Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.864
- Πόντοι
- 3.656
Το παιδικό του δωμάτιο έχει παράθυρο που βλέπει προς βορρά φίλε Βαλκανιε
Και στο μπαλκονι της μανας σου βλέπει επίσης
Το παιδικό του δωμάτιο έχει παράθυρο που βλέπει προς βορρά φίλε Βαλκανιε
Όσο οι άλλοι μαλακιζονται στα Νetflix,ο αρχηγός βλέπει οικογενειακές ιστορίες αλα πολωνικά.
Φαντάσου να έβγαινε σειρά με Ελληνίδες που ψάχνονται στα κλαμπ για γκόμενους.
Σωστός, έτσι είναι απολύτως
Στης δικιάς σου που μετάνιωσε που δε σε έκανε έκτρωσηΚαι στο μπαλκονι της μανας σου βλέπει επίσης
Στης δικιάς σου που μετάνιωσε που δε σε έκανε έκτρωση
O.σλαβικος κόσμος είναι μαγεία
Μόνο αν τον ζήσεις μπορείς να καταλάβεις την μοναδικότητα του
Εγώ πχ είχα τελειώσει bachelor στο Χάρβαρντ και μετα με πήραν υποτροφία στο πανεπιστήμιο του Σαντάνσκι
αλλη αιγλη
ρε τύπε σου βρήκα δουλειά να ξεφύγεις από τη φτωχια και τη μιζέρια σου.Και αμα σε πω τι μπαινοβγαινει μέσα,γαμα τα
Μαυροι,άσπροι,κουραδοχρωμοι...τα παντα ολα
ρε τύπε σου βρήκα δουλειά να ξεφύγεις από τη φτωχια και τη μιζέρια σου.
Είσαι η ιδανική διαφήμιση για προφυλακτικά η εκτρώσεις.
Είσαι που είσαι υποψήφιος για αυτοκτονία , να βγάλεις κάνα φράγκο
Πολλές φοιτήτριες βλέπω. Από Κατοβίτσε έκανα κάπου 6-7 ώρες να φτάσω με λεωφορείο τελωνεία και όλα αυτά. Το φασιον πρέπει να έχει αλλάξει όνομα πρέπει να δουλεύει όμως τα βράδια (σαν καφετέρια το ξέρω εγώ) όπως και το Μαλεβιτς. Διακοπές ρεύματος υπάρχουν σε σπίτι που μένω εγώ, σε ξενοδοχείο λογικά έχουν γεννήτριες.
Αν λες για το φόρουμ δουλεύει, δίπλα μένω
Δεν είναι κι ευχαριστούμε ενδεχόμενο να φας κάνα πύραυλο το βραδυ που κοιμάσαι κ το πρωί νάσαι στην λίστα των παραπλεύρωμ απωλειών.6 ώρες απο Κατοβίτσε είναι πολύ καλά.Αυτό σημαίνει οτι δεν έχει αναμονή στα σύνορα.Ενδιαφέρον.Σκεφτόμουν να πάω όταν ήμουνα Κρακωβία αλλά άρχισαν οι Ρωσοι τότε τις πυραυλικές επιθέσεις Λβιβ και ψάρωσα.
Δηλαδή σύμφωνα με τη δική σου λογικη οποιος βλέπει γαλλικές σειρές, ισπανικές κτλπ. θα μάθει την γλώσσα την νοοτροπία μεσα απο αυτες και θα είναι έτοιμος μετα να πάει να καμακώσει μουν@ρες στις καννες και στην Ίμπιζα. Πόσα θες να μας τρελάνεις ρε μαστορα; Πες τα σε κανένα παιδάκι του δημοτικού αυτά.Με αυτές τις σειρές μαθαίνεις πολωνικά,ρωσικά κτλ και μαθαίνεις και τη νοοτροπία.Είναι έτσι όπως τα δείχνουν.Κλαμπ που καμακώνεις κτλ.
Εδώ το rutube κανάλι με πολλές εκπομπές κτλ στα ρωσικά,σα ρωσικό youtube.
Ηταν για αρκετα φεγγαρια ο πιστός ακόλουθος -σαντσο μαντζα (αφού τα έτρωγε αμασητα) του δον κιλωτη- διότι δεν κατάλαβε ότι ο μεντορας του έβλεπε οράματα, του μιλούσε για λιβάδια με μ.@υνια ώσπου τον έπεισε πήρε τον λάθος δρόμο κι έπεσε στο γκρεμό.Πού πήγε αυτή η μορφή, ο George71, που ακολουθούσε πιστά τις συμβουλές του κΜαν και είχε και άποψη και για επιχειρηματικά κλπ; Έπεσαν έξω τα καράβια του;
Δε κατάλαβα σε τι αναφέρεσαι με την κατανάλωση. Εγώ που είχα πάει ένα βράδυ δεν είχε και πολυ, σε ένα McDonald's που έχει καθοντουσαν οι περισσότεροι αλλά στο κέντρο που πήγα μετά είχε κόσμο. Ήταν και ημέρα ανεξαρτησίας αν θυμάμαι καλά βέβαια.Όχι αυτό ήταν μια ηλιθιότητα
Τίποτα δεν θα έβγαζαν από αυτό
Απλά κατανάλωναν ανούσια και βασικά χωρίς κ σκοπό να δώσουν και κάτι σε αντάλλαγμα
Με πήραν για.. Ευρωπαιο...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι το φόρουμ
Έχει κόσμο στον πάνω όροφο με τα εστιατόρια??
Εξακρίβωση στα σύνορα κάτσαμε το πολύ κανά 45λεπτο. Σχετικά με τους πυραύλους τα πλήγματα σε κατοικημένες από την αρχή του πολέμου είναι πολύ λίγα και σχεδόν καθόλου προς το κέντρο. Τους ντόπιους δε τους ενδιαφέρει ακόμα και αν τους έχουν πει να πηγαίνουν στα υπόγεια τους ή σε καταφύγια την ώρα συναγερμών πυραυλικών επιθέσεων. Τώρα σίγουρα είναι λογικό να υπάρχουν ανησυχίες απλά οι τύποι εδώ τα χουν γράψει όλα στα αρχιδια τουςΔεν είναι κι ευχαριστούμε ενδεχόμενο να φας κάνα πύραυλο το βραδυ που κοιμάσαι κ το πρωί νάσαι στην λίστα των παραπλεύρωμ απωλειών.
..
Και τρομπαρει μόνος στο γκαραζακι-δωματιο ενος χωριού της γεγμανιας κανοντας νοερα καμακια κ γκαμησια μεσα απ τα πολωνεζικα βιντεο.Όσο οι άλλοι μαλακιζονται στα Νetflix,ο αρχηγός βλέπει οικογενειακές ιστορίες αλα πολωνικά.
Εσύ τη βγάζεις ακόμα φτηνά ως γαμέας, αλλά ο Kman από πού κι ως πού καθαρίζει με μισό κοτόπουλο;
Τώρα ως προς την Πικάσσαινα, εγώ είπα ότι χρειάζομαι μια τέτοια, εσύ βάζεις ό,τι ειδικότητα θέλεις. Και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μείνεις με το πινέλο στο χέρι. Πρέπει να της δώσεις να καταλάβει ότι οι παροχές δεν είναι δωρεάν, αλλά πρέπει να ανταποδώσει. Απλά εγώ παραπάνω το διατύπωσα κόσμια, διότι οι μεντορέτες δεν είναι σπονσορέτες να τους τα λες χύμα. Πρόκειται για παρωδία σχέσης, αλλά θα πρέπει να έχει τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της σχέσης. Κι επίσης τις παροχές δεν τις δίνουμε εφάπαξ στην αρχή, αλλά κατά την εξέλιξη του σχεδίου, οπότε αν δεν κάθεται τις κόβεις. Τώρα τι παροχές θα κάνεις είναι θέμα deal, δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις ό,τι σου ζητάει. Σιγά μην της ανοίξω και γκαλερί στη Νέα Υόρκη.
Πόσους Ρωσοτσεχοπολωνούς Κμαν,Βαλκάνιο,George71,Μίδα θα δεις σε άλλες χώρες που πάνε για να γαμήσουν;Αφού εκεί είναι αγάμητοι,κανονικά θα'πρεπε κι αυτοί να παρουν το δρόμο του πορνοτουρισμού,του σπονσορινγκ κλπ...Αλλά παραδόξως,δεν το κάνει κανένας.Γιατί άραγε;