Balkan cowboy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 9.541
- Πόντοι
- 2.306
Welcome to Poland.Κάπως έτσι νιώθεις όταν μπουκάρεις στο πολωνικό κλαμπ.Αμα είσαι καλός και αρκετά τυχερός στο τέλος στέφεσαι βασιλέας.
Αύριο πάω Βελιγράδι να ρίξω κανάν πούτσο.Για να δούμε αν είναι γεμάτο Ρωσίδες όπως λένε.Ελπίζω να αξίζει η πόλη μην έχει χάλια μαύρα.Είναι η μόνη εναλλακτική να φέρεις Ρωσίδα χωρίς βίζα στην Ευρώπη πλην Κωνσταντινούπολης αλλά μιλάμε για ακριβά εισιτήρια Μόσχα-Βελιγράδι 1200 ευρώ.Φυσικά κυριλέ ξενοδοχείο κτλ,οι Μοσχοβίτισσες είναι απαιτητικές.
Αύριο πάω Βελιγράδι να ρίξω κανάν πούτσο.Για να δούμε αν είναι γεμάτο Ρωσίδες όπως λένε.Ελπίζω να αξίζει η πόλη μην έχει χάλια μαύρα.Είναι η μόνη εναλλακτική να φέρεις Ρωσίδα χωρίς βίζα στην Ευρώπη πλην Κωνσταντινούπολης αλλά μιλάμε για ακριβά εισιτήρια Μόσχα-Βελιγράδι 1200 ευρώ.Φυσικά κυριλέ ξενοδοχείο κτλ,οι Μοσχοβίτισσες είναι απαιτητικές.
Εγώ πάντως πήγα πρόσφατα και δεν είδα Ρωσίδες.
Βασικά όλο ελληνικά γκρουπ με ΚΑΠΗ πετύχαινα..
Πήγα και Λέσκοβατς που ήταν και ο βασικός προορισμός του ταξιδιού.
Ειναι λιγο σπασμενος στο προσωπο λογω σκληρης δουλειαςαλλα μεγαλος γνωστης του μπλοκ.
έχει Ρωσίδες αλλά ''της δουλειάς'' (βίζιτες) όχι ξέμπαρκες ταξιδιώτριες
Μπούντβα είχε Ρωσίδες.Λογικά θα έχει μερικές και Βελιγράδι
Αμα είναι εύκολη η οδική πρόσβαση Μινσκ κωλολέει.
Μπούντβα είχε Ρωσίδες.Λογικά θα έχει μερικές και Βελιγράδι.Για να δούμε.Αν με αφήσει η δικιά μου θα χτυπήσω τα Splav στο ποτάμι.Λένε γίνεται χαμός εκεί.
Επόμενος σταθμός Μινσκ.Βασικά Βαρσοβία,Μινσκ,Μόσχα αξίζουν τώρα.Αμα είναι εύκολη η οδική πρόσβαση Μινσκ κωλολέει.Αλλά άμα αξίζει το Βελιγράδι μπορεί να φέρω και άλλη Ρωσίδα εκεί.
Βελιγράδι πας πολύ εύκολα και γλιτώνεις και τους Τουρκαλάδες.Βέβαια ο Ορμπαν λένε διευκόλυνε τη βίζα για Ρώσους οποτε εναλλακτικά ίσως μπορείς να φέρνεις Ρωσίδες Βουδαπέστη μέσω Βελιγραδίου με εύκολη βίζα.Που η Βουδαπέστη είναι σαφώς πιο εντυπωσιακή για τις γκόμενες.Για να δούμε.
Βελιγράδι όμως Αρχηγέ είναι λίγο δευτερας διαλογής το σκηνικό...
Πέρα από τις Σερβες, που σαν πορνοτουρίστας τριημέρου δεν τις ρίχνεις ούτε με τρικλοποδιά,
η πόλη δεν έχει ούτε την ομορφιά, ούτε το status των πόλεων που ανέφερες.
Έκαναν και εκείνες τις μαλακίες στην προκυμαία, δήθεν εκμοντερνισμός και ξύσταρχίδιας.
Πώς το συγκρίνεις με Κωνσταντινούπολη?Καλύτερα να φέρνεις γκόμενες Σερβία ή Τουρκιά?Η να τα αποφεύγεις και τα δύο?
Εχω παει πολλες φορες και αυτη τη στιγμη σου γραφω απο βιλνιους αλλα δεν μπορω να σου πω για καμακι γιατι τα εχω "ετοιμα"εδω απο παλιες γνωριμιες που ειχα με κοπελες της δουλειας.οπως εχει πει και ο βαλκανιος ,αν αυτα που περνουμε επι χρημασι πιστεψουμε οτι μπορουμε να τα παρουμε τσαμπα ειδικα αν εισαι 40+ ,θα φαμε τα μουτρα μας.πριν 1 μηνα ειδα αεροδρομιο στον γυρισμο για ελλαδα,ενα φοβερο μιςματς,ελληνα με τζιβα μαλλι, μπατομπουκαλο τεραστιο,μυτη ιδια του τσακωνα ,γυρω στα 46-48 να σερνει αθλητικο λιθουανικο μουνο 32-34 περιπου με βυζαρες και ματαρες ..η πολη παντως φοβερη ,ειχε χτες μια γιορτη ,καλος καιρος ολοι εξω και οι μισες πιτσιρικες χωρις σουτιεν,ωραιες εικονες ουτε αραπαδες ουτε περιεργοι,αξιζει ενα σκ τωρα που εχει και απ ευθειας η aegean απο αθηναΟταν βλεπεις τετοια μουνια πας καμικαζι, εστω και 3 κουβεντες να ανταλλαξετε κερδος ειναι. Οι Εστονοι θεωρουν τους εαυτους τους περισσοτερο Φινλανδους, κατι για το οποιο οι Φινλανδοι διαφωνουν. Δεν ειχα ποτε Εστονη γκομενα, μεχρι στιγμης εχω εμπειρια μονο απο Λετονες και Λιθουανες απο Βαλτικη πλευρα.
Επισης εχω αναγνωρισει εμπειρια απο το πεδιο της Βαλτικης στο μελος @callahan αλλα δεν μιλαει πολυ
Πώς το συγκρίνεις με Κωνσταντινούπολη?Καλύτερα να φέρνεις γκόμενες Σερβία ή Τουρκιά?Η να τα αποφεύγεις και τα δύο?
Εχω παει πολλες φορες και αυτη τη στιγμη σου γραφω απο βιλνιους αλλα δεν μπορω να σου πω για καμακι γιατι τα εχω "ετοιμα"εδω απο παλιες γνωριμιες που ειχα με κοπελες της δουλειας.οπως εχει πει και ο βαλκανιος ,αν αυτα που περνουμε επι χρημασι πιστεψουμε οτι μπορουμε να τα παρουμε τσαμπα ειδικα αν εισαι 40+ ,θα φαμε τα μουτρα μας.πριν 1 μηνα ειδα αεροδρομιο στον γυρισμο για ελλαδα,ενα φοβερο μιςματς,ελληνα με τζιβα μαλλι, μπατομπουκαλο τεραστιο,μυτη ιδια του τσακωνα ,γυρω στα 46-48 να σερνει αθλητικο λιθουανικο μουνο 32-34 περιπου με βυζαρες και ματαρες ..η πολη παντως φοβερη ,ειχε χτες μια γιορτη ,καλος καιρος ολοι εξω και οι μισες πιτσιρικες χωρις σουτιεν,ωραιες εικονες ουτε αραπαδες ουτε περιεργοι,αξιζει ενα σκ τωρα που εχει και απ ευθειας η aegean απο αθηνα
Kαλύτερα Σερβία.
Κωνσταντινούπολη δεν είναι Ευρώπη και παίζουν λίγο περίεργα έργα εκεί..
Κατεβαίνεις στο IST και έχει στρατιώτες λες και πήγες Τελ Αβίβ..
Έμενα σε 5στερο και ο μπάτλερ είχε στη ζώνη, σε δημόσια θέα, περίστροφο.
Και οι τούρκοι είναι γενικά φωνακλάδες και μαλάκες...
Βελιγράδι, αν δεν κάνεις γκράντε μαλακία, δεν κινδυνεύεις από τίποτα.
Που και να την κάνεις δηλαδή, παίζει να γλιτώσεις σαν Έλληνας..
Και οι τιμές, αστείες...
Και το φαγητό καλό, αλλά χωρίς πολλά λούσα..
Ξέρεις τη διαφορά περιστρόφουΈμενα σε 5στερο και ο μπάτλερ είχε στη ζώνη, σε δημόσια θέα, περίστροφο.
Κυρίως Κωνσταντινούπολη σου τη σπάει που όλοι πάνε να σε κλέψουνε,σε κοροιδεύουνε στη μάπα.Ασε ρε μαλάκα κωλοτουρκε τους έλεγα αλλά δεν μπορείς να αποφύγεις τις απατεωνιές.Συνέχεια πληρώνεις τζάμπα για γελοία πράγματα.Εντωμετσξύ μαντήλες παντού φάτσες Χατζηαβάτη,γενειοφόροι κτλ.
Τους Σέρβους,Μαυροβούνιους τους είδα καλύτερους,εντάξει έχουν κάπως αρκουδίσιο στυλ,μερικοί σου μιλάνε σα να είναι στο στρατό αλλά δεν είναι ενοχλητικοί ούτε σε κοροιδεύουν σε καμία περίπτωση.Το πρόβλημα είναι το χαμηλό επίπεδο υποδομών,φοβάσαι μην ξενερώσει η γκόμενα.Βέβαια και Κωνσταντινούπολη κάτι Καρακιόι,κλατι Ταξίμ τα ίδια και χειρότερα είναι έχει όμως και καλά μέρη όπως το Νισάντασι,τη γέφυρα του Γαλατά κτλ που είναι ευχάριστο να περπατάς.
Ξέρεις τη διαφορά περιστρόφου
![]()
από πιστόλι φαντάζομαι
![]()
Αν δουλέψει η φάση με το Μινσκ θα είναι ιδσνικό
Είχε κάτι τέτοιο , εμφανές ;;;;;;Kαλά φαντάζεσαι, μαύρο περίστροφο.