midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.243
- Πόντοι
- 3.656
Φοβερός αρχηγόςΓιατί οι πιο πολλοί λένε αν ήμουνα στη θέση σου και είχα γνωρίσει τη γκόμενα θα το χειριζόμουνα καλύτερα.
Ναι,αλλά για να είσαι στη θέση μου έπρεπε
1.Να βρεθείς στο Ατατούρκ.Τι δουλειά έχεις στο Ατατούρκ?Εγώ ήμουν εκεί γιατί διακόπαρα τις προηγούμενες μέρες με μουνάρα Ρωσίδα
2.Να γυρνάς εδώ και εκεί στα duty free μπας και εντοπίσεις καμιά γκόμενα.Οι πιο πολλοί θα περίμεναν υπομονετικά στο gate μη χάσουν την πτήση,σιγά μη βουρλίζονταν εδώ και εκεί.
3.Να προσεγγίσεις την ωραία γκόμενα που οι πιο πολλοί απλά θα κώλωναν να πάνε ειδικά εντός μαγαζιού με προσωπικό κάμερες κτλ
4.Να κάνεις προσφορά δώρου που κινδυνεύεις να στα φάει απλώς ή να παρεξηγηθεί
5.Με το ρίσκο να είναι σε άλλη πτήση εντελώς οπότε πρέπει να τσιμπήσεις τηλέφωνο και χάνεις το χούφτο
Συνεπώς για να φτάσει ο άλλος στο σημείο να πει τι θα έκανε όταν και εφόσον είχε γνωρίσει τη γκόμενα,πρώτα πρέπει να ξεπεράσει τα άνωθι προβλήματα ήτοι να βρεθεί στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή με το κατάλληλο ποσό και να πράξει τα δέοντα που δε θα κάνει.
Δεν είναι οτι έχω ευνοική μοίρα,μόνος δημιουργώ τις ευκαιρίες.Κανονικά η κοινωνία σου δίνει 5 γκόμενες να γαμήσεις πεντάρια ως εξάρια πριν παντρευτείς μια στα κυβικά σου.
Με τις γκόμενες πρέπει να δημιουργείς τζόγο,γαμάς μια και προετοιμάζεις την επόμενη.Αν δεν έχεις τζόγο για το μέλλον,έτοιμα μουνάκια πέθανες στο παίγνιο.
Ακόμα και που γράφει Μαλακιες ως συνήθως, είναι απολαυστικός