Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.261
Πόντοι
2.356
Μολδοβα σπούδαζαν τα μεμετια ρε συ :tooth:
Και οχι μονο ...
τον Σεπτεμβριο του 15 ειχαν ερθει οι πρωτοι Ελληνες/ιδες φοιτητες (οδοντιατροι,γυμναστες κτλ ) :grin:
πιο μπροστα ηταν μονο δυο γιατροι που εκαναν ειδικοτητα προερχομενοι ομως απο Ρουμανια

Οταν μπηκα σε ενα κλαμπ που συχναζα και ειδα 3 Ελλεεινιδες στην μπαρα αποφασισα οτι ηρθε η ωρα να φυγω απο την χωρα :tooth:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Και οχι μονο ...
τον Σεπτεμβριο του 15 ειχαν ερθει οι πρωτοι Ελληνες/ιδες φοιτητες (οδοντιατροι,γυμναστες κτλ ) :grin:
πιο μπροστα ηταν μονο δυο γιατροι που εκαναν ειδικοτητα προερχομενοι ομως απο Ρουμανια

Οταν μπηκα σε ενα κλαμπ που συχναζα και ειδα 3 Ελλεεινιδες στην μπαρα αποφασισα οτι ηρθε η ωρα να φυγω απο την χωρα :tooth:

Είχε και πριν το 10 έναν και μοναδικό (νησιώτης) που σπούδαζε αρχιτέκτονας-μηχανικός, κάτι τέτοιο...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.261
Πόντοι
2.356
Και οχι μονο ...

Είχε και πριν το 10 έναν και μοναδικό (νησιώτης) που σπούδαζε αρχιτέκτονας-μηχανικός, κάτι τέτοιο...
Σωστα,τον ξεχασα .... απο την Ικαρια ηταν νομιζω

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι
1.706
Φυσικά και δε δουλεύει τόσο,μιας και δε μένει στην Ελλάδα όπου παίζει να δούλευε 16 ώρες και να μην πληρωνόταν και τις υπερωρίες...

Στη Γερμανία,εκτός από κανά γυράδικο ή άλλες δουλειές του κώλου,ισχύουν περιορισμοί όσο αφορά τυχόν υπερωρίες,νυχτερινά,κ.λ.π.
Τυχόν μη συμμόρφωση σημαίνει gangbang για τον εργοδότη.
Επιβεβαιωνω

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
4η μέρα σπονσοραρισματος και ακόμα δεν τον έχει αφήσει η ξυλαγγουρη να της κάνει τίποτε παραπάνω από το να της χαϊδεύει το μπούτι :2funny::2funny:

Στο μεταξύ πρέπει να του έχουνε ήδη τελειώσει τα φράγκα και να τρώει ακρίδες γι'αυτό ξαναμοστραρει εδώ και 3 μέρες την ίδια μπριζόλα (συνολικό κόστος δείπνου για 2 άτομα 20 ευρω δλδ) :2funny::2funny:

Kμανικος βαλκανιοπουτσισμος, η σίγουρη μέθοδος για να χαλάσεις 1500 ευρώ σε 4 μέρες χωρίς να γαμησεις! :2funny::2funny::2funny::2funny:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Αρχηγέ,μιας και εγώ δεν είμαι σαν τους άλλους τους κακοπροαίρετους και πιστεύω ότι τις περνάς σούβλα, να σου πω κάτι...

Έχω γαμήσει μόνο μία γυναίκα πιο ψηλή από εμένα,είμαι 1.87 και ήταν 1.93
Δεν ήταν one night stand,βρεθήκαμε πολλές φορές.
Είχε μάλιστα καλλίγραμμα πόδια και γενικά για το ύψος της δεν ήταν όσο ατσούμπαλη θα περίμενε κανείς.

Όμως εσύ που είσαι κάτω από 1.80,πως την βρίσκεις στο κρεββάτι;
Eγώ υπήρχαν στάσεις που ένιωθα σαν να είμαι κανά παιδάκι.
Θυμάμαι ιεραποστολικό,με τύλιγε με τις ποδάρες της και ένιωθα λες και με γράπωσε κανά χταπόδι γίγας:confused:
Μία φορά έτσι για πλάκα την έστησα και στον τοίχο και ο κώλος της ήταν στον αφαλό μου:confused:

Έξω δεν είχα πρόβλημα,γιατί μπορεί να μας κοιτούσαν,αλλά δεν ήμουν ο κοντός με την ψηλή.
Αλλά ο ψηλός με την πολύ ψηλή.

Αλλά εσύ μάλλον την βρίσκεις με το mismatch,γουστάρεις να σε βλέπουν/σχολιάζουν όπως και εδώ μέσα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.772
Πόντοι
3.936
4η μέρα σπονσοραρισματος και ακόμα δεν τον έχει αφήσει η ξυλαγγουρη να της κάνει τίποτε παραπάνω από το να της χαϊδεύει το μπούτι :2funny::2funny:

Στο μεταξύ πρέπει να του έχουνε ήδη τελειώσει τα φράγκα και να τρώει ακρίδες γι'αυτό ξαναμοστραρει εδώ και 3 μέρες την ίδια μπριζόλα (συνολικό κόστος δείπνου για 2 άτομα 20 ευρω δλδ) :2funny::2funny:

Kμανικος βαλκανιοπουτσισμος, η σίγουρη μέθοδος για να χαλάσεις 1500 ευρώ σε 4 μέρες χωρίς να γαμησεις! :2funny::2funny::2funny::2funny:
:grin::grin::grin:

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
5.139
Πόντοι
456

URL]]

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

Αυτη την στιγμη το ξανθο ουκρανικο ατι γλυφει τα μπλε αρχιδια του βαλκανιου τσομπανη

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Αρχηγέ,μιας και εγώ δεν είμαι σαν τους άλλους τους κακοπροαίρετους και πιστεύω ότι τις περνάς σούβλα, να σου πω κάτι...

Είχε μάλιστα καλλίγραμμα πόδια και γενικά για το ύψος της δεν ήταν όσο ατσούμπαλη θα περίμενε κανείς.

Θυμάμαι ιεραποστολικό,με τύλιγε με τις ποδάρες της και ένιωθα λες και με γράπωσε κανά χταπόδι γίγας:confused:
Μία φορά έτσι για πλάκα την έστησα και στον τοίχο και ο κώλος της ήταν στον αφαλό μου:confused:

Έξω δεν είχα πρόβλημα,γιατί μπορεί να μας κοιτούσαν,αλλά δεν ήμουν ο κοντός με την ψηλή.

Αλλά εσύ μάλλον την βρίσκεις με το mismatch,γουστάρεις να σε βλέπουν/σχολιάζουν όπως και εδώ μέσα.

Ακριβως
Προκειται περι βιτσιου και τα βιτσια δεν εχουν τιμη
Οποιαδηποτε συγκριση με αναγκη ειναι αστοχη
Οι επικριτες Του χρησιμοποιουν τις πουτανες απο αναγκη για αυτο μετρανε τα ευρω
Ο kman θα μπορουσε να εχει καποια 35ρα σλαβα στην Γερμανια, γυρω στο 1,65 που θα του επλενε και τα μινερβα
Το βιτσιο του ομως ειναι να του γλειφουν τα αρχιδια νεαρα αλογατα

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Λογική επικριτών ΚΜΑΝ

Ποστάρει πολλές φωτογραφίες άρα δε γαμαει άρα του τρώνε τα λεφτά.

Δε ποστάρει φωτογραφίες,άρα δε γαμαει,άρα του τρώνε τα λεφτά

Τουλάχιστον αυτός γαμαει και με σώβρακο Μινέρβα δε χρειάζεται να πάρει στο χέρι καμία σκούπα να βερνικωσει τη μούρη του και να ντυθεί Πακιστανός για να μπει στο μετάξι

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτά τα κρασιά που ανοίξαμε έχει το καθένα 1000 γκριβνυα.Τελευταια μέρα 3 κρασιά.Πολλα έφυγαν στο νέο έτος,λογαριασμός 4500 γκριβνυα σε όχι τόσο γνωστό ρεστωραν αφού τα κλασσικά ήταν κλεισμένα.
Ένα ευρώ 32-33 γκριβνυα περίπου.
Ωραία ατμόσφαιρα αλλά γινόταν χαμός από κοσμο δεν μπορούσες να περπατήσεις από τα πλήθη.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Λογική επικριτών ΚΜΑΝ

Τουλάχιστον αυτός γαμαει και με σώβρακο Μινέρβα δε χρειάζεται να πάρει στο χέρι καμία σκούπα να βερνικωσει τη μούρη του και να ντυθεί Πακιστανός για να μπει στο μετάξι

Φίλε μάλλον έχεις χάσει επεισόδια.

Αυτοί που τον επικρίνουν δεν είναι μόνο θαμώνες του μεταξιού, χωρίς να πιστεύω βέβαια ότι και αυτοί δεν έχουν λόγο.

Σου γράφει ένας από αυτούς.

Και οι λόγοι για τους οποίους τον επικρίνουν είναι συγκεκριμένοι και σίγουρα βάσιμοι.

Εχω υποσχεθεί ότι δεν θα του την ξαναπέσω και τον λόγο μου τον κρατάω.

Του αναγνωρίζω ότι κάποιες από τις οφθαλμοφανείς αποτυχίες του βγαίνει δημόσια και τις ομολογεί. Οχι όλες βέβαια.

Ομως ουσιαστικά τον γδέρνουν και αυτό είναι πραγματικά θλιβερό.

Ουσιαστικά και ειλικρινά τον λυπάμαι.

Αν έχεις όρεξη ψάξε σε παλιά posts και θα καταλάβεις τι εννοώ.

Μέχρι εδώ, και πολλά έγραψα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Συνηθως τις βάζω στα τέσσερα ή καβαλάνε τον πουτσο μου.Μερικες όμως πάνω από 190 είναι πολύ βαριές.Οπως και να έχει τις κοντές τις κουμανταρεις πιο εύκολα.Τωρα έχω αυτή και τη Ρωσίδα σε αυτό το ύψος.Τη Ρωσίδα την έχω από το 2011 και αυτή από το 2017.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.677
Πόντοι
26.141
Ήταν δίκαιο κ έγινε πράξη
Απίστευτα μουνια στη Μαδρίτη στο τιντερ που ασφαλώς ξεφτιλοζουν τις αγαρμπες σλαβες:P
Όλα ανοιχτά Ισπανία κ μεταξύ των αυτόνομων επαρχιών
Πρωί Τολέδο κ τώρα για Ανδόρα για σκι σαλέ κ να σπομσοραρω ανδοριανες βάσει των μαθημάτων που πήρα από αυτό το νημα:(
Βέβαια έχουν 70 χιλιάδες ευρώ ετήσιο μέσο εισόδημα αλλά δε βαριεσαι-λεπτομερεια αφού όλες θέλουν το μπαλκαν πεος:glasses:
Χτες έφαγα μια με αθλητικό κορμί κ πιπαρα που ήξερε κ λίγα ελληνικά
Με μια υποσημείωση- χτες ήμουν σοφία κ ήταν σλαβα βουλγαρα

Συνημμένα

• IMG_20210103_144311.jpg
    IMG_20210103_144311.jpg
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 20
  • IMG_20210103_133002.jpg
    IMG_20210103_133002.jpg
    2,8 MB · Εμφανίσεις: 21

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

Συνηθως τις βάζω στα τέσσερα ή καβαλάνε τον πουτσο μου.Μερικες όμως πάνω από 190 είναι πολύ βαριές.

Εκλαψα :cheesy: :cheesy:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Ήταν δίκαιο κ έγινε πράξη
Απίστευτα μουνια στη Μαδρίτη στο τιντερ που ασφαλώς ξεφτιλοζουν τις αγαρμπες σλαβες:P
Όλα ανοιχτά Ισπανία κ μεταξύ των αυτόνομων επαρχιών
Πρωί Τολέδο κ τώρα για Ανδόρα για σκι σαλέ κ να σπομσοραρω ανδοριανες βάσει των μαθημάτων που πήρα από αυτό το νημα:(
Βέβαια έχουν 70 χιλιάδες ευρώ ετήσιο μέσο εισόδημα αλλά δε βαριεσαι-λεπτομερεια αφού όλες θέλουν το μπαλκαν πεος:glasses:
Χτες έφαγα μια με αθλητικό κορμί κ πιπαρα που ήξερε κ λίγα ελληνικά
Με μια υποσημείωση- χτες ήμουν σοφία κ ήταν σλαβα βουλγαρα

Η φυση στο δρομο απο Βαρκελωνη-Ανδορρα ειναι απιστευτη. Βεβαια τωρα πρεπει να εχει σκατα καιρο :P

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Λογική επικριτών ΚΜΑΝ

Φίλε μάλλον έχεις χάσει επεισόδια.

Αυτοί που τον επικρίνουν δεν είναι μόνο θαμώνες του μεταξιού, χωρίς να πιστεύω βέβαια ότι και αυτοί δεν έχουν λόγο.

Σου γράφει ένας από αυτούς.

Και οι λόγοι για τους οποίους τον επικρίνουν είναι συγκεκριμένοι και σίγουρα βάσιμοι.

Εχω υποσχεθεί ότι δεν θα του την ξαναπέσω και τον λόγο μου τον κρατάω.

Του αναγνωρίζω ότι κάποιες από τις οφθαλμοφανείς αποτυχίες του βγαίνει δημόσια και τις ομολογεί. Οχι όλες βέβαια.

Ομως ουσιαστικά τον γδέρνουν και αυτό είναι πραγματικά θλιβερό.

Ουσιαστικά και ειλικρινά τον λυπάμαι.

Αν έχεις όρεξη ψάξε σε παλιά posts και θα καταλάβεις τι εννοώ.

Μέχρι εδώ, και πολλά έγραψα.

Τυπε για το Νιο πηγαινε αυτο για το μεταξι.

Εγω δεν τον κατακρινω τον ΚΜΑΝ, εφοσον δεν εχει παιδια/γυναικα ας κανει τα λεφτα του οτι θελει.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356

Συνηθως τις βάζω στα τέσσερα ή καβαλάνε τον πουτσο μου.Μερικες όμως πάνω από 190 είναι πολύ βαριές.

Εκλαψα :cheesy: :cheesy:

Εσύ έκλαψες, εγώ έχω πέσει σε βαθιά περισυλλογή :confused:
Ψύλλοι στ’ αυτιά μου μπήκανε.. :confused:

Αρχηγέ, κατεπείγον αίτημα, κόψε τις φωτό με τα μπριζολίδια και πόσταρε μπάλκαν πέος εν δράσει,γιατί δε μας βλέπω καλά :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom