Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1

ΚΜΑΝ2

πρώτη προτεραιότητα είναι να πάρεις τον έλεγχο της ζωής σου στα χέρια σου.

Αυτό γίνεται καταρχάς με την αυτογνωσία. Ποιός πραγματικά είμαι ? τι έχω μέσα μου, τι δυνατότητες,τι αδυναμίες τι πάθη κρύβω?.

"γνώθι σαυτόν" το έλεγε ο Σωκράτης.

Περνάς μετά στον Πλάτωνα. Παραβολή του σπηλαίου. Αντιλαμβάνεσαι ότι ζεις σε τεχνητό κόσμο με ψευδαισθήσεις-ότι σπαταλάς τη ζωή σου κινούμενος από πάθη και από οδηγίες τρίτων.

Και καταλήγεις στον Αριστοτέλη. Χρήση λογικής. Δημιουργία αρετής και χαρακτήρα.

Οι γυναίκες τότε θα έρχονται σε εσένα . Θα είσαι το πρότυπο για το ευμετάβλητο συναισθηματικό θυμικό των γυναικών όλων των λαών. Θα νιώθεις δύναμη μέσα σου. Θα ελέγχεις το μέλλον σου.

Από εκεί και πέρα,γνωρίζοντας ποιός είσαι θα ξέρεις και τι πραγματικά θέλεις. Και αυτό θα έρχεται σε εσένα γιατί θα το ελκύεις.

Η παραβολή του Ηρακλή ειναι επίσης χρήσιμη. πριν αρχίσει του άθλους έπρεπε να διαλέξει τον "εύκολο ή το δύσκολο δρόμο". Ο εύκολος είναι ο δρομοςτης ήσσονος προσπάθειας-του χασίματος μέσα στο πλήθος, του υλισμού. Ο δύσκολος είναι ο μοναχικός δρόμοςτης αυτοβελτίωσης της πειθαρχίας, της αρετής. Διάλεξε το δύσκολο δρόμο ο Ηρακλής εκπλήρωσε τους άθλους (που παραβολικά είναι οι μεγάλες προκλήσεις της ζωής) και κέρδισε την Αθανασία. Την Υστεροφημία. Κληρονομία.

Γιατί όλοι ειμαστε θνητοί. Αυτό που απομένει στο τέλος είναι τι αφήνουμε πίσω μας και αντηχεί εις τους αιώνες.

Υ.Γ. Από τα παραπάνω εγω δεν πράττω τίποτα από αυτά. Γνωρίζω τι πρέπει να κάνω αλλά είμαι τόσο κάθαρμα που συνεχίζω να ζω δίχως κατεύθυνση, σπαταλώντας χρόνο, χρήματα και ταλέντα. Ελπίζω κάποια μέρα να το πάρω απόφαση.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
ΚΜΑΝ2

πρώτη προτεραιότητα είναι να πάρεις τον έλεγχο της ζωής σου στα χέρια σου.

Αυτό γίνεται καταρχάς με την αυτογνωσία. Ποιός πραγματικά είμαι ? τι έχω μέσα μου, τι δυνατότητες,τι αδυναμίες τι πάθη κρύβω?.

Περνάς μετά στον Πλάτωνα. Παραβολή του σπηλαίου. Αντιλαμβάνεσαι ότι ζεις σε τεχνητό κόσμο με ψευδαισθήσεις-ότι σπαταλάς τη ζωή σου κινούμενος από πάθη και από οδηγίες τρίτων.

Και καταλήγεις στον Αριστοτέλη. Χρήση λογικής. Δημιουργία αρετής και χαρακτήρα.

Οι γυναίκες τότε θα έρχονται σε εσένα . Θα είσαι το πρότυπο για το ευμετάβλητο συναισθηματικό θυμικό των γυναικών όλων των λαών. Θα νιώθεις δύναμη μέσα σου. Θα ελέγχεις το μέλλον σου.

Από εκεί και πέρα,γνωρίζοντας ποιός είσαι θα ξέρεις και τι πραγματικά θέλεις. Και αυτό θα έρχεται σε εσένα γιατί θα το ελκύεις.

Η παραβολή του Ηρακλή ειναι επίσης χρήσιμη. πριν αρχίσει του άθλους έπρεπε να διαλέξει τον "εύκολο ή το δύσκολο δρόμο". Ο εύκολος είναι ο δρομοςτης ήσσονος προσπάθειας-του χασίματος μέσα στο πλήθος, του υλισμού. Ο δύσκολος είναι ο μοναχικός δρόμοςτης αυτοβελτίωσης της πειθαρχίας, της αρετής. Διάλεξε το δύσκολο δρόμο ο Ηρακλής εκπλήρωσε τους άθλους (που παραβολικά είναι οι μεγάλες προκλήσεις της ζωής) και κέρδισε την Αθανασία. Την Υστεροφημία. Κληρονομία.

Γιατί όλοι ειμαστε θνητοί. Αυτό που απομένει στο τέλος είναι τι αφήνουμε πίσω μας και αντηχεί εις τους αιώνες.

Υ.Γ. Από τα παραπάνω εγω δεν πράττω τίποτα από αυτά. Γνωρίζω τι πρέπει να κάνω αλλά είμαι τόσο κάθαρμα που συνεχίζω να ζω δίχως κατεύθυνση, σπαταλώντας χρόνο, χρήματα και ταλέντα. Ελπίζω κάποια μέρα να το πάρω απόφαση.

Τα εχουμε ξαναπει. Τον αρχοντα τον περιμενει μια μεγαλη περιουσια που σε λιγα χρονια νομοτελειακα θα περασει στα χερια του. Μεχρι τοτε, απλα κανει το κομματι του. Ζει μια μισο-μποεμικη ζωη, δουλευοντας για να μην τρωει απο τα ετοιμα.
Σε 10 χρονια, ο αρχοντας θα εχει αραξει στην Ελλαδαρα μας, σε βιλα στη Βουλα με εξοχικο σε κυκλαδιτικο νησι, παντρεμενος με σλαβα και 2 κουτσουβελα και θα γραφει τα απομνημονευματα μιας πλουσιας ερωτικης ζωης, με πολλα λεφτα στην ακρη και χωρις να χρειαστει να ξαναδουλεψει ποτε στη ζωη του.
Οσοι τον πολεματε θα νιωσετε διπλά μαλακες, γιατι στο τελος θα σας την εχει βγει με πολλαπλασιες εμπειριες και πολλαπλασια λεφτα στην τσεπη.
Ειναι η βαλκανια υπεροχη, η τακτικη του αιφνιδιασμου που καθοριζει εν τελει το νικητη.
Ο αρχοντας σας τα εχει πει αλλα δεν τον ακουτε.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
ΚΜΑΝ2
πρώτη προτεραιότητα είναι να πάρεις τον έλεγχο της ζωής σου
Περνάς μετά στον Πλάτωνα.
Και καταλήγεις στον Αριστοτέλη.
Η παραβολή του Ηρακλή
Ξέχασες τον Δημόκριτο για την ψυχική υγεία.
Και τον Ιπποκράτη για την στυτική δυσλειτουργία.  :cool2:

Mooji

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Τα εχουμε ξαναπει. Τον αρχοντα τον περιμενει μια μεγαλη περιουσια που σε λιγα χρονια νομοτελειακα θα περασει στα χερια του. Μεχρι τοτε, απλα κανει το κομματι του. Ζει μια μισο-μποεμικη ζωη, δουλευοντας για να μην τρωει απο τα ετοιμα.
Σε 10 χρονια, ο αρχοντας θα εχει αραξει στην Ελλαδαρα μας, σε βιλα στη Βουλα με εξοχικο σε κυκλαδιτικο νησι, παντρεμενος με σλαβα και 2 κουτσουβελα και θα γραφει τα απομνημονευματα μιας πλουσιας ερωτικης ζωης, με πολλα λεφτα στην ακρη και χωρις να χρειαστει να ξαναδουλεψει ποτε στη ζωη του.
Οσοι τον πολεματε θα νιωσετε διπλά μαλακες, γιατι στο τελος θα σας την εχει βγει με πολλαπλασιες εμπειριες και πολλαπλασια λεφτα στην τσεπη.
Ειναι η βαλκανια υπεροχη, η τακτικη του αιφνιδιασμου που καθοριζει εν τελει το νικητη.
Ο αρχοντας σας τα εχει πει αλλα δεν τον ακουτε.

:think:

ΚΜΑΝ2

οφτοπικ

Αυτο ειναι το χειροτερο. Ξερουμε τι να κανουμε και δεν το κανουμε γιατι η γαμημενη συνηθεια και τα 2 λεπτα απολαυσης ειναι η ζωη μας δυστυχως. Αλλα δεν ειναι αυτο ζωη , αυτο ειναι αργος θανατος ... Σε αυτα τα δυο λεπτα απολαυσης στηριζεται και αυτο το σαιτ.  :happy:

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
George 71 -"clonaris"

Ο "Άρχοντας' όσες κληρονομίες και εάν έχει το μέλλον δεν το αποφεύγει.

Και εάς πάμε σε κάτι πρακτικό.

1 μύριο Ευρ. είναι πολλά λεφτά? Πολύ θα πουν ναι είναι.

Τι αποδόσεις σου δίνουν τη σήμερον?

3% δηλαδή 2,500 ευρ το μήνα. Πασατέμπος για σπονσορέτες.

Πάγια έξοδα, παρορμητικές αγορές, έξοδα (ψυχικής) υγείας, λάθος επενδύσεις και χασούρα-φυρά-υποχρεώσεις, φορολογίες,γκομενικά, αρπακτικά-Ουκρανές κ.ο.κ

Ο "Άρχοντας" μέχρι να εξηνταρήσει δεν θα έχει μια.

Παντοτε παίρνοντας το δεδομένο ότι ήδη έχει τώρα 1 μύριο. Που δεν έχει.

Επιπλέον,ποτέ μα ποτέ δεν κάνεις προυπολογισμό ζωής σε κληρονομ΄΄ιες.

Πάντα να σκέφτεσαι ότι ξεκινάς από το μηδέν. Ότι είσαι από τη πιο φτωζή οικογένεια του κόσμου. Και εάς έχει ο πατέρας σου την έξον μόμπιλ.

Να είσαι πάντα ορεξάτος-πεινασμένο να πετύχις.

Οι κληρονομίες τραβάνε προς τα κάτω. Μαλθακοποιούν. Τα κάνουν εύκολα-χάνεις το κίνητρο, χάνεις τη θέληση. Και...γίνεσαι και στόχος-θυμα αρπακτικών.

Το αρπακτικό δεν παίζει εύκολα παιχνίδια σε κάποιον που στέκεται στα πόδια του.

Δυστυχώς και ιδιαίτερα στην Ελλάδα η νεώτερες γενιές επαφιονται στη συσσώρευση κεφαλαίου που επιτεύχθει από τους προηγούμενους μεταξύ 1950-2010. Σπίτια, οικόπεδα,μετρητρα, χρυσός ενίοτε, μαγαζιά. Σου λένε "έχω κληρονομιά".

Τίποτε δεν έχεις φίλε μου γιατί εξαρχής αυτοακυρώθηκες. Δεν πάλεψες, δεν μόχθησες για αυτό. Και θα το σπαταλήσεις εύκολα. Η θα στο φάνε.

Πέρα από τις τρέχουσες γεωπολιτικές αναταράξεις-που έρχονται καλπάζωντας στη χώρα.

Ρώτα και τους εβραίους τη δεκαετία του '30, τους αρμένηδες τη δεκαετία του '10, τους Έλληνες, τους Σύρους τώρα και πολλούςαλλους λαούς.

Εάν δεν έχεις τομεντλαιτέ να δημιουργείς κεφάλαιο μόνος σου και απλώς "τρώς" ότι έμεινε τότε..το μέλλον είναι εμφανές και αδυσώπητο.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Ακίνητα αντικειμενικής 1 μύριου, αν είναι πολλά , πολλών τμ , σε φθηνές περιοχές, μπορούν να σου δίνουν 3500-4000 ευρώ το μήνα.

Βέβαια σου τρώει κάπου 5500 το χρόνο ο ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΕΝΦΙΑ.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
George 71 -"clonaris"

Ο "Άρχοντας' όσες κληρονομίες και εάν έχει το μέλλον δεν το αποφεύγει.

Πάγια έξοδα, παρορμητικές αγορές, έξοδα (ψυχικής) υγείας, λάθος επενδύσεις και χασούρα-φυρά-υποχρεώσεις, φορολογίες,γκομενικά, αρπακτικά-Ουκρανές κ.ο.κ

Ο "Άρχοντας" μέχρι να εξηνταρήσει δεν θα έχει μια.

Παντοτε παίρνοντας το δεδομένο ότι ήδη έχει τώρα 1 μύριο. Που δεν έχει.

Επιπλέον,ποτέ μα ποτέ δεν κάνεις προυπολογισμό ζωής σε κληρονομ΄΄ιες.

Πάντα να σκέφτεσαι ότι ξεκινάς από το μηδέν. Ότι είσαι από τη πιο φτωζή οικογένεια του κόσμου. Και εάς έχει ο πατέρας σου την έξον μόμπιλ.

Να είσαι πάντα ορεξάτος-πεινασμένο να πετύχις.

Οι κληρονομίες τραβάνε προς τα κάτω. Μαλθακοποιούν. Τα κάνουν εύκολα-χάνεις το κίνητρο, χάνεις τη θέληση. Και...γίνεσαι και στόχος-θυμα αρπακτικών.

Το αρπακτικό δεν παίζει εύκολα παιχνίδια σε κάποιον που στέκεται στα πόδια του.

Δυστυχώς και ιδιαίτερα στην Ελλάδα η νεώτερες γενιές επαφιονται στη συσσώρευση κεφαλαίου που επιτεύχθει από τους προηγούμενους μεταξύ 1950-2010. Σπίτια, οικόπεδα,μετρητρα, χρυσός ενίοτε, μαγαζιά. Σου λένε "έχω κληρονομιά".

Τίποτε δεν έχεις φίλε μου γιατί εξαρχής αυτοακυρώθηκες. Δεν πάλεψες, δεν μόχθησες για αυτό. Και θα το σπαταλήσεις εύκολα. Η θα στο φάνε.

Πέρα από τις τρέχουσες γεωπολιτικές αναταράξεις-που έρχονται καλπάζωντας στη χώρα.

Ρώτα και τους εβραίους τη δεκαετία του '30, τους αρμένηδες τη δεκαετία του '10, τους Έλληνες, τους Σύρους τώρα και πολλούςαλλους λαούς.

Εάν δεν έχεις τομεντλαιτέ να δημιουργείς κεφάλαιο μόνος σου και απλώς "τρώς" ότι έμεινε τότε..το μέλλον είναι εμφανές και αδυσώπητο.

Savvidis "clonaris"

Αν εισαι μαγκας στο να δημιουργεις κεφαλαιο και επενδυσεις μονος σου, σε περιμενω στο σαιτ μου να εκθεσεις τις ιδεες σου. Ιδου η Ροδος

Σχετικα με τον αρχοντα, απο τη μια τον κοροιδευετε επειδη γαμιεται στη δουλεια και βγαζει 4000 πληρωνοντας και αλλα τοσα στο γερμανικο κρατος για να μασουλανε οι μουσουλμανες κουνελες, απ την αλλη λες για κληρονομιες που σε κανουν μαλθακο κλπ
Αποφασιστε σε ποια κατηγορια ανηκει ο κιμανιος, για να εχουμε μια κοινη βαση συζητησης

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
το πρόβλημαμε τα ακινητα ειναι οτι το ελληνικο κρατος εαν θελει λεφτα-εαν ειναι σε εθνικο κινδυνο, θα τα αρμεξει ακομα περισσότερο. Γιατί ειναι ακίνητα.Δεν μπορεις να τα παρεις και να φυγεις. ευκολος στοχος.

Το θέμα είναι ότι ΚΜΑΝ2 τα 3,500 τα θέλει μόνο και μόνο για να χαρτζιλικώνει και να μοστράρει τις γκόμενες. Χώρια τα ψυχολογικά που δημιουργούνται. Ένας καλός ψυχιατρος θελει τουλάχιστον 150 την ώρα + έξοδα φαρμακευτικά για τη θεραπεία.Βάλε και τα έξοδα οδοντιάτρου -ορθοδοντικού λόγου στρες όπου πολλοί στον ύπνο τους τρίζουν την οδοντοστοιχία και στα 65 θέλουν 15-20,000 για ολική αλλάγη. Μη πω και περισσότερα.

Είναι πολλά τα θέματα....

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Το 1 μύριο το κάνει 10 σε 1 χρόνο ο Kman...είναι σίγουρο!
Έχει τον τρόπο!

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
σιγά μου σου δώσω δωρεάν πληροφορίες-εκτιμήσεις στο σάιτ σου για λεφτά. Για μαλάκα με έχεις?. Εάν το εννοείς σοβαρά με πληρώνεις για πρότζεκτ συγκεκριμένο και μιλάμε σε άλλη βάση.

Δεν είμαι κλώνος Σαβ. Ούτε καν τον γνωρίζω έστω και έμμεσα ούτε καν έχουμε ανταλλάξει κάποιο μήνυμα.

Συμφωνούμε σε κάποια πράγματα -όπως του ΚΜΑΝ2- με τον Σαββιδη και σε άλλα πιθανώς διαφωνούμε.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
το πρόβλημαμε τα ακινητα ειναι οτι το ελληνικο κρατος εαν θελει λεφτα-εαν ειναι σε εθνικο κινδυνο, θα τα αρμεξει ακομα περισσότερο. Γιατί ειναι ακίνητα.Δεν μπορεις να τα παρεις και να φυγεις. ευκολος στοχος.

Αυτά που λες ισχύουν .
Τα ακίνητα δεν μπορείς να τα πάρεις και να φύγεις, σίγουρα.
Το καλό είναι ότι πρόσφατα, άρχισαν να έχουν ενδιαφέρον για ξένους.
Αν πουλήσεις καλά, παίρνεις είτε ήδη ... φευγάτα λεφτά είτε λεφτά που φεύγουν εύκολα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
σιγά μου σου δώσω δωρεάν πληροφορίες-εκτιμήσεις στο σάιτ σου για λεφτά. Για μαλάκα με έχεις?. Εάν το εννοείς σοβαρά με πληρώνεις για πρότζεκτ συγκεκριμένο και μιλάμε σε άλλη βάση.

Τιποτα δεν ειναι τσαμπα. Θα εχεις δικη σου στηλη και θα πληρωνεσαι με τους αναγνωστες της στηλης σου, οπως γινεται σε ολα τα σοβαρα σαιτ και τους σοβαρους αρθρογραφους.
Πρωτα ομως πρεπει να αποδειξεις οτι κατεχεις το σπορ

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ακίνητα αντικειμενικής 1 μύριου, αν είναι πολλά , πολλών τμ , σε φθηνές περιοχές, μπορούν να σου δίνουν 3500-4000 ευρώ το μήνα.

Βέβαια σου τρώει κάπου 5500 το χρόνο ο ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΕΝΦΙΑ.

Βαλε και τους βαρβατους φορους για τετοια ποσα, πεφτει η αποδοση πολυ

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
δεν ασχολούμαι με αρθρογραφία ούτε έχω χρόνο να "αλληλοεπιδρώ" με τους αναγνώστες σου για να πληρώνομαι πενταροδεκάρες.

Έχω τη δυνατότητα και προσκλήσεις στο παρελθόν να αρθρογραφώ σε ΜΜΕ όπως Καθημερινή ή Το Βήμα ή το Καπιταλ. Αλλά δεν με ενδιαφέρει.

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
Έχει τον τρόπο!
Μάλλον ήθελε να γράψει, τα 10 μύρια τα κάνει 1, με τα αρπακτικά..
Αλλά θα εκδώσει coffee table book με τόσες φωτό..

Συνημμένα

• FBDA0E55-6EB9-42E3-B90F-31D56A758EE8.jpeg
    FBDA0E55-6EB9-42E3-B90F-31D56A758EE8.jpeg
    335,8 KB · Εμφανίσεις: 80
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
δεν ασχολούμαι με αρθρογραφία ούτε έχω χρόνο να "αλληλοεπιδρώ" με τους αναγνώστες σου για να πληρώνομαι πενταροδεκάρες.

Έχω τη δυνατότητα και προσκλήσεις στο παρελθόν να αρθρογραφώ σε ΜΜΕ όπως Καθημερινή ή Το Βήμα ή το Καπιταλ. Αλλά δεν με ενδιαφέρει.

ok

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Έχει τον τρόπο!

O αρχηγος ειναι μεγαλος influencer
Αν ανοιξει καναλι στο Youtube τα 10 μυρια θα τα εχει για ενα σαββατοκυριακο στο Κιεβο

aa1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
και μετα μας λες ότι δεν είσα κλώνος George71....

να ανοιξει το κανάλι στο γιου τιουμπ. Εχω ανάγκη από εικόνα και ήχο.

Χαλαρωτικό το γέλιο, δίνει ζωή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom