Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 200K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Πολωνικός βίος.Πάρτυ,πιώμα,καυτές γκόμενες.Τα πολωνικά και ρωσικά πάρτυ δεν παίζονται.

J8be1J.png

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Αυτοί που πήγαιναν μόνοι τους παλιά,
πήγαιναν και για σκέτο γαμήσι, γιατί άξιζε τον κόπο και ήταν εντός budget.
Εγώ πρόλαβα εποχές που η RyanAir πηγαινοέφερνε Άγγλους με 20ευρώ, μπεκρούλιαζαν με 1ευρώ και γαμούσαν με 35.
Ακόμη και ο επιδοματίας Άγγλος, μπορούσε να το κάνει.

Μετά το Brexit και τον Covid, έχει αλλάξει το πελατολόγιο..
Πετάνε άλλοι Άγγλοι, που θα έρθουν για τη καυλάντα,σε συνδυασμό με καμιά δουλειά και σίγουρα λιγότερο ναυάγια που μπορούν να βρουν γυναίκες και στην Αγγλία
και ότι και αν τους κάτσει στο μπλοκ, είναι plus, με λεφτά ή χωρίς.

Δες το thread της Πράγας..
Άκρα του τάφου σιωπή..
Αφού δεν πάει κανείς για να γαμήσει, γιατί κατάλαβε ότι δεν αξίζει ή ότι είναι εκτός budget.
Παλαιότερα δεν προλάβαινα να απαντάω σε pm και τώρα τίποτα..
Έχεις pm για Πράγα κ ρωτώ για εφτά μοντέλα Τσέχες που μου την έπεσαν ..απαντά στο ,pm

Ευχαριστώ προκαταβολικά :hi:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Έχεις pm για Πράγα κ ρωτώ για εφτά μοντέλα Τσέχες που μου την έπεσαν ..απαντά στο ,pm

Φαντάζομαι σου κόστισαν μισή ντουζίνα καλσόν μπικ κι δυο ξυραφάκια μια χρήσης ;

Όλες μαζί εννοώ

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.173
Πόντοι
456

Συναγωνιστή, όπως σου έγραψα και στο pm, καλή ανάρρωση.
Η Πράγα είναι γενικά ασφαλής πόλη, δεν ξέρω γιατί στην πέσανε.
Και Mala Strana έχει τόσες πρεσβείες, απορώ δηλαδή.
Μήπως έτρωγες κάνα κοτόπουλο φόρα παρτίδα και στην έπεσαν για να σου πάρουν το μισό;:think:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Συναγωνιστή, όπως σου έγραψα και στο pm, καλή ανάρρωση.
Η Πράγα είναι γενικά ασφαλής πόλη, δεν ξέρω γιατί στην πέσανε.
Και Mala Strana έχει τόσες πρεσβείες, απορώ δηλαδή.
Μήπως έτρωγες κάνα κοτόπουλο φόρα παρτίδα και στην έπεσαν για να σου πάρουν το μισό;:think:
Λυσαρες....μολις εβγαλα εικοσαευρο να πληρώσω το ταξί πλάκωσαν όλες οι πεινασμένες

Μια την κερασα τουρσί λάχανο κ μια άλλη σοκολάτα mars ...
Μερικοί Τσέχοι προσπάθησαν να κλέψουν το ελληνικό μου διαβατήριο ώστε να το χρησιμοποιείσουν για να πάνδ Ευρώπη ....
:confused:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Κάνουν λίγο περίεργο πήδημα αλλά είναι φιλότιμες. Λίγο χωριάτισσες βέβαια

Θα σκεφτόμουν βουλγαρα για σπίτι σε αντίθεση με βαθύ μπλοκ που έχουν ακόμα πιο λεφτά αισθηματα
Από Βουλγαρία φέρνεις ή σκυλί ή πτυχίο ....άντε και καμιά Βουλγάρα .. :confused:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Δε κατάλαβα σε τι αναφέρεσαι με την κατανάλωση. Εγώ που είχα πάει ένα βράδυ δεν είχε και πολυ, σε ένα McDonald's που έχει καθοντουσαν οι περισσότεροι αλλά στο κέντρο που πήγα μετά είχε κόσμο. Ήταν και ημέρα ανεξαρτησίας αν θυμάμαι καλά βέβαια.
Εάν έχει κόσμο δηλ γκόμενες που κολωβαρανε
Είναι ένα μέρος εύκολο για γνωριμίες πιο εύκολο από το κέντρο που τις βλέπουν πολλοί

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Εξακρίβωση στα σύνορα κάτσαμε το πολύ κανά 45λεπτο. Σχετικά με τους πυραύλους τα πλήγματα σε κατοικημένες από την αρχή του πολέμου είναι πολύ λίγα και σχεδόν καθόλου προς το κέντρο. Τους ντόπιους δε τους ενδιαφέρει ακόμα και αν τους έχουν πει να πηγαίνουν στα υπόγεια τους ή σε καταφύγια την ώρα συναγερμών πυραυλικών επιθέσεων. Τώρα σίγουρα είναι λογικό να υπάρχουν ανησυχίες απλά οι τύποι εδώ τα χουν γράψει όλα στα αρχιδια τους
Αυτοί έτσι κι αλλιώς εκεί μένουν
Το να πάει όμως κάποιος άλλος σίγουρα δεν είναι και πολύ λογική απόφασή
Εγώ προσωπικά παρότι είμαι ο πιο φαν της χώρας ειδικά επαρχία που είναι πιο καλά τα πράγματα αν μιλάς κάποια βασικά ρωσσια.. Αυτή την εποχή δεν πλησιάζω,
ούτε Μολδαβία λόγω ότι δεν ξέρεις το σου ξημερώνει
Είναι αψυχολογητοι και ρωσοι αλλά πιο πολυ οι ουκρανοι, με προβοκάτσια κλπ

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Ο Πολωνός ξυπνάει πρωί πρωί να πάει στη δουλειά αλλά η Ewa έχει αντίθετη γνώμη.

Ff9HmM.png

vfXRXu.png

Αυτό το καθήκον στην πρωινή πίπα μόνο στις Πολωνέζες το συναντάς.Ουκρανέζες,Ρωσίδες ξυπνάνε συνήθως με βαριά διάθεση και σου λένε οτι θέλουν να φάνε.
Αμα η Ρωσίδα σου πάρει πίπα το πρωί είναι βέβαιο οτι ετοιμάζεται να σε πάει για shopping στα μαγαζιά αυθημερόν και θέλει να σου φτιάξει τη διάθεση.

Πολωνικά καμάκια σκανάρουν στόχους στο κλαμπ.

eKBS7S.png

6vuVVv.png

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Καλα, αλλοι πληρωνουν χοντρες πατσαβουρες για να ξυνουν το μουνι τους, ειδικα μετα τον γαμο. Το βλεπεις συχνα στην Ελλαδα

Απο Ουκρανες εχω μικρη εμπειρια. Απο Βαλτικες ομως εχω μπολικη. Τρελες ειναι, με την κακη εννοια. Επισης, αν και μουναρες μπορουν να γαμιουνται με τον πατο του βαρελιου χωρις προφανες κερδος. Αν καποιος ειναι κακομουτσουνος και απενταρος, η μοναδικη πιθανοτητα να γαμησει καλο μουνι ειναι με Βαλτικη, αλλα ειναι εντελως θεμα τυχης
Αυτοί το κάνουν οικειοθελώς τύπε και τις Παντρεύονται

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Πολωνικός βίος.Πάρτυ,πιώμα,καυτές γκόμενες.Τα πολωνικά και ρωσικά πάρτυ δεν παίζονται.
Ωραια και.. εσυ που είσαι τυπε; Θεατής της ζωής κ των παρτυ πισω από μια οθόνη ξεχασμένος σε ένα χωριό της γεγμανιας. Δηλαδη αφού είναι τόσο εύκολες οι πολωνεζες όπως διατυμπανιζεις τότε γιατι όταν πας εκει ψωνίζεις αλλοδαπές τανεςπου.Τα ίδια έλεγες κ του άλλου γεροντοπαλικαρου -σε πιστεψε πήγε εκει κ έμεινε με το πουλι στο χέρι.

VatoLoco

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Like
189
Πόντοι
1
Ωραια και.. εσυ που είσαι τυπε; Θεατής της ζωής κ των παρτυ πισω από μια οθόνη ξεχασμένος σε ένα χωριό της γεγμανιας. Δηλαδη αφού είναι τόσο εύκολες οι πολωνεζες όπως διατυμπανιζεις τότε γιατι όταν πας εκει ψωνίζεις αλλοδαπές τανεςπου.Τα ίδια έλεγες κ του άλλου γεροντοπαλικαρου -σε πιστεψε πήγε εκει κ έμεινε με το πουλι στο χέρι.
Κάτι υπερήλικα ναυάγια έχουν κάψει φλάντζες, Αν κάνω και εγώ capture,αποκόματα εικόνας από τσόντες του Sugar η της Sirina θα πιστέψουν όλοι ότι πέφτουν τρέλα μαμίσια στην Ελλάδα :2funny:

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Κάτι υπερήλικα ναυάγια έχουν κάψει φλάντζες, Αν κάνω και εγώ capture,αποκόματα εικόνας από τσόντες του Sugar η της Sirina θα πιστέψουν όλοι ότι πέφτουν τρέλα μαμίσια στην Ελλάδα :2funny:
Τύπε πληρώνεσαι να σε χεζουν τίποτα μέλη του Ρωσικού δικαστικού συστήματος;

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Για εμας τους μπαρμπαδες ειναι παντου καλα :grin:

ο Μίδας φαίνεται πιο μεγάλος από όλους εσάς τους παλιούς και δεν εννοώ το μπόι του, :D: αλλά ότι μεγαλό-δείχνει σε σχέση με την πραγματική του ηλικία που κρύβει τα καλοκαίρια ο μπαγάσας για να λέει ότι είναι πιο μικρός από όλους. Όπως και να το κάνουμε πάντως είναι η γεροντάρα της καρδιάς μας ο Μίδας. :smitten:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Αν καποιος ειναι κακομουτσουνος και απενταρος, η μοναδικη πιθανοτητα να γαμησει καλο μουνι ειναι με Βαλτικη, αλλα ειναι εντελως θεμα τυχης
Kαλοκαίρι στο Ταλίν είχα δει ένα υπεργαλαξιακο μ@υνι που η doutzen kroes σε σύγκριση μαζί της ήταν υποδεεστερη σε εμφάνιση. Ήταν μια μίξη Βίκινγκ και σλαβας τόσο καλά,ανακατεμένα που το αποτέλεσμα ήταν τέλειο σε σημείο που δεν πίστευες ότι μπορεί να υπάρχει τόση χάρη κ ομορφιά,σε ένα μόνο θηλυκό.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Οταν βλεπεις τετοια μουνια πας καμικαζι, εστω και 3 κουβεντες να ανταλλαξετε κερδος ειναι. Οι Εστονοι θεωρουν τους εαυτους τους περισσοτερο Φινλανδους, κατι για το οποιο οι Φινλανδοι διαφωνουν. Δεν ειχα ποτε Εστονη γκομενα, μεχρι στιγμης εχω εμπειρια μονο απο Λετονες και Λιθουανες απο Βαλτικη πλευρα.
Επισης εχω αναγνωρισει εμπειρια απο το πεδιο της Βαλτικης στο μελος @callahan αλλα δεν μιλαει πολυ
Οταν βρισκόμουν στο Ταλιν δυστυχως δεν ημουν μονος διαφορετικα θα την επεφτα καμικαζι κ οτι εβγαινε. Επισης εκει ειχα δει εναν ελληνα εκει που εκανε κατι ερασιτεχνικα καμακια σε γκομενες που εργαζοταν σε μαγαζια- αλλά το προσπαθούσε.
Από Εστονία είχα γνωρίσει μια μ@υναρα ξανθια στην Πλάκα από καταδρομικη δρομου η οποία,ηταν φοιτήτρια στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων, πέρασα καλά έδινε και Κω..

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Αυτοί έτσι κι αλλιώς εκεί μένουν
Το να πάει όμως κάποιος άλλος σίγουρα δεν είναι και πολύ λογική απόφασή
Εγώ προσωπικά παρότι είμαι ο πιο φαν της χώρας ειδικά επαρχία που είναι πιο καλά τα πράγματα αν μιλάς κάποια βασικά ρωσσια.. Αυτή την εποχή δεν πλησιάζω,
ούτε Μολδαβία λόγω ότι δεν ξέρεις το σου ξημερώνει
Είναι αψυχολογητοι και ρωσοι αλλά πιο πολυ οι ουκρανοι, με προβοκάτσια κλπ
Κισιναου ειναι μια χαρα προς το παρον, γεμισε και αυτο με ουκρανες, ηρθαν σημερα δυο φιλοι μου μολδαβοι απο πανω (ρωσοφωνοι),τα ενοικια βεβαια στη πολη ανεβηκαν στο θεο ...
thanks putin μου ελεγαν συνεχως και ηπιαμε τρια κρασια για το καλο :grin:

Συνημμένα

• wine.jpg
    wine.jpg
    241,3 KB · Εμφανίσεις: 14

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
ο Μίδας φαίνεται πιο μεγάλος από όλους εσάς τους παλιούς και δεν εννοώ το μπόι του, :D: αλλά ότι μεγαλό-δείχνει σε σχέση με την πραγματική του ηλικία που κρύβει τα καλοκαίρια ο μπαγάσας για να λέει ότι είναι πιο μικρός από όλους. Όπως και να το κάνουμε πάντως είναι η γεροντάρα της καρδιάς μας ο Μίδας. :smitten:
Ειναι λιγο σπασμενος στο προσωπο λογω σκληρης δουλειας :D: αλλα μεγαλος γνωστης του μπλοκ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom