Balkan cowboy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.034
- Πόντοι
- 1.056
Πολωνικός βίος.Πάρτυ,πιώμα,καυτές γκόμενες.Τα πολωνικά και ρωσικά πάρτυ δεν παίζονται.
Έχεις pm για Πράγα κ ρωτώ για εφτά μοντέλα Τσέχες που μου την έπεσαν ..απαντά στο ,pmΑυτοί που πήγαιναν μόνοι τους παλιά,
πήγαιναν και για σκέτο γαμήσι, γιατί άξιζε τον κόπο και ήταν εντός budget.
Εγώ πρόλαβα εποχές που η RyanAir πηγαινοέφερνε Άγγλους με 20ευρώ, μπεκρούλιαζαν με 1ευρώ και γαμούσαν με 35.
Ακόμη και ο επιδοματίας Άγγλος, μπορούσε να το κάνει.
Μετά το Brexit και τον Covid, έχει αλλάξει το πελατολόγιο..
Πετάνε άλλοι Άγγλοι, που θα έρθουν για τη καυλάντα,σε συνδυασμό με καμιά δουλειά και σίγουρα λιγότερο ναυάγια που μπορούν να βρουν γυναίκες και στην Αγγλία
και ότι και αν τους κάτσει στο μπλοκ, είναι plus, με λεφτά ή χωρίς.
Δες το thread της Πράγας..
Άκρα του τάφου σιωπή..
Αφού δεν πάει κανείς για να γαμήσει, γιατί κατάλαβε ότι δεν αξίζει ή ότι είναι εκτός budget.
Παλαιότερα δεν προλάβαινα να απαντάω σε pm και τώρα τίποτα..
Φαντάζομαι σου κόστισαν μισή ντουζίνα καλσόν μπικ κι δυο ξυραφάκια μια χρήσης ;Έχεις pm για Πράγα κ ρωτώ για εφτά μοντέλα Τσέχες που μου την έπεσαν ..απαντά στο ,pm
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Έχεις pm για Πράγα κ ρωτώ για εφτά μοντέλα Τσέχες που μου την έπεσαν ..απαντά στο ,pm
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Λυσαρες....μολις εβγαλα εικοσαευρο να πληρώσω το ταξί πλάκωσαν όλες οι πεινασμένεςΣυναγωνιστή, όπως σου έγραψα και στο pm, καλή ανάρρωση.
Η Πράγα είναι γενικά ασφαλής πόλη, δεν ξέρω γιατί στην πέσανε.
Και Mala Strana έχει τόσες πρεσβείες, απορώ δηλαδή.
Μήπως έτρωγες κάνα κοτόπουλο φόρα παρτίδα και στην έπεσαν για να σου πάρουν το μισό;
Είναι εντελώς γκαου οι Βούλγαροι το 80% γι αυτόΗ καλύτερη χώρα για Έλληνα είναι η Βουλγαρία. Για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω μας γουστάρουν
Από Βουλγαρία φέρνεις ή σκυλί ή πτυχίο ....άντε και καμιά Βουλγάρα ..Κάνουν λίγο περίεργο πήδημα αλλά είναι φιλότιμες. Λίγο χωριάτισσες βέβαια
Θα σκεφτόμουν βουλγαρα για σπίτι σε αντίθεση με βαθύ μπλοκ που έχουν ακόμα πιο λεφτά αισθηματα
Εάν έχει κόσμο δηλ γκόμενες που κολωβαρανεΔε κατάλαβα σε τι αναφέρεσαι με την κατανάλωση. Εγώ που είχα πάει ένα βράδυ δεν είχε και πολυ, σε ένα McDonald's που έχει καθοντουσαν οι περισσότεροι αλλά στο κέντρο που πήγα μετά είχε κόσμο. Ήταν και ημέρα ανεξαρτησίας αν θυμάμαι καλά βέβαια.
Αυτοί έτσι κι αλλιώς εκεί μένουνΕξακρίβωση στα σύνορα κάτσαμε το πολύ κανά 45λεπτο. Σχετικά με τους πυραύλους τα πλήγματα σε κατοικημένες από την αρχή του πολέμου είναι πολύ λίγα και σχεδόν καθόλου προς το κέντρο. Τους ντόπιους δε τους ενδιαφέρει ακόμα και αν τους έχουν πει να πηγαίνουν στα υπόγεια τους ή σε καταφύγια την ώρα συναγερμών πυραυλικών επιθέσεων. Τώρα σίγουρα είναι λογικό να υπάρχουν ανησυχίες απλά οι τύποι εδώ τα χουν γράψει όλα στα αρχιδια τους
Αυτοί το κάνουν οικειοθελώς τύπε και τις ΠαντρεύονταιΚαλα, αλλοι πληρωνουν χοντρες πατσαβουρες για να ξυνουν το μουνι τους, ειδικα μετα τον γαμο. Το βλεπεις συχνα στην Ελλαδα
Απο Ουκρανες εχω μικρη εμπειρια. Απο Βαλτικες ομως εχω μπολικη. Τρελες ειναι, με την κακη εννοια. Επισης, αν και μουναρες μπορουν να γαμιουνται με τον πατο του βαρελιου χωρις προφανες κερδος. Αν καποιος ειναι κακομουτσουνος και απενταρος, η μοναδικη πιθανοτητα να γαμησει καλο μουνι ειναι με Βαλτικη, αλλα ειναι εντελως θεμα τυχης
Ναι μιστερ κλώνε του σιγοντο ότι πειτεP.S. Νομιζω πως πλεον τα πουτανακια εχουν το ιντερνετ, δεν χρειαζονται νταβατζη
Ωραια και.. εσυ που είσαι τυπε; Θεατής της ζωής κ των παρτυ πισω από μια οθόνη ξεχασμένος σε ένα χωριό της γεγμανιας. Δηλαδη αφού είναι τόσο εύκολες οι πολωνεζες όπως διατυμπανιζεις τότε γιατι όταν πας εκει ψωνίζεις αλλοδαπές τανεςπου.Τα ίδια έλεγες κ του άλλου γεροντοπαλικαρου -σε πιστεψε πήγε εκει κ έμεινε με το πουλι στο χέρι.Πολωνικός βίος.Πάρτυ,πιώμα,καυτές γκόμενες.Τα πολωνικά και ρωσικά πάρτυ δεν παίζονται.
Κάτι υπερήλικα ναυάγια έχουν κάψει φλάντζες, Αν κάνω και εγώ capture,αποκόματα εικόνας από τσόντες του Sugar η της Sirina θα πιστέψουν όλοι ότι πέφτουν τρέλα μαμίσια στην ΕλλάδαΩραια και.. εσυ που είσαι τυπε; Θεατής της ζωής κ των παρτυ πισω από μια οθόνη ξεχασμένος σε ένα χωριό της γεγμανιας. Δηλαδη αφού είναι τόσο εύκολες οι πολωνεζες όπως διατυμπανιζεις τότε γιατι όταν πας εκει ψωνίζεις αλλοδαπές τανεςπου.Τα ίδια έλεγες κ του άλλου γεροντοπαλικαρου -σε πιστεψε πήγε εκει κ έμεινε με το πουλι στο χέρι.
Τύπε πληρώνεσαι να σε χεζουν τίποτα μέλη του Ρωσικού δικαστικού συστήματος;Κάτι υπερήλικα ναυάγια έχουν κάψει φλάντζες, Αν κάνω και εγώ capture,αποκόματα εικόνας από τσόντες του Sugar η της Sirina θα πιστέψουν όλοι ότι πέφτουν τρέλα μαμίσια στην Ελλάδα
Για εμας τους μπαρμπαδες ειναι παντου καλα
Kαλοκαίρι στο Ταλίν είχα δει ένα υπεργαλαξιακο μ@υνι που η doutzen kroes σε σύγκριση μαζί της ήταν υποδεεστερη σε εμφάνιση. Ήταν μια μίξη Βίκινγκ και σλαβας τόσο καλά,ανακατεμένα που το αποτέλεσμα ήταν τέλειο σε σημείο που δεν πίστευες ότι μπορεί να υπάρχει τόση χάρη κ ομορφιά,σε ένα μόνο θηλυκό.Αν καποιος ειναι κακομουτσουνος και απενταρος, η μοναδικη πιθανοτητα να γαμησει καλο μουνι ειναι με Βαλτικη, αλλα ειναι εντελως θεμα τυχης
Οταν βρισκόμουν στο Ταλιν δυστυχως δεν ημουν μονος διαφορετικα θα την επεφτα καμικαζι κ οτι εβγαινε. Επισης εκει ειχα δει εναν ελληνα εκει που εκανε κατι ερασιτεχνικα καμακια σε γκομενες που εργαζοταν σε μαγαζια- αλλά το προσπαθούσε.Οταν βλεπεις τετοια μουνια πας καμικαζι, εστω και 3 κουβεντες να ανταλλαξετε κερδος ειναι. Οι Εστονοι θεωρουν τους εαυτους τους περισσοτερο Φινλανδους, κατι για το οποιο οι Φινλανδοι διαφωνουν. Δεν ειχα ποτε Εστονη γκομενα, μεχρι στιγμης εχω εμπειρια μονο απο Λετονες και Λιθουανες απο Βαλτικη πλευρα.
Επισης εχω αναγνωρισει εμπειρια απο το πεδιο της Βαλτικης στο μελος @callahan αλλα δεν μιλαει πολυ
Κισιναου ειναι μια χαρα προς το παρον, γεμισε και αυτο με ουκρανες, ηρθαν σημερα δυο φιλοι μου μολδαβοι απο πανω (ρωσοφωνοι),τα ενοικια βεβαια στη πολη ανεβηκαν στο θεο ...Αυτοί έτσι κι αλλιώς εκεί μένουν
Το να πάει όμως κάποιος άλλος σίγουρα δεν είναι και πολύ λογική απόφασή
Εγώ προσωπικά παρότι είμαι ο πιο φαν της χώρας ειδικά επαρχία που είναι πιο καλά τα πράγματα αν μιλάς κάποια βασικά ρωσσια.. Αυτή την εποχή δεν πλησιάζω,
ούτε Μολδαβία λόγω ότι δεν ξέρεις το σου ξημερώνει
Είναι αψυχολογητοι και ρωσοι αλλά πιο πολυ οι ουκρανοι, με προβοκάτσια κλπ
Ειναι λιγο σπασμενος στο προσωπο λογω σκληρης δουλειας αλλα μεγαλος γνωστης του μπλοκ.ο Μίδας φαίνεται πιο μεγάλος από όλους εσάς τους παλιούς και δεν εννοώ το μπόι του, αλλά ότι μεγαλό-δείχνει σε σχέση με την πραγματική του ηλικία που κρύβει τα καλοκαίρια ο μπαγάσας για να λέει ότι είναι πιο μικρός από όλους. Όπως και να το κάνουμε πάντως είναι η γεροντάρα της καρδιάς μας ο Μίδας.