Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Αρχηγέ,μιας και εγώ δεν είμαι σαν τους άλλους τους κακοπροαίρετους και πιστεύω ότι τις περνάς σούβλα, να σου πω κάτι...

Έχω γαμήσει μόνο μία γυναίκα πιο ψηλή από εμένα,είμαι 1.87 και ήταν 1.93
Δεν ήταν one night stand,βρεθήκαμε πολλές φορές.
Είχε μάλιστα καλλίγραμμα πόδια και γενικά για το ύψος της δεν ήταν όσο ατσούμπαλη θα περίμενε κανείς.

Όμως εσύ που είσαι κάτω από 1.80,πως την βρίσκεις στο κρεββάτι;
Eγώ υπήρχαν στάσεις που ένιωθα σαν να είμαι κανά παιδάκι.
Θυμάμαι ιεραποστολικό,με τύλιγε με τις ποδάρες της και ένιωθα λες και με γράπωσε κανά χταπόδι γίγας:confused:
Μία φορά έτσι για πλάκα την έστησα και στον τοίχο και ο κώλος της ήταν στον αφαλό μου:confused:

Έξω δεν είχα πρόβλημα,γιατί μπορεί να μας κοιτούσαν,αλλά δεν ήμουν ο κοντός με την ψηλή.
Αλλά ο ψηλός με την πολύ ψηλή.

Αλλά εσύ μάλλον την βρίσκεις με το mismatch,γουστάρεις να σε βλέπουν/σχολιάζουν όπως και εδώ μέσα.

Συνηθως τις βάζω στα τέσσερα ή καβαλάνε τον πουτσο μου.Μερικες όμως πάνω από 190 είναι πολύ βαριές.Οπως και να έχει τις κοντές τις κουμανταρεις πιο εύκολα.Τωρα έχω αυτή και τη Ρωσίδα σε αυτό το ύψος.Τη Ρωσίδα την έχω από το 2011 και αυτή από το 2017.

@ Βαλκάνιος Π.

Ισχυριστικες ότι εγώ και ο Τάσος βάζουμε παλιές γκόμενες και αφού "τσίμπησα" στο ανέτρεψα.

Τώρα έχουμε το δεύτερο μέρος του "τσιμπήματος".

Με βάση το παραπάνω η "αρχηγάρα" βάζει "καινούργιες" γκόμενες ;;;

Δεν ειρωνεύομαι. Απλά ρωτάω. Περιμένω το σχόλιό σου.Hi

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Αρχηγέ,μιας και εγώ δεν είμαι σαν τους άλλους τους κακοπροαίρετους και πιστεύω ότι τις περνάς σούβλα, να σου πω κάτι...

Έχω γαμήσει μόνο μία γυναίκα πιο ψηλή από εμένα,είμαι 1.87 και ήταν 1.93
Δεν ήταν one night stand,βρεθήκαμε πολλές φορές.
Είχε μάλιστα καλλίγραμμα πόδια και γενικά για το ύψος της δεν ήταν όσο ατσούμπαλη θα περίμενε κανείς.

Όμως εσύ που είσαι κάτω από 1.80,πως την βρίσκεις στο κρεββάτι;
Eγώ υπήρχαν στάσεις που ένιωθα σαν να είμαι κανά παιδάκι.
Θυμάμαι ιεραποστολικό,με τύλιγε με τις ποδάρες της και ένιωθα λες και με γράπωσε κανά χταπόδι γίγας:confused:
Μία φορά έτσι για πλάκα την έστησα και στον τοίχο και ο κώλος της ήταν στον αφαλό μου:confused:

Έξω δεν είχα πρόβλημα,γιατί μπορεί να μας κοιτούσαν,αλλά δεν ήμουν ο κοντός με την ψηλή.
Αλλά ο ψηλός με την πολύ ψηλή.

Αλλά εσύ μάλλον την βρίσκεις με το mismatch,γουστάρεις να σε βλέπουν/σχολιάζουν όπως και εδώ μέσα.

Συνηθως τις βάζω στα τέσσερα ή καβαλάνε τον πουτσο μου.Μερικες όμως πάνω από 190 είναι πολύ βαριές.Οπως και να έχει τις κοντές τις κουμανταρεις πιο εύκολα.Τωρα έχω αυτή και τη Ρωσίδα σε αυτό το ύψος.Τη Ρωσίδα την έχω από το 2011 και αυτή από το 2017.

@ Βαλκάνιος Π.

Ισχυριστικες ότι εγώ και ο Τάσος βάζουμε παλιές γκόμενες και αφού "τσίμπησα" στο ανέτρεψα.

Τώρα έχουμε το δεύτερο μέρος του "τσιμπήματος".

Με βάση το παραπάνω η "αρχηγάρα" βάζει "καινούργιες" γκόμενες ;;;

Δεν ειρωνεύομαι. Απλά ρωτάω. Περιμένω το σχόλιό σου.Hi

Κωλύομαι προς στιγμήν να απαντήσω, είμαι σε κατάσταση σοκ :confused:

Δεν έχεις να επισημάνεις κάτι σε σχέση με κάτι που γράφτηκε ή έστω κάποιος από τους επικριτές; :confused:

Λέω να ξελογκάρω για ένα εξάμηνο μπας και συνέλθω

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι.

Την κυκλοφορία στα πλήθη εν μέσω πσνδημίας ;; Το κόστος των κρασιών και του ρεβεγιόν ;;

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
5.139
Πόντοι
456
Καραμάνη περισσεύει κάνα ταβόρ και για τα ΝΑΥΑΓΙΑ ???

Το έχουν τεράστια ανάγκη, τους μαύρισε τη ψυχούλα ο Αρχοντας...

:klapste:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.773
Πόντοι
3.936
Θα μπορουσε να δουλευει 16 ωρες ωστε να αποφυγει την παντοφλα της γυναικας του......η να δουλευει 16 ωρες και να μη γαμαει τιποτα
-Θα.. - Ή... Και πρασινοι ιπποι.
Nαι γιατι τωρα γκαμαει..
Το Λαμπραντορ περιμενε να 'σπρωξει' στην θεση του.

Σκηνοθετημενα ολα.. 0πως τα δηθεν σπιτια απο airbnb, τα φανταστικα ταξιδια στις ΗΠΑ, το παιξιμο κιθαρας, το αυτοκινητο χωρις διπλωμα, οι ξενες γλωσες απο google translate , κτλπ.. 0 τυπος προσπαθει να φτιαξει μια εικονα εδω μεσα, που δεν ειναι
:coffee:

• Like
Αντιδράσεις: ethanH
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Λογική επικριτών ΚΜΑΝ

Ποστάρει πολλές φωτογραφίες άρα δε γαμαει άρα του τρώνε τα λεφτά.

Δε ποστάρει φωτογραφίες,άρα δε γαμαει,άρα του τρώνε τα λεφτά

Τουλάχιστον αυτός γαμαει και με σώβρακο Μινέρβα δε χρειάζεται να πάρει στο χέρι καμία σκούπα να βερνικωσει τη μούρη του και να ντυθεί Πακιστανός για να μπει στο μετάξι

Αν γαμας ωραίες σου τρώνε τα λεφτά.Αν γαμας μπάζα είσαι σαβουρογαμης.Αν πας εξωτερικό για να γαμησεις είναι γιατί είσαι αποτυχημένος και δε μετράς στις ντόπιες.Αν δεν πας ξωτερικο είναι γιατί είσαι μπατίρης.Αν γαμας μικρές τις κοροϊδεύεις,Αν γαμας μεγάλες είσαι πουρογαμιας.Αν γαμας με live καμακι είσαι predator. Αν γαμας με ον-λάιν καμάκι είναι γιατί δεν έχεις ικανότητες στο live.Αν δεν ξοδεύεις στα ραντεβού είσαι μπατίρης.Αν ξοδεύεις είσαι κορόιδο γιατί στα τρώει η γκομενα κτλ.
Είναι κατάστασις αδιέξοδος τροπον τινα αφού ο,τι και να κανεις είτε έτσι είτε γιουβέτσι είτε αυτό είτε το αντίθετο θα σχολιαστεί αρνητικα ως λάθος αφού η κριτική έχει σχέση με το πρόσωπο.Το ίδιο ισχύει παντού.Εγω τους το λέω κοιτα άμα κάνω αυτό θα με κατηγορήσουν αλλά και το αντίθετο να κάνω πάλι λάθος θα είναι θα πουν οπότε κάνω αυτό που μου λέει ο πουτσος μου που είναι σωστό.
Σαν απάντηση στα μέγιστα ηθικά,φιλοσοφικά ερώτηματα αξίζει να γαμαει αυτός,και είναι σωστό να γαμαει αυτός ενώ εγω είμαι καλύτερος βάζω κριτή τον πουτσο δηλαδή λέω είναι σωστό να γαμαει ο ανώτερος πουτσος και αξίζει να γαμαει ο πουτσος και είναι ηθικό να γαμαει ο πουτσος έχουμε λοιπόν την αρχή του πουτσου ή εφαρμοσμένο βαλκανιοπουτσισμο.Ετσι λύνονται αυτά τα σημαντικά θέματα δια της αρχής του πουτσου.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι
1.706
Λογική επικριτών ΚΜΑΝ

Ποστάρει πολλές φωτογραφίες άρα δε γαμαει άρα του τρώνε τα λεφτά.

Δε ποστάρει φωτογραφίες,άρα δε γαμαει,άρα του τρώνε τα λεφτά

Τουλάχιστον αυτός γαμαει και με σώβρακο Μινέρβα δε χρειάζεται να πάρει στο χέρι καμία σκούπα να βερνικωσει τη μούρη του και να ντυθεί Πακιστανός για να μπει στο μετάξι

Αν γαμας ωραίες σου τρώνε τα λεφτά.Αν γαμας μπάζα είσαι σαβουρογαμης.Αν πας εξωτερικό για να γαμησεις είναι γιατί είσαι αποτυχημένος και δε μετράς στις ντόπιες.Αν δεν πας ξωτερικο είναι γιατί είσαι μπατίρης.Αν γαμας μικρές τις κοροϊδεύεις,Αν γαμας μεγάλες είσαι πουρογαμιας.Αν γαμας με live καμακι είσαι predator. Αν γαμας με ον-λάιν καμάκι είναι γιατί δεν έχεις ικανότητες στο live.Αν δεν ξοδεύεις στα ραντεβού είσαι μπατίρης.Αν ξοδεύεις είσαι κορόιδο γιατί στα τρώει η γκομενα κτλ.
Είναι κατάστασις αδιέξοδος τροπον τινα αφού ο,τι και να κανεις είτε έτσι είτε γιουβέτσι είτε αυτό είτε το αντίθετο θα σχολιαστεί αρνητικα ως λάθος αφού η κριτική έχει σχέση με το πρόσωπο.Το ίδιο ισχύει παντού.Εγω τους το λέω κοιτα άμα κάνω αυτό θα με κατηγορήσουν αλλά και το αντίθετο να κάνω πάλι λάθος θα είναι θα πουν οπότε κάνω αυτό που μου λέει ο πουτσος μου που είναι σωστό.
Σαν απάντηση στα μέγιστα ηθικά,φιλοσοφικά ερώτηματα αξίζει να γαμαει αυτός,και είναι σωστό να γαμαει αυτός ενώ εγω είμαι καλύτερος βάζω κριτή τον πουτσο δηλαδή λέω είναι σωστό να γαμαει ο ανώτερος πουτσος και αξίζει να γαμαει ο πουτσος και είναι ηθικό να γαμαει ο πουτσος έχουμε λοιπόν την αρχή του πουτσου ή εφαρμοσμένο βαλκανιοπουτσισμο.Ετσι λύνονται αυτά τα σημαντικά θέματα δια της αρχής του πουτσου.

Το μανιφεστο του κμαν, θα επρεπε να διδαστετε στην δευτερα λυκειου

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
5.139
Πόντοι
456
Τηλεκπαιδευση με Διδασκαλία του ΠΑΙΓΝΙΟΥ από τον Άρχοντα στα ΝΑΥΑΓΙΑ !!!

-ΒαλκανιοΠουτσικό θεώρημα
-Οργάνωση Πούτσων-Logistics
-Η εξίσωση των μπλε όρχεων
-Πώς να γαμάτε Σπονσορετες 1,90 και άνω στα τεσσερα.

:kneel::kneel::kneel:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.474
Πόντοι
4.746
κάνω αυτό που μου λέει ο πουτσος μου που είναι σωστό.
Σαν απάντηση βάζω κριτή τον πουτσο δηλαδή λέω είναι σωστό να γαμαει ο ανώτερος πουτσος και αξίζει να γαμαει ο πουτσος και είναι ηθικό να γαμαει ο πουτσος έχουμε λοιπόν την αρχή του πουτσου ή εφαρμοσμένο βαλκανιοπουτσισμο.Ετσι λύνονται αυτά τα σημαντικά θέματα δια της αρχής του πουτσου.
Λαμπραντορπουτσισμος

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.893
Πόντοι
216
Ζωάρα ο άρχοντας!
Τα βλέπει αυτά ο Μήτσος και σκέφτεται πόσο μαλακας είναι που μεγάλωσε το παιδί του Κυριάκου...:confused:
Αφραγκος και κερατάς και ο άρχοντας λεφτας!:2funny::2funny::2funny:
Μέχρι και το παιδί του Κυριάκου θα τρέχει να καμακώνει στα μουνολίβαδα με τα λεφτά του original πατέρα του
και ο Μήτσος θα το κηνυγάει από πίσω όπως οι θειές τα παιδιά να φάνε τη φρουτόκρεμα :S :S

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.474
Πόντοι
4.746

Συνημμένα

• tenor (2).gif
    tenor (2).gif
    416,9 KB · Εμφανίσεις: 25
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ ο λογαριασμός από προχτές.Αστείο ποσό 1500 γκρίβνυα.

h1GaWp.jpg

Με τα κρασιά έφτασε βέβαια 3500 γκρίβνυα.Περίπου αυτό είναι το στάνταρ έξοδο στο dating,κάπου 100 ευρώ για σχετική κυρίλα.Παραμονή όμως έσκασα 4500 γκρίβνυα ήτοι 150 ευρώ περίπου αλλά και πάλι δεν ήταν πολλά.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τελικά όλα κομπλέ ουτε καραντίνα ουτε τίποτα.Εχει καθαρίσει ο δικαστής ου κρατιδιου με ιστορική απόφαση.Ρηνανοι,Βεστφαλοι επιτρέπεται να γαμανε στα μουνολιβαδα ελευθερως,Βαυαροι,Πρωσοι,Σαξονες μαλακία μόνο.
Μπράβο ρε δικαστή γίγαντα.
Προβλέπω Φεβρουάριο νέο ταξιδι Τουρκία να ρίξω κάναν πούτσο στη Λευκορωσίδα.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Αρχηγε, με αγαπη, μαλακια θα ειναι να πας Τουρκια με τη Λευκορωσιδα. Θα πληρωσεις τα μεταφορικα της, θα δωσεις λεφτα στους εχθρους μας τα μεμετια και αν γινει καμια στραβη με αυτην δε θα εχεις εναλλακτικες.

Ουκρανια και παλι Ουκρανια. Με συνεση οι εισβολες, ειδες και η Βερμαχτ τι επαθε.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Τελικά όλα κομπλέ ουτε καραντίνα ουτε τίποτα.Εχει καθαρίσει ο δικαστής ου κρατιδιου με ιστορική απόφαση.Ρηνανοι,Βεστφαλοι επιτρέπεται να γαμανε στα μουνολιβαδα ελευθερως,Βαυαροι,Πρωσοι,Σαξονες μαλακία μόνο.
Μπράβο ρε δικαστή γίγαντα.
Προβλέπω Φεβρουάριο νέο ταξιδι Τουρκία να ρίξω κάναν πούτσο στη Λευκορωσίδα.

Ποια τουρκία ρε συ...
Εδώ η άλλη η Ουκρανέζα βρέθηκε δεμένη με χειροπέδες στην καρέκλα και σακούλα στο κεφάλι
www.protothema.gr/world/article/1081213/thriler-me-nekri-dierminea-stin-tourkia-vrethike-me-heiropedes-kai-plastiki-sakoula-sto-kefali/]Θρίλερ με νεκρή διερμηνέα στην Τουρκία[/url]

και οι τούρκοι είπαν ότι μάλλον αυτοκτόνησε γιατί λόγω corona είχαν πέσει οι δουλειές της :confused:

Άκου τι θα κάνεις...
Θα της βγάλεις εισιτήρια για Ρωσία,επιτρέπεται.
Και εσύ θα βρεις πτήση από Γερμανία για Ρωσία μέσω Ζυρίχης και θα πας Ρωσία.

Δε θέλω να γράψω περισσότερα,αλλά δεν μπορείς να εξασφαλίσεις έγγραφο ταξιδίου,για σένα ή το νέτο,για ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους;

Mην ακούς τον κάθε μλκ,όλα ανοιχτά είναι,εγώ σε λίγες μέρες πάλι μέσω αεροδρομίου Φρανκφούρτης θα βρεθώ εκεί που πρέπει και ας την πάνε την καραντίνα μέχρι το Πάσχα..

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Καλά άμα βάλετε τον βλακμαν διαπεδαγωγηση στα σχολεία βάλτε τον στην ώρα του γέλιου :angel::2funny: μην τον βάλετε στα οικονομικά :2funny: γιατί τα μάθει στα παιδιά πως να είναι χρεωκοπημενα και να πάνε μαουνιερηδες στην Γερμανία, αυτό το είπε ο φύλακας που δυστηχως έχασε την φόρμα του και δεν μας κάνει να γελάμε ποια :headbang: από της υπερωρίες δεν ξέρει τι λέει και αυτός :jerking: βλέπετε την επιστροφή του Βαλκάνιου φουκαρά ο ποιος όπως λέτε με πλάκωσε :2funny: μακάρι να ήταν υπαρκτό πρόσωπο αλλά σίγουρα είναι κλώνος ενός των φουκαράδων εδώ :jerking: οι άλλοι φουκαράδες που χάθηκαν? Τους γαμησε η καραντίνα, σας το έχω πει ότι φτωχός στην άγρια μορφή του καπιταλισμού που ζούμε δεν αξίζει να ζεις, πηγαίνετε στον μονσελα να έχετε έναν αξιοπρεπή θάνατο :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom