Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
Μπράβο ρε Ζαν,είσαι αδερφόςΟ σοκολ ελεγε οτι ειναι ιλλυριος και περιφανευεται.
Εγω ιλλυριο θα τον λεω
Μπράβο ρε Ζαν,είσαι αδερφόςΟ σοκολ ελεγε οτι ειναι ιλλυριος και περιφανευεται.
Εγω ιλλυριο θα τον λεω
Να μας πεις εσύ τι απεγναν οι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων που είχαν καταγ@μησει το σύμπαν για χιλιάδες χρόνια, μέχρι τον ερχομό των ρωμαίων. Ακομη και οι ρωμαιοι απόγονοι των Τρώων ήταν. Που είχαν ελληνική καταγωγη και μιλουσαν αρχαια ελληνικά. Το ίδιο και οι ετρουσκοι. Όσο για την βυζαντινή αυτοκρατορία greco- roman την αναφέρουν. Από την άλλη η γλώσσα χαρακτηρίζει και την καταγωγή ενος λαού. Έτσι δεν παει σημερα..Δεν υπάρχει καθαρότητα, μην παιδεύεσαι. Αν νομίζεις ότι υπάρχει, πες μας τι απέγιναν οι Ρωμαίοι που μας υποδούλωσαν το 146 π.Χ. Τι απέγιναν οι Σλάβοι του κατέβηκαν μέχρι την Πελοπόννησο; Για να μην πιάσουμε κι άλλους λαούς που πέρασαν από δω.
Αρα σύμφωνα με τον ισχυρισμό σου, οι προγονοι των ασιατων από την αυτοκρατορία του Μεγα Αλεξάνδρου, είναι ΕλληνεςΤο βασίλειο του Στέφανου Ντούσαν έφτανε μέχρι την Πελοπόννησο. Ο ίδιος θέλοντας να αντικαταστήσει την βυζαντινή αυτοκρατορία προχώρησε σε εκβυζαντινισμό του κράτους του, δηλ, τα πάντα στα ελληνικά.
Οι απόγονοι των σλάβων της ελληνικής επικράτειας είναι Έλληνες σήμερα.
Στέφανος Δουσάν - Βικιπαίδεια
el.wikipedia.org
ΆλλαξεΟ σοκολ ελεγε οτι ειναι ιλλυριος και περιφανευεται.
Εγω ιλλυριο θα τον λεω
Αδερφος ειμαι ιλλυριε αλλα ολο με τα δεξια τσιρακια μου εισαι.Μπράβο ρε Ζαν,είσαι αδερφός
Ισχύει σε αυτό έχεις δίκιο.Αδερφος ειμαι ιλλυριε αλλα ολο με τα δεξια τσιρακια μου εισαι.
Εγω ξερω πολλοι συμπατριωτες σου στηριζουν αριστερα οχι ολοι ενα 50%σιγουρα.
Με το συριζα δεν εφαγες ψωμακι?Ισχύει σε αυτό έχεις δίκιο.
οι Αλβανοί ,ένα 80% είναι ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ έφαγα ψωμι από τον Αντωνάκη τον Σαμάρα για αυτό είμαι δεξιός
Συμφωνω οσο ειναι φτωχοι ειναι διαχειρησιμοι αν κανουν χρημα καβαλανε το καλαμι και δεν τους πιανεις.Οι Αλβανοί είναι ματεριαλιστες, πιστεύουν μόνο στο χρήμα, και ειναξεπιδειξίες κενοί περιεχομενου όσο δεν πάει
Μην κοιτάς Ελλάδα που είναι γενικά σε χαμηλό οικονομικό επιπεδο
Έλα να τους δεις Ελβετία που βγάζουν δεκαπςμταχιλιαρα οικογενειακως, να καταλάβεις αυτά που λεω
Πιο κομπλεξικος και ματαιοδοξος λαός δεν υπάρχει
τι εγινε ρε φιλε τον εδωσες τον θεσσαλονικιο στο εσωτερικων?καταρχην να τοποθετηθω και εγω πανω σ' αυτα που ειπωθηκαν. Ο καημαν ειναι μεγαλος ψευτης και την ωρα που dragcrx τον προετρεψε να μας πει ο καημαν ποιος ειναι αυτος που διερρευσε την φωτογραφια του, ωστε να δουμε ποιος λεει αληθεια και ποιος ψεματα. Ο καημαν επιδιδεται σ' ενα παραλληρημα εντυπωσεων με ταχα μου δηθεν για κρυφες φωτογραφιες και αλλα λογια να αγαπιομαστε. στην ουσια ομως αποφευγει να κατονομασει ποιος διερρευσε την φωτογραφια του οταν ο ιδιος μοστραρει φατσα φορα την μουρη του στο bourdela εδω και μια 10ετια συνεχως. επισης για το faceboook του dragcrx που δημοσιευσε εδω στο μπου ο καημαν ουτε λογος το κανει γαργαρα.
Α μπράβο.. από κάπου εκεί τους πήρε ο σουλειμαν και τους αντικατεστησε με τους ιλλυριους, για να ελεγχει καλύτερα τα βαλκανια. Ενω τους ιλλυριους τους πήγε στον εύξεινος ποντοΠεριεργος λαος
Αυτοι επρεπε να ανηκουν η στη κεντρικη ασια καποθ αναμεσα τατζικισταν κιργισταν
Για Ένα πιάτο σατομπριαν η σατομπριαμ τυπε ;για να ξέρουμε τι να σου απαντήσουμεΣτα 90' ήταν η Ουκρανία, τώρα ποια χώρα είναι που τα πράγματα είναι χάλια και το δίνουν για ένα καλό φαγητό; Σερβία σκεφτόμουν
Αμερικανος γενετιστης ειχε ανακαλυψει οτι οι αλβανοι προερχονται γενετικα νοτια του καυκασου,περιοχη αρμενιας Αζερμπαϊτζάν και ανατολικης τουρκιας και δεν εχουν καμια σχεση με τους ιλλυριους μιας και οι κροατες βοσνιοι και σερβοι ειναι οι καθαρά αρχαιοι ιλλυριοι.Α μπράβο.. από κάπου εκεί τους πήρε ο σουλειμαν και τους αντικατεστησε με τους ιλλυριους, για να ελεγχει καλύτερα τα βαλκανια. Ενω τους ιλλυριους τους πήγε στον εύξεινος ποντο
Σερβία δεν γαμαγα οι φοιτητές ούτε το 90Στα 90' ήταν η Ουκρανία, τώρα ποια χώρα είναι που τα πράγματα είναι χάλια και το δίνουν για ένα καλό φαγητό; Σερβία σκεφτόμουν
Ρουμάνοι είναι χειρότεροι τύπε .Οι Αλβανοί είναι ματεριαλιστες, πιστεύουν μόνο στο χρήμα, και ειναξεπιδειξίες κενοί περιεχομενου όσο δεν πάει
Μην κοιτάς Ελλάδα που είναι γενικά σε χαμηλό οικονομικό επιπεδο
Έλα να τους δεις Ελβετία που βγάζουν δεκαπςμταχιλιαρα οικογενειακως, να καταλάβεις αυτά που λεω
Πιο κομπλεξικος και ματαιοδοξος λαός δεν υπάρχει
??? Καυλαντα - wangyu beef που δεν έχει ξαναφαει- και ούτε θα ξαναφαει - και μετά το άλλο το beefΓια Ένα πιάτο σατομπριαν η σατομπριαμ τυπε ;για να ξέρουμε τι να σου απαντήσουμε
ο Αντωνακης ανοιξε τα συνορα και βγαλαμε ψωμακι. Ο αντρεας δε θα τα ανοιγε.Με το συριζα δεν εφαγες ψωμακι?
Δεν πηρες μερισμα?
Δεν πηρες κεα?
Δεν μπηκες δωρεαν σε νοσοκομειο?
Ο αντωνακης τι εννοεις σου εδωσε ψωμακι?
για μισελιν πιατο, ολες το δινουν.Στα 90' ήταν η Ουκρανία, τώρα ποια χώρα είναι που τα πράγματα είναι χάλια και το δίνουν για ένα καλό φαγητό; Σερβία σκεφτόμουν
Θα το παραθεσω στα πολιτικα ιλλυριε το μηνύμα σου να το δουν τα γαλαζια τσιρακια.ο Αντωνακης ανοιξε τα συνορα και βγαλαμε ψωμακι. Ο αντρεας δε θα τα ανοιγε.
ο Τσιπρας απο την αλλη, αν και τον συμπαθω, εχει φερει ολους τους πακιστανους/αλγερινους κλπ οι οποιοι οχι μονο θα μας φανε τις δουλειες, θα μας φανε και τις γκομενες. ειναι πιο αγριμια και απο μας