Είσαι μέσα στο μυαλό μου.
Γενικά Βελιγράδι και γαμώ.Πολύ μουνί τριγύρω,εξυπηρέτηση νιώθεις άρχοντας.Πάκια,μουσάτοι,αραπάδες,ζήτουλες,τζάνκια ούτε για δείγμα.Γουστάρεις να βολτάρεις.Η δικιά μου τώρα άρχισε να συνηθίζει στα χαιλίκια,ζητάει επόμενη εκδρομή σε Ισπανία,Ιταλία.Για να δούμε.
Γενικά Βελιγράδι μου θυμίζει πάρα πολύ την Πολωνία προ ένταξης στην ΕΕ,πολύ σέξυ γκόμενες αλλά φτωχές.Ομως οι Σέρβες δε φαίνονται τόσο πρόσχαρες και εύκολα διαθέσιμες όπως οι Πόλκες,είμαι πιο πολύ του κύκλου και της παρέας,παίζουν όμως Ρωσίδες γύρω πολύ πιο ανάλαφρες.Το θέαμα στα καφέ και τα ρεστωράν μοναδικό,πας με τη δικιά σου και βλέπεις τις μπουτάρες και τις βυζάρες να ξεχειλίζουν.Οι περισσότερες δε φοράνε σουτιέν,συχνά πυκνά βλέπεις και ρώγες με sideboobs.
Πάρα πολλά οχτάρια εδώ Βελιγράδι και πολύ εντυπωσιακές γκόμενες,τόσα πολλά οχτάρια μαζεμένα μόνο Τσεχία έχω δει.
Πολλή ζέστη βέβαια αύριο θα την αράξουμε το πρωί στην πισίνα πριν το καραβίσιο ταξίδι το απόγευμα.Τα εδέσματα χτες στο Μichelin φοβερά και απόλυτα επαγγελματίες σερβιτόρες,οι τιμές βέβαια αλμυρές για τα σερβικά δεδομένα αλλά πολύ λογικές για τα ευρωπαικά.