Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Αυτοβιογραφία Νίο....:confused::confused::confused:
:tooth::tooth::tooth:
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum?controller=attachment&task=download&tmpl=component&id=1284468[/img[/URL]] [/quote]τροβαδουρε εγω δεν ειμαι με κανεναν αλλα μ αυτο που ανεβαζεις δεν τον ξεφτιλιζεις.

[/quote]

Ζαν δεν τον ξεφτιλιζω, μόνος του το κάνει.
Εγώ απλά ποσταρω την κριτική του και χρησιμοποιώ ατόφια τα δικά του λόγια,δεν λέω ψέματα.

Τώρα γιατί τον ενοχλεί τόσο πολύ που έφαγε πόρτα σε μπουρδέλο ενώ δίπλα του γαμαγαν Πακιστανοί και προσπαθεί να αμυνθεί με παιδιάστικα ψέματα και φθηνές δικαιολογίες...δεν γνωρίζω.

Αντί να κοροϊδεύει τον εαυτό του μπορεί απλά να συνειδητοποιήσει πως είναι ναυάγιο και μια κατηγορία κάτω από τους λαθρομετανάστες.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Εντελώς φασιστικός ο τρόπος που του συμπεριφέρθηκαν του Νιο!
Υποτίθεται πως τα μπουρδέλα υπάρχουν για να εξυπηρετούν και ειδικές κατηγορίες ανθρώπων σαν και αυτόν, ντροπή!:confused::confused::confused:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Στο μπουρδελο ειμαστε ολοι ισοι.

Εχει χασει τη δυναμικη του το θρεντ απο τοτε που εφυγε ο Μητσος. Χτυπουσε μαζι με την Μαρκελα και τον Καραμανη,ερχοταν ο ξενιτεμενος για ενισχυση των γκασταρμπαιτερ, βλεπαμε φωτος απο τα σπιτια του καθενος, νιωθαμε πως ειμαστε μια οικογενεια.

Πλεον τιποτα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Το να έχεις φάει πόρτα οπουδήποτε στην ελλάδα, είναι τίτλος τιμής !!

Το Δημήτρη Μητρόπουλο στην ελλάδα, δεν θα τον έκαναν ούτε μαέστρο φιλαρμονικής δήμου !!!!

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Έριξε λευκή πετσέτα ο Μήτσος.:(

Μάλλον τον κρέμασε και ο Πούτιν,του είχε υποσχεθεί ομάδα χάκερ αλλά έστειλε την Μαρκέλλα...:confused:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

Το Δημήτρη Μητρόπουλο στην ελλάδα, δεν θα τον έκαναν ούτε μαέστρο φιλαρμονικής δήμου !!!!

Ειχα φαει στην Ελλαδα σε κατι καγκουρομαγαζα το καλοκαιρι του 2016. 5 τυποι πηγαμε σε διαφορα ιν μαγαζια (με πηγαν, μιας και εμενα εξω ηδη, δεν τα ηξερα καν) σε καποια φαγαμε πορτα, σε καποια δεν ειχαν τραπεζι, στο τελος βρηκαμε ενα απο τα "ΙΝ" μαγαζια που μας αφησαν να μπουμε (μιας και πηγαμε νωρις). Εγω ειχα φυγει απο μονιμος στην Μπρατισλαβα ελαχιστους μηνες πριν.

Μπαινουμε στο μαγαζι, αρχιζουν οι αλλοι να κοιτανε τις γκομενες. Καμια δεν κοιταζε πισω (και οχι, για τους εξυπνους δεν ειμασταν τοσο ασχημοι). Ερχεται τοτε παρεα απο γκομενες (5 και αυτες). Μπαινουν και αρχιζουν τα ντακ φεις,σελφις, και μετα αμεσως στα κινητα για κανα πενταλεπτο.

Στο τελος, μετα απο επιμονη πιεση μου καταληξαμε αλκατραζ. Ηταν η τελευταια μπακουροεξοδος που εκανα Ελλαδα. Οτι Ελληνιδες γνωρισα μετα στο εξωτερικο, ηταν στο ιδιο στυλ με αυτες τις 5.

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΗΔΗΜΑ.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.814
Πόντοι
216
Εδώ μια σπονσορέτ αναλύει τη μάστιγα των φτηνών αντρών που τις αποκαλούν πουτάνες.

Μου αρεσει εκει που λεει οτι ο αντρας πρεπει παντα να πληρωνει το φαγητο εξω επειδη αυτος την προσκαλεσε.

Καποιος θα μπορουσε να της πει οτι αφου την προσκαλεσε και δεν πληρωνει δεν θα διαλεξει αυτην τι θα φαει αλλα εσυ που πληρωνεις χαχα Θα παραγγειλεις για εσενα οτι θελεις και μπορει να σε κοιταει να τρως και να πινεις. :)

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Ρε τυποι τι να λεμε τωρα, μιλαμε για τρωκτικα.

Επισης πολλες που λενε ααα θελω να μου προσφερει ο αλλος κατι και στο τελος καταληγουν με κατι μπατιρηδες.

Ειχα κατι νταραβερια με ρωσιδα προ τριετιας. Συνεχεια ελεγε οτι θελει οταν αποκατασταθει να βρει καποιον με λεφτα δεν την νοιαζει η εμφανιση, το μυαλο, τιποτα. Μαλακιες , ειναι εδω και 2.5 χρονια με εναν τυπο που εχει ενα μεσο μισθο

Μια αλλη ρουμανα που ηξερα, ελεγε οτι ο πρωην της ειχε φεραρι και εχει ψηλα στανταρ. Βολευτηκε τα τελευταια 7 χρονια με εναν Ελληνα απο τη Νικαια που δεν ειχε ουτε μαλλια και πηγαινε με παπακι

πολλες αλλα λενε αλλα κανουν, ακομα και σε αυτο το θεμα.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.357
Πόντοι
4.746
Μου αρεσει εκει που λεει οτι ο αντρας πρεπει παντα να πληρωνει το φαγητο εξω επειδη αυτος την προσκαλεσε.
Στο ανατολικο μπλοκ οι αντρες που θα προσκαλεσουν καποια- η οποια θα βγει ραντεβου μαζι τους -και αφου θα την ταισουν.. ποτισουν.. κτλπ.. στο τελος της βραδιας το παιξει δυσκολη και δεν τους κατσει.. Τοτε αυτοι αρχιζουν την φασαρια.. (ισως, να πεσει καποια φαπα). Λεγοντας τους:《Και τοτε γιατι βγηκες μαζι μου, αφου δεν θες να κανουμε σεξ, για να παιξεις, και να με γελοιοποιησεις;》 :sunglasses:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.857
Πόντοι
3.846

Ειχα φαει στην Ελλαδα σε κατι καγκουρομαγαζα το καλοκαιρι του 2016. 5 τυποι πηγαμε σε διαφορα ιν μαγαζια (με πηγαν, μιας και εμενα εξω ηδη, δεν τα ηξερα καν) σε καποια φαγαμε πορτα, σε καποια δεν ειχαν τραπεζι, στο τελος βρηκαμε ενα απο τα "ΙΝ" μαγαζια που μας αφησαν να μπουμε (μιας και πηγαμε νωρις). Εγω ειχα φυγει απο μονιμος στην Μπρατισλαβα ελαχιστους μηνες πριν.

Μπαινουμε στο μαγαζι, αρχιζουν οι αλλοι να κοιτανε τις γκομενες. Καμια δεν κοιταζε πισω (και οχι, για τους εξυπνους δεν ειμασταν τοσο ασχημοι). Ερχεται τοτε παρεα απο γκομενες (5 και αυτες). Μπαινουν και αρχιζουν τα ντακ φεις,σελφις, και μετα αμεσως στα κινητα για κανα πενταλεπτο.

Στο τελος, μετα απο επιμονη πιεση μου καταληξαμε αλκατραζ. Ηταν η τελευταια μπακουροεξοδος που εκανα Ελλαδα. Οτι Ελληνιδες γνωρισα μετα στο εξωτερικο, ηταν στο ιδιο στυλ με αυτες τις 5.

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΗΔΗΜΑ.
Αφού τις έχουν κάνει βασιλισες οι καληνυχτακηδες.

Πας εξωτερικό, πχ Πολωνία και στην πέφτουν οι γκόμενες. Αρκεί να μην είσαι σαν ουφο και να ξέρεις να μιλήσεις.
Μόνο στο Ελλάντα θέλει τόσο παρακαλι, ποτά, ψήσιμο και κυνήγι.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Στο ανατολικο μπλοκ οι αντρες που θα προσκαλεσουν καποια- η οποια θα βγει ραντεβου μαζι τους -και αφου θα την ταισουν.. ποτισουν.. κτλπ.. στο τελος της βραδιας το παιξει δυσκολη και δεν τους κατσει.. Τοτε αυτοι αρχιζουν την φασαρια.. (ισως, να πεσει καποια φαπα). Λεγοντας τους:《Και τοτε γιατι βγηκες μαζι μου, αφου δεν θες να κανουμε σεξ, για να παιξεις, και να με γελοιοποιησεις;》 :sunglasses:

Ο Λελές όμως από γλυφάδα , κηφισιά κτλ θα πει και ευχαριστώ !!!!!!!!
Ενώ την κουβάλαγε όλο το βράδυ και χάλασε καμια 150αρα , 200αρα.
Μετά θα πάει σπίτι να ... το δουλέψει στο χειροκίνητο !

PETERaths

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2020
Like
221
Πόντοι
21
Οι Ανατολικοι εχουν τελειως διαφορετικη νοοτροπια απο εμας

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Ρε τυποι τι να λεμε τωρα, μιλαμε για τρωκτικα.

Επισης πολλες που λενε ααα θελω να μου προσφερει ο αλλος κατι και στο τελος καταληγουν με κατι μπατιρηδες.

Ειχα κατι νταραβερια με ρωσιδα προ τριετιας. Συνεχεια ελεγε οτι θελει οταν αποκατασταθει να βρει καποιον με λεφτα δεν την νοιαζει η εμφανιση, το μυαλο, τιποτα. Μαλακιες , ειναι εδω και 2.5 χρονια με εναν τυπο που εχει ενα μεσο μισθο

Μια αλλη ρουμανα που ηξερα, ελεγε οτι ο πρωην της ειχε φεραρι και εχει ψηλα στανταρ. Βολευτηκε τα τελευταια 7 χρονια με εναν Ελληνα απο τη Νικαια που δεν ειχε ουτε μαλλια και πηγαινε με παπακι

πολλες αλλα λενε αλλα κανουν, ακομα και σε αυτο το θεμα.

Παλι καλα
Αρκετες σλαβες που ζουνε Γερμανια κλπ στα 20 τους νομιζουν οτι θα παντρευτουν φραγκατο και ωραιο επειδη τους τα σκανε καποιοι μπαρμπαδες
Στα 30 τους καταληγουν παντρεμενες με κανα Τουρκο:confused:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Αυτο δεν καταλαβαινουν πολλες στα 20+, οτι το παρτυ θα τελειωσει και μετα θα μεινουν στο ραφι.

Εβγαινα με μια ρωσιδα 32 ηταν τοτε και μου ελεγε πιο μικρη ηθελα αντρα να μου προσφερει πραγματα , τωρα ωριμασα θελω μονο να μην τον συντηρω.

Σκατα στις καργιολες.

Η μονη χωρα στην οποια το παιζουν μουνες και στα 35 ειναι το γκριχενλαντ

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τον έχω πιει κλαρίνο με τον κορωναιό μεγάλη πούτσα.Φοβερή εξάντληση δεν μπορείς να σταθείς πάνω από μια ώρα και θες πάλι να ξαπλάρεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom