Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.688
- Πόντοι
- 3.936
σας τα ειπε και ο δασκαλος οτι στην φτωχωτερη πολη της ουκρανιας να πατε θα δειτε αυτοκινηταρες που δεν βλεπετε ελλαδα.
ακουτε τον κμαν και αλλους που ουκρανια παιζουν με κατι ορφανα μαρκα με εκαψες και νομιζετε αυτο ειναι η ουκρανια.
αυτες που γαμα ο κμαν και κοροιδευετε οτι δινει 300 η αληθεια ειναι τζαμπα του ερχετε,να γαμα αυτο το επιπεδο.
αν ξερατε τι απαιτησεις μου λενε δεν θα πιστευετε,απο νορμαλ αφραγγες τι εχω ακουσει.
η αδερφη μου,η φιλη μου ο γκομενος οδυγα τετειο αμαξι,της πηρε και αυτης αμαξι και πιστευουν
οτι αξιζουν και αυτες να τους παρω ενα διαμερισμα και ενα μερσεντες χαχαχαχαα.
αν μου ζητουσαν 300 ευρο οπως στον κμαν θα ημουν ευχαριστημενος,η αρωματα και καμια τσαντα μεχρι 300.
η αλλη αφραγγη που δουευε σε καφε,την ειδε ο ντερτι και ο τασος στα ξυλινα σπιτακια μου ζητησε μποτες 900 ευρο!
και ειχε απαιτηση να της παρω δουλεια και να φυγω,δηλαδη μαλακας!σκεφτειτε τι απαιτησεις εχουν απο αλλους
που δεν μιλανε ρωσικα,δεν παιζουν σαν ντοπιοι οταν απο εμενα ζητανε αυτα τα τρελα.
εχω βρει ναι αρκετες παλαιοταιρα με μικροδωρακια αλλα αν ειναι να κθκλοφορω με τετειο επιπεδο γαμησε τα.
αν δεν μπορεις να εχεις τισ μουναρες που εχουν οι νορμαλ ουκρανοι δεν αξιζει να γαμας αυτες του κμαν και του ντερτυ
Σκέψου Χάρη πως εσύ είσαι και εμφανίσιμος.
Δηλαδή τι ζητάνε από τους άλλους;