Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 278K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.453
Πόντοι
3.656
Εχω δει αρκετά πολωνικά καμάκια Κίεβο.Ενας ήρθε στο Carribean και μου είπε I come from Poland,your girlfriend looks amazing.Με έναν άλλο καμακώναμε μαζί Λβωβ.Βέβαια τις έκραζε τις Ουκρανέζες,οι Πολωνοί δεν ανέχονται σκατοσυμπεριφορές.Τσέχικα καμάκια έχω δει πολύ λίγα.Οι Πολωνοί είναι και πλησίον οπότε σκάνε και με αμάξι στο χαλαρό.

Είναι απειροελάχιστοι όμως σε σχέση με τα μιλιούνια των δυτικών

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.076
Πόντοι
2.306
Είναι απειροελάχιστοι όμως σε σχέση με τα μιλιούνια των δυτικών

Καλά Δυτικοί και τουρκοάραβες είναι η συντριπτική πλειονότητα.Πολλά καμάκια απο Ιταλία αλλά και πολλοί Σκανδιναυοί αυτοί ταξιδεύουν παντού.Πρέπει να ξεσκίζονται στην πούτσα οι τύποι.
Κίεβο έπαιζαν και μερικοί Ινδοί και κινεζοειδείς αλλά περιορισμένα πράγματα.Περισσότερο κινεζοειδείς έχει Πολωνία και μερικές τους προτιμάνε.Επίσης αραπηδες έβλεπες σαφώς περισσότερους Πολωνία παρά Ουκρανία.Ουκρανία δεν είναι η χώρα του αράπη.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.453
Πόντοι
3.656
Ο George είπε οτι καλά πέρασε παρόλο που δεν πήγε σε κλαμπ κτλ.Οι άλλοι τον έπρηζαν οτι δεν πέρασε καλά.

Έπρεπε να πάτε μαζί,να τον καθοδηγούσες λίγο

Πηγε μονος του χριστουγεννιάτικα,έφαγε τα μούτρα του και αυτοδιαγράφηκε κι απο'δω :confused:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Ο μπενι ομως αυτο που εκανε ειναι περιπου αυτο που κανει ο καλογερος το μεντορινκ, μεντορετες..

Δράττομαι της ευκαιρίας να ανακοινώσω τη release του Mentoring version 2.0 beta :grin:
Σύμφωνα με την νέα προχωρημένη έκδοση θα μπορεί πλέον να γίνει κάποιος μέντορας ακόμα κι αν δεν γνωρίζει το αντικείμενο, με την προυπόθεση να μπορεί να υποστηρίξει το οικονομικό σκέλος και να μην είναι τελείως για τον πέο.

Η version είναι σε θεωρητικό ακόμη στάδιο, αλλά το βασικό πλάνο έχει ως εξής:

-Επιλέγεις ένα αντικείμενο που σου αρέσει και κατά προτίμηση να είναι και χρήσιμο.
-Βρίσκεις μία φιλόδοξη νεαρά, κατά προτίμηση τελειόφοιτη σχολής του αντικειμένου που διάλεξες.
-Εξηγείσαι πάνω κάτω το παρακάτω story: «Πάντα ήθελα να ασχοληθώ με αυτό, αλλά η ζωή τα έφερε αλλιώς και τώρα που βρήκα το χρόνο διαπιστώνω ότι δεν έχει πλέον νόημα για την ηλικία μου να διαπρέψω σε αυτό. Αποφάσισα λοιπόν να βοηθήσω ένα νέο άτομο να πραγματοποιήσει τα όνειρά του στο αντικείμενο που αγάπησα κι εγώ. Θα προτιμήσω μία κοπέλα που είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να πετύχει για να ξέρω ότι θα φέρει εις πέρας το σχέδιο, γιατί μου αρέσει να ποντάρω μόνο σε νικητές. »

ΥΓ Αναγκάστηκα να διερευνήσω αυτήν την κατεύθυνση, διότι ως επενδυτής ανακάλυψα ότι η επένδυση σε έργα τέχνης φέρει υψηλές αποδόσεις, αλλά δεν καταλαβαίνω χριστό από τέχνη και θα με πάρει πολύ χρόνο να μάθω και να αποκτήσω το feeling. Άρχισα λοιπόν να το σκέφτομαι να βρω μια αριστούχα των Καλών Τεχνών και να περάσω ένα deal.
Στη συνέχεια σκέφτηκα ότι ίσως αυτό το πλάνο μπορεί να εξυπηρετεί και άλλους που θα ήθελαν να ασχοληθούν με μέντοριγκ, αλλά δεν ξέρουν πώς να αρχίσουν.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.207
Πόντοι
2.356
Χάλι μαύρο είναι το Μίνσκ κάθε χρόνο γίνεται η κατάσταση όλο και δυσκολότερη ειδικά τώρα με τον πόλεμο κάτι σαν το Κισινάου ένα πράγμα (όλες οι καλές την έκαναν για Μόσχα και Αραβία). Έχει απόλυτο δίκιο ο Τάσος που είχε πάει εξάλλου το 2018/19 στο Μίνσκ και είδε τι παίζεται. Επίσης εκεί ήταν για πολύ καιρό την περίοδο του covid και λίγο μετά ένας συναγωνιστής που δεν γράφει εδώ στο bou (μου έλεγε να πάω να τον βρω εκεί αλλά εγώ σταθερά πήγαινα στο Κίεβο λόγο των πολλών κονέ που είχα). Πριν λίγο καιρό το 2023/24 στο Μίνσκ ήταν και ένας Ιταλός γνωστός μου από το Κίεβο και επιβεβαίωσε ότι το μέρος είναι πλέον δύσβατο και δεν αξίζει για σεξοτουρισμό
Εκεινη την περιοδο εκανα αμεσα και αντικειμενικα συγκρισεις γιατι μεσα σε εναμιση χρονο ετυχε και πηγα κατα σειρα σε Κιεβο-Μοσχα-Αγια Πετρουπολη-Μινσκ. Ενδιαμεσα ειχα πεταχτει και στο Λας Βεγκας, γαμησα σε ολες
(με λεφτα) ... Για εμας τους μπαρμπαδες ειναι παντου καλα :grin:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.076
Πόντοι
2.306
Έπρεπε να πάτε μαζί,να τον καθοδηγούσες λίγο

Πηγε μονος του χριστουγεννιάτικα,έφαγε τα μούτρα του και αυτοδιαγράφηκε κι απο'δω :confused:

Είχα πάει και εγώ τότε για Πρωτοχρονιά και έκατσα μια βδομάδα γιατί ήταν φοβερά.Αυτός είχε πάει για Χριστούγεννα και όταν ήρθα Βαρσοβία ήταν στο Γκντανσκ.
Είχα συναντήσει βέβαια έναν Ιταλό το Νοέμβριο Βαρσοβία που έμενε εκεί μεγάλα διαστήματα από το 2015 και μου είχε εξηγήσει τα καλά μέρη και πώς παίζουν τα σκηνικά.Πολύ δυνατό καμάκι ο τύπος κάπου 190 ύψος,30 χρονών μπρατσέτο με μεσογειακή εμφάνιση.
Τη νύχτα της Βαρσοβίας δεν τη βρίσκεις αλλού παίζει να είναι και η ευρωπαική πόλη με την καλύτερη νυχτερινή ζωή,επιφυλάσσομαι μόνο για Λονδίνο δεν ξέρω τι παίζει εκεί.

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.942
Πόντοι
456
Απο την άλλη,είναι περίεργο που δεν βλέπεις καθόλου Σλάβους πορνοτουρίστες παρα μόνο δυτικούς.

Και πως βλέπεις τύπε σαντμαν ότι δεν έχει καθόλου Σλάβους πορνοτουριστες στο μπλοκ;

Έχεις στήσει κάνα τηλεσκόπιο πάνω στο Σέιχ Σου που στοχεύει τα μουνολίβαδα;

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.076
Πόντοι
2.306
Πάντως στη Λευκορρωσία είχα δει Ρώσους πορνοτουρίστες.Επίσης οι Ουκρανέζες μου έλεγαν οτι το Κίεβο είχε γεμίσει Μοσχοβίτες που έρχονταν να γαμήσουν φτηνά.Ελεγαν οι Μοσχοβίτισσες είναι απαιτητικές,έχουν ψηλά τη μύτη,καλύτερες είστε οι Ουκρανέζες.
Οι Ουκρανοί γενικά είναι πέφτουλες,η μια Λευκορρωσίδα που είχα φέρει Κίεβο μου είπε οτι της την έπεσαν τρεις άντρες στα δέκα λεπτά που την άφησα μόνη στο δρόμο έξω από την τράπεζα.Μινσκ μου λέει οι άντρες είναι πιο απαθείς,δεν πλησιάζουν,εδώ οι Ουκρανοί έχουν ταπεραμέντο.
Τα ρωσικά και τα πολωνικά καμάκια Ουκρανία συνήθως δεν τα ξεχωρίζεις από τους Ουκρανούς εμφανισιακά,πρέπει να είσαι έμπειρος.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.942
Πόντοι
456
Μπω,εγώ πληρώνω κάνα ποτό, ο Αρχηγός καθαρίζει με μισό κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και τύπος Καλόγερος θα μας βάλει να νοικιάζουμε ολοκληρες αίθουσες για να εκθέσει τα έργα της η Πικάσσενα από τα Lidl και στο τέλος να μείνουμε και με το πινέλο στο χέρι :confused:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.076
Πόντοι
2.306
Εντωμεταξύ οι Ρωσίδες που έχω όπως και αυτή που θα φέρω τώρα Βελιγράδι δε ζητάνε δώρο για να έρθουν.Πληρώνεις μόνο τα έξοδα διακοπών,άντε τις παίρνεις και κανά φόρεμα,κανένα άρωμα,τίποτα σουβενίρ κτλ.Καλή φάση.Είναι σωστές οι Ρωσίδες.Βέβαια κοστίζουν χοντρά τα ταξίδια λόγω ακριβών εισιτηρίων.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.076
Πόντοι
2.306
Μπω,εγώ πληρώνω κάνα ποτό, ο Αρχηγός καθαρίζει με μισό κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και τύπος Καλόγερος θα μας βάλει να νοικιάζουμε ολοκληρες αίθουσες για να εκθέσει τα έργα της η Πικάσσενα από τα Lidl και στο τέλος να μείνουμε και με το πινέλο στο χέρι :confused:

Το θέμα είναι μη σε βάλει η Πικάσσενα να αγοράσεις και τους πίνακές της για να πάρουν αξία.Εκτός βέβαια αν ποζάρει ο καλόγερος σα μοντέλο.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.010
Πόντοι
3.656
Ειχε πλάκα που έμενε μόνος του στο δωμάτιο ενος ψυχρου ξενοδοχειου Χριστούγεννιατικα σαν τον κουκο και έψαχνε διαδικτυακές π@υτανες αλλοδαπές (βεβαια οχι πολωνεζες -γιατί έπεφτε χυλόπιτα εκει). Και οι τιμές? στο Θεό. Τον πήρε στο λαιμό του ο Δον Κιλώτης του σάιτ που βλέπει οράματα μεσα απ τα βιντεο και φαντασιωνεται για καταστάσεις λες και ζει εποχές Γιαρουζελσκι. Μα και ο ίδιος ψωνίζει αλλοδαπές ταριφες γιατί οι ντοπιες του ρίχνουν άκυρα. -Τι καμάκια με πράσινους ίππους και δρακους μας αφηγείται- αφού ούτε την γλώσσα καλά καλά δεν γνωρίζει και πετάγεται σαν τον φυλακισμένο που πήρε άδεια 2-3 ημέρες το χρονο εκει.
Υπάρχει μια έντονη αισιοδοξία στα ποστ του αρχηγού
Ειχε πλάκα που έμενε μόνος του στο δωμάτιο ενος ψυχρου ξενοδοχειου Χριστούγεννιατικα σαν τον κουκο και έψαχνε διαδικτυακές π@υτανες αλλοδαπές (βεβαια οχι πολωνεζες -γιατί έπεφτε χυλόπιτα εκει). Και οι τιμές? στο Θεό. Τον πήρε στο λαιμό του ο Δον Κιλώτης του σάιτ που βλέπει οράματα μεσα απ τα βιντεο και φαντασιωνεται για καταστάσεις λες και ζει εποχές Γιαρουζελσκι. Μα και ο ίδιος ψωνίζει αλλοδαπές ταριφες γιατί οι ντοπιες του ρίχνουν άκυρα. -Τι καμάκια με πράσινους ίππους και δρακους μας αφηγείται- αφού ούτε την γλώσσα καλά καλά δεν γνωρίζει και πετάγεται σαν τον φυλακισμένο που πήρε άδεια 2-3 ημέρες το χρονο εκει.
Ο αρχηγός είναι φύση αισιόδοξος κάνει κ λίγο την τρίχα τριχιά αλλά υπάρχει βάση στα γραφόμενα αλλά κυριαρχεί η υπερβολή
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το θέμα είναι μη σε βάλει η Πικάσσενα να αγοράσεις και τους πίνακές της για να πάρουν αξία.Εκτός βέβαια αν ποζάρει ο καλόγερος σα μοντέλο.
Μοντέλο ετών 60???

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.010
Πόντοι
3.656
Πάντως στη Λευκορρωσία είχα δει Ρώσους πορνοτουρίστες.Επίσης οι Ουκρανέζες μου έλεγαν οτι το Κίεβο είχε γεμίσει Μοσχοβίτες που έρχονταν να γαμήσουν φτηνά.Ελεγαν οι Μοσχοβίτισσες είναι απαιτητικές,έχουν ψηλά τη μύτη,καλύτερες είστε οι Ουκρανέζες.
Οι Ουκρανοί γενικά είναι πέφτουλες,η μια Λευκορρωσίδα που είχα φέρει Κίεβο μου είπε οτι της την έπεσαν τρεις άντρες στα δέκα λεπτά που την άφησα μόνη στο δρόμο έξω από την τράπεζα.Μινσκ μου λέει οι άντρες είναι πιο απαθείς,δεν πλησιάζουν,εδώ οι Ουκρανοί έχουν ταπεραμέντο.
Τα ρωσικά και τα πολωνικά καμάκια Ουκρανία συνήθως δεν τα ξεχωρίζεις από τους Ουκρανούς εμφανισιακά,πρέπει να είσαι έμπειρος.
Οι ρωσοι γενικά δεν κάνουν. Καμάκι
Τοχα παρατηρήσει και στο τιρασπολ
Οι ουκρανοι την πέφτουν ειδικά στη ζαπατνα
Ντονμπας οχι

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.076
Πόντοι
2.306
Κλασικές βλάχες Πολωνέζες και πολωνικά καμάκια.

W96YJo.png

MnGzF0.png

Χλωμό να δεις Γερμανίδα να μπουκώνει έτσι το κέρασμα του καβαλιέρου δημοσίως.

lccNNh.png

Πάντα σε εξιτάρουν οι σεξοπόλκες με τα καμώματά τους.

1NE5gl.png

Κλασική Πολωνία.Προσπαθείς να γαμήσεις ενώ σε ψάχνει η δικιά σου.

VrJrEL.png

n4TGaP.png

Τι περίπου βλέπεις όταν προσπαθείς να παραγγείλεις ποτό στο πολωνικό κλαμπ.

dvhJ9F.png

8lhB5f.png

Γενικά δε σε χαλάνε οι Πολωνοί,και να γαμήσουν ή να έχουν γαμήσει τη δικιά σου που λέει ο λόγος δε σε πειράζει αφού έτσι κι αλλιώς οι γκόμενες κυκλοφορούνε και κάποια στιγμή γαμάς και τις δικές τους.

Τελευταία τροποποίηση:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.010
Πόντοι
3.656
Φαντάζομαι κάπως τα βγάζουν πέρα για να μην έχουν φύγει όλες
Όχι αυτό ήταν μια ηλιθιότητα
Τίποτα δεν θα έβγαζαν από αυτό
Απλά κατανάλωναν ανούσια και βασικά χωρίς κ σκοπό να δώσουν και κάτι σε αντάλλαγμα
Με πήραν για.. Ευρωπαιο...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πολλές φοιτήτριες βλέπω. Από Κατοβίτσε έκανα κάπου 6-7 ώρες να φτάσω με λεωφορείο τελωνεία και όλα αυτά. Το φασιον πρέπει να έχει αλλάξει όνομα πρέπει να δουλεύει όμως τα βράδια (σαν καφετέρια το ξέρω εγώ) όπως και το Μαλεβιτς. Διακοπές ρεύματος υπάρχουν σε σπίτι που μένω εγώ, σε ξενοδοχείο λογικά έχουν γεννήτριες.

Αν λες για το φόρουμ δουλεύει, δίπλα μένω
Ναι το φόρουμ
Έχει κόσμο στον πάνω όροφο με τα εστιατόρια??

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706

Εσύ τη βγάζεις ακόμα φτηνά ως γαμέας, αλλά ο Kman από πού κι ως πού καθαρίζει με μισό κοτόπουλο;

Τώρα ως προς την Πικάσσαινα, εγώ είπα ότι χρειάζομαι μια τέτοια, εσύ βάζεις ό,τι ειδικότητα θέλεις. Και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μείνεις με το πινέλο στο χέρι. Πρέπει να της δώσεις να καταλάβει ότι οι παροχές δεν είναι δωρεάν, αλλά πρέπει να ανταποδώσει. Απλά εγώ παραπάνω το διατύπωσα κόσμια, διότι οι μεντορέτες δεν είναι σπονσορέτες να τους τα λες χύμα. Πρόκειται για παρωδία σχέσης, αλλά θα πρέπει να έχει τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της σχέσης. Κι επίσης τις παροχές δεν τις δίνουμε εφάπαξ στην αρχή, αλλά κατά την εξέλιξη του σχεδίου, οπότε αν δεν κάθεται τις κόβεις. Τώρα τι παροχές θα κάνεις είναι θέμα deal, δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις ό,τι σου ζητάει. Σιγά μην της ανοίξω και γκαλερί στη Νέα Υόρκη. :sunglasses:

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.076
Πόντοι
2.306
Μερικές φορές είναι μεγάλη κωλοφαρδία να είσαι Σλάβος.

KqAqTp.png

sNCTVt.png

pmXURw.png

Βασικά με κάποιο τρόπο έχεις την αίσθηση οτι θα τις γαμήσεις όλες.

iNsx4N.png

LmxoCt.png

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.658
Πόντοι
3.556
Και πως βλέπεις τύπε σαντμαν ότι δεν έχει καθόλου Σλάβους πορνοτουριστες στο μπλοκ;

Έχεις στήσει κάνα τηλεσκόπιο πάνω στο Σέιχ Σου που στοχεύει τα μουνολίβαδα;
Το παιδικό του δωμάτιο έχει παράθυρο που βλέπει προς βορρά φίλε Βαλκανιε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom