Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 199K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Παππούλη να ταν η ζήλια ψώρα...
Άρε την μαγκούρα σου και περιπατει
ο Μίδας φαίνεται πιο μεγάλος από όλους εσάς τους παλιούς και δεν εννοώ το μπόι του, :D: αλλά ότι μεγαλό-δείχνει σε σχέση με την πραγματική του ηλικία που κρύβει τα καλοκαίρια ο μπαγάσας για να λέει ότι είναι πιο μικρός από όλους. Όπως και να το κάνουμε πάντως είναι η γεροντάρα της καρδιάς μας ο Μί

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Γ
Είναι όμως ψυχρές,καμία πρωτοβουλία.Καμία σχέση με τις παθιάρες,ερωτιάρες Πόλκες.
Για την τσαπου οι βαλτικες
Άσχημα δέρματα σκληρά χαρακτηριστικά ενίοτε, κακή συμπεριφοράειχα γνωρίσει αρκετές όταν ήμουν 4 μήνες Κύπρο, απωθητικες οι πιο πολλές μέτριες σαν παρουσία

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Και συ τέκνον θείε
Τρελός παπάς
Ειναι λιγο σπασμενος στο προσωπο λογω σκληρης δουλειας :D: αλλα μεγαλος γνωστης του μπλοκ.

Το στεκι των freelancers στην Ριγα ειναι στο Radisson Blue Sky Bar.
Sites για Λετονια το gribu.lv και Λιθουανια το xdate.lt
Επισης στο inbox.lv που ειναι παροχος email εχει και επιλογη για dating
Ενδιαφέρουσες πληροφορίες

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Το μια χαρά που το συμπέρανες???
Μπαίνουν γκολ η αλλά μολντο θεωρίες???
Στο λέω γιατί μόλις
Προχτές ήταν κάποιος τοηραψα κάπου, με 8 στα 10 προσόντα μάχιμος 3 μέρες στην γύρα, και μου λέει 0 ξερό
Είδα κ φώτο κλπ από δρόμους μωλλ κλπ . Παπαρια μεντολες...
Μάλλον πολυ αισιόδοξοι η όχι μάχιμοι σ ενημέρωσαν..
Υγ που μένουν οι Ουκρανες
Μποτανικα πάντως δεν έχει καμμια
Υγ2Επίσης παραδόξως τα τζιπ δεκαετίας έχουν αυξηθεί κι αλλο
Μ ένα RAV4 του 2010 ήταν αυτός και μου λέει νόμιζα έχω κάνα ΣΑΡΆΒΑΛΟ σε σχέση με τους μολδαβους
Υγ3 διαμερίσματα που πληρώναμε 30ε τη μέρα 65 έδωσε
Κισιναου ειναι μια χαρα προς το παρον, γεμισε και αυτο με ουκρανες, ηρθαν σημερα δυο φιλοι μου μολδαβοι απο πανω (ρωσοφωνοι),τα ενοικια βεβαια στη πολη ανεβηκαν στο θεο ...
thanks putin μου ελεγαν συνεχως και ηπιαμε τρια κρασια για το καλο :grin:

Τελευταία τροποποίηση:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Kαλοκαίρι στο Ταλίν είχα δει ένα υπεργαλαξιακο μ@υνι που η doutzen kroes σε σύγκριση μαζί της ήταν υποδεεστερη σε εμφάνιση. Ήταν μια μίξη Βίκινγκ και σλαβας τόσο καλά,ανακατεμένα που το αποτέλεσμα ήταν τέλειο σε σημείο που δεν πίστευες ότι μπορεί να υπάρχει τόση χάρη κ ομορφιά,σε ένα μόνο θηλυκό.
Ωραία αυτά αλλά απο τηγανιτά τίποτα

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.169
Πόντοι
456
Ευρώπη τα περισσότερα όπλα Ρωσία τα βλέπεις.Δεν το θεωρώ κατ ανάγκη κακό.Προσθέτει στο σκηνικό.Εσύ γευματίζεις με τη μουνάρα πολυτελώς ενδεδυμένη και στολισμένη σα χριστουγεννιάτικο δέντρο ενώ ο φρουρός στο ξενοδοχείο κρατάει τσίλιες με το Καλάσνικοφ αγέρωχος μη σου την πέσουν οι κακοί.
Αυτό έχει ψιλοχαθεί από τη Δύση η ρομαντική ατμόσφαιρα,είναι πιο χύμα όλα.

Φρουρός σε ξενοδοχείο με Καλάσνικοφ;:think:

Τέσπα, Μόσχα και Αγία Πετρούπολη,δεν είδα ποτέ χύμα όπλα.
Βασικά μια φορά είχα δει πολλούς στρατιώτες γιατί είχαν κάνει κάτι τα γιαχαμπίμπια

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Το μια χαρά που το συμπέρανες???
Μπαίνουν γκολ η αλλά μολντο θεωρίες???
Στο λέω γιατί μόλις
Προχτές ήταν κάποιος τοηραψα κάπου, με 8 στα 10 προσόντα μάχιμος 3 μέρες στην γύρα, και μου λέει 0 ξερό
Είδα κ φώτο κλπ από δρόμους μωλλ κλπ . Παπαρια μεντολες...
Μάλλον πολυ αισιόδοξοι η όχι μάχιμοι σ ενημέρωσαν..
Υγ που μένουν οι Ουκρανες
Μποτανικα πάντως δεν έχει καμμια
Υγ2Επίσης παραδόξως τα τζιπ δεκαετίας έχουν αυξηθεί κι αλλο
Μ ένα RAV4 του 2010 ήταν αυτός και μου λέει νόμιζα έχω κάνα ΣΑΡΆΒΑΛΟ σε σχέση με τους μολδαβους
Υγ3 διαμερίσματα που πληρώναμε 30ε τη μέρα 65 έδωσε
Το μια χαρα προς το παρον ειναι για αυτο που εγραψες "αυτη την εποχη δεν πλησιαζω ουτε Μολδαβια λογω οτι δεν ξερεις τι σου ξημερωνει" :D: σχεδον κανεις δεν φοβαται να γινει κατι χοντρο μου ειπαν. Για τα ενοικια αυτο λεω οτι ανεβηκαν πολυ ειτε για τη μερα ειτε για το μηνα , πενηντα τετραγωνικα διαμερισμα 600 ευρω το λιγοτερο ζητανε, για το δικο μου που ειχα αν το πουλουσα τωρα 100Κ ανετα θα επιανε.ηταν σιγουροι για αυτο.
Αυτοι ρε ειναι σαρανταρηδες ντοπιοι με καλη οικονομικη κατασταση και συνεννοουνται/βρισκουν Oυκρανες ,σε ποια περιοχη μενουν δεν ρωτησα, ο ενας μου εδειξε φωτο με δυνατο ξανθο ...για τα αμαξια ισχυει οπως σου τα ειπαν.
ΥΓ. ολα τα παλια κλαμπ κλεισανε και ανοιξαν καινουργια , Μοχιτο δεν πηγαινουν πλεον καλες γκομενες, εγινε αλλο στεκι λιγο πιο κατω απο το Sun City

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356

Βασικά μια φορά είχα δει πολλούς στρατιώτες γιατί είχαν κάνει κάτι τα γιαχαμπίμπια
Ουτε εγω ειδα τετοια σκηνικα σε Μοσχα και Πητερ ,μαλλον υπερβαλλει λιγο ο αρχηγος

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Το μια χαρα προς το παρον ειναι για αυτο που εγραψες "αυτη την εποχη δεν πλησιαζω ουτε Μολδαβια λογω οτι δεν ξερεις τι σου ξημερωνει" :D: σχεδον κανεις δεν φοβαται να γινει κατι χοντρο μου ειπαν. Για τα ενοικια αυτο λεω οτι ανεβηκαν πολυ ειτε για τη μερα ειτε για το μηνα , πενηντα τετραγωνικα διαμερισμα 600 ευρω το λιγοτερο ζητανε, για το δικο μου που ειχα αν το πουλουσα τωρα 100Κ ανετα θα επιανε.ηταν σιγουροι για αυτο.
Αυτοι ρε ειναι σαρανταρηδες ντοπιοι με καλη οικονομικη κατασταση και συνεννοουνται/βρισκουν Oυκρανες ,σε ποια περιοχη μενουν δεν ρωτησα, ο ενας μου εδειξε φωτο με δυνατο ξανθο ...για τα αμαξια ισχυει οπως σου τα ειπαν.
ΥΓ. ολα τα παλια κλαμπ κλεισανε και ανοιξαν καινουργια , Μοχιτο δεν πηγαινουν πλεον καλες γκομενες, εγινε αλλο στεκι λιγο πιο κατω απο το Sun City
Καλα. 40 ρε μλκα όταν ειμασταν έβγαζα πρόγραμμα πόσες θα γαμισω την μέρα 20αρες καινούριες γνωριμίες ημέρας και διημέρου και πόσες από ιδμσες γνώρισα την βδομάδα πριν,...
δεν με έφταναν τα χυσια
Έτσι χαίρω πολύ...
Νόμιζα μίλαγες για νεαρούς 50+ και τουρίστες
Σαν τον παπά κούλη χρυσό δηλαδή με τα κονε στη ΜΟΣΧΑ!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.169
Πόντοι
456
Ουτε εγω ειδα τετοια σκηνικα σε Μοσχα και Πητερ ,μαλλον υπερβαλλει λιγο ο αρχηγος

Φαντάσου Αρχηγό σε ρόλο Χριστοφόρου Πορνοκολόμβου,
να ανακαλύπτει την Αμερική και να πρέπει να μας μεταφέρει αυτά που είδε εκεί.
Θα είχαν μείνει μόνο οι μπούστηδοι στην Ευρώπη,δε θα μας χωρούσαν τα καράβια :cheesy:

@Kalogero μου έβαλες ιδέες να γίνω και εγώ μέντολας

Συνημμένα

• An_Z5XBSxg4LBJwTch1CRWI_yehLIYAA9yqqJBVWzw1fhvd9augeX2TsOd_MLeqLG97q1N05t04nXDGuYqllRlph.mp4
    4,8 MB · Εμφανίσεις: 0
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056

Είχα μείνει σε ξενοδοχείο που ήταν στην είσοδο τεράστιου εμπορικού,εκθεσιακού κέντρου και ίσως για αυτό είχαν εκεί.Στην επαρχία ήταν πιο φυσιολογικά ούτε έλεγχος αποσκευών στην είσοδο του ξενοδοχείου για μεταλλικά αντικείμενα ούτε τίποτα.
Επίσης οι ταρίφες πολύ τίμιοι στη Ρωσία συγκριτικά καθάριζες με yandex taxi.Οπως και Πολωνία καθαρίζεις με Uber.Τώρα Φρανκφούρτη βλέπω μουσάτους παντού,ο σιδηροδρομικός σταθμός έχει γίνει επικίνδυνος.Παντού αφρικανοί,μουσάτοι και τζάνκια.Βλέπεις και μερικές καλές μουνίτσες βέβαια στα καφέ,τα έχουν πετάξει οι Γερμανίδες αλλά μόνο με Γερμανούς.
Το αεροδρόμιο μπίχλα σκέτη όπως πάντα χαοτικές καταστάσεις καμία σχέση με το αεροδρόμιο του Μονάχου στην κυρίλα μέσα.Γενικά το αεροδρόμιο του Μονάχου πολύ εντυπωσιακό και άνετο δεν έχω δει καλύτερο μέρος για καμάκι στη δυτική Ευρώπη.Απειρες ωραίες γκόμενες και χώρος να προσεγγίσεις.Σκέφτομαι στην επόμενη πτήση να πάω μέσω Μονάχου και να αράξω στο αεροδρόμιο κανά τρίωρο.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656
Τώρα Φρανκφούρτη βλέπω μουσάτους παντού,ο σιδηροδρομικός σταθμός έχει γίνει επικίνδυνος.Παντού αφρικανοί,μουσάτοι και τζάνκια.Βλέπεις και μερικές καλές μουνίτσες βέβαια στα καφέ,τα έχουν πετάξει οι Γερμανίδες αλλά μόνο με Γερμανούς.

Τις προάλλες δεν πυροβόλησαν έναν εκεί μέσα;Μπουρδέλο Γερμανιστάν :badair:

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.236
Πόντοι
3.820
Το στεκι των freelancers στην Ριγα ειναι στο Radisson Blue Sky Bar.
Sites για Λετονια το gribu.lv και Λιθουανια το xdate.lt
Επισης στο inbox.lv που ειναι παροχος email εχει και επιλογη για dating
τα κανανε βλεπω με εγγραφη..παλαιοτερα ηταν free...επισης θυμαμαι τελος μαρτη στα τελειωματα του κοβιντ ,wellton riverside κανω τσεκ ιν 2 παρα νυχτα ,ο ρεσεψιονιστ, ενα παλληκαρακι μου λεει 3 φορες και πονηρα "σε οτι αλλο μπορω να σε βοηθησω μου λες,καταλαβα,του λεω ευχαριστω,ειχα και ματς αυριο λεω γαμα το.γυρναω το κεφαλι αριστερα και βλεπω ενα" αλογο" κοντοστεκοτανε με γυρισμενη πλατη..σιγουρα αν βρεις την ευκαιρια να ρωτησεις, καμμια αλαναφατσα και με το καταλληλο τιπ, στα μεγαλα ξενοδοχεια θα χουνε κονε.ραντισον ,κεμπινσκι,χιλτον κτλ...φυσικα οχι γυναικα ρεσεψιονιστ και οχι μπροστα σε αλλους...

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Έπαιζαν πολλά τέτοια σκηνικά, πολλές φορές υπήρχε αστυνομία με καλασνικοβ έξω από ξενοδοχεία ειδικά όταν φιλοξενούσαν αρχηγούς κρατών η υψηλόβαθμους πολιτικούς. Και πριν εικοσαριά χρόνια ακόμα και στους δρόμους ειδικά μετά από τρομοκρατικές επίθεσης που ήταν συχνό φαινόμενο στις αρχές του Millennium. Τώρα δεν ξέρω μιας και έχω πολλά χρόνια να πάω Ρωσία αλλά αστυνομία με καλασνικοβ στο δρόμο μέχρι και στην Βουλγαρία βλέπεις εδώ και ένα χρόνο

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Έπαιζαν πολλά τέτοια σκηνικά, πολλές φορές υπήρχε αστυνομία με καλασνικοβ έξω από ξενοδοχεία ειδικά όταν φιλοξενούσαν αρχηγούς κρατών η υψηλόβαθμους πολιτικούς. Και πριν εικοσαριά χρόνια ακόμα και στους δρόμους ειδικά μετά από τρομοκρατικές επίθεσης που ήταν συχνό φαινόμενο στις αρχές του Millennium. Τώρα δεν ξέρω μιας και έχω πολλά χρόνια να πάω Ρωσία αλλά αστυνομία με καλασνικοβ στο δρόμο μέχρι και στην Βουλγαρία βλέπεις εδώ και ένα χρόνο
Εγω ειχα παει καλοκαιρι του 18 λιγες μερες μετα το Μουντιαλ,δεν υπεπεσε κατι στη αντιληψη μου εκτος τις μαγνητικες αψιδες στο ξενοδοχειο και μετρο. Φανταζομαι βεβαια τι θα γινοταν στη δεκαετια του 90 ... Βουλγαρια παντως εκεινη την εποχη εβλεπα στη Σταρα Ζαγορα καποιες φορες τυπους που προεξειχε το περιστροφο τους οταν καθοτανε σε εστιατορια η πιτσαριες :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom