Πυραυλική συλλογή για τις ανάγκες του τριημέρου.
καλά εσύ πρέπει να είσαι τέρμα φουκαρας
μοσταρεις τα 1500 ευρώ τα οποία μάλλον είναι για να πληρώσεις λογαριασμους πίσω στην Ελλάδα και δεν έχεις να πάρεις ένα λάπτοπ της προκοπής
τέτοιο είχε η κόρη μου όταν πήγαινε λύκειο
αυτήν με το καλσόν την ψηλή την γάμησες η απλά της χάιδεψες το μπούτι
βλέπω κάτω στην υπέροχη Ελλάδα η νυχτερινή απαγόρευση κοντεύει 2.5 μήνες και το γενικό κοντεύει 2 μήνες,θα σας κρατάει κλεισμένους για τουλάχιστον μέχρι τον Φεβρουάριο,έχω φίλο από Ελλάδα που είναι νεοδημοκρατης γι'αυτό σας το λέω
γι'αυτό κατάντησε όλο το σάιτ να ζητοκραυγαζει για σένα που γαμας κάθε έξι μήνες
γιατι τους κόψανε τη βόλτες με το τραμ και το γαμησι στο
Μεταξουργείο τώρα και πλέον να βλέπουν κάποιον να χάιδευε μπούτι τους είναι κάτι απίστευτο,τώρα δεν ξέρω αν τα ναυάγια του Ελ μπάσα συναντάνε τον Σκρουτζ άλλου να τους δώσει τυρόπιτες αλλά δεν νομίζω,εσάς δεν σας λυπάμαι πλέον Στην Γερμανία, έχετε μισθό,φαγακι, γαμάτε κάθε 6 μήνες και το όνειρο σας είναι να έρθετε Ελλάδα κάποτε με γερμανική σύνταξη
το θέμα είναι ότι ο σχινοχαρας ακα ζεστυ μάζεψε όλα αυτά τα ναυάγια εδώ ,αλλά δεν πειράζει ας υπάρχουν να γελάμε,εγώ δεν γελαω που δεν έχεις γελάω επειδή το παίζεις μπον βιβερ με τα λεφτά της δουλειάς
τώρα εγώ και ο κλώνος δεν πολύ μπαίνουμε μια είναι ότι δεν έχετε νέα ,μια η αλλαγή του σάιτ που δεν μπορεί να την μάθει και διάφορα,θα επανέλθει όμως που θα πάει βγάλε μας τουλάχιστον φωτό ότι της τον βάζεις να σε πιστέψουμε
την άλλη εβδομάδα θα πάω σκιουρινα