Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 276K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.025
Πόντοι
2.306
Δεν είναι κι ευχαριστούμε ενδεχόμενο να φας κάνα πύραυλο το βραδυ που κοιμάσαι κ το πρωί νάσαι στην λίστα των παραπλεύρωμ απωλειών.
..

No pain no gain που λένε.Ο πορνοτουρίστας που θα θυσιάσει τη ζωή του μαχόμενος στα μουνολίβαδα είναι άξιος θαυμασμού.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.207
Πόντοι
2.356
Εμείς πηγαίνουμε για το σλαβικό πακέτο και τα vibes.
Άλλοι νιώθουν έτσι στην Κολομβία,άλλοι στην Ταϊλάνδη..
Εμείς στο μπλοκ.
Ακριβως ετσι.
Προσωπικα οταν πηγα στη Παταγια δεν μου αρεσε καθολου,οχι μονο γιατι δεν ηταν οι γκομενες/πουτανες του τυπου μου αλλα με χαλουσε ακομη και ο τροπος που συμπεριφεροταν/μιλαγαν και η ολη "ατμοσφαιρα" της πολης ... αλλοι κοβουν φλεβες για Ταυλανδη,σιχαινονται το Ανατολικο Μπλοκ και καλα κανουν.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.433
Πόντοι
3.656
Αυτό που πρέπει να καταλάβετε κάποιοι είναι ότι στα μουνολίβαδα δεν πάμε "για να γαμήσουμε".

Στο σενάριο ότι δε μας κάθεται ούτε τυφλή ντόπια στις πόλεις που μένουμε,
απλά θα πηγαίναμε σε κανά Laufhaus ή studio "για να γαμήσουμε".
Πιο οικονομικό είναι από το να φεύγεις για μέρες στο μπλοκ και να φυτιλιάζεις λεφτά..

Εμείς πηγαίνουμε για το σλαβικό πακέτο και τα vibes.
Άλλοι νιώθουν έτσι στην Κολομβία,άλλοι στην Ταϊλάνδη..
Εμείς στο μπλοκ.

Όντως οι σλαβοπορνοτουρίστες είναι αναλογικά πολύ λιγότεροι,
αλλά γιατί να πάει κάποιος από το Λβιβ στο Κατοβίτσε;
Eίναι σαν να μου λες ότι δεν βλέπεις πολλούς Καρδιτσιώτες στο Αγρίνιο.
Τα μουνολίδαδα για τους ντόπιους είναι πάνω κάτω τα ίδια..
Ούτε wow factor υπάρχει για αυτούς, ούτε κάτι που δεν έχουν δει ξανά..

Πολλοί πάνε και για να γαμήσουν (σκέτο)

Κι επειδή ξέρουμε πάνω κάτω τι γίνεται εδώ,ο Έλληνας και με μια μπαζομέτρια ελλεεινίδα γκόμενα βολεύεται.Και δύσκολα θα τραβηχτεί σε άλλες πολιτείες.Τουλάχιστον απο Ελλάδα,θεωρώ ότι όσοι πάνε είναι τελείως αγάμητοι ή έχουν βαρεθεί και τα μπουρδέλα ή δεν πατάνε ούτε εκεί.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.207
Πόντοι
2.356

Κι επειδή ξέρουμε πάνω κάτω τι γίνεται εδώ,ο Έλληνας και με μια μπαζομέτρια ελλεεινίδα γκόμενα βολεύεται.Και δύσκολα θα τραβηχτεί σε άλλες πολιτείες.Τουλάχιστον απο Ελλάδα,θεωρώ ότι όσοι πάνε είναι τελείως αγάμητοι ή έχουν βαρεθεί και τα μπουρδέλα ή δεν πατάνε ούτε εκεί.
Ισχυει εν μερει αλλα δεν ειναι απολυτο.
Καποιοι πηγαινουν για να γαμησουν περισσοτερες, εδω μπορει να χτυπανε 1 με 2 γκομενες το χρονο εκει αν εισαι μονιμος/ημιμονιμος μπορει και 10 , οχι μουναρες αλλα καλες.
Εμενα ας πουμε επισης δεν μου αρεσει και πολυ το καλοκαιρι στην Ελλαδα ,χορτασμενοι ειμαστε απο ηλιο και θαλασσα απο τα παιδικα μας χρονια ... πανω απο Μαιο μεχρι Σεπτεμβριο ειναι τελεια με ιδανικη θερμοκρασια, πρασινο και γκομενες παντου χωρις μουσατους πιρφορους στον ευρυ περιβαλλοντα χωρο.
Οπως την βρισκει ο καθενας ...

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.620
Πόντοι
3.556
Αν το 80% ειναι ξανθες με λεπτα χαρατηριστικα και παραμενουν λεπτες και μετα απο γεννες, νομοτελειακα μουναρες γαμανε ολοι.
Αυτο ειναι το πλεονεκτημα του μπλοκ που παραμενει. Ως Ελληνες ειμαστε προτελευταιοι σε gdp στην ΕΕ. Δεν θα μας κατσει καποια για να φυγει απο την χωρα της που πλεον εχει καλυτερη ποιοτητα ζωης απο την Ελλαδα. Πιθανως να βγαζει περισσοτερα απο τον μεσο Ελληνα. Απλα ελπιζουμε οτι θα γυαλισουμε σε καποια απο το μπλοκ. Και αν μας γουσταρει καποια απο εκει, πιθανοτατα θα ειναι και ωραια, τουλαχιστον πολυ πιο ωραια απο την αντιστοιχη ελληνιδα που πιθανως να μας γουσταρε
Η καλύτερη χώρα για Έλληνα είναι η Βουλγαρία. Για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω μας γουστάρουν

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.433
Πόντοι
3.656
Καποιοι πηγαινουν για να γαμησουν περισσοτερες, εδω μπορει να χτυπανε 1 με 2 γκομενες το χρονο εκει αν εισαι μονιμος/ημιμονιμος μπορει και 10 , οχι μουναρες αλλα καλες.

Πιστεύω κι αυτοί είναι λίγοι

Αν στο Αγαμιστάν βγάζουν 1-2 γκόμενες το χρόνο,θεωρούνται χορτάτοι

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.942
Πόντοι
456

Πήγαιναν να γαμήσουν(σκέτο), γιατί κάποτε το σκέτο ήταν ακόμη vfm.
Tα τελευταία χρόνια δεν είναι.
Εγώ πρόλαβα στην Πράγα τα Privat το 2017 με 35ευρώ/ώρα πάσης κατηγορίας μουνάκια και τώρα έχει πάει 100+ ευρώ/ώρα και με πολύ χειρότερη ποιότητα,ηλικίες,
γιατί πολλές έμπλεξαν απευθείας με κάμερες,onlyfans,κ.λ.π. και δεν κατέληξαν στα στούντιο όπως οι προηγούμενες.

Πλέον το γαμήσι είναι παράπλευρο σπορ και όχι ο μόνος λόγος που θα πάει κάποιος.

Υ.Γ. Δεν τα γράφω για σένα, εσένα δεν μπορεί να σε πείσει ποτέ και κανείς για τίποτα.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.942
Πόντοι
456
Η καλύτερη χώρα για Έλληνα είναι η Βουλγαρία. Για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω μας γουστάρουν

Το έχω αναφέρει και εγώ πολλές φορές αυτό και το κατάλαβα μόνο όταν έφυγα στο εξωτερικό.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.942
Πόντοι
456
Δυστυχως δεν εχω εμπειρια απο Βουλγαρια, περαστικος μονο. Εχω δει ομως θετικες αντιδρασεις σχεδον απο ολες, ειτε μπλοκ ειτε Δυτικη Ευρωπη οταν λεω οτι ειμαι Ελληνας. Μας εχουν συνδεσει με διακοπες και αρχαιοτητα.

+ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Αν είσαι και από Β.Ελλάδα ακόμη καλύτερα.
Αν έχεις και κανά εξοχικό στα πέριξ, χτυπάς τζακ ποτ.

Πάντως δεν έχω πετύχει ποτέ Βουλγάρα να τραβιέται με τριτοκοσμικούς μεμετοαράπηδες.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.025
Πόντοι
2.306
Και τώρα καλά είναι σαν τουρίστας στα μουνολίβαδα.Οι περισσότεροι απλά δε θέλουν ταλαιπωρία,τα θέλουν όλα έτοιμα και για αυτό αποτυγχάνουν.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.620
Πόντοι
3.556
+ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Αν είσαι και από Β.Ελλάδα ακόμη καλύτερα.
Αν έχεις και κανά εξοχικό στα πέριξ, χτυπάς τζακ ποτ.

Πάντως δεν έχω πετύχει ποτέ Βουλγάρα να τραβιέται με τριτοκοσμικούς μεμετοαράπηδες.
Κάνουν λίγο περίεργο πήδημα αλλά είναι φιλότιμες. Λίγο χωριάτισσες βέβαια

Θα σκεφτόμουν βουλγαρα για σπίτι σε αντίθεση με βαθύ μπλοκ που έχουν ακόμα πιο λεφτά αισθηματα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.433
Πόντοι
3.656
Πήγαιναν να γαμήσουν(σκέτο), γιατί κάποτε το σκέτο ήταν ακόμη vfm.
Tα τελευταία χρόνια δεν είναι.
Εγώ πρόλαβα στην Πράγα τα Privat το 2017 με 35ευρώ/ώρα πάσης κατηγορίας μουνάκια και τώρα έχει πάει 100+ ευρώ/ώρα και με πολύ χειρότερη ποιότητα,ηλικίες,
γιατί πολλές έμπλεξαν απευθείας με κάμερες,onlyfans,κ.λ.π. και δεν κατέληξαν στα στούντιο όπως οι προηγούμενες.

Πλέον το γαμήσι είναι παράπλευρο σπορ και όχι ο μόνος λόγος που θα πάει κάποιος.

Υ.Γ. Δεν τα γράφω για σένα, εσένα δεν μπορεί να σε πείσει ποτέ και κανείς για τίποτα.

Αν πάει κάποιος μόνος του,για μένα ο κύριος λόγος που πάει είναι το γαμήσι.Και αν γίνεται,το γαμήσι μεσω καμακιου,φλερτ κλπ,όχι πληρωμένο δηλαδή.Και παράπλευρο σπορ το να δει πχ το καστρο της Κρακοβίας ή τη γέφυρα του Καρολου

Αν πάει δηλαδή και μείνει μόνο με τα κάστρα και τις γέφυρες χωρις να γαμήσει ή καταλήξει κι εκεί σε πουτάνες ,δεν ξέρω κατα πόσο θα βρει όρεξη να ξαναπάει.Θα σου πει,πουτάνες βρίσκω κι εδώ

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.942
Πόντοι
456
Αν πάει κάποιος μόνος του,για μένα ο κύριος λόγος που πάει είναι το γαμήσι.Και αν γίνεται,το γαμήσι μεσω καμακιου,φλερτ κλπ,όχι πληρωμένο δηλαδή.Και παράπλευρο σπορ το να δει πχ το καστρο της Κρακοβίας ή τη γέφυρα του Καρολου

Αν πάει δηλαδή και μείνει μόνο με τα κάστρα και τις γέφυρες χωρις να γαμήσει ή καταλήξει κι εκεί σε πουτάνες ,δεν ξέρω κατα πόσο θα βρει όρεξη να ξαναπάει.Θα σου πει,πουτάνες βρίσκω κι εδώ

Αυτοί που πήγαιναν μόνοι τους παλιά,
πήγαιναν και για σκέτο γαμήσι, γιατί άξιζε τον κόπο και ήταν εντός budget.
Εγώ πρόλαβα εποχές που η RyanAir πηγαινοέφερνε Άγγλους με 20ευρώ, μπεκρούλιαζαν με 1ευρώ και γαμούσαν με 35.
Ακόμη και ο επιδοματίας Άγγλος, μπορούσε να το κάνει.

Μετά το Brexit και τον Covid, έχει αλλάξει το πελατολόγιο..
Πετάνε άλλοι Άγγλοι, που θα έρθουν για τη καυλάντα,σε συνδυασμό με καμιά δουλειά και σίγουρα λιγότερο ναυάγια που μπορούν να βρουν γυναίκες και στην Αγγλία
και ότι και αν τους κάτσει στο μπλοκ, είναι plus, με λεφτά ή χωρίς.

Δες το thread της Πράγας..
Άκρα του τάφου σιωπή..
Αφού δεν πάει κανείς για να γαμήσει, γιατί κατάλαβε ότι δεν αξίζει ή ότι είναι εκτός budget.
Παλαιότερα δεν προλάβαινα να απαντάω σε pm και τώρα τίποτα..

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.942
Πόντοι
456
Κάνουν λίγο περίεργο πήδημα αλλά είναι φιλότιμες. Λίγο χωριάτισσες βέβαια

Θα σκεφτόμουν βουλγαρα για σπίτι σε αντίθεση με βαθύ μπλοκ που έχουν ακόμα πιο λεφτά αισθηματα

Kαλές είναι,αλλά λίγο Β Εθνική γκόμενες..
Πάντως ότι γνώρισα ήταν πιο καλόψυχο από Βαλτικές ή Ουκρανέζες.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.433
Πόντοι
3.656
Δες το thread της Πράγας..
Άκρα του τάφου σιωπή..
Αφού δεν πάει κανείς για να γαμήσει, γιατί κατάλαβε ότι δεν αξίζει ή ότι είναι εκτός budget.
Παλαιότερα δεν προλάβαινα να απαντάω σε pm και τώρα τίποτα..

Γιατί Πράγα και Τσεχια,δεν θεωρούνται πλέον ανατολική Ευρώπη.Το μόνο που θα θυμίζει ανατολική Ευρώπη είναι η ομορφιά των γυναικών και η απουσία λάθρο

Πλέον Πράγα,Βουδαπέστη κλπ που κάποτε γυρνούσαν τσόντες στους δρόμους, έχουν καταντήσει πυρφοροπροορισμοί για ζευγαράκια

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.681
Πόντοι
3.936
Εχει ποσταρει φωτο με φοβερες γυναικες που ειναι μαζι και μαλιστα προσφατες
Και η συνταγή είναι απλή- μισθώνεις μια ή δυο της δουλειάς και την ωρα που τις ταιζεις (γιατι ο νταβας της θα τις εχει στην πεινα) δίνεις κατι παραπανω για φώτο παρεακι κι όλα καλά- μετά έρχεσαι εδώ κάνεις το κομμάτι σου κ ποσταρεις για ψ/χ θεραπεία. Αυτό βεβαια για λίγα 24ωρα σαν την Σταχτοπούτα, γιατί τις υπόλοιπες ημερες θα πηζεις στα 12ωρα και το φακορυζο για να βγάλεις γούστα -πυροτεχνηματα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.620
Πόντοι
3.556
Kαλές είναι,αλλά λίγο Β Εθνική γκόμενες..
Πάντως ότι γνώρισα ήταν πιο καλόψυχο από Βαλτικές ή Ουκρανέζες.
Ακριβώς. Η σκατοψυχια αυτών των δυο και το γεγονός πως τις πληρώνουμε για να κάθονται να ξύνουν το μουνι τους με εκνευρίζει

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.025
Πόντοι
2.306
Ακριβώς. Η σκατοψυχια αυτών των δυο και το γεγονός πως τις πληρώνουμε για να κάθονται να ξύνουν το μουνι τους με εκνευρίζει

Θυμάμαι είχα ρωτήσει μια Ουκρανέζα τι δουλειά κάνει,μου απαντάει δε χρειάζεται να δουλεύω είμαι γυναίκα.Μου έχουν αναλύσει τη θεωρία τους οτι οι γυναίκες είναι ακατάλληλες για πολλή δουλειά,αν μια γυναίκα προσπαθήσει να πετύχει επαγγελματικά θα κουραστεί,θα εκνευριστεί,θα βγάλει ρυτίδες,θα ασχημήνει αφού δε θα έχει χρόνο για καλλωπισμό και μετά δε θα είναι θελκτική στους άντρες.Οπότε είναι καλύτερα να δουλεύει λίγο,να φροντίζει την εμφάνισή της και να πετυχαίνει αυτά που θέλει μέσω αντρών.
Οπότε όταν οι δυτικές φεμινίστριες τους υπόσχονται μπορείς να δουλεύεις και εσύ όπως οι άντρες μάλλον οι Σλάβες δυσανασχετούν.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.681
Πόντοι
3.936
Μετά πάνε στις δυτικές χώρες και προσγειωνονται ανωμαλα γιατι πέφτει σφουγγαροπανο και λατζα μέχρι να τους φύγει η μαγκια ή στην καλύτερη θα γαμιουνται για μερικά ευρώ. Ο καπιταλισμός είναι σκληρός. Και μετά τα 30-35 γίνονται πατσαβούρες και κουβαλάνε ένα σωρό ψυχολογικά προβλήματα οι δήθεν πριγκίπισσες Χυση.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.620
Πόντοι
3.556
Μετά πάνε στις δυτικές χώρες και προσγειωνονται ανωμαλα γιατι πέφτει σφουγγαροπανο και λατζα μέχρι να τους φύγει η μαγκια ή στην καλύτερη θα γαμιουνται για μερικά ευρώ. Ο καπιταλισμός είναι σκληρός. Και μετά τα 30-35 γίνονται πατσαβούρες και κουβαλάνε ένα σωρό ψυχολογικά προβλήματα οι δήθεν πριγκίπισσες Χυση.
Οι προσφυγοπουλες Ουκρανές πληρώνονται γι να κάθονται φίλε. Και κλαίγονται όταν τους ζητάνε να μάθουν γλώσσα για να δουλέψουν και να πάρουν το επίδομα τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom