Για μόνιμη σχέση εδώ με ποια εθνικότητα θα προτιμούσατε; Πολωνέζα, Τσέχα, Ουκρανή, Ρωσίδα;
ξεκολα με αυτες,για τσεχες αργησες 25 χρονια και οι
αλλες εδω και 20 χρονια απιαστες!επιδει πηγα σε ολες τις χωρες εκτος ρωσιας και ουκρανιας που ειμαι ολη μου την ζωη ακριβως
σαν εσενα να ανακαλυψω ποια θα ηταν ιδανικη χωρα για νορμαλ γκομενες.πηγαινωντας παντου αρκετες φωρες για ενα ελληνα που δεν ειναι φουκαρας
οπως αυτους που ειδα ελλαδα,με εμφανιση καλη και ντυσιμο μεχρι πριν 10 χρονια θα σου προτεινα βελιγραδι!σερβες μας πανε
αλλα ανεβηκαν και εκει σε σχεση με το 2010-13 και μονος χωρις καλη ηλικια και ντοπιους φιλους για κονε δυσκολο μονος.
σερβες φιλες μου μου ειπαν με κονε θα γνωρισω γκομενες εκει και αυτες γνωριζονται μεσο κοινων φιλων.
τσεχια,σλοβακια,ουγγαρια ανεβηκαν πολυ τελευταια 3 χρονια,εκει παλι θες κονε.
θα ημουν σερβια και αλβανια περασμενο σεπτεβριο αλλα με γαμησε ο κορονας και εχω αλλα 2 εισητιρια τυφλιδα και κιεβ.
αφου δεν εισαι σεξοτουριστας και δεν παιζει να εχεις φραγγα σου αποκλειω την ουκρανια,ρωσια παλι μοσχα -πιτερ δεν μπορεις λογο
γλωσας,πολης και αλλα πολλα.για εσενα σαν ελληνα προτεινω ακομα γεωργια και αρμενια που τελευταια φωρα πηγα 17-18 εκει.
αρμενια ειδα τα πιο ομορφα κοριτσια και δεν ειναι τυχαιο στην οδυσσο η μοναδικη κοπελα που μου αρεσει ειναι αρμενου!
γεωργια και αρμενια ειναι οπως μου αρεσουν εμφανισιακα οπως και οι τουρκαλες που ειχα γκομενα πριν 2 χρονια
και περασα βασιλικα!ποτε μια ουκρανιδα δεν θα με τριγυριζε με το αμαξι της και να πληρωνει κρυφα σε εστιατωριο για μενα!
ουτε θα ηταν τοσο θερμη και περιποιητικη οπως αυτα τα ζωα οι ουκρανιδες.αν ψαχνεις μονιμη σχεση ασε τις πουτανες ρωσια και ουκρανια
μην παρασυρεσε που παμε εμεις που εχουμε δουλεια και συγγενεις εκει και δεσμους με την χωρα.
αν και ειμαι συνεχεια εκει δεν ψαχνω απο αυτες και μοσχα και ουκρανια μονο καυκασιες μου αρεσαν.
ακομα και η ρουμανια δεν ειναι χωρα που αποκλειω να βρεις γκομενα με της προειποθεσεις που εθεσα,εμφανιση,ηλικια,ντυσιμο.
να συμπληρωσω οτι αρμενια γεωργια εκτος απο απιστευτα ομορφες,απλες και κοπελες για σπιτι οι ντοπιοι ειναι χαλια σε εμφανιση
και ντυσιμο,σχεδον ολοι εμφανισιακα το ιδιο!ουκρανια δεν θα αρεσεις εστω αν εισαι ο μπρατ πιτ θα σε μαθησουν και θα γαμηθουν
με τον ταρασ μπουλπα.γουσταρουν εμφανισιακα μονο ουκρανους.σερβια παλι οι λιγοι εμφανισημοι που εχουν ολοι μια φατσα ειναι.
εχουν υψος οι σερβοι αλλα απο ντυσιμο δεν ειναι οπως οι νορμαλ και λεφταδες ουκρανοι ουτε καλυτεροι εμφανισιακα απο ουκρανους.
σκεψου 2 μικρες κυπρο ενιαρη και οχταρη που ξερω εχουν σχεση με ουκρανους απο οδυσσο!της εκραξα εγω αλλα αυτες πηγαν και εκει
και γαμιουνταν μαζι τους,η μια γενησε και το παιδι του γυφτουλα!τους γνωρισαν κυπρο!σκεψου μας γαμανε τις ουκρανες
μας πηραν και τις κυπριες χαχαχααχα.ειναι παραξενο που δεν μπορεις με ελληνιδες,ισως εσυ εισαι το προβλημα γιατι
αυτες συμπεριφερωντε ααλογα του ποιος εισαι εσυ!ολοι που ξερω και εγω σαλονικη καναμε θραυση και εγραψα εδω οτι
ειμαι λαθος χωρα 30 χρονια ουκρανια και οτι ελλαδα επρεπε να ερχωμουν για γκομενες.
δοκιμασε αρχικα διπλα μας σερβια που ειναι πιο οικονομικα και πιο προσιτος κοσμος και μετα τραβα γεωργια.
ρωσια και ουκρανια ειναι μονο για πολλα γερα πορτοφολια ντοπιους.αυτια.