Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Καλά άμα βάλετε τον βλακμαν διαπεδαγωγηση στα σχολεία βάλτε τον στην ώρα του γέλιου :angel::2funny: μην τον βάλετε στα οικονομικά :2funny: γιατί τα μάθει στα παιδιά πως να είναι χρεωκοπημενα και να πάνε μαουνιερηδες στην Γερμανία, αυτό το είπε ο φύλακας που δυστηχως έχασε την φόρμα του και δεν μας κάνει να γελάμε ποια :headbang: από της υπερωρίες δεν ξέρει τι λέει και αυτός :jerking: βλέπετε την επιστροφή του Βαλκάνιου φουκαρά ο ποιος όπως λέτε με πλάκωσε :2funny: μακάρι να ήταν υπαρκτό πρόσωπο αλλά σίγουρα είναι κλώνος ενός των φουκαράδων εδώ :jerking: οι άλλοι φουκαράδες που χάθηκαν? Τους γαμησε η καραντίνα, σας το έχω πει ότι φτωχός στην άγρια μορφή του καπιταλισμού που ζούμε δεν αξίζει να ζεις, πηγαίνετε στον μονσελα να έχετε έναν αξιοπρεπή θάνατο :2funny:

Μήτσο καλή χρονιά!!!
Ο Κμαν έχει αρκετά φράγκα και το αποδεικνύει κάθε μέρα με τα γούστα που βγάζει και τη ζωή που κάνει,ταξίδια,σπονσορέτες κλπ.
Εσύ από τη άλλη έχει και παιδία να μεγαλώσεις που σου άφησε αμανάτι ο Κυριάκος οπότε που να μείνουν φράγκα για σένα...είσαι όμως οικογενειάρχης....σαν το παιδικό χωριό SOS.:confused::confused::confused:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τελικά όλα κομπλέ ουτε καραντίνα ουτε τίποτα.Εχει καθαρίσει ο δικαστής ου κρατιδιου με ιστορική απόφαση.Ρηνανοι,Βεστφαλοι επιτρέπεται να γαμανε στα μουνολιβαδα ελευθερως,Βαυαροι,Πρωσοι,Σαξονες μαλακία μόνο.
Μπράβο ρε δικαστή γίγαντα.
Προβλέπω Φεβρουάριο νέο ταξιδι Τουρκία να ρίξω κάναν πούτσο στη Λευκορωσίδα.

Ποια τουρκία ρε συ...
Εδώ η άλλη η Ουκρανέζα βρέθηκε δεμένη με χειροπέδες στην καρέκλα και σακούλα στο κεφάλι
www.protothema.gr/world/article/1081213/thriler-me-nekri-dierminea-stin-tourkia-vrethike-me-heiropedes-kai-plastiki-sakoula-sto-kefali/]Θρίλερ με νεκρή διερμηνέα στην Τουρκία[/url]

και οι τούρκοι είπαν ότι μάλλον αυτοκτόνησε γιατί λόγω corona είχαν πέσει οι δουλειές της :confused:

Άκου τι θα κάνεις...
Θα της βγάλεις εισιτήρια για Ρωσία,επιτρέπεται.
Και εσύ θα βρεις πτήση από Γερμανία για Ρωσία μέσω Ζυρίχης και θα πας Ρωσία.

Δε θέλω να γράψω περισσότερα,αλλά δεν μπορείς να εξασφαλίσεις έγγραφο ταξιδίου,για σένα ή το νέτο,για ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους;

Mην ακούς τον κάθε μλκ,όλα ανοιχτά είναι,εγώ σε λίγες μέρες πάλι μέσω αεροδρομίου Φρανκφούρτης θα βρεθώ εκεί που πρέπει και ας την πάνε την καραντίνα μέχρι το Πάσχα..

Βασικά από Λευκορωσία ταξιδεύουν Ουκρανία χωρίς βιζα αλλά αυτή για καποιο λογο δε θέλει Ουκρανία και γουσταρει Τουρκία.Ειναι αλογο 187.Αν δε δεχτεί μπορεί να φέρω τη βυζαρου Κίεβο.Η βυζαρου ειναι ευέλικτη πάει παντού.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.474
Πόντοι
4.746

Συνημμένα

• giphy (1).gif
    giphy (1).gif
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 19
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Στο μεταξύ ο Μήτσος σχολιάζει τα πάντα όλα αλλά για τον Κυριάκο κουβέντα!
Για το διαμέρισμα που του φάγανε κουβέντα!
Για το παιδί που του φόρτωσαν ούτε λέξη!
Για το επίδομα που παίρνει για να ζει τίποτα!

Όλα αυτά συνηγορούν πως ο δάσκαλος λέει αλήθεια σε όλα και πως τέτοιο κορόιδο δεν υπάρχει άλλο σαν το Δημητράκι...:confused::confused::confused:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Καλά άμα βάλετε τον βλακμαν διαπεδαγωγηση στα σχολεία βάλτε τον στην ώρα του γέλιου :angel::2funny: μην τον βάλετε στα οικονομικά :2funny: γιατί τα μάθει στα παιδιά πως να είναι χρεωκοπημενα και να πάνε μαουνιερηδες στην Γερμανία, αυτό το είπε ο φύλακας που δυστηχως έχασε την φόρμα του και δεν μας κάνει να γελάμε ποια :headbang: από της υπερωρίες δεν ξέρει τι λέει και αυτός :jerking: βλέπετε την επιστροφή του Βαλκάνιου φουκαρά ο ποιος όπως λέτε με πλάκωσε :2funny: μακάρι να ήταν υπαρκτό πρόσωπο αλλά σίγουρα είναι κλώνος ενός των φουκαράδων εδώ :jerking: οι άλλοι φουκαράδες που χάθηκαν? Τους γαμησε η καραντίνα, σας το έχω πει ότι φτωχός στην άγρια μορφή του καπιταλισμού που ζούμε δεν αξίζει να ζεις, πηγαίνετε στον μονσελα να έχετε έναν αξιοπρεπή θάνατο :2funny:

Ο Κυριάκος πάντως λέει πως οι παντόφλες σου του έπεφταν λίγο μικρές τότε

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
@ΒΠ αξιζει να κατεβω κεντρο Μοναχου τωρα με την καραντινα η τσαμπα θα ψωλιασω:confused:
Για μια μερα θα ειμαι εδω και τωρα ειμαι εκτος κεντρου

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
@ΒΠ αξιζει να κατεβω κεντρο Μοναχου τωρα με την καραντινα η τσαμπα θα ψωλιασω:confused:

Koίτα,υπό τις επικρατούσες συνθήκες,όχι..
Έχει απαγόρευση κυκλοφορίας εννιά το βράδυ με πέντε το πρωί
και όταν δεν έχει,σε όλο το κέντρο πρέπει να φοράς μάσκα.

Αν κατέβεις τουλάχιστον πάρε για την πόλη το S8 και όχι το S1.
Θες 45 λεπτά για να φτάσεις κέντρο από το αεροδρόμιο και κανά 15άρι ευρώ.
Κέντρο μένω,αν χρειαστείς κάτι μου λες

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

Koίτα,υπό τις επικρατούσες συνθήκες,όχι..
Έχει απαγόρευση κυκλοφορίας εννιά το βράδυ με πέντε το πρωί
και όταν δεν έχει,σε όλο το κέντρο πρέπει να φοράς μάσκα.

Αν κατέβεις τουλάχιστον πάρε για την πόλη το S8 και όχι το S1.
Θες 45 λεπτά για να φτάσεις κέντρο από το αεροδρόμιο και κανά 15άρι ευρώ.
Κέντρο μένω,αν χρειαστείς κάτι μου λες

Ευχαριστω!!
Μαλλον θα το αφησω για την επομενη φορα

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πρέπει να δηλώσεις το ταξίδι απο το εξωτερικό Γερμανία στο ausw ärtiges Amt.Αν δεν το δηλώσεις και σε τσακωσουνε παίζει πρόστιμο 25000 ευρώ.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ λεει που πρέπει να δηλώσεις.

Μαγεία NRW.Αν έρθεις από Risikogebiet και έχεις αρνητικό τεστ σε 24 ώρες δεν μπαίνεις σε καραντίνα.

Ουκρανία είναι για τον πουτσο καβαλα,ήρθα από κόκκινη περιοχή και δε μου ζήτησαν να δείξω το αρνητικό τεστ που είχα βέβαια μαζί.Ζητησαν μόνο να δουν την ουκρανική ιατρική ασφάλεια που κοστίζει 30 ευρώ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Αυτό με το το έχω κάνει και εγώ όποτε χρειάστηκε.

Εσύ είσαι σε λίγο δυσχερή θέση γιατί
α)Δεν έχεις αυτοκίνητο
β)Μένεις σε κρατίδιο μπουρδέλο
γ)Από το NRW μπουρδέλο δεν μπορείς να πας οδικώς εκεί που πρέπει

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

Μαγεία NRW.Αν έρθεις από Risikogebiet και έχεις αρνητικό τεστ σε 24 ώρες δεν μπαίνεις σε καραντίνα.

Ουκρανία είναι για τον πουτσο καβαλα,ήρθα από κόκκινη περιοχή και δε μου ζήτησαν να δείξω το αρνητικό τεστ που είχα βέβαια μαζί.Ζητησαν μόνο να δουν την ουκρανική ιατρική ασφάλεια που κοστίζει 30 ευρώ.

Φιλε kman
Dortmund μπηκα απο χωρα ΕΕ πριν απο καμια βδομαδα
Δεν ζητησαν τιποτα

Ολοι εβγαιναν απο το αεροδρομιο κυριοι

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μπορείς να πας Τσεχία για μια μέρα αλλά μετά πρέπει να γυρίσεις.Το θέμα είναι οτι για όλα τα κρατίδια ισχύει υποχρεωτική καραντίνα 10 ημερών αν έρθεις από Risikogebiet εκτός συνόρων πλην του δικού μας που δεν έχει υποχρεωτική καραντίνα από αρχές Δεκεμβρίου.
Αεροδρόμιο ήταν νεκρα τελείως μόνο έναν συνάντησα στις αναχωρήσεις και ήταν ζητουλας.Ουκρανία χαμός στο ίσιωμα,πάρτυ κανονικό.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Πρέπει να δηλώσεις το ταξίδι απο το εξωτερικό Γερμανία στο ausw ärtiges Amt.Αν δεν το δηλώσεις και σε τσακωσουνε παίζει πρόστιμο 25000 ευρώ.

Που να το δηλωσεις ρε αρχοντα, η φορμα τους δεν δουλευει
Σε ολα τα αεροδρομια το ξερουν αυτο
Σε μερικα σου δινουν μια α4 που πρεπει να συμπληρωσεις αλλα κατα την αφιξη δεν στην ζηταει κανεις
Στα περισσοτερα δεν σου δινουν πλεον ουτε την α4

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Στο μεταξύ ο Μήτσος σχολιάζει τα πάντα όλα αλλά για τον Κυριάκο κουβέντα!
Για το διαμέρισμα που του φάγανε κουβέντα!
Για το παιδί που του φόρτωσαν ούτε λέξη!
Για το επίδομα που παίρνει για να ζει τίποτα!

Όλα αυτά συνηγορούν πως ο δάσκαλος λέει αλήθεια σε όλα και πως τέτοιο κορόιδο δεν υπάρχει άλλο σαν το Δημητράκι...:confused::confused::confused:
Επιβεβαιώνω

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ουκρανοί στο Maidan το Σαββατόβραδο.Στα αρχιδια τους όλα.

wQ0vpv.jpg

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Φιλε kman
Dortmund μπηκα απο χωρα ΕΕ πριν απο καμια βδομαδα
Δεν ζητησαν τιποτα

Ολοι εβγαιναν απο το αεροδρομιο κυριοι

Δε ζητάνε να δείξεις τίποτα αλλά πρέπει να το έχεις δηλώσει ηλεκτρονικά.Αν δεν το έχεις δηλώσει και το βρουνε θα πέσει πρόστιμο.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356

Που να το δηλωσεις ρε αρχοντα, η φορμα τους δεν δουλευει
Σε ολα τα αεροδρομια το ξερουν αυτο
Σε μερικα σου δινουν μια α4 που πρεπει να συμπληρωσεις αλλα κατα την αφιξη δεν στην ζηταει κανεις
Στα περισσοτερα δεν σου δινουν πλεον ουτε την α4

Εν τω μεταξύ το τελευταίο εξάμηνο έχω προσγειωθεί σε Βερολίνο,Φρανκφούρτη,Μόναχο και αυτό το κωλόχαρτο Α4 που συμπληρώνουμε μέσα στο αεροπλάνο δεν μου το ζήτησε κανείς,ενώ στο πρώτο κύμα,τα μάζευαν οι αεροσυνοδοί.
Και ηλεκτρονικά δεν είχα δηλώσει τίποτα.
Ο διπλανός μου κοιμόταν σε όλο το ταξίδι και η αεροσυνοδός δεν του έδωσε καν τη φόρμα να συμπληρώσει.

Στο μόνο αεροδρόμιο που μου το ζήτησαν ήταν στην....Κωνσταντινούπολη,όπου μου έκαναν και ψαρωτικές ερωτήσεις,σαν αυτές που σου κάνουν όταν πας Αμερική.

• Like
Αντιδράσεις: ave.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom