Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Πυραυλική συλλογή για τις ανάγκες του τριημέρου.

QIA7Si.jpg
καλά εσύ πρέπει να είσαι τέρμα φουκαρας :2funny::2funny: μοσταρεις τα 1500 ευρώ τα οποία μάλλον είναι για να πληρώσεις λογαριασμους πίσω στην Ελλάδα και δεν έχεις να πάρεις ένα λάπτοπ της προκοπής:2funny: τέτοιο είχε η κόρη μου όταν πήγαινε λύκειο :jerking: αυτήν με το καλσόν την ψηλή την γάμησες η απλά της χάιδεψες το μπούτι:jerking: βλέπω κάτω στην υπέροχη Ελλάδα η νυχτερινή απαγόρευση κοντεύει 2.5 μήνες και το γενικό κοντεύει 2 μήνες,θα σας κρατάει κλεισμένους για τουλάχιστον μέχρι τον Φεβρουάριο,έχω φίλο από Ελλάδα που είναι νεοδημοκρατης γι'αυτό σας το λέω:jerking: γι'αυτό κατάντησε όλο το σάιτ να ζητοκραυγαζει για σένα που γαμας κάθε έξι μήνες :2funny: γιατι τους κόψανε τη βόλτες με το τραμ και το γαμησι στο Μεταξουργείο τώρα και πλέον να βλέπουν κάποιον να χάιδευε μπούτι τους είναι κάτι απίστευτο,τώρα δεν ξέρω αν τα ναυάγια του Ελ μπάσα συναντάνε τον Σκρουτζ άλλου να τους δώσει τυρόπιτες αλλά δεν νομίζω,εσάς δεν σας λυπάμαι πλέον Στην Γερμανία, έχετε μισθό,φαγακι, γαμάτε κάθε 6 μήνες και το όνειρο σας είναι να έρθετε Ελλάδα κάποτε με γερμανική σύνταξη:2funny::2funny::2funny: το θέμα είναι ότι ο σχινοχαρας ακα ζεστυ μάζεψε όλα αυτά τα ναυάγια εδώ ,αλλά δεν πειράζει ας υπάρχουν να γελάμε,εγώ δεν γελαω που δεν έχεις γελάω επειδή το παίζεις μπον βιβερ με τα λεφτά της δουλειάς :2funny::2funny: τώρα εγώ και ο κλώνος δεν πολύ μπαίνουμε μια είναι ότι δεν έχετε νέα ,μια η αλλαγή του σάιτ που δεν μπορεί να την μάθει και διάφορα,θα επανέλθει όμως που θα πάει βγάλε μας τουλάχιστον φωτό ότι της τον βάζεις να σε πιστέψουμε:2funny: την άλλη εβδομάδα θα πάω σκιουρινα

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Ο...δροσερος τυπος ζεστυ ηταν ο σκυλοχαλιας;;;;;;;;;;; :new_shocked::new_shocked:

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Μαρκελε, και ο Μητσος 1500 ευρω μας ποσταρε και καμαρωνε οτι ειναι πολλα λεφτα........

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Ο κορονοϊος άμα συναντήσει τον βλακμαν θα τον λυπηθεί τύποι.

Πριν κανά 5μηνο δεν έγραφε πως τον είχε συναντήσει; Εκτός και αν μας δούλευε.
εδω ρε τυπε σας λεει οτι κανει καμακι :headbang::2funny::2funny:

Eδώ έχει δηλώσει ότι παλιά ήταν γόης!:confused:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το σέξυ μπριζολικό που καταβρόχθισα.Ωραία πράγματα.

pY4Dwc.jpg

6sT5HK.jpg

Πανδαισία.Ωραια γούστα.

1nQhtI.jpg

Μπραβο ρε μάγκα δικαστή του Münster που μας επέστρεψες να ταξιδεύουμε μουνολιβαδα.Κανενας του αθλήματος θα ήταν σίγουρα.
Ευτυχισμένο το νέο έτος με πολλά μουνιά στον πούτσο μας.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.035
Πόντοι
216
Ωραιότατη η Ουκρανία παίδες.Τι να λέμε τώρα,παράδεισος.

1BsKqe.jpg

Τύπε εσύ ξεκινάς μετά το μέσο της φωτογραφίας χαχα Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν μόνη της η γκόμενα καθώς κατέβαινα και έκανα Scroll την οθόνη είδα ότι είσαι και εσύ εκεί :)

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Ζωάρα ο άρχοντας!
Τα βλέπει αυτά ο Μήτσος και σκέφτεται πόσο μαλακας είναι που μεγάλωσε το παιδί του Κυριάκου...:confused:
Αφραγκος και κερατάς και ο άρχοντας λεφτας!:2funny::2funny::2funny:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

pY4Dwc.jpg

6sT5HK.jpg

Πανδαισία.Ωραια γούστα.

1nQhtI.jpg

Μπραβο ρε μάγκα δικαστή του Münster που μας επέστρεψες να ταξιδεύουμε μουνολιβαδα.Κανενας του αθλήματος θα ήταν σίγουρα.
αυτη ειναι ζωη,το καλοκαιρι θα παω Οδησσό να μαθω και εγω τα κολπα.
Κμαν πως την ψαρεψες την τυπισσα σπόνσορετα,?ποσο σου στοιχισε?

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

pY4Dwc.jpg

6sT5HK.jpg

Πανδαισία.Ωραια γούστα.

1nQhtI.jpg

Είναι από live καμάκι στο δρόμο.Ειναι μια από τις μόνιμες που έχω.Κιεβο έχει πολύ υλικό,τις ανανεωνεις σε dt.
Βασικά πρέπει να σκάσεις φορτώ και να ξέρεις το παίγνιο.Ολα εδώ έτοιμα είναι,στημένη φάση.
Αν δεν είχα αυτή,θα έβρισκα χτες άλλη ακόμα καλύτερη,Αύριο παίζει να γαμησω καλύτερη.Καπως έτσι πάει.Δεν υπάρχει όριο ή οροφή στο τι χτυπάς άμα είσαι στο παίγνιο.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

pY4Dwc.jpg

6sT5HK.jpg

Πανδαισία.Ωραια γούστα.

1nQhtI.jpg

Είναι από live καμάκι.Ειναι μια από τις μόνιμες που έχω.Κιεβο έχει πολύ υλικό,τις ανανεωνεις σε dt.
οταν παω ουκρανια καμακι μονο σε νυχτερινα κλαμπ??
Σε ρωταω γτ δεν ξερω απο ουκρανια,σε τιντερ μπαντου παιζει?

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πρέπει να διαβάσεις αυτά που γράφω στο θρεντ.Χρειαζεται οπλισμός,στρατηγική κτλ.Βασικα το input καθορίζει το output που λένε.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Ζαν το τιντερ καλο ειναι.

ΚΜΑΝ τι να πω, η γκομενα σου ριχνει 30 ποντους και δε μπορω να καταλαβω το υψος και των δυο. Τα ποδια της ωραια ειναι. Μπραβο και του χρονου να εισαι καλα

Το μπριζολικο δειχνει πολυ δυνατο παντως (αν και εχω ενσταση, τι μαγαζι φτιαχνει και σουσι και μπριζολιδια???)

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεν είναι απο το ιδιο μαγαζί το σουσι και τα μπριζολικα εννοείται.Και το κρασι ειναι απο αλλο μαγαζι με εισαγωμενα κρασια ποιοτητας που κανονικά δεν παιζουν Ουκρανία.
Γενικά Ουκρανία ολα είναι κάπως παραξενα σε σχέση με τα ευρωπαϊκά δεδομένα η χώρα όμως έχει προβάδισμα στο μουνι.
Οι γκόμενες που εχω καπως ετσι ειναι συνηθψς,εγω ειμαι 173 αυτες ανω του 185 συχνά ανω του 190.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Δεν είναι απο το ιδιο μαγαζί το σουσι και τα μπριζολικα εννοείται.Και το κρασι ειναι απο αλλο μαγαζι με εισαγωμενα κρασια ποιοτητας που κανονικά δεν παιζουν Ουκρανία.
Γενικά Ουκρανία ολα είναι κάπως παραξενα σε σχέση με τα ευρωπαϊκά δεδομένα η χώρα όμως έχει προβάδισμα στο μουνι.
Οι γκόμενες που εχω καπως ετσι ειναι συνηθψς,εγω ειμαι 173 αυτες ανω του 185 συχνά ανω του 190.

Α καταλαβα, ειναι σε φαση μολ, με τραπεζια και τα μαγαζια γυρω και παιρνεις απο οπου θες. Και Σλοβακια ετσι ειναι.

Αλογισιες και οι γκομενες και οι μπριζολες!

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι
1.706
Καλα που ειναι κ ο κμαν που ποσταρει μουνετα κ τραβαμε καμμια μαλακια
Γιατι αν περιμεναμε απο τον δημητρακη ουτε μαλακια δεν θα τραβουσαμε

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.674
Πόντοι
26.141
Κμαν. για γράψε για το λιποπο
Αν κ δύο φορές Κίεβο που έχω πάει ,,δεν έχω επισκεφτεί το συγκεκριμένο μαγαζί καλτ

Για δώσε εμπειρίες συμβουλές κ ποιότητα εκει:(

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.472
Πόντοι
4.746

Stories