Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 199K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Εννοείται αύριο Βελιγράδι πάω.Κωνσταντινούπολη δεν ήθελε να έρθει με τίποτα,τη βαριέται ανυπόφορα την Τουρκία,τη θεωρεί χαμηλού επιπέδου μέρος.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.170
Πόντοι
456
Ξέρεις τη διαφορά περιστρόφου
master1_101282623_main

από πιστόλι φαντάζομαι
master1_1409161749_main

Kαλά φαντάζεσαι, μαύρο περίστροφο.
Μιλάμε για τουρκία τώρα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αν δουλέψει η φάση με το Μινσκ θα είναι ιδσνικό

δυστυχώς όμως δεν θα ''δουλέψει'' ειδάλλως και εγώ θα πήγαινα στη Ρωσία (σου είχα γράψει σε ΠΜ ότι είχα βγάλει ρωσική βίζα αν θυμάσαι). Μεγάλη ταλαιπωρία που στην τελική δεν αξίζει. Που εγώ δεν κάθομαι 2-3 μέρες όπως εσύ

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.315
Πόντοι
3.656
Kαλά φαντάζεσαι, μαύρο περίστροφο.
Είχε κάτι τέτοιο , εμφανές ;;;;;;
lighter

Βέβαια ... δεν ξέρω αν έχεις ζήσει Αθήνα .... δεκαετία 1990 ... κέντρο ... υπήρχε κουστουμάτος ... στο δρόμο ....
με Μ16 ...

Ναι ... ξέρω πως είναι το Μ16
1725207599237.jpeg

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Μινσκ άμα πάω για μια βδομάδα θα είναι.Βεβαια χάνεις υποχρεωτικά δύο μέρες στο Βίλνιους.Εχω έτοιμες γκόμενες που σπονσοράρω Μινσκ,το θέμα όμως είνσι οτι μπορείς πανεύκολα να φέρεις Ρωσίδες εκεί αρκεί να μένουνε σε πόλεις πλησίον της Μόσχας ή Αγία Πετρούπολη.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.170
Πόντοι
456
Εννοείται αύριο Βελιγράδι πάω.Κωνσταντινούπολη δεν ήθελε να έρθει με τίποτα,τη βαριέται ανυπόφορα την Τουρκία,τη θεωρεί χαμηλού επιπέδου μέρος.

Αυτές που πας, οι βέρες Μοσχοβίτισσες ντε, σίγουρα δεν καταδέχονται και να τους ψωνίσεις μαϊμουδιές..

Εγώ παντελώς άσχετος με Κωνσταντινούπολη την πρώτη φορά, έβλεπα στην πτήση επιστροφής για Γερμανία τους μισούς με μεταμοσχεύσεις μαλλιών και τους άλλους μισούς με Prada και Louis Vuiton από πάνω μέχρι κάτω..:2funny:

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.236
Πόντοι
3.820
αν έχεις χρόνο να γράψεις, δώσε μια εικόνα για το πληρωμένο σεξ (τιμές, sites που τις βρίσκουμε και στέκια με freelancers)
Δεν ξερω να σου πω ,δεν εννουσα οτι περνω απο σαιτ αν και ξερω αλλα δεν εχω δοκιμασει.απλα μια απο τις δικες μου ,μου πασαρε μια πιτσιρικα φωτια,που δεν ειναι της δουλειας,σπονσορινγκ φαση.και μου χει τυχει παλι 2 φορες με γνωστη , γνωστης,απο ινσταγκραμ καμμια σχεση με πληρωμενο ,που ηθελε σπονσορα αλλα ζηταγε πολλα.γενικα παιζουν γκομενες με πολυ ακριβα αυτοκινητα που γεννουν υποψιες,ειδα σημερα 3,4 που αν το χεις να ασχοληθεις μπορεις να βρεις,παλαιοτερα στο skybar στο ραντισσον ειχα βρει αλλα δεν ελεγε ,και σε πολλα μπαρακια στην παλια πολη,vilniaus gatve εχει πολυ μουνι..εγω ερχομαι λιγες μερες και δεν εχει και νοημα να ασχοληθω

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αυτές που πας, οι βέρες Μοσχοβίτισσες ντε, σίγουρα δεν καταδέχονται και να τους ψωνίσεις μαϊμουδιές..

Εγώ παντελώς άσχετος με Κωνσταντινούπολη την πρώτη φορά, έβλεπα στην πτήση επιστροφής για Γερμανία τους μισούς με μεταμοσχεύσεις μαλλιών και τους άλλους μισούς με Prada και Louis Vuiton από πάνω μέχρι κάτω..:2funny:

κλαίω χαχαχαχα:2funny::2funny::2funny:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.170
Πόντοι
456
Είχε κάτι τέτοιο , εμφανές ;;;;;;
lighter

Βέβαια ... δεν ξέρω αν έχεις ζήσει Αθήνα .... δεκαετία 1990 ... κέντρο ... υπήρχε κουστουμάτος ... στο δρόμο ....
με Μ16 ...

Ναι ... ξέρω πως είναι το Μ16
1725207599237.jpeg

Ναι, το είχε εμφανές.
Και όπως τον φαντάζεσαι, κοστούμι,μουστάκι,50άρης.
Αλλά όχι σαν τίποτα σεκιουρητάδες της πλάκας που βλέπεις στην Ελλάδα.
Σαν τον Μάκη Ψωμιάδη σε πιο κοντό.

Σαν αυτό της δεύτερης φωτό, φαίνονταν κάτι όπλα που είχαν οι στρατιώτες όταν κατέβαινες αεροδρόμιο.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.315
Πόντοι
3.656
Ναι, το είχε εμφανές.
Και όπως τον φαντάζεσαι, κοστούμι,μουστάκι,50άρης.
Αλλά όχι σαν τίποτα σεκιουρητάδες της πλάκας που βλέπεις στην Ελλάδα.
Σαν τον Μάκη Ψωμιάδη σε πιο κοντό.
Εντάξει , τούρκοι μαντρόσκυλα είναι πιστά σκυλιά.
Δεν είναι κίνδυνος σε καμία περίπτωση.
Φαντάζομαι .

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.170
Πόντοι
456
Εντάξει , τούρκοι μαντρόσκυλα είναι πιστά σκυλιά.
Δεν είναι κίνδυνος σε καμία περίπτωση.
Φαντάζομαι .

Εγώ θέλω να αποφεύγω χώρες που ένας τέτοιος φέρει όπλο φόρα παρτίδα,
που δύο δρόμους παρακάτω ο στρατός μοιράζει ψωμιά
και που ακούς τον ιμάμη κάθε τρεις και λίγο dolby surround..

Και πήγα και σε 5στερο..
Αν πήγαινα σε τίποτα budget της κακιάς ώρας και googlαρα "φθηνές πουτάνες Κωνσταντινούπολη"
μπορεί να μου ερχόταν ο Ιμπραήμ ο μουστακαλής :confused:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Μινσκ άμα πάω για μια βδομάδα θα είναι.Βεβαια χάνεις υποχρεωτικά δύο μέρες στο Βίλνιους.Εχω έτοιμες γκόμενες που σπονσοράρω Μινσκ,το θέμα όμως είνσι οτι μπορείς πανεύκολα να φέρεις Ρωσίδες εκεί αρκεί να μένουνε σε πόλεις πλησίον της Μόσχας ή Αγία Πετρούπολη.

χαρά στο κουράγιο σου πάντως αν αποφασίσεις να πας

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αυτοί έτσι κι αλλιώς εκεί μένουν
Το να πάει όμως κάποιος άλλος σίγουρα δεν είναι και πολύ λογική απόφασή
Εγώ προσωπικά παρότι είμαι ο πιο φαν της χώρας ειδικά επαρχία που είναι πιο καλά τα πράγματα αν μιλάς κάποια βασικά ρωσσια.. Αυτή την εποχή δεν πλησιάζω,
ούτε Μολδαβία λόγω ότι δεν ξέρεις το σου ξημερώνει
Είναι αψυχολογητοι και ρωσοι αλλά πιο πολυ οι ουκρανοι, με προβοκάτσια κλπ

Μόνο κάποιος που δεν έχει την αίσθηση της κατάστασης θα πάει τώρα στην Ουκρανία, άναψε καλά το πανηγύρι με τα χτυπήματα των Ουκρανών με drones μέσα στη Ρωσία και την Μόσχα. Έπεται σκληρή απάντηση των Ρώσων τις επόμενες μέρες. Το Κίεβο αυτό το χρονικό διάστημα έχει διακοπές ρεύματος 12 ώρες το εικοσιτετράωρο.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.315
Πόντοι
3.656
Εγώ θέλω να αποφεύγω χώρες που ένας τέτοιος φέρει όπλο φόρα παρτίδα,
που δύο δρόμους παρακάτω ο στρατός μοιράζει ψωμιά
και που ακούς τον ιμάμη κάθε τρεις και λίγο dolby surround..

Και πήγα και σε 5στερο..
Αν πήγαινα σε τίποτα budget της κακιάς ώρας και googlαρα "φθηνές πουτάνες Κωνσταντινούπολη"
μπορεί να μου ερχόταν ο Ιμπραήμ ο μουστακαλής :confused:
Κοίτα, δεν το παίζω μάγκας.

Απλά σε επίπεδο θεωρητικής ανάλυσης, θεωρώ ότι το μαντρόσκυλο που λες δεν είναι επικίνδυνο,
όχι γιατί σέβεται τη δική σου τη ζωή ή του Χ που ξοδεύει εκεί ένα μισθό λοχία σε 8ώρες ...
αλλά σέβεται τα λεφτά που ξοδεύεις. Πολύ. Οπότε ξέρει ότι αν γίνει μαλακία, θα χάσει εκατομμύρια πελάτες.

Περισσότερα οπλισμένα βόδια από ΗΠΑ, δεν θα βρεις πουθενά αλλού.
Κι εκεί όμως τα θεωρώ ασφαλή.

Μπαίνεις σε 24ωρο μίνι μάρκετ και ο σεκιουριτάς στην πόρτα, έχει δύο πιστόλια χιαστί μέσα από το σακάκι .

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Φίλε Τάσο, εσύ μπορεί να είσαι από τους λίγους που έχεις βγει με τη θέλησή σου φόρα παρτίδα στο bou.
Όμως για όσους γράφουν εδώ(συμπεριλαμβανομένων και τον κλώνων:grin:)
μου έχουν στείλει σε pm φωτογραφίες,linkedIn και άλλα στοιχεία...
Άλλους τους έχω γνωρίσει από κοντά, τα χρόνια της Πράγας..

Ο Αρχηγός εκτέθηκε πολύ σε μια φάση που γνώρισε συγκεκριμένα άτομα από δω μέσα(όχι τον Ρολογά)
αλλά άλλους που τον βγάζανε φωτογραφίες,κ.λ.π.

Τέσπα, πολλές φορές τα γραφόμενα δεν έχουν καμία σχέση με τον γράφοντα, αλλά
δεν υπάρχει λόγος να χαλάσουμε μετά από τόσα χρόνια τις καρδιές μας..
Ας πιστεύει ο καθένας ότι θέλει..
Η ζωή είναι αμείλικτη και μας βάζει όλους στη φυσική μας θέση..
Εννοειται ρε ΒΠ, απλα κανω λιγο χαβαλε ...
Αλλωστε με τον μιδα εχουμε βρεθει 3-4 φορες(Μολδαβια,Θεσσαλονικη) και τον πειραζω καμια φορα :wink:
Ο χρονος πραγματι ειναι αμειλικτος για ολους μας.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.858
Πόντοι
3.656
Μπούντβα είχε Ρωσίδες.Λογικά θα έχει μερικές και Βελιγράδι.Για να δούμε.Αν με αφήσει η δικιά μου θα χτυπήσω τα Splav στο ποτάμι.Λένε γίνεται χαμός εκεί.

Ωχ αρχηγέ δύσκολο σε βλέπω εκεί,με τον πιο κοντό Σέρβο στο 1,85

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056

Απλά σε επίπεδο θεωρητικής ανάλυσης, θεωρώ ότι το μαντρόσκυλο που λες δεν είναι επικίνδυνο,
όχι γιατί σέβεται τη δική σου τη ζωή ή του Χ που ξοδεύει εκεί ένα μισθό λοχία σε 8ώρες ...
αλλά σέβεται τα λεφτά που ξοδεύεις. Πολύ. Οπότε ξέρει ότι αν γίνει μαλακία, θα χάσει εκατομμύρια πελάτες.

Μπαίνεις σε 24ωρο μίνι μάρκετ και ο σεκιουριτάς στην πόρτα, έχει δύο πιστόλια χιαστί μέσα από το σακάκι .

Ευρώπη τα περισσότερα όπλα Ρωσία τα βλέπεις.Δεν το θεωρώ κατ ανάγκη κακό.Προσθέτει στο σκηνικό.Εσύ γευματίζεις με τη μουνάρα πολυτελώς ενδεδυμένη και στολισμένη σα χριστουγεννιάτικο δέντρο ενώ ο φρουρός στο ξενοδοχείο κρατάει τσίλιες με το Καλάσνικοφ αγέρωχος μη σου την πέσουν οι κακοί.
Αυτό έχει ψιλοχαθεί από τη Δύση η ρομαντική ατμόσφαιρα,είναι πιο χύμα όλα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.858
Πόντοι
3.656

Που'σαι εσύ ρε;

Μας κλαίγεσαι για τον Κούλη αλλά όλο το καλοκαίρι διακοπές σαν τον φιλο σου τον δικηγόρο; :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Ουσ
Εννοειται ρε ΒΠ, απλα κανω λιγο χαβαλε ...
Αλλωστε με τον μιδα εχουμε βρεθει 3-4 φορες(Μολδαβια,Θεσσαλονικη) και τον πειραζω καμια φορα :wink:
Ο χρονος πραγματι ειναι αμειλικτος για ολους μας.
Ουστ κωλογεροι
Θα με κολησετε κι εμένα γεράματα..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Ωραια και.. εσυ που είσαι τυπε; Θεατής της ζωής κ των παρτυ πισω από μια οθόνη ξεχασμένος σε ένα χωριό της γεγμανιας. Δηλαδη αφού είναι τόσο εύκολες οι πολωνεζες όπως διατυμπανιζεις τότε γιατι όταν πας εκει ψωνίζεις αλλοδαπές τανεςπου.Τα ίδια έλεγες κ του άλλου γεροντοπαλικαρου -σε πιστεψε πήγε εκει κ έμεινε με το πουλι στο χέρι.
Έχει κι αποτυχίες το σύστημα τανάλια ενίοτε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom