Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Για πλάκα βέβαια
Και το φίλο σου με την 6η αίσθηση για αυτό τον γλεντάνε.
Κάποιοι το σηκώνουν το γλέντι ;)
Για πλάκα βέβαια
το βλεμμα χαζης αγελαδας για μενα το εγραφες!Για πλάκα βέβαια
εγω σε εχω νουμερο 2 για αυτους που θελω να γαμησω νουμερο ενα ο whoisεπιντι κιριο χαστλερ μαλακα κι εγκο μαιντριντερ
γραπσο παλι οπος γραφο αρχι για να μαι καταλαβεναιται
εγω διαναζο βλακες κι αρεσι εμενα βριζο βλακεσ
πιο παλια εβριζα κλονος ιοσιφδασκαλου
τορα κραζο βλακα κμαν
βεβεα νουμερο 1 βλακα παντα χαρις
κι εσι κιριο χαστλερ οχι απλα βλακα
παρα πολι βλακα
εχι κι αλλο πεντι μαμα σαν κι εσενα;
Αιλπιζο με κανωνηκα ελλινικκα που γραφο τορα αισι βλακα χαστλερ καταλαβισ
Αντε με ολους τους αυτιστικους εδω μεσα που ειναι ντεντεκτιβ
και ΥΓ ειμαι ολυμπιακος
οχι τσουκαολυμπιακοσ γι αυτο η εροτισξ πιο πανο
παμε
βλακα 1 χαρις
βλακα 2 κμαν
βλακα 3 χαστλερ
Κοίτα.Κοίτα ... εδώ μέσα έχει πολλούς οπισθογεμείς. Οπισθογεμής ο mind σίγουρα δεν ήταν.
Άλλα σιχάματα που έχουμε εδώ, είναι αγάμητα κομματόσκυλα που κάνουν αφισσοκόλληση.
Λογικό .... σκυλιά που γλείφουν για να βολευτούν από το κόμμα τους (καταστρέφοντας πάντα τη χώρα).
Ούτε κομματόσκυλο ήταν σίγουρα.
Απλά τα γκομενιλίκια σε αφρική, ταϋλάνδη και φιλιππίνες, τα βρίσκω αηδιαστικά.
Το να πουλάς κουλτούρα και διανόηση εδώ , όταν πολλοί έχουν πάρει απολυτήριο λυκείου με βύσμα ...
το βρίσκω επίσης εξυπνακίστικο . Οπότε λίγο ματαιόδοξο.
Και κάποια στιγμή έδειξε ενοχλημένος ή σαν να έχασε κάποια πρωτιά από τον Κμαν και άρχισε άδικες επιθέσεις και κουραστικές. Και μη ταιριαστές για την ηλικία μας, τουλάχιστον όσων περάσαμε τα .... 40.
Επειδή σε άλλο ποστ πτιν λίγα λεπτά λέγαμε για ιδιωτικά σχολεία .... της δικής μας εποχής τουλάχιστον ....
Σε κάποια τέτοια .... προφανώς όχι τα πρώτης γραμμής .... κανακάρηδες υπαλλήλων σνόμπαραν συμμαθητές ...
και καλά ότι δεν ήταν αρκετά λεφτάδες για να είναι συμμαθητές τους !
Τέτοια τσογλάνια μου θύμησε ο mind. Ανώριμη συμπεριφορά τελείως.
Αντε να σου πώ εγώ τύπε που τον ξέρω καλά τον Mind και έξω απο εδώ.Κοίτα ... εδώ μέσα έχει πολλούς οπισθογεμείς. Οπισθογεμής ο mind σίγουρα δεν ήταν.
Άλλα σιχάματα που έχουμε εδώ, είναι αγάμητα κομματόσκυλα που κάνουν αφισσοκόλληση.
Λογικό .... σκυλιά που γλείφουν για να βολευτούν από το κόμμα τους (καταστρέφοντας πάντα τη χώρα).
Ούτε κομματόσκυλο ήταν σίγουρα.
Απλά τα γκομενιλίκια σε αφρική, ταϋλάνδη και φιλιππίνες, τα βρίσκω αηδιαστικά.
Το να πουλάς κουλτούρα και διανόηση εδώ , όταν πολλοί έχουν πάρει απολυτήριο λυκείου με βύσμα ...
το βρίσκω επίσης εξυπνακίστικο . Οπότε λίγο ματαιόδοξο.
Και κάποια στιγμή έδειξε ενοχλημένος ή σαν να έχασε κάποια πρωτιά από τον Κμαν και άρχισε άδικες επιθέσεις και κουραστικές. Και μη ταιριαστές για την ηλικία μας, τουλάχιστον όσων περάσαμε τα .... 40.
Επειδή σε άλλο ποστ πτιν λίγα λεπτά λέγαμε για ιδιωτικά σχολεία .... της δικής μας εποχής τουλάχιστον ....
Σε κάποια τέτοια .... προφανώς όχι τα πρώτης γραμμής .... κανακάρηδες υπαλλήλων σνόμπαραν συμμαθητές ...
και καλά ότι δεν ήταν αρκετά λεφτάδες για να είναι συμμαθητές τους !
Τέτοια τσογλάνια μου θύμησε ο mind. Ανώριμη συμπεριφορά τελείως.
Να το κάνω λιανό. Αλλο να γαμάς Μαύρες στην πατησίων στα όρθια στο πεντάευρο γιατί δεν έχεις. Και άλλο να πληρώνεις έξη εφτα χιλιάρικα για να τρέχεις στη Ζανζιβάρη η στη Μαδαγασκάρη σε πεντάστερα και να πηδάς εκεί μαύρες.
Το γιατί πλσκωνόταν με τον Kman2 δεν το ξέρω. Μαντεύοντας όμως θα γράψω αυτό. Ο mimd ανήκει στη γεννιά (50 + ) που γάμαγε στην Ανατολική Ευρώπη με δωράκια μπλουτζίν, καλτσόν και κρέμες. Και ολους αυτούς τα μηνιάτικα που κόβουν οι Kman2ιστες στα αρπακτικά απλά τους τρελαίνουν γιατί πιστεύουν οτι έτσι κάηκε η εκεί πιάτσα.Φυσικό είναι να τα παίρνουν μαζί τους.
Δεν ήταν χλίδας τουρίστας στη μαδαγασκάρη. Εργαζόμενος ήταν. Και δεν είχε γυναίκα μαζί του, οπότε βολευόταν με ντόπιες.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ
Τι σνομπαρίσματα και πίπες.Οταν ηταν στο πανεπιστήμιο δούλευε τα καλοκαίρια στη Μύκονο σερβιτόρος και Μπάρμαν. Εκεί να δείς "σπουδές" τύπε. Τα είδε όλα και νωρίς. Χώρια οτι νέο παληκάρι άρχισε νωρίς να γαμάει ξένες.
Και στην Αγγλία που έκανε μεταπτυχιακά πάλι δούλευε.
Το πόσους έχει βοηθήσει εδώ μέσα δινοντας πληροφορίες και συμβουλές λίγοι το ξέρουν.
Τι σνομπαρίσματα και πίπες.Οταν ηταν στο πανεπιστήμιο δούλευε τα καλοκαίρια στη Μύκονο σερβιτόρος και Μπάρμαν. Εκεί να δείς "σπουδές" τύπε. Τα είδε όλα και νωρίς. Χώρια οτι νέο παληκάρι άρχισε νωρίς να γαμάει ξένες.
Και στην Αγγλία που έκανε μεταπτυχιακά πάλι δούλευε.
Και ο Κμαν δουλεύει.
Δεν είναι από γονείς ... μαρκοπουλιώτες που το παίζουν μπέηδες με τα κτήματα του προπάππου τους.
Αυτό έπρεπε να το σεβαστεί ο mind. Δεν το έκανε.
Τύπε ο κμαν έχει δηλώσει πως έχει περιουσία απο γονείς. Παρόλα αυτά προτίμησε να πάει Γερμανία, όπου με σκληρή δουλειά (γράφει συνεχώς για υπερωρίες) καταφέρνει να έχει ρευστότητα να τη ρίχνει στο μουνι.
Δεν έχει γράψει ποτέ για λαμογιές, κομπίνες, επιδόματα, φαγωμα από τα έτοιμα, λέει πως δουλεύει υπερωρίες στον ιδιωτικό τομέα για να έχει λεφτά να τα ρίχνει στο μουνι. Εμένα αυτό μου φαίνεται αξιέπαινο και εντός της θεματολογίας του σάιτ. Ο καθένας τα λεφτά που βγάζει με τον ιδρώτα του τα χαλάει όπου γουστάρει.
Γνωστα αυτα ,αλλωστε εγω και ο mind ειμαστε απο τους λιγους εδω μεσα που λογω ηλικιας πηραμε μια τζουρα απο κομμουνισμο το 88 στη Βουδαπεστη. Τουριστας εδομαδων ο υποφαινομενος ως φιλοξενουμενος σε γκομενα ενω εκεινος δουλεψε τριμηνο εκει.Οι εποχές με τα καλσόν πέρασαν από μόνες τους. Τελείωσαν με τον κομμουνισμό.
Οι κάτω των 50 δεν τις προλάβαμε.
Με το που έπεσαν τα τοίχη, άρχισαν εισαγωγές δυτικών προϊόντων στο πρώην μπλοκ.
Εσυ που φαινεται οτι δεν εισαι κανενας ηλιθιος ... με τον κμαν γιατι κολλησες αφου ποτε σου δεν θα δωσεις τα ποσα που αναφερει για τα δηθεν σπονσοριλικια? Το καταλαβαινεις βεβαια οτι ειναι καθαρες πουτανες και αυτες.
Δεν θα δωσεις οχι γιατι δεν εχεις αλλα γιατι σε εχω κοψει οτι δεν εισαι θυμα ...
Δείχνει ότι περνάει καλά και τις γκόμενες δεν τις θέλει για να τις κοιτάει.
Μη μου πεις ότι στην αθήνα , δεν έχεις δει αστέρια που βγάζουν γκόμενες στα μπουζούκια και αλλού, τις τραπεζώνουν, τις κερνάνε , τις κουβαλάνε ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ;;; Ο κμαν δεν είναι ... τέτοιος !
Δεν δείχνει κάποιο σεβασμό στις γκόμενες. Ενώ οι τρόμπες του ... αττικού χώρου , λένε ότι δεν την πέφτουν στις καριόλες που τους τα τρώνε έξω , γιατί είναι .... κυρίες !!!!!!!!!
Αυτό που κάνει ο κμαν , πιστεύω ότι είναι αδιανόητο στην ελλάδα. Με γκόμενες που κυκλοφορούν στην ελλάδα. Και ξένες ακόμη.
Τι λε ρε τυπε, ακούς τι λές; Δεν μιλάμε κάτι σαν τον Σ.Ρουβά, αλλά για τον Κατμαν. Εδώ δεν του κάνει κούκου καλά, καλάΑυτό που κάνει ο κμαν , πιστεύω ότι είναι αδιανόητο στην ελλάδα. Με γκόμενες που κυκλοφορούν στην ελλάδα. Και ξένες ακόμη.
Δεν ήταν χλίδας τουρίστας στη μαδαγασκάρη. Εργαζόμενος ήταν. Και δεν είχε γυναίκα μαζί του, οπότε βολευόταν με ντόπιες.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.
Οι εποχές με τα καλσόν πέρασαν από μόνες τους. Τελείωσαν με τον κομμουνισμό.
Οι κάτω των 50 δεν τις προλάβαμε.
Με το που έπεσαν τα τοίχη, άρχισαν εισαγωγές δυτικών προϊόντων στο πρώην μπλοκ.
Αυτά τα ξέρει ο mind, δεν είναι κουτός. Δεν την έπεφτε λοιπόν για αυτό στον ΚΜΑΝ.
Την έπεφτε για το λόγο που σου είπα.
Σαν κακομαθημένο πλουσιόπαιδο σε παλιό χωριό που πούλαγε μούρη στα χωριατάκια επειδή φόραγε lacoste.
Και ξαφνικά πάει ο άλλος και φοράει iceberg, rl κτλ ....και του παίρνει τα σώβρακα ....
Τον πολεμάει με αθέμιτα μέσα, γιατοί νοιώθει ότι χάνει !
Θλιβερή κατάσταση, θλιβερή αντίδραση .