Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Καλή χρονιά!!!
Με εκλεκτά μουνιά!
Με εκλεκτά μουνιά!
ο Δημητρακης δεν μας ευχηθηκε καλη χρονια
μας πικρανε τωρα που εγινε διασημοτεροςο Δημητρακης δεν μας ευχηθηκε καλη χρονια
Πτωχό μέλος του μπουρδέλα ο Δημητράκης είναι διάσημος instagram influencer...
Πτωχό μέλος του μπουρδέλα ο Δημητράκης είναι διάσημος instagram influencer...
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
Να χει ο θεος καλα τον ΚΜΑΝ να γαμαει και μεις να τον καμαρωνουμε!!!
μου στειλε μηνυμα και μου είπε να σε ξεκωλιαζω.ο Δημητρακης δεν μας ευχηθηκε καλη χρονια
Ουτε ο τιγρουλης μας...
εχω αρχισει να στεναχωριεμαι λες να εχει θεματα με τον κλωνο του;ο Δημητρακης δεν μας ευχηθηκε καλη χρονια
Ουτε ο τιγρουλης μας...
εχω αρχισει να στεναχωριεμαι λες να εχει θεματα με τον κλωνο του;ο Δημητρακης δεν μας ευχηθηκε καλη χρονια
Ουτε ο τιγρουλης μας...
ωχ.....εχω αρχισει να στεναχωριεμαι λες να εχει θεματα με τον κλωνο του;ο Δημητρακης δεν μας ευχηθηκε καλη χρονια
Ουτε ο τιγρουλης μας...
Σιγουρα... αν ως τα φωτα δε μπει υπαρχει σοβαρο θεμα
καλη χρονια ΠροβατοΚαλη χρονια σε ολους. Με υγεια και ο καθενας να πηδηξει τις γκομενες που θελει (Λατινες,Ουκρανες, μονογαμιες, οτι θελει ο καθενας)
Ο Αρχηγος και βιντεο να σας στειλει κατα τη διαρκεια της διεισδυσης θα λετε οτι εστειλε αλλουνου το πραμα. Ανταποκριθηκε στο καλεσμα των ευθυνων του.
Χαμος γινεται στην ουκρανια τυποι. Ο Ιταλος που ελεγα, εχει ποσταρει ενα σωρο βιντεο απο Οδυσσο (πηγε με φιλο του και μαλιστα φρεσκοχωρισμενος απο Ρωσιδα). Μηδεν μασκες, μηδεν αποστασεις, βεγγαλικα, νταβαντουρι, κοσμος στους δρομους. Πρεπει να το δει καποιος για να το πιστεψει, λες και δεν υπαρχει τιποτα. Σε βαθμο που θα ψαξω να δω στατιστικα τωρα για νεκρους κλπ. Ισως η βοτκα και το σλαβικο αιδοιο να θεραπευει.
Η εναλλακτικη του θα ηταν να ειναι στο Λουξεμβουργο με απαγορευση απο τις 9 η να πηγαινε σκαστος, παρανομα, σε κανα χαους παρτυ και να φοβαται μην ερθει η αστυνομια και του γραψει 300αρα προστιμο. Φανταζομαι και ο ΚΜΑΝιος παρομοιες (και χειροτερες λογω ηλικιας) εναλλακτικες ειχε, οποτε μπραβο του που πηγε, μπραβο του που περασε καλα.
Χρονια πολλα και παλι!
Ουτε ο τιγρουλης μας...
Σιγουρα... αν ως τα φωτα δε μπει υπαρχει σοβαρο θεμα
Ωραίες φάσεις παλι με τη διμετρη.Μαγικα μπουκια στον τσομπανικο αστερισμο.
Παντου ζευγαρακια να χαμουρευονται στα μαγαζιά και άπειρες φάσεις.Τρελη διάθεση στο νεο έτος.
Εχω τώρα ουρά από γκόμενες που διψάνε για μπαλκαν πέος.Να δω πώς θα οργανωθω.
Παραδεισος το Κίεβο γεματο ψωλετα.
Η νέα γενιά γαμαει,χτυπάει τα μιλφονια στα ίσα.
καλη χρονια στον τιμωρο ΠαρηΒλακμαν Μινέρβα mode- ON