Ο μπενι ομως αυτο που εκανε ειναι περιπου αυτο που κανει ο καλογερος το μεντορινκ, μεντορετες..
Δράττομαι της ευκαιρίας να ανακοινώσω τη release του Mentoring version 2.0 beta
Σύμφωνα με την νέα προχωρημένη έκδοση θα μπορεί πλέον να γίνει κάποιος μέντορας ακόμα κι αν δεν γνωρίζει το αντικείμενο, με την προυπόθεση να μπορεί να υποστηρίξει το οικονομικό σκέλος και να μην είναι τελείως για τον πέο.
Η version είναι σε θεωρητικό ακόμη στάδιο, αλλά το βασικό πλάνο έχει ως εξής:
-Επιλέγεις ένα αντικείμενο που σου αρέσει και κατά προτίμηση να είναι και χρήσιμο.
-Βρίσκεις μία φιλόδοξη νεαρά, κατά προτίμηση
τελειόφοιτη σχολής του αντικειμένου που διάλεξες.
-Εξηγείσαι πάνω κάτω το παρακάτω story: «Πάντα ήθελα να ασχοληθώ με αυτό, αλλά η ζωή τα έφερε αλλιώς και τώρα που βρήκα το χρόνο διαπιστώνω ότι δεν έχει πλέον νόημα για την ηλικία μου να διαπρέψω σε αυτό. Αποφάσισα λοιπόν να βοηθήσω ένα νέο άτομο να πραγματοποιήσει τα όνειρά του στο αντικείμενο που αγάπησα κι εγώ. Θα προτιμήσω μία κοπέλα που είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να πετύχει για να ξέρω ότι θα φέρει εις πέρας το σχέδιο, γιατί μου αρέσει να ποντάρω μόνο σε νικητές. »
ΥΓ Αναγκάστηκα να διερευνήσω αυτήν την κατεύθυνση, διότι ως επενδυτής ανακάλυψα ότι η επένδυση σε έργα τέχνης φέρει υψηλές αποδόσεις, αλλά δεν καταλαβαίνω χριστό από τέχνη και θα με πάρει πολύ χρόνο να μάθω και να αποκτήσω το feeling. Άρχισα λοιπόν να το σκέφτομαι να βρω μια αριστούχα των Καλών Τεχνών και να περάσω ένα deal.
Στη συνέχεια σκέφτηκα ότι ίσως αυτό το πλάνο μπορεί να εξυπηρετεί και άλλους που θα ήθελαν να ασχοληθούν με μέντοριγκ, αλλά δεν ξέρουν πώς να αρχίσουν.