dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.474
- Πόντοι
- 4.746
Είναι από live καμάκι στο δρόμο.Ειναι μια από τις μόνιμες που έχω.
Είναι από live καμάκι στο δρόμο.Ειναι μια από τις μόνιμες που έχω.
καλά εσύ πρέπει να είσαι τέρμα φουκαραςΠυραυλική συλλογή για τις ανάγκες του τριημέρου.μοσταρεις τα 1500 ευρώ τα οποία μάλλον είναι για να πληρώσεις λογαριασμους πίσω στην Ελλάδα και δεν έχεις να πάρεις ένα λάπτοπ της προκοπής
τέτοιο είχε η κόρη μου όταν πήγαινε λύκειο
αυτήν με το καλσόν την ψηλή την γάμησες η απλά της χάιδεψες το μπούτι
βλέπω κάτω στην υπέροχη Ελλάδα η νυχτερινή απαγόρευση κοντεύει 2.5 μήνες και το γενικό κοντεύει 2 μήνες,θα σας κρατάει κλεισμένους για τουλάχιστον μέχρι τον Φεβρουάριο,έχω φίλο από Ελλάδα που είναι νεοδημοκρατης γι'αυτό σας το λέω
γι'αυτό κατάντησε όλο το σάιτ να ζητοκραυγαζει για σένα που αν γαμας κάθε έξι μήνες
γιατι τους κόψανε τη βόλτες με το τραμ και το γαμησι στο Μεταξουργείο τώρα και πλέον να βλέπουν κάποιον να χάιδευε μπούτι τους είναι κάτι απίστευτο,τώρα δεν ξέρω αν τα ναυάγια του Ελ μπάσα συναντάνε τον Σκρουτζ άλλου να τους δώσει τυρόπιτες αλλά δεν νομίζω,εσάς δεν σας λυπάμαι πλέον Στην Γερμανία, έχετε μισθό, φαγακι, αν γαμάτε κάθε 6 μήνες και το όνειρο σας είναι να έρθετε Ελλάδα κάποτε με γερμανική σύνταξη
το θέμα είναι ότι ο σχινοχαρας ακα ζεστυ μάζεψε όλα αυτά τα ναυάγια εδώ ,αλλά δεν πειράζει ας υπάρχουν να γελάμε,εγώ δεν γελαω που δεν έχεις γελάω επειδή το παίζεις μπον βιβερ με τα λεφτά της δουλειάς
τώρα εγώ και ο κλώνος δεν πολύ μπαίνουμε μια είναι ότι δεν έχετε νέα ,μια η αλλαγή του σάιτ που δεν μπορεί να την μάθει και διάφορα,θα επανέλθει όμως που θα πάει βγάλε μας τουλάχιστον φωτό ότι της τον βάζεις να σε πιστέψουμε
την άλλη εβδομάδα θα πάω σκιουρινα
Ακουσα οτι ειναι ακριβο μαγαζι που συχναζουν μοντελα ....για το λιποπο
Ακουσα οτι ειναι ακριβο μαγαζι που συχναζουν μοντελα ....για το λιποπο![]()
Πρέπει να διαβάσεις αυτά που γράφω στο θρεντ.Χρειαζεται οπλισμός,στρατηγική κτλ.Βασικα το input καθορίζει το output που λένε.
Ένα σύντομο μάθημα Γερμανικών
Doppelmoral,διττή ηθική,η λέξη αυτή χρησιμοποιείται για να καταδείξει συμπεριφορές όπου κάποιοι εφαρμόζουν "Δύο μέτρα και δύο σταθμά"
Όταν ο Τάσος και ο Mindreader ποστάρουν γκομενοφωτογραφίες(κάποιες από αναλογικό φιλμ),πέφτουν βροχή τα likes και τα συγχαρητήρια.
Η Αρχηγάρα σπάει καραντίνες,περνάει τα σύνορα σαν κομμάντο,ποστάρει ΦΡΕΣΚΟ πράγμα,αλλά για να σας πείσει πρέπει να ποστάρει φωτό με το Μπάλκαν Πέος μέσα σε Σλαβικό κωλοτρυπίδι
Αλλά και πάλι θα το παίξετε λογιστές γιατί δε χωνεύετε ότι βγάζει τα γούστα που εκείνος θέλει,δηλαδή να γαμάει αλόγατα 1.90
Δώσε πόνο Αρχηγάρα![]()
![]()
![]()
πςςςςςςςςςςςςςΠυραυλική συλλογή για τις ανάγκες του τριημέρου.
μετα απο εξι μηνες που κανει το σκατο του παξιμαδι, μαζεψε μια χιλιπεντακοσαρου ο πριγκηψ της αφραγκιας
αμα ειναι να ξενιτευεσαι, να δουλευεις 16 ωρες τη μερα, να μην εχεις να παρεις ενα δευτερο βρακι, να μην μπορειςνα ζησις σαν ανθρωπος, για να μαζευεις 1500 ευρω σε ενα εξαμηνο μς αιματηρες οικονομιες,καλυτερα κατσε ελλαδα να καθεσαι και να παιρνεις κανα επιδομα οαεδ.... δεν εχει διαφορα
Καλα λεει ο ΒΠ. Ποσοι 45αρηδες εχουνε τα κακαλα να κανουν τις ταρζανιες του ΚΜΑΝ? Οι πιο πολλοι παντουφλα,σουπιτσα,μπαλα ειναι.
Τυπε γράφτηκε κιόλας ότι ο νιο-νιος ντύνεται σαν πακιστανός για να μπαίνει στα μπουρδελα χωρίς πρόβλημα ...
![]()
Τυπε ρετρο δε πας λιγο στη γωνια να δεις αν ερχομαι;;![]()
Βρε κωλοτρυπίδα ανάπηρε στο μυαλό, παλιοανίκανε γελωτοποιέ του μπου. με τους κλώνους σου παλιοκαραφλα, μυρωδιά κωλόγερε. Επειδή ταυτίζεσαι με τους όμοιους σου εδώ μέσα νομίζεις ότι κάνεις σόου; Εξήγησα τι συνέβει πριν 2 σελίδες, κόπρο, για αυτό τουμπέκα τώρα, και στο κλουβί σου, εκεί στην καμμένη υπόγα της ν.μάκρης. Ανύπαρκτε, μετά απι 10 ολόκληρα θυμήθηκες να βγάλεις απο την παύση στην επιφάνεια τον τρομπαδούρο, κυρ πουθενά και τίποτα, παλιοναυάγιο άεργεΜιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα,μηδέν αξιοπρέπεια
Τυπε γράφτηκε κιόλας ότι ο νιο-νιος ντύνεται σαν πακιστανός για να μπαίνει στα μπουρδελα χωρίς πρόβλημα ...
![]()
Γεγονός...![]()