dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Μιλάμε ότι δεν έχω δει ποιο ηλίθιο στο σάϊτ απ' αυτόνΕίναι αυτός που 2-3 βδομάδες πριν τον ρώταγες πόσο χρόνο κρατάει τις σλάβες που φορτώνει από έξω.
Και δεν τον ξέχασες βέβαια απλά τρολάρεις. Τον λόγο για το τρολάρισμα βέβαια δεν καταλαβαίνω. Μπορείς να εξηγήσεις μήπως ???
Παίζει βέβαια μια πιθανότητα να είσαι κλώνος του άρχοντα των φουκαράδων. Αν και φαίνεσαι να σου κόβει, δεν έχεις την ρηχή κουτοπονηριά του αυτιστικού καλικάντζαρου που ενώ τον μαδάνε, νομίζει ότι τις πιάνει κώτσους κιόλας.
Έχεις χάσει επεισόδια ενω φορτωνα την μπαταρια τουβαυτοκινητου έγραψα για πλάκα ότι μετέτρεψα το αμάξι μου σε ηλεκτρικό γιατι δεν εχω λεφτα για βενζίνη και το φορτίζω καθε βράδυ έβαλα πολλές φωτο τότε και μια φωτο που εδειχνεωτην τάση στο φορτωτή 14.5v και 7.7 αμπέρ.
Πόσο αγράμματος και πόσο ασχετοε πρέπει να ειναι κάποιος για να μην καταλαβει οτι ειναι πλάκα
Δηλαδή αυτός δεν είχε και δεν έχει ποτέ του αυτοκίνητο ή έστω παπάκι το άλλο γελοιο που είδα είναι που δίνει 140 ευρω για να μια 30άρα με ύψος 1.60 και καισαρική τομή μιλάμε για τελείως φουκαράδες .
Κανονικά θα πρεπε ο Αντισθένης να τον διώξει για το δε λέει και τίποτα όλο βλακείες γράφει .
Ενας τετοιος φουκαράς φυσικό είναι θαυμάζει τον Βλάκμαν