Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 201K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.969
Πόντοι
3.506
Ρε Αρχηγέ, για να ανοίξουν σπιτικό αναφέρθηκα γιατί γράφτηκε πριν για τον χοντρό μπακάλη με το εννιάρι..

Τι κωλόμπαρα και στριπτιτζάδικα μου λες:grin:
Έχεις δει εσύ σοβαρό δυτικό να ψάχνει να ανοίξει σπιτικό με Ουκρανέζα..

Τις νορμάλ Ουκρανέζες, μη πουτάνες εννοώ, πως να τις ονομάσω διαφορετικά δεν ξέρω πλέον, τις πλησιάζεις και ένα από τα πρώτα που σου λένε είναι ότι οι άντρες εδώ ενδιαφέρονται μόνο για σεξ και μετά εξαφανίζονται..
Έχει άλλες που εξετάζουν σοβαρά την λύση να παντρευτούν κανάν Μουλά Ομάρ..

Πριν δυο ΣΚ γνωρίσαμε δύο καλά τεμάχια από Οδησσό..
Στα χαμένα είναι..
Σαν δυτικός να την κανείς τι την ουκρανεζα πέρα από ένα τσιμπουκι ;

Στάτους μηδέν , λεφτά μηδέν , μυαλό μηδέν

Δεν είναι λιγούρια όσοι ζουν στη δυτική Ευρώπη να κάνουν το κάθε πουτανι κυρια

Θα έχω εγώ περιουσία και ενώ ακόμα είμαι ανταγωνιστικός θα ερωτευτώ το Μπορς και τη Μπαλαλάικα της κάθε τριτοτεταρτης

Επειδή οι ντόπιες είναι φεμινίστριες δε σημαίνει πως θα γίνουμε μουνοδουλοι. Όταν θα μπω στο σπονσορινγκ θα είναι με καμία σχιστοματα να μ κάνει παντ ται

Βέβαια αν μιλάς με κόσμο που δεν το βρέχει ποτε , αλλα Στάνταρντ έχουν

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.188
Πόντοι
456
Εχω δει εγω ... σοβαρο επιχειρηματια που τον παντρεψα το 2013 στην Οδησσο.
Ηλικιακο γκαπ εικοσαετια ακριβως, ειναι ακομα μαζι και εκαναν παιδι ...
Η εξαιρεση βεβαια που επιβεβαιωνει τον κανονα :D:

Αναφέρθηκα σε αυτό πριν

Οι επιλογές τους είναι ή ρίχνω τον πήχη σε ηλικία/εμφάνιση ή παντρεύομαι έναν αμπντουλάχ.

Είναι πάρα πολλές, τις βλέπεις παντού και πλην της όποιας εμφάνισης, ουδέν..
Ντόπια γλώσσα, me Tarzan you Jane..
Τυπικά προσόντα της πούτσας..
Περιουσία μηδέν, status μηδέν..

Έκανε τον συμβιβασμό της η Ουκρανέζα σε ηλικία, πιθανόν και σε εμφάνιση.

Καλά, όσες έχουν έρθει με παιδί/ιά, που είναι αρκετές, αν δεν καταλάβουν το ΠΑΙΓΝΙΟ,
πούτσα, χύσιμο στην μάπα και αντίο, είναι αυτό που τους περιμένει..

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.091
Πόντοι
2.356
Αναφέρθηκα σε αυτό πριν
Ναι το ειδα ... αυτος ομως ειναι γυνασμενος εμφανισιμος και η γκομενα 8αρι χωρις παιδια.
Ετσι οπως τα γραφω ειναι , ουτε στερημενος ηταν ουτε τιποτα ,τον ξερω τριαντα χρονια

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
2004 ο χοντρος μπακαλης της γειτονιας στο πατρικο μου ηταν με σπιτωμενο 9ρι καθαρο Ουκρανεζα. Ηλικιακο gap πρεπει να ειχαν 10-15 χρονια. Θυμαμαι την κακιασμενη θεια μου να την κοροιδευει για τα σπαστα ελληνικα της. Δεν ξερω τι απεγιναν, ισως να εχουν παιδια τωρα.
Tωρα τον μεσο μπακαλη της γειτονιας Ουκρανη δεν τον εχει ουτε για φτυσιμο.
Gap 10ετιας ίσον μηδέν δηλ ένας 45αρης με 30αρα?? Και με Ελληνίδα γίνεται. Βασικά 40αρηδες πλας με εικοσατες ήταν το μπόνους του μπλοκ όταν ήταν σε σωστές βάσεις,!!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
Μη νομίζεις οι Ουκρανέζες δικτυώνονται γρήγορα.Ξεκινάνε απο κωλομπαρα,events,στριπτιζάδικα,βρίσκουν πλούσιους να αρμέξουνε,αρχίζουν τις λαμογιές,ανέρχονται οικονομικά και σύντομα γίνονται βασιλικότερες του βασιλέως τις τρων τις ντόπιες λάχανο.Καμία σχέση με τις αθώες Πολωνέζες που πασχίζουν να δουλέψουν.Ηδη Πολωνία έχουν ανεβάσει τον πήχυ οι Ουκρανέζες ήδη,πιο εύκολα γαμάς Λευκορρωσίδες.
Το βασικό το είπες. Οι οολωνεζες ψάχνουν να δουλέψουν οι ουκρανες να το ξυσουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το Клуб Биад είναι αυτό και λειτουργεί ακόμα.Τα περισσότερα μαγαζιά στην είσοδο είχαν κάσες που έβαζαν τα όπλα όσοι πελάτες είχαν. 2004 είχα πάει εκεί με ένα γνωστό πενηντάρη από Ελλάδα που ήταν μέσα στα κόλπα και κατοικούσε μόνιμα Σοφία. Τον σεβόταν εκεί όλοι και ότι ήθελες το είχες. Έφερε και δύο γκομενακια για ολονύχτιο ξεφάντωμα μια για αυτόν και μια για μένα αλλά στο τέλος αυτός πήγε με της δύο και εγώ με την χορεύτρια. Άλλες εποχές, όπου και αν βρισκόμουν Ρωσία,Ουκρανία,Λευκορωσία,Μολδαβία,Βουλγαρία παντού γούστα έβγαζα όπως και όλοι εσείς που ταξιδεύατε Ανατολικά εκείνα τα χρόνια.
Νυκτερε οι φώτο είναι να ταν τα νιάτα δύο φορές

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Τύπος φίλος μου Ζαν, έχει κάνει πρόσφατα ένα φορολογικό μοντάζ για να πληρώνει φόρους Ρουμανία και να περνάει τον περισσότερο καιρό στη Βαρσοβία, επειδή πιστεύει ότι είναι η δυναμικότερη πόλη της Αν. Ευρώπης με πολύ μέλλον, αν όλα πάνε καλά και δεν γίνει επέκταση του πολέμου.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.188
Πόντοι
456
Ναι το ειδα ... αυτος ομως ειναι γυνασμενος εμφανισιμος και η γκομενα 8αρι χωρις παιδια.
Ετσι οπως τα γραφω ειναι , ουτε στερημενος ηταν ουτε τιποτα ,τον ξερω τριαντα χρονια

Αυτός όπως έγραψες και εσύ είναι εξαίρεση.
Επίσης από το 2013 έχει πέσει πολύ νερό στο αυλάκι.
Άλλη γενιά είναι τώρα στο κουρμπέτι, με αυτές έχουμε να κάνουμε.
Oι δύο Ουκρανέζες που πήραμε τηλέφωνο, είναι 21 και 22.
Το 2013 έπαιζαν με τις κούκλες τους ακόμη.

Εν τω μεταξύ ενώ ο Αρχηγός είναι υπερδραστήριος και μπορεί να σου πει πόσο πάει
κάθε μήνα η Black Angus στο μπλοκ, δεν μπορεί να μεταφέρει επίκαιρες πληροφορίες για τις γυναίκες.
Γιατί το πουτανίδιο πριν 10 χρόνια ήθελε iphone 5,
τώρα θέλει iphone 15..Σιγά τα ωά..

Aπό ελευθέρας βοσκής δηλαδή, δεν υπάρχει feedback..

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.969
Πόντοι
3.506
. Αν καποιος δεν μπορει να βρει γκομενα στην Ελλαδα ουτε στο μπλοκ θα βρει.
Μην τις γράφεις τις αλήθειες έτσι

Τόσα γεροντοπαλικαρα έχουμε που νόμιζαν θα γαμησουν δίμετρες με ένα καλσόν και λίγο σουσι . Και κάτι παρθένους που τους φταίνε τα πάντα εκτός από τη μούρη τους

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.188
Πόντοι
456
Aπο ελευθερας βοσκης, σημερα, εχεις τις ιδιες ΠΟΣΟΤΙΚΕΣ πιθανοτες με Ελλαδα.
Η ποιοτητα αλλαζει, απλα γιατι το ποσοστο ωραιων γυναικων εκει ειναι σημαντικα υψηλοτερο.
Αν στην Ελλαδα θα σου καθοταν η Σουλα και η Εφη, στο μπλοκ θα σου καθοταν η Dasha και η Laura οι οποιες θα ειναι ξανθες ψηλες και λεπτες. Απο ηλικιες, κοντα στην δικη μας. Αν καποιος δεν μπορει να βρει γκομενα στην Ελλαδα ουτε στο μπλοκ θα βρει.
Τύπε,αυτά λες τα σε αυτούς που ενώ στην Ελλάδα είναι με το πουλί στο χέρι νομίζουν ότι στο μπλοκ θα γαμησουν την Σκλεναρίκοβα και βρίζουν 24/7 τις Ελληνίδες

Ευτυχώς είμαι ακόμη σε θέση να ασχολουμαι με ελευθέρας και να πληρώνω κανένα καλό πουτανακι απλά για το κέφι μου

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.969
Πόντοι
3.506
Τύπε,αυτά λες τα σε αυτούς που ενώ στην Ελλάδα είναι με το πουλί στο χέρι νομίζουν ότι στο μπλοκ θα γαμησουν την Σκλεναρίκοβα και βρίζουν 24/7 τις Ελληνίδες

Ευτυχώς είμαι ακόμη σε θέση να ασχολουμαι με ελευθέρας και να πληρώνω κανένα καλό πουτανακι απλά για το κέφι μου
Αν είσαι με το πουλί στο χέρι , είναι επειδή δε ξέρεις να μιλήσεις σε μουνια/κοινωνικοποιηθεις

Προφανώς αν γαμας Ελλάδα θα γανησεις και έξω και καλύτερες και με λιγότερο (ανάλογα με την εθνικότητα) πρήξιμο μπαλας

Οι γυναίκες δεν είναι οι μάνες σας να σας λένε ότι είστε φοβεροί ενώ δε βλέπεστε

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.091
Πόντοι
2.356
Gap 10ετιας ίσον μηδέν δηλ ένας 45αρης με 30αρα?? Και με Ελληνίδα γίνεται. Βασικά 40αρηδες πλας με εικοσατες ήταν το μπόνους του μπλοκ όταν ήταν σε σωστές βάσεις,!!!!
Ακριβως , για αυτο και μου φανηκαν ευκολα τα πραγματα στη Μολδαβια και εκτοξευσα την ηλικιακη διαφορα στα υψη μια φορα (48/21)
Ημουνα μεγαλυτερος απο τη μανα και τον πατερα της :D:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.091
Πόντοι
2.356
Ενα δικαιο το εχεις με τη δεκαετια που περασε, πραγματι υπαρχει διαφορα ...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.909
Πόντοι
3.656
Αν καποιος δεν μπορει να βρει γκομενα στην Ελλαδα ουτε στο μπλοκ θα βρει.

Εδώ μέχρι και λοατκι του site βρίσκουν στο μπλοκ.Έτσι λένε τουλάχιστον.Τωρα αν βρίσκουν γκόμενες ή επιβήτορες,είναι άλλο θέμα

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Κι αν μπορείς να βρεις ωραίες γκομενίτσες κι από το 4 να τις πας στο 8, γίνεσαι και μέντορας.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056

Εν τω μεταξύ ενώ ο Αρχηγός είναι υπερδραστήριος και μπορεί να σου πει πόσο πάει
κάθε μήνα η Black Angus στο μπλοκ, δεν μπορεί να μεταφέρει επίκαιρες πληροφορίες για τις γυναίκες.
Γιατί το πουτανίδιο πριν 10 χρόνια ήθελε iphone 5,
τώρα θέλει iphone 15..Σιγά τα ωά..

Aπό ελευθέρας βοσκής δηλαδή, δεν υπάρχει feedback..

Σε αυτή τα έξοδα διακοπών πληρώνω,της αγορασα χτες κάτι γυαλιά που ήθελε για το τρέξιμο,ακριβούτσικα βέβαια στα 170 ευρώ,τώρα μου είπε οτι χρειάζεται μια τετρακοσάρα για προπονητή για το μαραθώνιο.Αυτά βέβαια είναι στη διακριτική μου ευχέρεια αν και σαν τζέντλεμαν δεν ορωδώ.
Το πρόβλημα είναι οτι χτύπησε ξανά ο ερυθρός δαίμων υπό μορφή περιόδου οπότε ακυρώθηκαν οι πισινικές αναζητήσεις η γκόμενα έμεινε ξενοδοχείο να ξεκουραστεί και ξεχύθηκα για καμάκι.Πολλές ευκαιρίες έξω αλλά πρέπει κάπως να συντονιστείς δεν είναι Πολωνία,σε βλέπουν κιόλας πολλοί τι κάνεις.
Εχουν και κάπως σκληρό ύφος οι Σέρβες οπότε αναζητώ τις Ρωσίδες αλλά άμα πάρεις το κολλάει γίνεται και με Σέρβες.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.909
Πόντοι
3.656
Σε αυτή τα έξοδα διακοπών πληρώνω,της αγορασα χτες κάτι γυαλιά που ήθελε για το τρέξιμο,ακριβούτσικα βέβαια στα 170 ευρώ,τώρα μου είπε οτι χρειάζεται μια τετρακοσάρα για προπονητή για το μαραθώνιο.Αυτά βέβαια είναι στη διακριτική μου ευχέρεια αν και σαν τζέντλεμαν δεν ορωδώ.
Το πρόβλημα είναι οτι χτύπησε ξανά ο ερυθρός δαίμων υπό μορφή περιόδου οπότε ακυρώθηκαν οι πισινικές αναζητήσεις η γκόμενα έμεινε ξενοδοχείο να ξεκουραστεί και ξεχύθηκα για καμάκι.Πολλές ευκαιρίες έξω αλλά πρέπει κάπως να συντονιστείς δεν είναι Πολωνία,σε βλέπουν κιόλας πολλοί τι κάνεις.
Εχουν και κάπως σκληρό ύφος οι Σέρβες οπότε αναζητώ τις Ρωσίδες αλλά άμα πάρεις το κολλάει γίνεται και με Σέρβες.

Γενικά βλέπεις καμια συμπάθεια άμα τις λες εισαι Έλληνας;

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Σήμερα σε διπλανό τραπέζι δειπνούσε κινεζοειδής με γκόμενα,τελικά τα βλέπεις και εδώ.

Pm6GDF.jpg

Ποιος ξέρει αμ η γκόμενα γουστάρει k-pop ή γοητεύτηκε από την κουστουμιά του Κινέζου μπήχτη.

Είδες ο Κινέζος; Γιατί δεν μεταφέρεις εκεί το Κέντρο Επιχειρήσεων και θες να το πας στο Μινσκ και να ταλαιπωρείσαι στα σύνορα; Για να μπουκάρεις στα κλαμπς και να εξαπολύεις βαλκανικούς πυραύλους; Άμα κυκλοφοράς business style στο Βελιγράδι, όπως ο Κινέζος, δεν θα θελήσουν να σε προσεγγίσουν κάποιες; Και παράλληλα θα κανονίζεις να έρχονται οι Ρωσίδες και Λευκορωσίδες εκεί.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.188
Πόντοι
456

Έχω πληρώσει σε διαφορετικές περιπτώσεις εισιτήρια,φαγητό ή διαμονή αν πηγαίναμε εκτός της πόλης μου εμένα.
Δώρο τύπου αντικείμενο,πέρα από κανένα αναμνηστικό στο Oktoberfest,δεν έχω κάνει.

Αλλά αυτό δεν είναι σπονσορινγκ,ούτε οι συγκεκριμένες κοπέλες αρμενιζουν όλο το καλοκαίρι από κότερο σε κότερο και το χειμώνα το παίζουν παρθένες.
Απλά ήταν αυτονόητο π χ.όταν η άλλη δούλευε στο Stockmann στη Ρίγα με τον βασικό,να αναλάβω εγώ κάποια έξοδα αν ήθελα να έρθει σε εμένα.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.188
Πόντοι
456
Κι αν μπορείς να βρεις ωραίες γκομενίτσες κι από το 4 να τις πας στο 8, γίνεσαι και μέντορας.
Κάτσε να φτάσω μια τα -ήντα να δω και κατά πόσο θα μπορώ να γαμαω γιατί αν είναι να κάνω ολόκληρα τσιρκολίκια και να ξεπαραδιάζομαι για να γαμαω 2,5 λεπτά και να οπλιζω ξανά μετά από 24 ώρες,καλύτερα να βρω κάνα άλλο χόμπι,όπως συλλογή γραμματοσήμων.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Tωρα τον μεσο μπακαλη της γειτονιας Ουκρανη δεν τον εχει ουτε για φτυσιμο.
Ναι, ενω τωρα γ@μιουνται κυριολεκτικά στη δουλεια για ένα ταληρο ή δεκάρικο στα μπου. ακόμη κ στα στου.. θα πάρουν κάνα 20κακι στο άτομο μερτικο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom