Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
σας τα ειπε και ο δασκαλος οτι στην φτωχωτερη πολη της ουκρανιας να πατε θα δειτε αυτοκινηταρες που δεν βλεπετε ελλαδα.
ακουτε τον κμαν και αλλους που ουκρανια παιζουν με κατι ορφανα μαρκα με εκαψες και νομιζετε αυτο ειναι η ουκρανια.
αυτες που γαμα ο κμαν και κοροιδευετε οτι δινει 300 η αληθεια ειναι τζαμπα του ερχετε,να γαμα αυτο το επιπεδο.
αν ξερατε τι απαιτησεις μου λενε δεν θα πιστευετε,απο νορμαλ αφραγγες τι εχω ακουσει.
η αδερφη μου,η φιλη μου ο γκομενος οδυγα τετειο αμαξι,της πηρε και αυτης αμαξι και πιστευουν
οτι αξιζουν και αυτες να τους παρω ενα διαμερισμα και ενα μερσεντες χαχαχαχαα.
αν μου ζητουσαν 300 ευρο οπως στον κμαν θα ημουν ευχαριστημενος,η αρωματα και καμια τσαντα μεχρι 300.
η αλλη αφραγγη που δουευε σε καφε,την ειδε ο ντερτι και ο τασος στα ξυλινα σπιτακια μου ζητησε μποτες 900 ευρο!
και ειχε απαιτηση να της παρω δουλεια και να φυγω,δηλαδη μαλακας!σκεφτειτε τι απαιτησεις εχουν απο αλλους
που δεν μιλανε ρωσικα,δεν παιζουν σαν ντοπιοι οταν απο εμενα ζητανε αυτα τα τρελα.
εχω βρει ναι αρκετες παλαιοταιρα με μικροδωρακια αλλα αν ειναι να κθκλοφορω με τετειο επιπεδο γαμησε τα.
αν δεν μπορεις να εχεις τισ μουναρες που εχουν οι νορμαλ ουκρανοι δεν αξιζει να γαμας αυτες του κμαν και του ντερτυ

Σκέψου Χάρη πως εσύ είσαι και εμφανίσιμος.
Δηλαδή τι ζητάνε από τους άλλους;:think:

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
τα ειπαμε τροβαδουρε,το αιμα των γυφτων τραβαει τους αλλους γυφτους.
αν δεις με τι γυφτους πριν χρονια ακομα πριτιμουσαν να γαμηθουν με αυτους τζαμπα
και απο μενα μονο κερασματα!χιλιαδες ιστοριες να σας πω με τι δικαιολογειες με αποφευγαν.
μετα ανακαλυπτα ειχαν γκομενους αστεγους,ναρκομανεις και εμφανισιακα μαρκα με εκαψες χαχαχααχαα.
οταν εβλεπα με τι τυπους παρακμιακους κυκλοφορουσαν αυτες στο κιεβο της προσβαλα ,εριχνα κανα χαστουκι
και εκανα πλακ λιστ.απο τοτε εμαθα η σου καθωντε απο την πρωτη η ποτε!
πλεον δεν ειμαι το καμακι που ημουν που ορμουσα σε ολες κιεβο,αλλαξα πλεον και αποθαρηνθηκα απο αυτες.
λαθος και η οδυσσος που εχασα τον καιρο μου,εδω δεν εχει δειγμα μουνια σε αντιθεση με το κιεβο.
δεν ξερω τωρα πως ειναι η κατασταση αλλα παλαιοτερα επαιρνα 100τηλεφωνα την μερα και απαντουσαν 3.
τοτε δεν προτεινα λεφτα στις μικρουλες,αν και αυτες που ασχολουμουν δεν ηταν πουτανες,σπονσερετες και τετειες
που γνωριζει ο κμαν και οι τουριστες,ουτε επαιζαν με σαιτ,ηταν απλες αφραγγες που συχναζαν εξω απο χρισατικ και μερη
που ξερουν οι ξενοι.πολλες που εφερνα βολτα χρισατικ ελεγαν οτι ποτε δεν ηρθαν εκει για βολτα,δεν ειχαν λογο
ουτε την οικονομικη ανεση να βολταρουν στα μερη καφε και εστιατορια εκει.ολες στο σπιτι ετρωγαν.
στο χρισατικ εβρισκες μαλακες,πουτανες,κλεφτες και γκομενες μαρκα με εκαψες.

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
παντως πολλες ενιαρακια κοντουλες λεπτουλες νορμαλ που γνωριζα 17-18 στα 30 -32 μου που ημουν τελευταιες χρονιες κιεβ
μου ελεγαν εισαι στην ηλικια του μπαμπα μου οταν ελεγα την ηλικια μου και ηθελαν μονο κερασματα.
αν δεν ελεγα ηλικια και ειχαμε κοινους γνωστους καθωνταν αμεσως.σε αυτους τους ουκρανους ολες καθωνταν τζαμπε
οπως και οι φιλες τους και μιλαμε εμφανισιακα τυπους που καμια δεν θα γυριζε να δει σε εμας.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
παντως πολλες ενιαρακια κοντουλες λεπτουλες νορμαλ που γνωριζα 17-18 στα 30 -32 μου που ημουν τελευταιες χρονιες κιεβ
μου ελεγαν εισαι στην ηλικια του μπαμπα μου οταν ελεγα την ηλικια μου και ηθελαν μονο κερασματα.
αν δεν ελεγα ηλικια και ειχαμε κοινους γνωστους καθωνταν αμεσως.σε αυτους τους ουκρανους ολες καθωνταν τζαμπε
οπως και οι φιλες τους και μιλαμε εμφανισιακα τυπους που καμια δεν θα γυριζε να δει σε εμας.

Χάρη μπορεί να τις κόμπλαρες λόγω εμφάνισης.
Το ίδιο παράπονο έχουν και οι μουνάρες στην Ελλάδα, λένε πως δεν τους την πέφτουνε οι άντρες επειδή έχουν ανασφάλεια και νομίζουν ότι θα τους απορρίψουν.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τυποι πιστευω οτι η λαθος αντιληψη που υπαρχει Ελλαδα για την κεντρικη (οχι ανατολικη) Ευρωπη υπαρχει για δυο λογους

Το οτι ο Ελληνας δεν ξερει ιστορια
Και λογω της Ελλεινιδιστικης κουλτουρας (που υπηρχε με την πτωση του κομμουνισμου) για το οτι ολες αυτες ειναι ανατολικες,κλεβουν αντρες και ειναι πουτανες.

Η Ελλαδα για 400 χρονια ειχε Τουρκοκρατια. Μετα για αλλα 100 ηταν ενα ερειπιο που συντηρουσαν οι μεγαλες δυναμεις (μεχρι που ο Βενιζελος διπλασιασε τη χωρα). Το μεγαλο μπουστ το πηραμε οταν μπηκαμε στην ΕΕ και ξεβλαχεψαμε.

Στα χρονια της δικης μας σκλαβιας, η κεντρικη Ευρωπη ειχε διαφορες αυτοκρατοριες (Αγια Ρωμαικη, Αυστρο-Ουγγαρια, Αυστρια μονη της, Πολωνο-Λιθουανικη κοινοπολιτεια,Πρωσια κλπ). Ο Κομμουνισμος τους γαμησε σιγουρα, αλλα σιγουρα οχι τοσο οσο 400 χρονια Τουρκοκρατια.

Ουτε πουτανες ειναι οι κεντροευρωπαιες (και αν καποιες τρωνε τα σκατα του ΚΜΑΝ, σιγουρα θα υπαρχει και καποια πληρωμενη ελληνιδα που το κανει αυτο) ουτε πανευκολες οπως καποιοι νομιζουν.

Οι Ανατολικο Ευρωπαιες (Ουκρανια, Ρωσια) παλι η οι βορειοβαλκανιες (Ρουμανες, Μολδαβες) ειναι αλλο φρουτο. Σκατοψυχες που βλεπουν τους αντρες (τους δυτικους κυριως αλλα οχι αποκλειστικα) σαν ΑΤΜ

Και την Πολωνία την εξουσίαζαν Γερμανοί,Ρώσοι και Αυστριακοί για 150 χρόνια.Και μετά το ΒΠΠ οι Ρώσοι ξανά.Οπότε λένε αν είχαμε ανεξαρτησία και δε μας υποδούλωναν οι παπάρες(που μας την πέφτανε πάντα όλοι μαζί αλλιώς καθέναν χωριστά τους είχαμε) τώρα η Πολωνία θα ήταν νούμερο ένα οικονομικά θα γαμούσαμε και θα δέρναμε.Δε μας αφήσαν όμως.Εχουν βαλθεί να το αποδείξουν αυτό,να δείξουν οτι αξίζανε οτι δεν είναι laughing stock,γελοίο κράτος όπως τους αποκαλούσε ο Χίτλερ αλλά σοβαροί.

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
σας τα ειπε και ο δασκαλος οτι στην φτωχωτερη πολη της ουκρανιας να πατε θα δειτε αυτοκινηταρες που δεν βλεπετε ελλαδα.
ακουτε τον κμαν και αλλους που ουκρανια παιζουν με κατι ορφανα μαρκα με εκαψες και νομιζετε αυτο ειναι η ουκρανια.
αυτες που γαμα ο κμαν και κοροιδευετε οτι δινει 300 η αληθεια ειναι τζαμπα του ερχετε,να γαμα αυτο το επιπεδο.
αν ξερατε τι απαιτησεις μου λενε δεν θα πιστευετε,απο νορμαλ αφραγγες τι εχω ακουσει.
η αδερφη μου,η φιλη μου ο γκομενος οδυγα τετειο αμαξι,της πηρε και αυτης αμαξι και πιστευουν
αν μου ζητουσαν 300 ευρο οπως στον κμαν θα ημουν ευχαριστημενος,η αρωματα και καμια τσαντα μεχρι 300.
η αλλη αφραγγη που δουευε σε καφε,την ειδε ο ντερτι και ο τασος στα ξυλινα σπιτακια μου ζητησε μποτες 900 ευρο!
και ειχε απαιτηση να της παρω δουλεια και να φυγω,δηλαδη μαλακας!σκεφτειτε τι απαιτησεις εχουν απο αλλους
που δεν μιλανε ρωσικα,δεν παιζουν σαν ντοπιοι οταν απο εμενα ζητανε αυτα τα τρελα.
εχω βρει ναι αρκετες παλαιοταιρα με μικροδωρακια αλλα αν ειναι να κθκλοφορω με τετειο επιπεδο γαμησε τα.
αν δεν μπορεις να εχεις τισ μουναρες που εχουν οι νορμαλ ουκρανοι δεν αξιζει να γαμας αυτες του κμαν και του ντερτυ

Αυτό δεν αποδεικνύει όμως ότι οι του «ανατολικού μπλοκ» είναι χειρότερες των Ελληνίδων; Με βάση τα κριτήρια που θέτουν, το τουπέ και την ιδέα του τι αξίζουν; Άρα... τι συμπέρασμα να βγάλουμε;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Αυτό δεν αποδεικνύει όμως ότι οι του «ανατολικού μπλοκ» είναι χειρότερες των Ελληνίδων; Με βάση τα κριτήρια που θέτουν, το τουπέ και την ιδέα του τι αξίζουν; Άρα... τι συμπέρασμα να βγάλουμε;

Επιστροφή στις Ελληνίδες αυτό το συμπέρασμα βγαίνει.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Εγώ αποφάσισα ν κάνω εμπάργκο στις Ελληνίδες όταν κατάλαβα ότι στις 20 η μια μ καθόταν. Βέβαια τώρα χρόνια μετά γουστάρουν όταν ακούνε Λουξεμβούργο (καργιολες)

JOKERPLUS

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2021
Like
138
Πόντοι
1
Εγώ αποφάσισα ν κάνω εμπάργκο στις Ελληνίδες όταν κατάλαβα ότι στις 20 η μια μ καθόταν. Βέβαια τώρα χρόνια μετά γουστάρουν όταν ακούνε Λουξεμβούργο (καργιολες)

Με τις ελληνίδες κάνω μόνο υπενθυμίσεις του τύπου,

Οταν προσπάθησα δεν ήθελες, τώρα όσο και να προσπαθήσεις δε θέλω.

Οι πουτάνες και οι ξένες να είναι καλά.

Σιγά μη παρακαλάμε το 2021 για να γαμήσουμε.

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
για σενα κμαν δεν εχει ελληνιδες! συνεχισε της πορνοεκδρομες να γαμας τα ψηλαγγουρα, αυτα εμειναν στην αγορα.
απαντησα στον παναγιωτη αλλα επιδει ηταν πολυ μεγαλη η απαντηση μου την διαγραψα μην βαρεθουν να διαβασουν.
οι γκομενες που ολοι ονειρευονται οτι θα συναντησουν δεν ειναι προσεγγισιμες ουτε διαθεσιμες.
αυτο ειναι που δεν καταλαβαινουν μερικοι,αστους να φανε τα λεφτα και τον χρονο τους οπως εμας τοσα χρονια αδικα χαχαχαχα

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
για σενα κμαν δεν εχει ελληνιδες! συνεχισε της πορνοεκδρομες να γαμας τα ψηλαγγουρα, αυτα εμειναν στην αγορα.

αστους να φανε τα λεφτα και τον χρονο τους οπως εμας τοσα χρονια αδικα χαχαχαχα

Τύπε .... ο κμαν και να μη γαμάει με αυτές που τρώει τα λεφτά του .... τουλάχιστον τα .... μηριαία οστά τους, είναι 25cm μακρύτερα
ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΜΠΑΛΩΤΣΕΣ , που ελληνάρες της γενιάς μας, έφαγαν περιουσίες μαζί τους ... ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΙΟΓΟΥΑΪΛΝΤΡΟΟΥΖΠΡΙΒΙΛΕΤΖΟΚΑΜΕΛΟΑΥΤΟΚΙΝΗΣΟΜΕΡΣΕΝΤΟΞΕΝΥΧΤΑΔΙΚΑ .... και όχι δεν γάμαγαν ... ούτε μπούτι δεν έπιαναν !!!!!!

Χοντρές, κοντές, καριόλες ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ... ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΓΑΝ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ !!!!!

ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΕΣ .... ΗΤΑΝ ΤΟΥΣ ... ΕΒΛΕΠΑΝ ΦΙΛΙΚΑ ....

Ένας κανόνας για τις γκόμενες είναι

ΟΣΟ ΚΑΡΙΟΛΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΔΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΚΑΡΙΟΛΑ !!!!!!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
@fylobios30.

Από το 1980 μέχρι το 1995 όπως το γράφεις ήταν.

Καλομαθημένες από το σπίτι τους καριολίτσες όλο απαιτήσεις και δασκαλεμένες από τη μανούλα τους ότι το μουνί τους ήταν από χρυσάφι. Και όλα αυτά από ποιές ;; Από κάτι "πατάτες με πόδια και ένα μουνί ανάμεσα".

Σειρά έκαναν οι αγάμητοι γκομενοβοσκοί, καληνυχτάκηδες, ποιοί θα πρωτοκεράσουν τις ελληνίδες πριγκηπέσες στα ""in"" ( τρομάρα τους ) μαγαζιά που έπρεπε να στηθείς στην ουρά για να μπεις μέσα.

Το 1981 φοιτητής στην Αθήνα ακολούθησα ένα φίλο μου και πήγα πρώτη φορά στη Μποιάνα στο Μπρασόβ για χειμερινό σκί και "Είδα το φως το αληθινό".

Από τότε κάθε χρόνο τον Ιανουάριο ήμουν εκεί, και με το τρένο πηγαίναμε με τον κολητό και στο Μπέλς στη Μολδαβία. Αλλη ανείπωτη μουνοθύελα εκεί τότε. Δεν ήξερες ποιά να πρωτοδιαλέξεις. Τρεις τάξεις ανώτερες από τις μαλακοελληνίδες. Και απο προσπάθεια ελάχιστη.

Το επόμενο επεισόδιο ήταν στη Βουδαπέστη πρώτη μου δουλειά το 1989. Η απίστευτη σεξουαλική Disneyland. Παρέα με ένα Γάλλο και ένα Σουηδό , από τη δουλειά, νέα καλοφταγμένα παληκάρια κάθε βράδυ σχεδόν με άλλες. Εκεί κατάλαβα τι πάει να πεί Ουγγαρέζικο Άλογο.

Αλλες όμως εποχές. Μετά η Ευρώπη άρχισε να εισάγει σταδιακά μουνιά και κυρίως να εξάγει ΤΑ ΑΓΑΜΗΤΑ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΑ ΝΑΥΑΓΙΑ της στην Ανατολική Ευρώπη.

Ηταν η αρχή του τέλους που τώρα εκεί σταδιακά ολοκληρώνεται με τις "ελεύθερες βίζες" στις ντόπιες.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.938
Πόντοι
22.266

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Mind δεν νομίζω από το 1980. Την εποχή των ντίσκο , ήταν πιο χύμα η κατάσταση . Μέχρι 1987 σίγουρα.
Μετά άρχισε να σκατεύει και το 1990 ταβάνιασε η σκατίλα. Έφερε τρόμο και το aids .

Μέχρι την κρίση το 2009-2010 τα ίδια σκατά ήταν .
Μετά έγινε καλύτερα, με την έννοια ότι έπαψε το χαϊλίκι να είναι προσιτό σε σκατάδες και σκατένιες γκόμενες.

Αναγκαστικά πιο πολλές καριόλες για να ζήσουν μεγαλείο , γίναν κανονικές πουτάνες.
Αυτές οι άεργες που κάνουν ταξίδια 100Κ το χρόνο και τα δείχνουν για να ανεβάσουν κι άλλο την ταρίφα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τύπε Mind δεν θα ξεχάσω ποτέ καλοκαίρι του 1989 έκανα ρεκόρ στα παγωτά....256 το σύνολο...:confused::confused::confused:

Και εγώ ρεκόρ στο "γλύψιμο" έκανα, αλλά όχι στα παγωτα, αλλά στα βυζιά.:wink:

Είμαι κωλόγερος ( αν αυτό εννοείς ) και το ξέρω. Αλλά έχω ζήσει και εξακολουθώ να ζώ ωραία.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Επική βραδιά αρχές καλοκαιριού 1998 !
Μου είχαν ζητήσει να βγούμε 3 καριόλες. Τις έκλασα όλες. Δεν ήθελα να πάω ... "παραλιακή".

Ξεκίνησα από φυλής.
Μετά κεμπάπ μοναστηράκι και μπύρες.
Μετά στο παλιό αφροδίτη μέχρι τις 3.30

Μετά πήγα για βιζιτόνι .
"μοντέλο" , 1.83 ξυπόλυτη .... 25.000 το βασικό και 5.000 δρχ ο κώλος.

Ωραίες εποχές !

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Επική βραδιά αρχές καλοκαιριού 1998 !
Μου είχαν ζητήσει να βγούμε 3 καριόλες. Τις έκλασα όλες. Δεν ήθελα να πάω ... "παραλιακή".

Ξεκίνησα από φυλής.
Μετά κεμπάπ μοναστηράκι και μπύρες.
Μετά στο παλιό αφροδίτη μέχρι τις 3.30

Μετά πήγα για βιζιτόνι .
"μοντέλο" , 1.83 ξυπόλυτη .... 25.000 το βασικό και 5.000 δρχ ο κώλος.

Ωραίες εποχές !

Και διηγώντας τα να κλαις. Με αυτά που ζούμε σήμερα δλδ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom