Balkan cowboy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.040
- Πόντοι
- 1.056
Εννοείται αύριο Βελιγράδι πάω.Κωνσταντινούπολη δεν ήθελε να έρθει με τίποτα,τη βαριέται ανυπόφορα την Τουρκία,τη θεωρεί χαμηλού επιπέδου μέρος.
Ξέρεις τη διαφορά περιστρόφου
από πιστόλι φαντάζομαι
Αν δουλέψει η φάση με το Μινσκ θα είναι ιδσνικό
Είχε κάτι τέτοιο , εμφανές ;;;;;;Kαλά φαντάζεσαι, μαύρο περίστροφο.
Εννοείται αύριο Βελιγράδι πάω.Κωνσταντινούπολη δεν ήθελε να έρθει με τίποτα,τη βαριέται ανυπόφορα την Τουρκία,τη θεωρεί χαμηλού επιπέδου μέρος.
Δεν ξερω να σου πω ,δεν εννουσα οτι περνω απο σαιτ αν και ξερω αλλα δεν εχω δοκιμασει.απλα μια απο τις δικες μου ,μου πασαρε μια πιτσιρικα φωτια,που δεν ειναι της δουλειας,σπονσορινγκ φαση.και μου χει τυχει παλι 2 φορες με γνωστη , γνωστης,απο ινσταγκραμ καμμια σχεση με πληρωμενο ,που ηθελε σπονσορα αλλα ζηταγε πολλα.γενικα παιζουν γκομενες με πολυ ακριβα αυτοκινητα που γεννουν υποψιες,ειδα σημερα 3,4 που αν το χεις να ασχοληθεις μπορεις να βρεις,παλαιοτερα στο skybar στο ραντισσον ειχα βρει αλλα δεν ελεγε ,και σε πολλα μπαρακια στην παλια πολη,vilniaus gatve εχει πολυ μουνι..εγω ερχομαι λιγες μερες και δεν εχει και νοημα να ασχοληθωαν έχεις χρόνο να γράψεις, δώσε μια εικόνα για το πληρωμένο σεξ (τιμές, sites που τις βρίσκουμε και στέκια με freelancers)
Αυτές που πας, οι βέρες Μοσχοβίτισσες ντε, σίγουρα δεν καταδέχονται και να τους ψωνίσεις μαϊμουδιές..
Εγώ παντελώς άσχετος με Κωνσταντινούπολη την πρώτη φορά, έβλεπα στην πτήση επιστροφής για Γερμανία τους μισούς με μεταμοσχεύσεις μαλλιών και τους άλλους μισούς με Prada και Louis Vuiton από πάνω μέχρι κάτω..
Είχε κάτι τέτοιο , εμφανές ;;;;;;
Βέβαια ... δεν ξέρω αν έχεις ζήσει Αθήνα .... δεκαετία 1990 ... κέντρο ... υπήρχε κουστουμάτος ... στο δρόμο ....
με Μ16 ...
Ναι ... ξέρω πως είναι το Μ16
Εντάξει , τούρκοι μαντρόσκυλα είναι πιστά σκυλιά.Ναι, το είχε εμφανές.
Και όπως τον φαντάζεσαι, κοστούμι,μουστάκι,50άρης.
Αλλά όχι σαν τίποτα σεκιουρητάδες της πλάκας που βλέπεις στην Ελλάδα.
Σαν τον Μάκη Ψωμιάδη σε πιο κοντό.
Εντάξει , τούρκοι μαντρόσκυλα είναι πιστά σκυλιά.
Δεν είναι κίνδυνος σε καμία περίπτωση.
Φαντάζομαι .
Μινσκ άμα πάω για μια βδομάδα θα είναι.Βεβαια χάνεις υποχρεωτικά δύο μέρες στο Βίλνιους.Εχω έτοιμες γκόμενες που σπονσοράρω Μινσκ,το θέμα όμως είνσι οτι μπορείς πανεύκολα να φέρεις Ρωσίδες εκεί αρκεί να μένουνε σε πόλεις πλησίον της Μόσχας ή Αγία Πετρούπολη.
Αυτοί έτσι κι αλλιώς εκεί μένουν
Το να πάει όμως κάποιος άλλος σίγουρα δεν είναι και πολύ λογική απόφασή
Εγώ προσωπικά παρότι είμαι ο πιο φαν της χώρας ειδικά επαρχία που είναι πιο καλά τα πράγματα αν μιλάς κάποια βασικά ρωσσια.. Αυτή την εποχή δεν πλησιάζω,
ούτε Μολδαβία λόγω ότι δεν ξέρεις το σου ξημερώνει
Είναι αψυχολογητοι και ρωσοι αλλά πιο πολυ οι ουκρανοι, με προβοκάτσια κλπ
Κοίτα, δεν το παίζω μάγκας.Εγώ θέλω να αποφεύγω χώρες που ένας τέτοιος φέρει όπλο φόρα παρτίδα,
που δύο δρόμους παρακάτω ο στρατός μοιράζει ψωμιά
και που ακούς τον ιμάμη κάθε τρεις και λίγο dolby surround..
Και πήγα και σε 5στερο..
Αν πήγαινα σε τίποτα budget της κακιάς ώρας και googlαρα "φθηνές πουτάνες Κωνσταντινούπολη"
μπορεί να μου ερχόταν ο Ιμπραήμ ο μουστακαλής
Εννοειται ρε ΒΠ, απλα κανω λιγο χαβαλε ...Φίλε Τάσο, εσύ μπορεί να είσαι από τους λίγους που έχεις βγει με τη θέλησή σου φόρα παρτίδα στο bou.
Όμως για όσους γράφουν εδώ(συμπεριλαμβανομένων και τον κλώνων)
μου έχουν στείλει σε pm φωτογραφίες,linkedIn και άλλα στοιχεία...
Άλλους τους έχω γνωρίσει από κοντά, τα χρόνια της Πράγας..
Ο Αρχηγός εκτέθηκε πολύ σε μια φάση που γνώρισε συγκεκριμένα άτομα από δω μέσα(όχι τον Ρολογά)
αλλά άλλους που τον βγάζανε φωτογραφίες,κ.λ.π.
Τέσπα, πολλές φορές τα γραφόμενα δεν έχουν καμία σχέση με τον γράφοντα, αλλά
δεν υπάρχει λόγος να χαλάσουμε μετά από τόσα χρόνια τις καρδιές μας..
Ας πιστεύει ο καθένας ότι θέλει..
Η ζωή είναι αμείλικτη και μας βάζει όλους στη φυσική μας θέση..
Μπούντβα είχε Ρωσίδες.Λογικά θα έχει μερικές και Βελιγράδι.Για να δούμε.Αν με αφήσει η δικιά μου θα χτυπήσω τα Splav στο ποτάμι.Λένε γίνεται χαμός εκεί.
Κοίτα, δεν το παίζω μάγκας.
Απλά σε επίπεδο θεωρητικής ανάλυσης, θεωρώ ότι το μαντρόσκυλο που λες δεν είναι επικίνδυνο,
όχι γιατί σέβεται τη δική σου τη ζωή ή του Χ που ξοδεύει εκεί ένα μισθό λοχία σε 8ώρες ...
αλλά σέβεται τα λεφτά που ξοδεύεις. Πολύ. Οπότε ξέρει ότι αν γίνει μαλακία, θα χάσει εκατομμύρια πελάτες.
Περισσότερα οπλισμένα βόδια από ΗΠΑ, δεν θα βρεις πουθενά αλλού.
Κι εκεί όμως τα θεωρώ ασφαλή.
Μπαίνεις σε 24ωρο μίνι μάρκετ και ο σεκιουριτάς στην πόρτα, έχει δύο πιστόλια χιαστί μέσα από το σακάκι .
Κοίτα, δεν το παίζω μάγκας.
Απλά σε επίπεδο θεωρητικής ανάλυσης, θεωρώ ότι το μαντρόσκυλο που λες δεν είναι επικίνδυνο,
όχι γιατί σέβεται τη δική σου τη ζωή ή του Χ που ξοδεύει εκεί ένα μισθό λοχία σε 8ώρες ...
αλλά σέβεται τα λεφτά που ξοδεύεις. Πολύ. Οπότε ξέρει ότι αν γίνει μαλακία, θα χάσει εκατομμύρια πελάτες.
Περισσότερα οπλισμένα βόδια από ΗΠΑ, δεν θα βρεις πουθενά αλλού.
Κι εκεί όμως τα θεωρώ ασφαλή.
Μπαίνεις σε 24ωρο μίνι μάρκετ και ο σεκιουριτάς στην πόρτα, έχει δύο πιστόλια χιαστί μέσα από το σακάκι .
Ουστ κωλογεροιΕννοειται ρε ΒΠ, απλα κανω λιγο χαβαλε ...
Αλλωστε με τον μιδα εχουμε βρεθει 3-4 φορες(Μολδαβια,Θεσσαλονικη) και τον πειραζω καμια φορα
Ο χρονος πραγματι ειναι αμειλικτος για ολους μας.
Έχει κι αποτυχίες το σύστημα τανάλια ενίοτεΩραια και.. εσυ που είσαι τυπε; Θεατής της ζωής κ των παρτυ πισω από μια οθόνη ξεχασμένος σε ένα χωριό της γεγμανιας. Δηλαδη αφού είναι τόσο εύκολες οι πολωνεζες όπως διατυμπανιζεις τότε γιατι όταν πας εκει ψωνίζεις αλλοδαπές τανεςπου.Τα ίδια έλεγες κ του άλλου γεροντοπαλικαρου -σε πιστεψε πήγε εκει κ έμεινε με το πουλι στο χέρι.