ευ ζην, μπορείς και με τα χόμπι να μην λιμνάζεις ψυχικά.

Στη Γερμανία είχα γνωρίσει ανθρώπους που βγήκαν στη σύνταξη και παρέμειναν με λιγότερες ώρες στην ίδια δουλειά,χωρίς να έχουν ανάγκη τα λεφτά..
Και η συγκεκριμένη δουλειά δεν ήταν το πάθος τους,απλά όπως μου είπε ο ένας,δεν ήξερε τι να κάνει σπίτι..:confused:

Επίσης ο kman σαν άτεκνος δεν έχει κανένα λόγο να δουλεύει τσίτα γκάζια.
Στη θέση του θα έκανα τη μπάζα μου μέχρι τα 55 και μετά θα επιδίωκα να έχω παθητικό εισόδημα και εννοείται να μην αφήσω ούτε cent,εκτός από τα έξοδα της κηδείας μου

Φαντάζεσαι να κάνεις παιδί με Σλάβα?Ο γιος θα βγει σίγουρα αλκοολικός και η κόρη θα πουτανίζει.Δε θα ήθελα ποτέ να το ρισκάρω,θεωρώ κάπου 50% βέβαιη τέτοια εξέλιξη λόγω συνδυασμού γονιδίων.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.092
Πόντοι
456
Ολοι οσοι γεννηθηκαμε στα 80’s αντιμετωπιζουμε καποια θεματακια με την εμφανιση μας

IMG_6915.jpeg

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.562
Πόντοι
2.306
Ολοι οσοι γεννηθηκαμε στα 80’s αντιμετωπιζουμε καποια θεματακια με την εμφανιση μας

IMG_6915.jpeg

Πάντως η νέα γενιά Ελλήνων είναι κατώτερη εμφανισιακά από τη δική μας ίσως και λόγω αλβανικής πρόσμιξης.Τώρα ο μέσος Πολωνός είναι πιο εμφανίσιμος από το μέσο Ελληνα.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.092
Πόντοι
456
Πάντως η νέα γενιά Ελλήνων είναι κατώτερη εμφανισιακά από τη δική μας ίσως και λόγω αλβανικής πρόσμιξης.Τώρα ο μέσος Πολωνός είναι πιο εμφανίσιμος από το μέσο Ελληνα.
Η εμφανιση δεν ειναι το δυνατο σημειο των Ελληνων, δεν νομιζω να ηταν ποτε

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.562
Πόντοι
2.306
Αυτός ο αράπης τώρα αν παίρνει μισθό κ τον στέλνει Αφρική θα μου χαλάσει τις σπονσορετες

Θυμάμαι κάπου στην κοιλάδα της Μομπάσα είχα μιλήσει μια ντόπια ή οποία μού έλεγε ότι είναι χωρισμένη από τα είκοσι της κ έχει παιδάκι με έναν όλλανδο μηχανάκι κ της στέλνει φυσικά διατροφή

Την φαντάζεστε την κατάληξη !!! Δεν μου έκατσε διότι ήθελε σιγουριά :confused:
Φυσικά αν ο.αλλοε της στέλνει 500-800 ευρώ στα αρχιδια της η μακαρονάδα

Με τόσα λεφτά μπορεί να τρώει ακόμα και το μάγο της φυλής.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.562
Πόντοι
2.306
Η εμφανιση δεν ειναι το δυνατο σημειο των Ελληνων, δεν νομιζω να ηταν ποτε

Μπα μη νομίζεις οι ξένες σου λένε βλέπεις κάτι ωραίους σερβιτόρους στην Ελλάδα,κάτι μπάρμεν να τους πιεις στο ποτήρι.Σλαβικές χώρες θεωρούνταν ωραίος ο Ελληνας,greek God φάση.Εκανε μεγάλη ζημιά ο ΓΑΠ και ο Τσίπρας,με το να τους προβάλλουν συνέχεια ταυτίστηκε το ελληνικό πρόσωπο μαζί τους.

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.087
Πόντοι
1.056

Δεν πειράζει Αρχηγέ, θα βελτιωθεί η εμφάνιση τώρα με τους πακιστανούς και το υπόλοιπο συναπάντημα :confused:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.902
Πόντοι
3.556

IMG_6915.jpeg
Μιλάς στην καρδιά μου τύπε. Σαν τον Τσάκωνα μοιάζω.

Και να φανταστείς κάποτε , στο Λουξεμβούργο γαμουσα στο τζάμπα , μουνι εννιαροδεκαρι, ενώ ήμουν 100 κιλα.

Τις ξύπνησε τις καργιολες ο Ζούκερμπεργκ και ξεγκαβωθηκαν

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.087
Πόντοι
1.056
Φαντάζεσαι να κάνεις παιδί με Σλάβα?Ο γιος θα βγει σίγουρα αλκοολικός και η κόρη θα πουτανίζει.Δε θα ήθελα ποτέ να το ρισκάρω,θεωρώ κάπου 50% βέβαιη τέτοια εξέλιξη λόγω συνδυασμού γονιδίων.

Μου θύμισες τώρα έναν γαμάτο πιτσιρικά Πολωνό νεοφερμένο στη Γερμανία, που μου έλεγε ότι δεν είχαν στο χωριό του τι να πιουν και έκλεβαν αντισηπτικά και τα αραίωναν με πορτοκαλάδα :confused:
Τον πετύχαινα στο γυμναστήριο, σκυλί του πολέμου και πάντα με καλή διάθεση

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.080
Πόντοι
216
Ενώ εσένα, ρε καρδιοκατακτητή του Μεταξουργείου, τα μερσεντικά και οι γκόμενες είναι η καθημερινότητά σου:

:2funny:

Ξέχασες να παραθέσεις το post που έκανα που έλεγα ότι σε έψαχνα δίπλα στους γύφτους που κοιμούνται στον δρόμο για να σε κατουρήσω χαχα

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.087
Πόντοι
1.056
Μιλάς στην καρδιά μου τύπε. Σαν τον Τσάκωνα μοιάζω.

Και να φανταστείς κάποτε , στο Λουξεμβούργο γαμουσα στο τζάμπα , μουνι εννιαροδεκαρι, ενώ ήμουν 100 κιλα.

Τις ξύπνησε τις καργιολες ο Ζούκερμπεργκ και ξεγκαβωθηκαν

Τύπε, μπορείς να στείλεις pm στο μέλος πεπονομετανάστης και θα σε στείλει πίσω από το Μεταξουργείο που μια νυχού σου κάνει νέα Hairline καρφώνοντας τις φύτρες με το συρραπτικό.

Εγγυημένη επιτυχία.

afro-copyspace.jpg

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom