Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Ένα σύντομο μάθημα Γερμανικών

Doppelmoral,διττή ηθική,η λέξη αυτή χρησιμοποιείται για να καταδείξει συμπεριφορές όπου κάποιοι εφαρμόζουν "Δύο μέτρα και δύο σταθμά"

Όταν ο Τάσος και ο Mindreader ποστάρουν γκομενοφωτογραφίες(κάποιες από αναλογικό φιλμ :grin: ),πέφτουν βροχή τα likes και τα συγχαρητήρια.

Η Αρχηγάρα σπάει καραντίνες,περνάει τα σύνορα σαν κομμάντο,ποστάρει ΦΡΕΣΚΟ πράγμα,αλλά για να σας πείσει πρέπει να ποστάρει φωτό με το Μπάλκαν Πέος μέσα σε Σλαβικό κωλοτρυπίδι

Αλλά και πάλι θα το παίξετε λογιστές γιατί δε χωνεύετε ότι βγάζει τα γούστα που εκείνος θέλει,δηλαδή να γαμάει αλόγατα 1.90

Δώσε πόνο Αρχηγάρα :rockon: :rockon: :rockon:

Φίλε Βαλκάνιε ένα σύντομο μάθημα Αγγλικών απο εμένα, μια και σου αρέσουν οι γλώσσες, όσον αφορά τα δύο μέτρα και δυο σταθμά. ΝΟΤ APPLICABLE.

Οσον με αφορά τουλάχιστον αυτό που γράφεις δέν ισχύει. Οι φωτογραφίες που πόσταρα λίγες σελίδες πίσω, δηλαδή εδώ,

,είναι τραβηγμένες τον Δεκέμβριο του 2020. Και ασφαλώς δεν είναι αναλογικές.

Το ίδιο ισχύει και για αρκετές φωτογραφίες που ανέβασα πέρυσι.

Επίσης και κάποιες φωτογραφίες που ο Τάσος ανεβάζει πρόσφατες είναι.

Αρα... Not applicable αυτό που γράφεις.

Πάμε στα άλλα τώρα. Το να σπας το lock down δεν είναι μαγκιά. Ειλικρινά εύχομαι, και το εννοώ να μη της κάτσει τίποτα πραγματικά άσχημο της "αρχηγάρας".

Τώρα τα γούστα που βγάζει με τα δίμετρα ξυλάγγουρα είναι προσωπικό του θέμα.

Αντικεινενικά ομως αν κοιτάξεις πόσο θηλυκή και χαριτωμένη είναι μια γυναίκα πάνω απο 1,85 αυτό είναι οπως πολυ καλά καταλαβαίνεις εντελώς άλλο θέμα.

Καλή Χρονιά σου εύχομαι.:hi::hi::hi:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Για το μαλλί του Μήτσου, επειδή αναφέρθηκε, νομίζω ότι αυτή είναι μία καλή ρεαλιστική επιλογή. Δεν γίνεται να καλύψεις όλη την καράφλα όταν είναι μεγάλη. Η δότρια περιοχή, από όπου παίρνονται οι ρίζες έχει τα όρια της. Έτσι αυτές οι ρίζες τοποθετούνται σε σημείο που εξασφαλίζει το καλύτερο δυνατό αισθητικό αποτέλεσμα.
Οι άλλες επιλογές θα ήταν είτε ξύρισμα του κεφαλιού είτε πρόσθετο. Το ξύρισμα δεν είμαι σίγουρος ότι του πάει. Το πρόσθετο καλύπτει βεβαίως την καράφλα, αλλά μπορεί να έχει άλλα προβλήματα πχ αν ιδρώνεις εύκολα, αν φοβάσαι ότι θα φαίνεται, κλπ. Ας δοκιμάσει κι αυτές τις λύσεις να δει μόνος του.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Καλα λεει ο ΒΠ. Ποσοι 45αρηδες εχουνε τα κακαλα να κανουν τις ταρζανιες του ΚΜΑΝ? Οι πιο πολλοι παντουφλα,σουπιτσα,μπαλα ειναι.

Πολλοί είναι έτσι όπως το γράφεις.

Οχι όμως όλοι.

Τα 45 τα έχω προ πολλού χαιρετίσει.

Και όμως το παλεύω ακόμα και κάποιες φορές χωρίς λεφτά. Θα φάω 10 ίσως και 15 χλαπάτσες αλλά θα βγάλω και ένα μουνί. ΑΠΛΗΡΩΤΟ.

Και προσωπικά αυτό μου δίνει μεγαλύτερη ηδονή από τις δεκάδες κριτικές που έχω γράψει για πουτάνες που συχνά τιμάω.

Και να είσαι σίγουρος οτι δεν είμαι ο μόνος.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι
1.706
Κυριο Νιο αν δεν μπορειτε να ανταπεξελθετε οικονομικα θυμηθειτε το ομαδικο πακετο που ετοιμαζω για τα θεοφανεια

Βαρκαδα και μπλουμ με τσιμεντενιες γαλοτσες
Να ρθειτε αφαγωτος
Κε Μονσελα, θα μπορουσες να κανεις εναν διακανονισμο με πολλες δοσεις ή γραμματια για τον δημητρακη?
Εχει κατι οικονομικες δυσκολιες τελευταια.
Μποτες θα φερει τις δικες του...

Πιστωτικη δεν εχει γιατι δεν του δινουν, του λενε πως ειναι αεργος γιατι.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Καλα λεει ο ΒΠ. Ποσοι 45αρηδες εχουνε τα κακαλα να κανουν τις ταρζανιες του ΚΜΑΝ? Οι πιο πολλοι παντουφλα,σουπιτσα,μπαλα ειναι.

Πολλοί είναι έτσι όπως το γράφεις.

Οχι όμως όλοι.

Τα 45 τα έχω προ πολλού χαιρετίσει.

Και όμως το παλεύω ακόμα και κάποιες φορές χωρίς λεφτά. Θα φάω 10 ίσως και 15 χλαπάτσες αλλά θα βγάλω και ένα μουνί. ΑΠΛΗΡΩΤΟ.

Και προσωπικά αυτό μου δίνει μεγαλύτερη ηδονή από τις δεκάδες κριτικές που έχω γράψει για πουτάνες που συχνά τιμάω.

Και να είσαι σίγουρος οτι δεν είμαι ο μόνος.
Μου δίνεις ελπίδα για όταν μεγαλώσω τύπε :)

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
στο μεταξυ ειναι ηδη 3 μερες Κιεβο ο Βλακμαν, εχει ταισει κι εχει ποτισει τουλαχιστο 2 φορες την ξυλαγγουρη , θα της εχει σκασει στανταρ και καμια ημερησια αποζημιωση για την ηθικη βλαβη που υφισταται οταν ανεχεται τον μπιχλη φτωχομπινε να της πιανει το μπουτι, και δεν τον εχει αφησει να την βγαλει ουτε φωτο :2funny::2funny::2funny:

τεραστια επιτυχια το ταξιδι :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

και αυτη ειναι και η μονιμη του απο οτι λεει,δλδ συμφωνα με την Κμανικη ορολογια,της σκαει και μια 300αρα το μηνα οταν δεν ειναι στο Κιεβο,για ναμη τη γαμαει :2funny::2funny::2funny::2funny:

Νομιζω η αμεσως καλυτερη επενδυση σπονσοραρισματος μετα τον βαλκανιοπουτσισμο, ειναι να πετας δεσμιδες με πενηνταευρα στο τζακι :2funny::2funny::2funny::2funny:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι
1.706
στο μεταξυ ειναι ηδη 3 μερες Κιεβο ο Βλακμαν, εχει ταισει κι εχει ποτισει τουλαχιστο 2 φορες την ξυλαγγουρη , θα της εχει σκασει στανταρ και καμια ημερησια αποζημιωση για την ηθικη βλαβη που υφισταται οταν ανεχεται τον μπιχλη φτωχομπινε να της πιανει το μπουτι, και δεν τον εχει αφησει να την βγαλει ουτε φωτο :2funny::2funny::2funny:

και αυτη ειναι και η μονιμη του απο οτι λεει,δλδ συμφωνα με την Κμανικη ορολογια,της σκαει και μια 300αρα το μηνα οταν δεν ειναι στο Κιεβο,για ναμη τη γαμαει :2funny::2funny::2funny::2funny:

Νομιζω η αμεσως καλυτερη επενδυση σπονσοραρισματος μετα τον βαλκανιοπουτσισμο, ειναι να πετας δεσμιδες με πενηνταευρα στο τζακι :2funny::2funny::2funny::2funny:

Η αγαπη των ουκρανιδων μουσών προς το προσωπο του αρχηγου ειναι ανιδιοτελης

Συνημμένα

• images.png
    images.png
    11,4 KB · Εμφανίσεις: 31

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.103
Πόντοι
3.656

Μεγάλε ΠαΠαρη
Έγραψες!!!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.208
Πόντοι
606
Ρε μάγκες τι ακριβώς λέτε ;;;;

Ότι μπορεί η συγκεκριμένη ... που προφανώς δεν είναι .... αρσακιάδα ..... ούτε .... ειδικευόμενη ιατρός ...

πάει σπίτι του με τη συγκεκριμένη περιβολή ..... ΜΕΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ...

ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗ ΓΑΜΑΕΙ ;;;;;;

Θέλετε να με πεθάνετε ρε ;;;;;;;;

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
@Μindreader, ξέρεις σε πόση εκτίμηση σε έχω,απλά πρέπει να γίνεις λίγο ζεν σαν το θείο Τάσο και να μην τσιμπάς τόσο εύκολα :grin:

Τσίμπημα εν γνώση σου και ηθελημένο... Ουκ εστί τσίμπημα :cheesy: :cheesy:

Για να γίνω πάλι λίγο ζεν πρέπει να ξαναγυρίσω στην Καρταχένα που σύχναζα νεος και απολάμβανα αυτό πού ενπεριέχει αυτή η χώρα στο όνομα της και φαίνεται στη φωτογραφία !!:cheesy: :cheesy:

Εστειλα εκεί πέρυσι τον Ηφαίστιο και κόντεψε να μείνει για πάντα :cheesy: :cheesy:

Συνημμένα

• 2004 Καρταχενα.jpg
    2004 Καρταχενα.jpg
    35,6 KB · Εμφανίσεις: 32

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Βέβαια και με κάτι τέτοιο πάλι ΖΕΝ γίνομαι. :cheesy: :cheesy:

Τελικά μόνο στην Ελλάδα δεν βρίσκω ησυχία γαμώ το κεφάλι μου.

Οταν μεγαλώσει ο γυιός μου θα τη κάνω πάλι έξω μόνιμα.

Συνημμένα

• 20180719_162421.jpg
    20180719_162421.jpg
    357,4 KB · Εμφανίσεις: 38
  • 20180719_183228.jpg
    20180719_183228.jpg
    350,3 KB · Εμφανίσεις: 32
  • 20180721_135010.jpg
    20180721_135010.jpg
    670,6 KB · Εμφανίσεις: 42

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι
1.706
Βέβαια και με κάτι τέτοιο πάλι ΖΕΝ γίνομαι. :cheesy: :cheesy:

Τελικά μόνο στην Ελλάδα δεν βρίσκω ησυχία γαμώ το κεφάλι μου.

Αν μεγαλώσει ο γυιός μου θα τη κάνω πάλι έξω μόνιμα.

Πόσο ειναι ο γιος σου?

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.208
Πόντοι
606

Τύπε .... ΕΔΩ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ.

Όταν ενηλικιωθεί το μικρότερο παιδί μου .... ΦΕΥΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Πριν φύγω , θα πάω με εγγυητικές επιστολές από τράπεζα .... τρίτης χώρας σε πρεσβεία και θα πάρω υπηκοότητα σε χώρα του μπλοκ !
Μοναδική. Ελληνικό διαβατήριο και υπηκοότητα δεν θα θέλω να έχω πλέον.
Πιθανότατα δεν θα ξαναγυρίσω και ποτέ.

Να μείνουν τα γαλάζια παπαγαλάκια με τους αριστερούληδες και τους οικονομικούς μετανάστες και τους πρόσφυγες μαζί με τις ... ΜΚΟ
να παίζουν μπαλίτσα εδώ και να ... τιμούν τους ήρωες και τα θύματά τους !!!!!!!!

Χάρισμά τους !!!!!!!!!!!!

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936

Τύπε .... ΕΔΩ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ.

Όταν ενηλικιωθεί το μικρότερο παιδί μου .... ΦΕΥΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Πριν φύγω , θα πάω με εγγυητικές επιστολές από τράπεζα .... τρίτης χώρας σε πρεσβεία και θα πάρω υπηκοότητα σε χώρα του μπλοκ !

Μην είσαι μαλάκας ρε Λαλάκη, πήγαινε τους τα κοντρόλ από τα κλιματιστικά...:confused:

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
5.139
Πόντοι
456
Τα κοντρόλ από τα air condition θα τα πάρεις μαζι σου Λάκη ???

• Like
Αντιδράσεις: barock

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom