Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.016
Πόντοι
2.356
Το 1981 φοιτητής στην Αθήνα ακολούθησα ένα φίλο μου και πήγα πρώτη φορά στη Μποιάνα στο Μπρασόβ για χειμερινό σκί και "Είδα το φως το αληθινό".

Από τότε κάθε χρόνο τον Ιανουάριο ήμουν εκεί, και με το τρένο πηγαίναμε με τον κολητό και στο Μπέλς στη Μολδαβία. Αλλη ανείπωτη μουνοθύελα εκεί τότε. Δεν ήξερες ποιά να πρωτοδιαλέξεις. Τρεις τάξεις ανώτερες από τις μαλακοελληνίδες. Και απο προσπάθεια ελάχιστη.

Το επόμενο επεισόδιο ήταν στη Βουδαπέστη πρώτη μου δουλειά το 1989. Η απίστευτη σεξουαλική Disneyland. Παρέα με ένα Γάλλο και ένα Σουηδό , από τη δουλειά, νέα καλοφταγμένα παληκάρια κάθε βράδυ σχεδόν με άλλες. Εκεί κατάλαβα τι πάει να πεί Ουγγαρέζικο Άλογο.
Και μετα γραφουν αλλοι οτι ειναι πρωτοποροι στο μπλοκ ... :tooth:
τα σεβη μου φιλε :hi:

Εγω παντως το καλοκαιρι του 81 ειχα χασει την παρθενια μου στην Αθηνα με γκομενα δυο χρονια μεγαλυτερη μου
θυμαμαι οτι ειχαμε παει και σε ενα μερος που τραγουδουσε ο αειμνηστος Πουλοπουλος ... κλασικη ελληνικη καψουρα η ολη φαση και ετσι

Η πρωτη μου ξενη παντως (νορβηγιδα) ηταν στην Σκιαθο το 83
θα βγαλουμε τα εσωψυχα μας ολοι μου φαινεται τωρα με την καραντινα :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Το 1981 φοιτητής στην Αθήνα ακολούθησα ένα φίλο μου και πήγα πρώτη φορά στη Μποιάνα στο Μπρασόβ για χειμερινό σκί και "Είδα το φως το αληθινό".

Από τότε κάθε χρόνο τον Ιανουάριο ήμουν εκεί, και με το τρένο πηγαίναμε με τον κολητό και στο Μπέλς στη Μολδαβία. Αλλη ανείπωτη μουνοθύελα εκεί τότε. Δεν ήξερες ποιά να πρωτοδιαλέξεις. Τρεις τάξεις ανώτερες από τις μαλακοελληνίδες. Και απο προσπάθεια ελάχιστη.

Το επόμενο επεισόδιο ήταν στη Βουδαπέστη πρώτη μου δουλειά το 1989. Η απίστευτη σεξουαλική Disneyland. Παρέα με ένα Γάλλο και ένα Σουηδό , από τη δουλειά, νέα καλοφταγμένα παληκάρια κάθε βράδυ σχεδόν με άλλες. Εκεί κατάλαβα τι πάει να πεί Ουγγαρέζικο Άλογο.
Και μετα γραφουν αλλοι οτι ειναι πρωτοποροι στο μπλοκ ... :tooth:
τα σεβη μου φιλε :hi:

Εγω παντως το καλοκαιρι του 81 ειχα χασει την παρθενια μου στην Αθηνα με γκομενα δυο χρονια μεγαλυτερη μου
θυμαμαι οτι ειχαμε παει και σε ενα μερος που τραγουδουσε ο αειμνηστος Πουλοπουλος ... κλασικη ελληνικη καψουρα η ολη φαση και ετσι

Η πρωτη μου ξενη παντως (νορβηγιδα) ηταν στην Σκιαθο το 83
θα βγαλουμε τα εσωψυχα μας ολοι μου φαινεται τωρα με την καραντινα :grin:

Καλησπέρα φίλε !:hi::hi:

Να είσαι καλά.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Mindreader:hi::hi:

Ισως στα 80s και στα 90s να υπηρχε χαοτικη διαφορα που δικαιολογουσε τον ενθουσιασμο των ανατολικων κορασιδων προς εμας

Τωρα εχουν τις καλοπληρωμενες (σε σχεση με την Ελλαδα) δουλειες τους τοσο οι ιδιες οσο και οι ντοπιοι γκομενοι τους

Το βιοτικο επιπεδο σε χωρες του μπλοκ ειναι συνηθως υψηλοτερο απο αυτο στην Ελλαδα

Με τον μισθο τους μπορουν να ταξιδευουν οπου γουσταρουν, δεν θα μεινουν στo Sofitel αλλα για Novotel τις παιρνει

Πλεον πρεπει να σε γουσταρουν για να σου κατσουν, δεν αρκει απλα να εισαι απο καποια πιο προηγμενη χωρα

Οποτε μην ριχνουμε ολη την ευθυνη στους πορνοτουριστες
Αν και υπαρχουν και αυτοι ακομα και τωρα
Εχω φαει πεσιμο (οχι κατι επικινδυνο) απο μεθυσμενο τυπο στο μπλοκ, κατι ελεγε για τους Ιταλους, μαλλον με ειχε περασει για τετοιον:confused: Ημουν μαζι με την ντοπια κοπελα μου και το πηραμε στο χαβαλε

Οποτε οι σεξοτουριστες περισσοτερο κραξιμο τρωνε σημερα παρα κανουν κατι ουσιαστικο οπως το να κακομαθαινουν ντοπιες κορασιδες
Τα αρπακτικα ισως:glasses:

petroscat100

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Like
458
Πόντοι
21
Χαιρετώ τους συναγωνιστες μπουρδελιαριδες. Το καλοκαιρι σκεφτομαι να παω 3-4 εβδομαδες να αραξω Λβιβ, Τερνοπιλ, Τσερνιβτσι. Ο πρωταρχικος λογος είναι για τουρισμο κ να ηρεμισω αλλα παραλληλα αν παιξει κατι καλο δεν θα ελεγα όχι. Γνωριζει κανεις την περιοχη και εχει να προτείνει κατι? Επισης αν καποιος σκεφτεται να παει στην ιδια περιοχη ασ μου στειλει μηνυμα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Mindreader:hi::hi:

Ισως στα 80s και στα 90s να υπηρχε χαοτικη διαφορα που δικαιολογουσε τον ενθουσιασμο των ανατολικων κορασιδων προς εμας

Τωρα εχουν τις καλοπληρωμενες (σε σχεση με την Ελλαδα) δουλειες τους τοσο οι ιδιες οσο και οι ντοπιοι γκομενοι τους

Το βιοτικο επιπεδο σε χωρες του μπλοκ ειναι συνηθως υψηλοτερο απο αυτο στην Ελλαδα

Με τον μισθο τους μπορουν να ταξιδευουν οπου γουσταρουν, δεν θα μεινουν στo Sofitel αλλα για Novotel τις παιρνει

Πλεον πρεπει να σε γουσταρουν για να σου κατσουν, δεν αρκει απλα να εισαι απο καποια πιο προηγμενη χωρα

Οποτε μην ριχνουμε ολη την ευθυνη στους πορνοτουριστες
Αν και υπαρχουν και αυτοι ακομα και τωρα
Εχω φαει πεσιμο (οχι κατι επικινδυνο) απο μεθυσμενο τυπο στο μπλοκ, κατι ελεγε για τους Ιταλους, μαλλον με ειχε περασει για τετοιον:confused: Ημουν μαζι με την ντοπια κοπελα μου και το πηραμε στο χαβαλε

Οποτε οι σεξοτουριστες περισσοτερο κραξιμο τρωνε σημερα παρα κανουν κατι ουσιαστικο οπως το να κακομαθαινουν ντοπιες κορασιδες
Τα αρπακτικα ισως:glasses:
Καλησπέρα φίλε :hi:

Θα συμφωνήσω αλλά εν μέρει, και θα εξηγήσω τι εννοώ.

Σίγουρα η διαφορά βιοτικού επιπέδου τότε ( το 80 και το 90 ) και τώρα έχει γενικά μειωθεί. Γενικά όμως. Οχι παντού.

Για παράδειγμα άλλο το βιοτικό επίπεδο στις χώρες της Βαλτικής και άλλο στη Μολδαβία.

Ακόμα και μέσα σε ίδια χώρα, έχουμε μεγάλες διαφορές. Αλλη η κατάσταση στη Μόσχα και άλλη σε μια επαρχιακή ρωσική πόλη για παράδειγμα. Αλλο στη Βαρσοβία και άλλο στην επαρχία της πολωνίας.

Δεν ισχυρίστηκα ότι τα αγάμητα δυτικά ναυάγια είναι ο αποκλειστικός λόγος της αλλαγής του σχηνικού σε σχέση με παλιότερες εποχές, είναι όμως ένας σημαντικός παράγοντας. Η άνοδος του βιοτικού επιπέδου που ανέφερες, η διευκόλυνση της χορήγησης βίζας που εγώ ανέφερα, και αρκετοί άλλοι λόγοι άλλαξαν το σχηνικό.

Προσωπικά δεν ταξιδεύω για να γαμήσω. Δεν αξίζει και δεν βγαίνει η εξίσωση λογιστικά. Αν ψάξεις στην Ελλάδα τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε γκόμενες λίγο πολύ όλες τις εθνικότητες θα τις βρεις. Ισως όχι στη "ποικιλία" της πηγής αλλά θα τις βρείς. Ταξιδεύω για τουριστικούς λόγους και αν μπορέσω να γευτώ και τις ντόπιες γυναίκες θα το επιδιώξω και θα το κάνω, γιατί ασφαλώς γουστάρω. Αλλά ο πρωταρχικός στόχος του ταξιδιού δεν είναι αυτός.

• Like
Αντιδράσεις: ave.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.016
Πόντοι
2.356
Προσωπικα νιωθω περηφανεια που γαμησα (απριλιος 1988) επι Γκορμπατσωφ on the east side of the Iron Curtain ... :D:

Συνημμένα

• iron curtain.jpg
    iron curtain.jpg
    88,8 KB · Εμφανίσεις: 21
  • Like
Αντιδράσεις: ave.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
για σενα κμαν δεν εχει ελληνιδες! συνεχισε της πορνοεκδρομες να γαμας τα ψηλαγγουρα, αυτα εμειναν στην αγορα.

αστους να φανε τα λεφτα και τον χρονο τους οπως εμας τοσα χρονια αδικα χαχαχαχα

Τύπε .... ο κμαν και να μη γαμάει με αυτές που τρώει τα λεφτά του .... τουλάχιστον τα .... μηριαία οστά τους, είναι 25cm μακρύτερα
ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΜΠΑΛΩΤΣΕΣ , που ελληνάρες της γενιάς μας, έφαγαν περιουσίες μαζί τους ... ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΙΟΓΟΥΑΪΛΝΤΡΟΟΥΖΠΡΙΒΙΛΕΤΖΟΚΑΜΕΛΟΑΥΤΟΚΙΝΗΣΟΜΕΡΣΕΝΤΟΞΕΝΥΧΤΑΔΙΚΑ .... και όχι δεν γάμαγαν ... ούτε μπούτι δεν έπιαναν !!!!!!

Χοντρές, κοντές, καριόλες ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ... ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΓΑΝ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ !!!!!

ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΕΣ .... ΗΤΑΝ ΤΟΥΣ ... ΕΒΛΕΠΑΝ ΦΙΛΙΚΑ ....

Ένας κανόνας για τις γκόμενες είναι

ΟΣΟ ΚΑΡΙΟΛΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΔΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΚΑΡΙΟΛΑ !!!!!!
θα στμφωνησω σ αυτο που λες.
Εχω ζησει σε καταρ ιρλανδια και ηπα και εχω ταξιδεψει βουλγαρια συχνα και σε κανα αλλες 2 χωρες.
Ολες λιγο πολυ οι γκομενες ειναι καλες με εξαιρεση τις ελληνιδες και τις αμερικανες.
Οι αμερικανες ειναι γαμησετα,βριζουν ευκολα αντιδρουν κοιτανε και αυτες πολυ το χρημα και γενικα δεν παιζονται,τωρα αν ειναι πιο ευκολο να ρηξεις αμερικανα απο ελληνιδα?
Οι μαυρες και οι λατινες ειναι πιο ευκολες στην αμερικη απο οτι οι λευκες,αυτη η ανεξαρτησια τους εχει φαει.
Ιρλανδες πιο ανοιχτές και λιγο πιο ευκολες απο τις ελληνιδες,στο καταρ ειναι η θρησκεια που εχει ταμπου αλλιως θα ηταν οι πιο ευκολες γκομενες.
Βουλγαρες πολλοι πιο ανοιχτες και ευκολες σε σχεση με τις δικες μας.
Γενικα στα βαλκανια ελληνιδες σερβες ειναι οι πιο δυσκολες και σνομπ.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Οι σερβες όμως δικαιολογείται .... είναι αγάλματα , θεές , όχι τάπες χοντρές.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.545
Πόντοι
1.706
Εκεινος ο φουκαράς ο δημητρακης χαθηκε.

Δεν την αντεξε τόση ξεφτιλα

Συνημμένα

• Στο νοσοκομείο μετά από ξεκώλιασμα.jpg
    Στο νοσοκομείο μετά από ξεκώλιασμα.jpg
    80,4 KB · Εμφανίσεις: 23
  • tragiko bazo.jpg
    tragiko bazo.jpg
    47,3 KB · Εμφανίσεις: 23
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Και την Πολωνία την εξουσίαζαν Γερμανοί,Ρώσοι και Αυστριακοί για 150 χρόνια.Και μετά το ΒΠΠ οι Ρώσοι ξανά.Οπότε λένε αν είχαμε ανεξαρτησία και δε μας υποδούλωναν οι παπάρες(που μας την πέφτανε πάντα όλοι μαζί αλλιώς καθέναν χωριστά τους είχαμε) τώρα η Πολωνία θα ήταν νούμερο ένα οικονομικά θα γαμούσαμε και θα δέρναμε.Δε μας αφήσαν όμως.Εχουν βαλθεί να το αποδείξουν αυτό,να δείξουν οτι αξίζανε οτι δεν είναι laughing stock,γελοίο κράτος όπως τους αποκαλούσε ο Χίτλερ αλλά σοβαροί.

Όλοι,ακόμη και οι ίδιοι οι Πολωνοί,ξέρουν ότι νούμερο ένα οικονομικά δεν θα μπορούσαν να είναι ποτέ.
Για να είσαι νούμερο ένα,πρέπει να είσαι κρύο αίμα,να ξεκοιλιάζεις εγκύους και να κοπανάς το μωρό στον τοίχο μέχρι να ξεψυχήσει,όλοι ξέρουμε σε ποιους αναφέρομαι.

Στο πολωνικό DNA έχει εγκατασταθεί μόνιμα η ήττα και τους έχει καταστήσει λαό κυκλοθυμικό μέσα στα ψυχολογικά.
Αυτό αποτυπώνεται και στη συμπεριφορά της μέσης Πολωνέζας.

Δεν έχω γνωρίσει γυναίκες άλλης εθνικότητας που στο κοπλιμέντο "Είσαι πολύ όμορφη" απαντάνε τίγκα στις ανασφάλειες,"Αλήθεια;" ενώ είναι αντικειμενικά μουνάρες.
Δεν έχω δει άλλες Σλάβες να εμπλέκονται συναισθηματικά με το δράμα του κάθε πακιστανοαφγανου,κ.λ.π.
Μία Ρωσίδα ποτέ δε θα ασχολούνταν με τέτοια σκουπίδια.

Σε ένα άλλο thread γράφτηκε η λέξη Κοχάνιε..
Σε ποια άλλη γλώσσα υπάρχουν τόσα υποκοριστικά για να απευθύνεις στο σύντροφό σου;
Aπό "ράμφος μου":confused:,μέχρι "ψάρι μου" :confused:..
Επίσης δεν ξέρω άλλες Σλάβες που στο κρεβάτι τα κάνουν όλα,αδιαμαρτύρητα.
Είναι η ψυχολογία της υποταγής,το έμφυτο αίσθημα κατωτερότητας ενός λαού που ο ένας γείτονας τον είχε κατώτερο από ζώα και οι άλλοι όποτε έβρισκαν ευκαιρία του ξηγιόνταν gangbang.
Άμα η ήττα σου γίνει βίωμα,δύσκολα να γίνεις πρώτος σε οτιδήποτε.

Υ.Γ.Αρχηγέ,άσε τα ευχαριστήρια στον εισαγγελέα του Μούνστερ και απλά πέρνα τα σύνορα.
Και αν δεν έχεις αμάξι,πέρνα τα με bla bla car.
Κάνεις λες και θα σε παρακολουθήσει η Στάζι,που πήγες και που τον έχωσες

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εκεινος ο φουκαράς ο δημητρακης χαθηκε.

Κι άλλος χάθηκε ... μόλις έβαλα αυτή την υπογραφή !

Ο Δημητράκης στην τελική ... πήρε πτυχίο ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ 20+ ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΙΤΗΤΗΣ !!!!!

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και την Πολωνία την εξουσίαζαν Γερμανοί,Ρώσοι και Αυστριακοί για 150 χρόνια.Και μετά το ΒΠΠ οι Ρώσοι ξανά.Οπότε λένε αν είχαμε ανεξαρτησία και δε μας υποδούλωναν οι παπάρες(που μας την πέφτανε πάντα όλοι μαζί αλλιώς καθέναν χωριστά τους είχαμε) τώρα η Πολωνία θα ήταν νούμερο ένα οικονομικά θα γαμούσαμε και θα δέρναμε.Δε μας αφήσαν όμως.Εχουν βαλθεί να το αποδείξουν αυτό,να δείξουν οτι αξίζανε οτι δεν είναι laughing stock,γελοίο κράτος όπως τους αποκαλούσε ο Χίτλερ αλλά σοβαροί.

Όλοι,ακόμη και οι ίδιοι οι Πολωνοί,ξέρουν ότι νούμερο ένα οικονομικά δεν θα μπορούσαν να είναι ποτέ.
Για να είσαι νούμερο ένα,πρέπει να είσαι κρύο αίμα,να ξεκοιλιάζεις εγκύους και να κοπανάς το μωρό στον τοίχο μέχρι να ξεψυχήσει,όλοι ξέρουμε σε ποιους αναφέρομαι.

Στο πολωνικό DNA έχει εγκατασταθεί μόνιμα η ήττα και τους έχει καταστήσει λαό κυκλοθυμικό μέσα στα ψυχολογικά.
Αυτό αποτυπώνεται και στη συμπεριφορά της μέσης Πολωνέζας.

Δεν έχω γνωρίσει γυναίκες άλλης εθνικότητας που στο κοπλιμέντο "Είσαι πολύ όμορφη" απαντάνε τίγκα στις ανασφάλειες,"Αλήθεια;" ενώ είναι αντικειμενικά μουνάρες.
Δεν έχω δει άλλες Σλάβες να εμπλέκονται συναισθηματικά με το δράμα του κάθε πακιστανοαφγανου,κ.λ.π.
Μία Ρωσίδα ποτέ δε θα ασχολούνταν με τέτοια σκουπίδια.

Σε ένα άλλο thread γράφτηκε η λέξη Κοχάνιε..
Σε ποια άλλη γλώσσα υπάρχουν τόσα υποκοριστικά για να απευθύνεις στο σύντροφό σου;
Aπό "ράμφος μου":confused:,μέχρι "ψάρι μου" :confused:..
Επίσης δεν ξέρω άλλες Σλάβες που στο κρεβάτι τα κάνουν όλα,αδιαμαρτύρητα.
Είναι η ψυχολογία της υποταγής,το έμφυτο αίσθημα κατωτερότητας ενός λαού που ο ένας γείτονας τον είχε κατώτερο από ζώα και οι άλλοι όποτε έβρισκαν ευκαιρία του ξηγιόνταν gangbang.
Άμα η ήττα σου γίνει βίωμα,δύσκολα να γίνεις πρώτος σε οτιδήποτε.

Υ.Γ.Αρχηγέ,άσε τα ευχαριστήρια στον εισαγγελέα του Μούνστερ και απλά πέρνα τα σύνορα.
Και αν δεν έχεις αμάξι,πέρνα τα με bla bla car.
Κάνεις λες και θα σε παρακολουθήσει η Στάζι,που πήγες και που τον έχωσες

Τώρα με έχει γαμήσει ο κορωναιός.Είμαι σε καραντίνα ακόμα μια βδομάδα και θα παραταθεί αν έχω ακόμα συμπτώματα.Εφαγα τρελό πακέτο πολύ σκληρός ο πούστης ο ιός.Δε συνιστώ σε κανέναν να κολλήσει.
Αντε να τους αποδείξω οτι δεν τον άρπαξα Ουκρανία,ευτυχώς δεν ταιριάζουν οι ημερομηνίες.
Πολύ γαμήσι ο ιός όταν ξεκινάει νιώθεις οτι μπορεί να πεθάνεις από αυτό.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτά για τις Πολωνέζες είναι σωστά.Και εγώ είχα εντυπωσιαστεί με το τι ήταν πρόθυμες να κάνουν.Θυμάμαι την κομμώτρια το 2008 από χωριό έξω από το Πόζναν να μου λέει λέξεις όπως ρίμινγκ,φίστινγκ κτλ και να χαμογελάει ευτυχισμένη.Αλλη να ζητάει ξυλιές,άλλη να της τραβάς τα μαλλιά,άλλη να λέει θέλω να χύσεις στη μάπα μου,θέλω να χύσεις στα μάτια μου,θέλω να με κατουρήσεις κτλ.Ο,τι ανωμαλία υπάρχει στις τσόντες την έχω κάνει με Πολωνέζες.Η άλλη Λεπτοκαρυά ήρθε στο ραντεβού στο καφέ με την πετσέτα και μετά με πήγε βόλτα στην παραλία,άπλωσε την πετσέτα και έκατσε με τον κώλο πάνω στο καυλί μου στα σκοτεινά.Με το πρώτο ραντεβού ξεκώλιασμα απευθείας.
Γενικά δεν έχουν όρια και ταμπού στο σεξ τα κάνουν όλα και είναι πολύ υποτακτικές.Και οι Ουκρανέζες βέβαια μοιάζουν λίγο σε αυτό έχουν κάτι από το πολωνικό στοιχείο.
Επίσης όντως σου λένε π.χ. εγώ είμαι μια απλή Πολωνέζα χωριατοπούλα,εσύ ένας ωραίος Ελληνας,δεν καταλαβαίνω τι μου βρίσκεις.Οι Ουκρανέζες αυτοπαρουσιάζονται αντίθετα σε στυλ,είμαι πολύ όμορφη,όλοι με θαυμάζουν κτλ.
Οι Ρωσίδες είναι πιο τσαούσες γενικά,βάζουν όρια π.χ. δεν κάνω γλυφοκώλι,αυτό δεν το κάνω εκείνο όχι,θέλω αυτό,εκείνο,έχουν κάπως ατζέντα και απαιτήσεις.

Ουκρανέζα που ονειρεύεται να γίνει έσκορτ.Ζηλεύει τις φίλες της που τη βγάζουν στο Ντουμπάι,θέλει να τρώει σούσι,να κάνει ψώνια,να μπορεί να πληρώσει,να ξεφύγει από τη μιζέρια κτλ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Τώρα με έχει γαμήσει ο κορωναιός.Είμαι σε καραντίνα ακόμα μια βδομάδα και θα παραταθεί αν έχω ακόμα συμπτώματα.Εφαγα τρελό πακέτο πολύ σκληρός ο πούστης ο ιός.Δε συνιστώ σε κανέναν να κολλήσει.
Αντε να τους αποδείξω οτι δεν τον άρπαξα Ουκρανία,ευτυχώς δεν ταιριάζουν οι ημερομηνίες.
Πολύ γαμήσι ο ιός όταν ξεκινάει νιώθεις οτι μπορεί να πεθάνεις από αυτό.

Περαστικά

Έχε χάρη που είσαι μακριά,αλλιώς θα σε αναλάμβανα για γενικό ρεκτιφιέ που από την καθιστική ζωή και τις κραιπάλες,
σε γλεντάει ο κάθε ιός λες και είσαι 80 χρονών με ανύπαρκτο ανοσοποιητικό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom