Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Ρε παιδιά εσείς που γράφετε όλη την ώρα και ξέρετε από τέτοια, πείτε και σε μένα που είμαι νέος στο χώρο πού να βρω κοπέλα από Αν. Μπλοκ να την κατεβάσω για 1-2 βδομαδες εδώ για διακοπές. Ή τουρίστρια ή φοιτήτρια. Δώστε τα φώτα σας.

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
399
Πόντοι
26
Μου αρεσει εκει που λεει οτι ο αντρας πρεπει παντα να πληρωνει το φαγητο εξω επειδη αυτος την προσκαλεσε.
Στο ανατολικο μπλοκ οι αντρες που θα προσκαλεσουν καποια- η οποια θα βγει ραντεβου μαζι τους -και αφου θα την ταισουν.. ποτισουν.. κτλπ.. στο τελος της βραδιας το παιξει δυσκολη και δεν τους κατσει.. Τοτε αυτοι αρχιζουν την φασαρια.. (ισως, να πεσει καποια φαπα). Λεγοντας τους:《Και τοτε γιατι βγηκες μαζι μου, αφου δεν θες να κανουμε σεξ, για να παιξεις, και να με γελοιοποιησεις;》 :sunglasses:
Δεν καταλαβες... δεν υπαρχει περιπτωση να το παιξει δυσκολη. Θα πεσει στυγνο γαμησι και το ξερει. Αυτα τα κανουν σε φαλακροκονδορες θυματα ξενους τυπου Κμαν.

Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Κριτικές
36
Like
2.306
Πόντοι
2.410
Τον έχω πιει κλαρίνο με τον κορωναιό μεγάλη πούτσα.Φοβερή εξάντληση δεν μπορείς να σταθείς πάνω από μια ώρα και θες πάλι να ξαπλάρεις.

Συντομα περαστικα

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μου αρεσει εκει που λεει οτι ο αντρας πρεπει παντα να πληρωνει το φαγητο εξω επειδη αυτος την προσκαλεσε.
Στο ανατολικο μπλοκ οι αντρες που θα προσκαλεσουν καποια- η οποια θα βγει ραντεβου μαζι τους -και αφου θα την ταισουν.. ποτισουν.. κτλπ.. στο τελος της βραδιας το παιξει δυσκολη και δεν τους κατσει.. Τοτε αυτοι αρχιζουν την φασαρια.. (ισως, να πεσει καποια φαπα). Λεγοντας τους:《Και τοτε γιατι βγηκες μαζι μου, αφου δεν θες να κανουμε σεξ, για να παιξεις, και να με γελοιοποιησεις;》 :sunglasses:
Δεν καταλαβες... δεν υπαρχει περιπτωση να το παιξει δυσκολη. Θα πεσει στυγνο γαμησι και το ξερει. Αυτα τα κανουν σε φαλακροκονδορες θυματα ξενους τυπου Κμαν.

Αλλοι τις ταίζουνε και πιάνουν τα αρχίδια τους.Δες πόσοι πήγαν Κίεβο τα τελευταία 5 χρόνια και πόσοι γάμησαν.Οσοι έφυγαν αγάμητοι,πόσα άραγε έφαγαν στα έξοδα dating?Ουκρανή να βγω και να μη μου κάτσει δεν έχει γίνει ποτέ εκτός μία φορά προ 12ετίας με κάτι τύπισσες που γνώρισα στο κλαμπ και την επόμενη με πήγαν κατευθείαν μετά το ρεστωράν στα μαγαζιά και κόλλησα να τους πάρω αυτά που θέλανε.

Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Κριτικές
36
Like
2.306
Πόντοι
2.410

Ρε είστε με τα καλά σας?

Εχει κανεί να επιδείξει τόσα γαμησια και μάλιστα με τρελά μουνιά?
Όλα τα άλλα είναι για να χα με να λέγαμε...
Κόμπλεξ λέγεται αυτό.

• Like
Αντιδράσεις: ave.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.016
Πόντοι
2.356
Εχω δει νεαρους ανατολικους να πληρωνουν τραπεζια και να μην γαμανε, αλλους να κλαινε και να τρεχουν πισω απο μια γυναικα , χωρισμενους να τους εχει γαμησει η πρωην τους στις διατροφες και στις μηνυσεις ...
Περιστατικο πριν μια πενταετια ... δεν ειχε βαλει την διατροφη για δυο τρεις μηνες ,τον σταματα η αστυνομια για τυχαιο ελεγχο μεσα στην πολη και χτυπωντας τις πινακιδες του αυτοκινητου του βλεπουν στο συστημα οτι χρωσταει ,,, του ειχε κανει ενα ειδος αγωγης/κατασχεσης η πρωην ... παραλιγο να του το επαιρναν.

Ασυζητητι ειναι ακομη σε πολυ καλυτερη μοιρα απο εδω αλλα καθε χρονος που περναει γινεται χειροτερα και για αυτους πλεον ...
τα παντα ρει , μηδεποτε κατα τ'αυτο μενειν :grin:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Αν καταντησουν και τα μουνολιβαδα φρουριο πυρφορων και φεμιναζι ειναι για να φουνταρουμε ολοι

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.938
Πόντοι
22.266
Να πηγαίνεις πάντα εκεί που δεν παν οι αλλοι:wink:

Συμφοιτητής ogor από Ταταρστάν ,στην Μόσχα όταν τον είχα ρωτήσει 20 -12-1999 που να πάω Ρωσία για μουνάκια εκείνα τα Χριστούγεννα

Τελικά θα συμφωνήσω μαζί του ο πλέον μόνο η λατινική έχει μείνει κάπως παρθένα

Κ μόνο αν είσαι μόνιμος Μόσχα Κίεβο Αγία Πετρούπολη αξίζει το ανατ μπλοκ

brizola

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
32
Πόντοι
0
Ρε παιδιά εσείς που γράφετε όλη την ώρα και ξέρετε από τέτοια, πείτε και σε μένα που είμαι νέος στο χώρο πού να βρω κοπέλα από Αν. Μπλοκ να την κατεβάσω για 1-2 βδομαδες εδώ για διακοπές. Ή τουρίστρια ή φοιτήτρια. Δώστε τα φώτα σας.
travelgirls ή seekingarrangment googlάρισε τα δύο site κρίνε τη θα ακολουθήσεις. Και τα δύο site είναι με χρέωση ανά μήνα.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.357
Πόντοι
4.746
Ασυζητητι ειναι ακομη σε πολυ καλυτερη μοιρα απο εδω αλλα καθε χρονος που περναει γινεται χειροτερα και για αυτους πλεον
Αυτό το ειχα δει παλιοτερα.. Αλλα και προσφατα σε μια συζητηση που ειχα με μια γκομενα "απο επανω" μου το εκμυστηρευτηκε και η ιδια -οτι ισχυει ακομη αυτο το σκηνικο..

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.016
Πόντοι
2.356
^ Μετα το 14 (για Μολδαβια) και μετα το 17 (για Ουκρανια) με την καταργηση της βιζας για την Ευρωπη αλλαξαν αρδην τα πραγματα ...
χωρια που το ειχα διαπιστωσει ιδιοις ομμασι ,μιλαω επισης συχνα με επανω :wink:

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
travelgirls ή seekingarrangment googlάρισε τα δύο site κρίνε τη θα ακολουθήσεις. Και τα δύο site είναι με χρέωση ανά μήνα.

Να σε καλά

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.016
Πόντοι
2.356

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Ρουμανικα ακομα και με τις ρωσοφωνες μολδαβες :grin: ολες μιλανε και τις δυο γλωσσες

Ολες που εχουν γεννηθει μετα το 90 μιλανε και καλα αγγλικα

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

Αν γουσταρεις να κανεις και την βολτα σου μπορεις να πας σε rooftop ξενοδοχειων οπως του Radisson Blue η του Hilton σε χωρες του μπλοκ
Επι του πεδιου που λεει και ο Αρχοντας
Εκει θα σε προσεγγισουν μονες τους οι σπονσορετες
Αν το αποφασισεις στειλε για λεπτομερειες

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.016
Πόντοι
2.356
Ρουμανικα ακομα και με τις ρωσοφωνες μολδαβες :grin: ολες μιλανε και τις δυο γλωσσες

Ναι
αυτη που ειχα κατεβασει στη Κρητη (γεννηθεις το 93) τα μιλουσε και με προφορα καθοτι σπουδαζε στο Αμερικα :grin:
μια αλλη στη Μυκονο επισης πολυ καλα ... γενικα κατω των 35 σχεδον ολες.

• Like
Αντιδράσεις: ave.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
^ Μετα το 14 (για Μολδαβια) και μετα το 17 (για Ουκρανια) με την καταργηση της βιζας για την Ευρωπη αλλαξαν αρδην τα πραγματα ...
η βιζα εδωσε μια παραταση ζωης στην ημιθανη ελληνικη πορνεια,τωρα με τη Σαντου η Μολδαβια θα ρουμανοποιηθει οπότε καταστροφη και για εκει και γι εδώ

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.016
Πόντοι
2.356
η βιζα εδωσε μια παραταση ζωης στην ημιθανη ελληνικη πορνεια,τωρα με τη Σαντου η Μολδαβια θα ρουμανοποιηθει οπότε καταστροφη και για εκει και γι εδώ
Δεν διαφωνω καθολου ... δυστυχως κατα εκει παει το πραγμα

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Δεν ισχυει,ευτυχως,οχι ακομα τουλαχιστον

Απο χωρες του μπλοκ που τωρα ειναι στην ΕΕ ισχυει 100% και μαλιστα μιλανε πολυ καλα
Κιεβο, Μοσχα και Αγ. Πετρουπολη επισης καλα αγγλικα απο νεες. Κατι θειες οντως δεν ηξεραν αγγλικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom