Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 199K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Νυκτερε αν πήγαινες σοφία στο υπόγειο εκεί στο κέντρο που ήταν φολκ κλπ, δίπλα από το Ριλα αν θυμάμαι καλά,
είχε στην ρεσεψιόν ντουλάπια που άφηναν τα όπλα οι πελάτες καθότι οι μισοί μαφιόζοι
Το μοναδικό μέρος που δεν είχα παρεξηγηθεί ποτέ γιατί όντως πολύ περίεργο...
Το Клуб Биад είναι αυτό και λειτουργεί ακόμα.Τα περισσότερα μαγαζιά στην είσοδο είχαν κάσες που έβαζαν τα όπλα όσοι πελάτες είχαν. 2004 είχα πάει εκεί με ένα γνωστό πενηντάρη από Ελλάδα που ήταν μέσα στα κόλπα και κατοικούσε μόνιμα Σοφία. Τον σεβόταν εκεί όλοι και ότι ήθελες το είχες. Έφερε και δύο γκομενακια για ολονύχτιο ξεφάντωμα μια για αυτόν και μια για μένα αλλά στο τέλος αυτός πήγε με της δύο και εγώ με την χορεύτρια. Άλλες εποχές, όπου και αν βρισκόμουν Ρωσία,Ουκρανία,Λευκορωσία,Μολδαβία,Βουλγαρία παντού γούστα έβγαζα όπως και όλοι εσείς που ταξιδεύατε Ανατολικά εκείνα τα χρόνια.

Συνημμένα

• 28-11-2004 (28).JPG
    28-11-2004 (28).JPG
    53,2 KB · Εμφανίσεις: 41
  • 28-11-2004 (29).JPG
    28-11-2004 (29).JPG
    54,9 KB · Εμφανίσεις: 35
  • 28-11-2004 (33).JPG
    28-11-2004 (33).JPG
    47,4 KB · Εμφανίσεις: 36
  • 28-11-2004 (36).JPG
    28-11-2004 (36).JPG
    47,3 KB · Εμφανίσεις: 35
  • 28-11-2004 (38).JPG
    28-11-2004 (38).JPG
    48,3 KB · Εμφανίσεις: 32
  • 28-11-2004 (84).JPG
    28-11-2004 (84).JPG
    44,4 KB · Εμφανίσεις: 35
  • 28-11-2004 (94).JPG
    28-11-2004 (94).JPG
    49,3 KB · Εμφανίσεις: 35
  • 28-11-2004 (97).JPG
    28-11-2004 (97).JPG
    44,6 KB · Εμφανίσεις: 33
  • 28-11-2004 1)d (3).jpg
    28-11-2004 1)d (3).jpg
    41,7 KB · Εμφανίσεις: 33
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Χάλασα σήμερα.Είδα δυο Ιταλούς ή Ισπανούς μυξιάρηδες με κάτι Σέρβες φοβερές γκόμενες στο καφέ.Πρέπει να τις ψάρεψαν στα κλαμπ,φαίνονταν τελείως κλαμπόβιες.Σήμερα σε διπλανό τραπέζι δειπνούσε κινεζοειδής με γκόμενα,τελικά τα βλέπεις και εδώ.

Pm6GDF.jpg

Ποιος ξέρει αμ η γκόμενα γουστάρει k-pop ή γοητεύτηκε από την κουστουμιά του Κινέζου μπήχτη.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: 968

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Είσαι μέσα στο μυαλό μου.

R5Ih03.jpg

ZrBX9K.jpg

enb6Qh.jpg

fscaIC.jpg

Γενικά Βελιγράδι και γαμώ.Πολύ μουνί τριγύρω,εξυπηρέτηση νιώθεις άρχοντας.Πάκια,μουσάτοι,αραπάδες,ζήτουλες,τζάνκια ούτε για δείγμα.Γουστάρεις να βολτάρεις.Η δικιά μου τώρα άρχισε να συνηθίζει στα χαιλίκια,ζητάει επόμενη εκδρομή σε Ισπανία,Ιταλία.Για να δούμε.
Γενικά Βελιγράδι μου θυμίζει πάρα πολύ την Πολωνία προ ένταξης στην ΕΕ,πολύ σέξυ γκόμενες αλλά φτωχές.Ομως οι Σέρβες δε φαίνονται τόσο πρόσχαρες και εύκολα διαθέσιμες όπως οι Πόλκες,είμαι πιο πολύ του κύκλου και της παρέας,παίζουν όμως Ρωσίδες γύρω πολύ πιο ανάλαφρες.Το θέαμα στα καφέ και τα ρεστωράν μοναδικό,πας με τη δικιά σου και βλέπεις τις μπουτάρες και τις βυζάρες να ξεχειλίζουν.Οι περισσότερες δε φοράνε σουτιέν,συχνά πυκνά βλέπεις και ρώγες με sideboobs.
Πάρα πολλά οχτάρια εδώ Βελιγράδι και πολύ εντυπωσιακές γκόμενες,τόσα πολλά οχτάρια μαζεμένα μόνο Τσεχία έχω δει.
Πολλή ζέστη βέβαια αύριο θα την αράξουμε το πρωί στην πισίνα πριν το καραβίσιο ταξίδι το απόγευμα.Τα εδέσματα χτες στο Μichelin φοβερά και απόλυτα επαγγελματίες σερβιτόρες,οι τιμές βέβαια αλμυρές για τα σερβικά δεδομένα αλλά πολύ λογικές για τα ευρωπαικά.
Δε φοράνε και βρακι μαν , δες πόσες είναι με κολλητά και φαίνεται η γλώσσα της Γκαμηλας. Τα λες όπως τα βρήκα πριν δυο χρόνια , όχι δεν είναι εύκολες , αλλά είναι πιο αδύνατες από τις τωρινές Πολωνέζες που έχουν αρχίσει να λουφάρουν λόγω θείου Σαμ και να μπαγιατευουν

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Αυτή είναι μία από τις πολλές.Εχω να επισκεφτώ και τη Λευκορρωσία μετά την πρόσκληση Λουκασένκο.
Κάθε μέρα φιλέτα και μπριζολικά τρώω.Εδώ Σερβία έχουν αρκετά καλή ποιότητα.
Λευκορωσία δεν υπάρχει τιντερ, πως θα τις γνωρίσεις ρε κμαν ;

Θα πας εκεί να φλασαρεις τους ευρωπυραυλους επι τόπου ;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.312
Πόντοι
3.656
Κάνε κι ένα σχόλιο για τη Ρωσίδα του αρχηγού :smiling-face-with-heart-eyes:
Ο κμαν , μόνο θεές ποστάρει .
Γκόμενες από 8.5/10 και πάνω.
Συνηθέστερα ..... 9αρια .
Και ψηλές.

Όχι σαν τις τάπες που προμοτάρουν κάτι .... κοντοί ....

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Σήμερα σε διπλανό τραπέζι δειπνούσε κινεζοειδής με γκόμενα,τελικά τα βλέπεις και εδώ.

Pm6GDF.jpg

Ποιος ξέρει αμ η γκόμενα γουστάρει k-pop ή γοητεύτηκε από την κουστουμιά του Κινέζου.
Αρα καταλαβαινεις τυπε την διαφορα αναμεσα σε ενα πορσε κι ενα λαντα. Τωρα αν είχες βγάλει την συγκεκριμένη κλασσατη γκόμενά (στη φωτο με τον κιτρινιαρη κωλογερο) από πραγματικο καμακι ή έστω αν την είχες υπάλληλο με παραμυθα κ' να την μπέκωνες- θα σου έβγαζα το καπέλο.
Υγ. Μη σε ταΐζουν οι βαρβαροι άψητο σχεδον ωμο κρέας για γκουρμε, δεν είναι καλό για την υγεία.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Το Клуб Биад είναι αυτό και λειτουργεί ακόμα.Τα περισσότερα μαγαζιά στην είσοδο είχαν κάσες που έβαζαν τα όπλα όσοι πελάτες είχαν. 2004 είχα πάει εκεί με ένα γνωστό πενηντάρη από Ελλάδα που ήταν μέσα στα κόλπα και κατοικούσε μόνιμα Σοφία. Τον σεβόταν εκεί όλοι και ότι ήθελες το είχες. Έφερε και δύο γκομενακια για ολονύχτιο ξεφάντωμα μια για αυτόν και μια για μένα αλλά στο τέλος αυτός πήγε με της δύο και εγώ με την χορεύτρια. Άλλες εποχές, όπου και αν βρισκόμουν Ρωσία,Ουκρανία,Λευκορωσία,Μολδαβία,Βουλγαρία παντού γούστα έβγαζα όπως και όλοι εσείς που ταξιδεύατε Ανατολικά εκείνα τα χρόνια.
Ναι το Biad αυτό ήταν
Ίδια εποχή πηγαίναμε απ ότι κατάλαβα
Πολύ φάση μόνο όπως είπα ήταν κάπως επικίνδυνο αν χωνοσουν πολύ σε γκόμενες οπότε ήμουν μαζεμένος, είχε όμως τόσες που πάντα κάτι έβρισκες

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Χάλασα σήμερα.Είδα δυο Ιταλούς ή Ισπανούς μυξιάρηδες με κάτι Σέρβες φοβερές γκόμενες στο καφέ.Πρέπει να τις ψάρεψαν στα κλαμπ,φαίνονταν τελείως κλαμπόβιες.Σήμερα σε διπλανό τραπέζι δειπνούσε κινεζοειδής με γκόμενα,τελικά τα βλέπεις και εδώ.

Pm6GDF.jpg

Ποιος ξέρει αμ η γκόμενα γουστάρει k-pop ή γοητεύτηκε από την κουστουμιά του Κινέζου μπήχτη.
Το Λουκ του Κινέζους είναι επιιχηρηματια, αν το αποδυξνυει και στην πράξη, αμάξια πληρωμές ς κλπ το γκολ είναι δεδομένο
Καλό θα ήταν να έκανες ενα κοπυ παστε σε θέμα Λουκ τον σχιστοματη

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Τι εννοείς κλαίγομαι ;
Επειδή καυτηριάζω τα κακώς κείμενα ; Έχω άδικο ;;;;;;

Προσωπικά δεν έχω θέμα. Για να φάω ζόρια, πρέπει να έχουν πεθάνει από ασιτία 9.500.000 έλληνες πρώτα.
Δεν υπάρχουν 9.5 εκατ Έλληνες στην Ελλάδα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
Μπούντβα είχε Ρωσίδες.Λογικά θα έχει μερικές και Βελιγράδι.Για να δούμε.Αν με αφήσει η δικιά μου θα χτυπήσω τα Splav στο ποτάμι.Λένε γίνεται χαμός εκεί.
Επόμενος σταθμός Μινσκ.Βασικά Βαρσοβία,Μινσκ,Μόσχα αξίζουν τώρα.Αμα είναι εύκολη η οδική πρόσβαση Μινσκ κωλολέει.Αλλά άμα αξίζει το Βελιγράδι μπορεί να φέρω και άλλη Ρωσίδα εκεί.
Βελιγράδι πας πολύ εύκολα και γλιτώνεις και τους Τουρκαλάδες.Βέβαια ο Ορμπαν λένε διευκόλυνε τη βίζα για Ρώσους οποτε εναλλακτικά ίσως μπορείς να φέρνεις Ρωσίδες Βουδαπέστη μέσω Βελιγραδίου με εύκολη βίζα.Που η Βουδαπέστη είναι σαφώς πιο εντυπωσιακή για τις γκόμενες.Για να δούμε.
Πώς ο Ορμπάν διευκολύνει τις Ρωσίδες για βίζα αφού ανήκει κ αυτός στη σεγκεν ;;;;:think:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Πώς ο Ορμπάν διευκολύνει τις Ρωσίδες για βίζα αφού ανήκει κ αυτός στη σεγκεν ;;;;:think:

Για αυτό θέλουν να πετάξουν την Ουγγαρία εκτός Σένγκεν.Είναι και αυτό ένα πρόβλημα.
Πάντως πολύ μουνί έξω μερικές καρφώνουνε αλλά καμία σχέση με Τσεχία,Πολωνία.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Σοφια ειχα παει πρωτη φορα Ιανουαριο του 1996,σπουδαζε ενας δικος μου εκει πολιτικος μηχανικος,ηταν ηδη τριετια και ειχε μαθει αρκετα καλα την πολη και τα στεκια της. Θυμαμαι ακομα ενα διωροφο καφε που ολες οι σερβιτορες φορουσαν μινι μεχρι τον κωλο :grin: Πραγματι ωραια χρονια τοτε στο Βουλγαρισταν και παμφθηνα, τις συγκεκριμενς μερες που ημουνα αλλαζε η ισοτιμια καθημερινα με ασυλληπτο ρυθμο ...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656

Ωχ,χαλάσανε και οι Σέρβες;Οι ντεμέκ πατριώτισες;

Αναμενόμενο βέβαια,απο την αφραγκια που δέρνει τους Σέρβους μπράδερς

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.169
Πόντοι
456
Πολύ δυνατό το Βlack Angus,ντερλίκωσε και η γκόμενα με τη γαριδοκατάσταση.
Τώρα θα χτυπήσει γυμναστήριο για ένα δίωρο οπότε έχω χρόνο να ξεχυθώ Knez Mihailova για κανά ινσταφακ αν και χλωμό το βλέπω.

Μην γράφεις τέτοια Αρχηγέ, γιατί θα πάει κανένας για ινσταφακ και θα εισπράξει τίποτα ινσταφαπ και έχουν και βαρύ χέρι οι Σέρβοι..

Ωχ,χαλάσανε και οι Σέρβες;Οι ντεμέκ πατριώτισες;

Αναμενόμενο βέβαια,απο την αφραγκια που δέρνει τους Σέρβους μπράδερς

Πήγαινε ρε τύπε έστω ένα Βελιγράδι, δίπλα είναι...
Ανέβηκε μια φωτό από ένα βιζιτόνι να τρώει με το Μίστερ Μιγιάγκι και έβγαλες συμπέρασμα..

2004 ο χοντρος μπακαλης της γειτονιας στο πατρικο μου ηταν με σπιτωμενο 9ρι καθαρο Ουκρανεζα. Ηλικιακο gap πρεπει να ειχαν 10-15 χρονια. Θυμαμαι την κακιασμενη θεια μου να την κοροιδευει για τα σπαστα ελληνικα της. Δεν ξερω τι απεγιναν, ισως να εχουν παιδια τωρα.
Tωρα τον μεσο μπακαλη της γειτονιας Ουκρανη δεν τον εχει ουτε για φτυσιμο.

Αυτό θα γίνει με όσες είναι κάτω από 8άρια, έχουν έρθει Ευρώπη και θέλουν να κάνουν οικογένεια.
Οι επιλογές τους είναι ή ρίχνω τον πήχη σε ηλικία/εμφάνιση ή παντρεύομαι έναν αμπντουλάχ.

Είναι πάρα πολλές, τις βλέπεις παντού και πλην της όποιας εμφάνισης, ουδέν..
Ντόπια γλώσσα, me Tarzan you Jane..
Τυπικά προσόντα της πούτσας..
Περιουσία μηδέν, status μηδέν..

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Σήμερα κατεβαίνοντας με το ασανσέρ και πηγαίνοντας για πρωινό με τη δικιά μου βλέπω μια θεική γκόμενα μαυρομάλλα με τσιμπουκόχειλα,βυζάρες,εμφανώς Ουκρανέζα να έρχεται απο την αντίθετη κατεύθυνση προς το ασανσέρ.Η τύπισσα παρόλο που συνοδευόταν να εξετάζει τη δικιά μου από την κορυφή ως τα νύχια,να μου χαμογελάει με νόημα και να καρφώνει με τα μάτια.Ενιωσα ξανά τα αλησμόνητα vibes της Ουκρανίας.
Πάμε τωρα για πισινοκατάσταση επίσης σε πεντάστερο για να δούμε τι παίζει εκεί.

Сzar Nikolaj.Απο τις λίγες ευρωπαικές πόλεις που έχουν άγαλμα τσάρου σε κεντρικό σημείο.Συνήθως έχουν το Λένιν που τον ανέτρεψε.Οι Σέρβοι όμως του χρωστούν ευγνωμοσύνη αφού θυσιάσε το θρόνο του ουσιαστικά για να τους σώσει στον πόλεμο.

C6ER3d.jpg

Πολλές Ρωσίδες εδώ κυρίως στα ρωσικά καφέ και στα πολυτελή μέρη.Αρκετές κυκλοφορούν μόμες ή σε δυάδες,κάπως μπορέις να χωθείς.Για να δούμε.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Μην γράφεις τέτοια Αρχηγέ, γιατί θα πάει κανένας για ινσταφακ και θα εισπράξει τίποτα ινσταφαπ και έχουν και βαρύ χέρι οι Σέρβοι..

Πήγαινε ρε τύπε έστω ένα Βελιγράδι, δίπλα είναι...
Ανέβηκε μια φωτό από ένα βιζιτόνι να τρώει με το Μίστερ Μιγιάγκι και έβγαλες συμπέρασμα..

Αυτό θα γίνει με όσες είναι κάτω από 8άρια, έχουν έρθει Ευρώπη και θέλουν να κάνουν οικογένεια.
Οι επιλογές τους είναι ή ρίχνω τον πήχη σε ηλικία/εμφάνιση ή παντρεύομαι έναν αμπντουλάχ.

Είναι πάρα πολλές, τις βλέπεις παντού και πλην της όποιας εμφάνισης, ουδέν..
Ντόπια γλώσσα, me Tarzan you Jane..
Τυπικά προσόντα της πούτσας..
Περιουσία μηδέν, status μηδέν..

Μη νομίζεις οι Ουκρανέζες δικτυώνονται γρήγορα.Ξεκινάνε απο κωλομπαρα,events,στριπτιζάδικα,βρίσκουν πλούσιους να αρμέξουνε,αρχίζουν τις λαμογιές,ανέρχονται οικονομικά και σύντομα γίνονται βασιλικότερες του βασιλέως τις τρων τις ντόπιες λάχανο.Καμία σχέση με τις αθώες Πολωνέζες που πασχίζουν να δουλέψουν.Ηδη Πολωνία έχουν ανεβάσει τον πήχυ οι Ουκρανέζες ήδη,πιο εύκολα γαμάς Λευκορρωσίδες.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
btw. Ας ελπιζουμε οτι δεν επαθε κατι τo μελος που γραφει εδω και ειναι στη Λβιβ

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.169
Πόντοι
456
Μη νομίζεις οι Ουκρανέζες δικτυώνονται γρήγορα.Ξεκινάνε απο κωλομπαρα,events,στριπτιζάδικα,βρίσκουν πλούσιους να αρμέξουνε,αρχίζουν τις λαμογιές,ανέρχονται οικονομικά και σύντομα γίνονται βασιλικότερες του βασιλέως τις τρων τις ντόπιες λάχανο.Καμία σχέση με τις αθώες Πολωνέζες που πασχίζουν να δουλέψουν.Ηδη Πολωνία έχουν ανεβάσει τον πήχυ οι Ουκρανέζες ήδη,πιο εύκολα γαμάς Λευκορρωσίδες.

Ρε Αρχηγέ, για να ανοίξουν σπιτικό αναφέρθηκα γιατί γράφτηκε πριν για τον χοντρό μπακάλη με το εννιάρι..

Τι κωλόμπαρα και στριπτιτζάδικα μου λες:grin:
Έχεις δει εσύ σοβαρό δυτικό να ψάχνει να ανοίξει σπιτικό με Ουκρανέζα..

Τις νορμάλ Ουκρανέζες, μη πουτάνες εννοώ, πως να τις ονομάσω διαφορετικά δεν ξέρω πλέον, τις πλησιάζεις και ένα από τα πρώτα που σου λένε είναι ότι οι άντρες εδώ ενδιαφέρονται μόνο για σεξ και μετά εξαφανίζονται..
Έχει άλλες που εξετάζουν σοβαρά την λύση να παντρευτούν κανάν Μουλά Ομάρ..

Πριν δυο ΣΚ γνωρίσαμε δύο καλά τεμάχια από Οδησσό..
Στα χαμένα είναι..

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Έχεις δει εσύ σοβαρό δυτικό να ψάχνει να ανοίξει σπιτικό με Ουκρανέζα..
Εχω δει εγω ... σοβαρο επιχειρηματια που τον παντρεψα το 2013 στην Οδησσο.
Ηλικιακο γκαπ εικοσαετια ακριβως, ειναι ακομα μαζι και εκαναν παιδι ...
Η εξαιρεση βεβαια που επιβεβαιωνει τον κανονα :D:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom