Μου αρεσει εκει που λεει οτι ο αντρας πρεπει παντα να πληρωνει το φαγητο εξω επειδη αυτος την προσκαλεσε.
Στο ανατολικο μπλοκ οι αντρες που θα προσκαλεσουν καποια- η οποια θα βγει ραντεβου μαζι τους -και αφου θα την ταισουν.. ποτισουν.. κτλπ.. στο τελος της βραδιας το παιξει δυσκολη και δεν τους κατσει.. Τοτε αυτοι αρχιζουν την φασαρια.. (ισως, να πεσει καποια φαπα). Λεγοντας τους:《Και τοτε γιατι βγηκες μαζι μου, αφου δεν θες να κανουμε σεξ, για να παιξεις, και να με γελοιοποιησεις;》
Δεν καταλαβες... δεν υπαρχει περιπτωση να το παιξει δυσκολη. Θα πεσει στυγνο γαμησι και το ξερει. Αυτα τα κανουν σε φαλακροκονδορες θυματα ξενους τυπου Κμαν.
Εχω δει νεαρους ανατολικους να πληρωνουν τραπεζια και να μην γαμανε, αλλους να κλαινε και να τρεχουν πισω απο μια γυναικα , χωρισμενους να τους εχει γαμησει η πρωην τους στις διατροφες και στις μηνυσεις ...
Περιστατικο πριν μια πενταετια ... δεν ειχε βαλει την διατροφη για δυο τρεις μηνες ,τον σταματα η αστυνομια για τυχαιο ελεγχο μεσα στην πολη και χτυπωντας τις πινακιδες του αυτοκινητου του βλεπουν στο συστημα οτι χρωσταει ,,, του ειχε κανει ενα ειδος αγωγης/κατασχεσης η πρωην ... παραλιγο να του το επαιρναν.
Ασυζητητι ειναι ακομη σε πολυ καλυτερη μοιρα απο εδω αλλα καθε χρονος που περναει γινεται χειροτερα και για αυτους πλεον ...
τα παντα ρει , μηδεποτε κατα τ'αυτο μενειν