Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Ασφαλώς κ οι πρώτες καμοαρετζουδες από ανατολικό μπλοκ ήρθαν οι πολωνεζες λόγω Λεχ Βαλέσα 1982-1989 κ μετά το 1990 ήρθαν οι υπόλοιπες

Θυμάμαι μαζί με τον παππού μου ανέβαινα Σκόπια Βουλγαρία Βελιγράδι ανήλικος στα 80's και ο συγχωρεμενος έπαιρνα βρακιά κ τα έκρυβε στο βολβό πίσω για να μη τα δει η γιαγιά μου κ όταν ανεβαίναμε στο χοτελ Λένινγκραντ τα μοίραζε σε βέβαια μικρός τότε δεν καταλάβαινα πολλά αλλα Ήξερε το κόλπο από το 1956 που ανεβαίνω λόγω μπίζνες ανατολικό μπλοκ
Επίσης όταν με ανέβασες για σπουδές ο αθεοφοβος πήγε βρακια κυλοτες κ λουκάνικα στο κοσμήτοραειο στα 90's

Tωρα απά τις πας βρακιά θα στα πετάξουν στη μούρη ΧΑ ΧΑ

Ωραία βιντεάκια ανεβάσατε

Την πρώτη μέρα στις εστιες σαν πήγαινες στα 90's κ μόνο που θα τις έλεγες εγώ γνωστό τον πρόξενο για να μην μπεις στην ουρά για βίζα κατουροντουσαν από χαρά

Οι ουρές ήταν τριάντα μέτρα μήκος για αίτηση βίζας

Δυστυχώς πλέον not value for money ανατολικό μπλοκ
Εκτός αν πας μόνο για το μουνι που κ αυτό ακριβό θα βγει

Όταν πήγαινα σαν erasmus mgy για πείραμα Δεκέμβριο 1999 είδα τα μουνια κ έπαθα πλάκα ενώ στην αρμπατ στιτ είχε μουνοθυελα από μουνια με γούνες
Έχει βιντεάκια από κασέτες βιντεοκάμερες δυστυχώς από mgy σε Μπαλ χορός φοιτητικός κ πρέπει να τη βρω να την ψηφιοποίηση

Συγκινήθηκα τώρα με τα βίντεο που βαλατε

Λατινική Αμερική,ρωτάω εδώ μιας και δεν υπάρχει νήμα,πια χώρα είναι καλύτερη για σένα καθαρά από οικονομικής άποψης και vfm σε συνδυασμό με γυναίκες και πιο το μπάτζετ για δυνατά γούστα 3 βδομάδες;
Ξενοδοχείο η διαμέρισμα;
Βενεζουέλα τόσο επικίνδυνα όσο νομίζουμε ή απλά θέλει κάποια προσοχή;
:hi:
Αδιαπραγματευτα καρταγενα
Φύση ζούγκλα θάλασσα ασφάλεια μίγμα μαϊμού με ουρανοξύστες με κολονιαλ παλιά πόλη
Ευκολοπερπατητη παραλίες νησιά απέναντι φτηνά
Γυναίκες λευκές που πάνε για διακοπές από καλό με τεγιν κ μουλατες
Στο κρεβάτι είναι φεραρικα
Σα οι σλαβες μερσεντικα
Κ οι Βενεζουέλα ΕΕ διαστημόπλοια στο κρεβάτι
Το ένα τρίτο είναι βενεζουελανες
επίσης έχει κάστρα αρχαία σαφάρι

Αν θες για ποιότητα μόνο γυναικών τότε καλι κ ασφαλώς μεντεγιν Ελ πομπλαδο είναι ασφαλέστερο μέρος
Εγώ πιο καλά στη ζωή μου πέρασα Καρταχένα κ μέσο τιντερ είχα μια δυο κοπέλες δίχως λεφτά

Δυστυχώς δεν μιλώ παρά ελάχιστα ισπανικά
Αλλά 15 μέρες Κίεβο κ 15 μέρες Καρταχένα η διαφορά είναι 500-600 ευρώ κ θα φας καλύτερα μουνια κ φαγητό κ τα μπανάκια σου κ ασφαλώς στο κρεβάτι δεν υπάρχει σύγκριση

Τώρα περί ανωτερότητας λευκής σάρκας τα αφήνω στην άκρη διότι είναι θέμα γούστου

Εξάλλου προσωπικά με τραβά πιο πολύ το τροπικό κορμί εξοτικο παρά το μονοχνωτο σλαβικό κ ίσως επειδή το βαρέθηκα από κουτάβι

Μετά Ρίο ντε Τζανέιρο αλλά οι Βραζιλιάνος νομίζω είναι λίγο πιο δύσκολες απο grande Colombia ( equator columbia venezuela)
Παίρνεις σορτσακι σαγιονάρες κ πας κ όχι να ντύνεσαι σα κρεμμύδι
ΧΑ χα

Καρταχενα θερμοκρασια τωρα: 31 Κελσίου (σταθερη ολο το ετος)

Κιεβο θερμοκρασια τωρα: 0 Κελσιου

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656
Δεν μας νοιάζει η θερμοκρασία

Ότι έχει αγγούρια καλυβιωτικα μας ενοχλεί

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.137
Πόντοι
26.141
Σεξο ηφαίστιεεεεε !!

Πάλι συμβουλές για μαιμούδες δίνεις ???:tickedoff::tickedoff:

Βλασφήμια ρε στο νήμα του "αρχηγού".:D::D::D:
Μαν με εσένα τα έχει κ όχι με τις μαϊμούδες ΧΑ ΧΑ
Ο αρχηγός βλέπει μάλλον national geographic aμαζονιο κ νομίζει ότι όλες οι γυναίκες είναι έτσι ΧΑ χα

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356
Μαν με εσένα τα έχει κ όχι με τις μαϊμούδες ΧΑ ΧΑ
Ο αρχηγός βλέπει μάλλον national geographic aμαζονιο κ νομίζει ότι όλες οι γυναίκες είναι έτσι ΧΑ χα [/quote]

Βασικά ο Αρχηγός άνοιξε ένα τελείως εγωκεντρικό thread, που αισίως συμπλήρωσε τις 1000 σελίδες :rockon:
Πράγμα που ζήτημα να μπορούν να κάνουν 5 μέλη σε αυτό το forum.

Αρχηγέ δώσε πόνο, σε ζηλεύουνε :rockon:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656
Ποιος άλλος μπορεί να γράφει 500 σελίδες φαντασιώσεις???

:glasses:

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ είναι,προς το παρόν αγνοείται η τύχη του

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.445
Πόντοι
4.746
Γενικά θέλει δουλειά.
1.Να μάθεις πολωνικά,ρωσικα,τσεχικα
2.Να αλωνισεις την ενδοχώρα για να βρεις τα καλά μερη
3.Να δουλέψεις σκληρά για να κονομήσεις παραδάκι για τη χρηματοδότηση των ταξιδιων
Οι πιο πολλοί αρνούνται να καταβάλουν τον κοπο που απαιτείται γιατι το θεωρούν αντιοικονομικο σπαταλη δυνάμεων και πορων.Το βλέπουν σαν ταλαιπωρία οχι σαν αδρεναλίνη και περιπέτεια.
Δε μαθαίνουν τις γλωσσες,δεν αλωνιζουν στην επαρχία δε δουλεύουν σκληρά για το finance.Μετα πώς να έχεις αποτέλεσμα?Σε τρώει ο αλλος λάχανο που κάνει αυτά που δεν κάνεις εσύ.
Είναι λογικό να μην εισαι ανταγωνιστικός σε περιβάλλον υψηλων απαιτήσεων που οι πεουλες απο ολο τον κόσμο και τα διεθνή καμάκια διασταυρωνουν τα ξιφη τους.
Μα σε προηγουμενες συζητησεις ειχε ειπωθει οτι οχι μονο δεν εισαι καμακι και δεν γνωριζεις καμμια απο τις σλαβικες γλωσσες, αλλα ουτε διπλωμα αυτοκινητου δεν εχεις. Οσο για τα ταξιδια στην ενδοχωρα.. οι τρεις μερες δεν σε φτανουν ουτε για τα οδοιπορικα. :sunglasses:

• Like
Αντιδράσεις: Νίο
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356
σύγκριση

Τώρα περί ανωτερότητας λευκής σάρκας τα αφήνω στην άκρη διότι είναι θέμα γούστου

Εξάλλου προσωπικά με τραβά πιο πολύ το τροπικό κορμί εξοτικο παρά το μονοχνωτο σλαβικό κ ίσως επειδή το βαρέθηκα από κουτάβι

Δηλαδή άμα εσένα είναι το γούστο σου να γαμάς μογγόλες με μουστάκι,κάνει το όλο θέμα υποκειμενικό;
Φυσικά και όχι,αλλά μην ξαναγράφουμε τα ίδια..

Από Βενεζουέλα έχουν έρθει πολλές Γερμανία,κυρίως σαν Au Pair Girls για να μην έχουν θέμα παραμονής.
Τις παίρνουν γερμανικές οικογένειες,κυρίως για τη γλώσσα.
Μία που γνώρισα από Tinder,αντί να μαθαίνει γερμανικά στο σπίτι που την φιλοξενούσαν/δούλευε,της επέβαλλαν να μιλάει ισπανικά.
Ένα που θυμάμαι είναι ότι όταν πρωτοχιόνισε έπαιζε σαν παιδάκι με το χιόνι και το άλλο,
ότι οι καπότες για αυτές και τις φίλες της,ήταν κάτι άγνωστο εκεί που μεγάλωσε,με ότι αυτό συνεπάγεται..

Επίσης απορώ που ο πατέρας της οικογένειας που την φιλοξενούσε,δεν τον έπαιζε όλη μέρα για πάρτη της

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.137
Πόντοι
26.141
σύγκριση

Δηλαδή άμα εσένα είναι το γούστο σου να γαμάς μογγόλες με μουστάκι,κάνει το όλο θέμα υποκειμενικό;

Από Βενεζουέλα έχουν έρθει πολλές Γερμανία,κυρίως σαν Au Pair Girls για να μην έχουν θέμα παραμονής.
Μία που γνώρισα από Tinder,αντί να μαθαίνει γερμανικά στο σπίτι που την φιλοξενούσαν/δούλευε,της επέβαλλαν να μιλάει ισπανικά.
Ένα που θυμάμαι είναι ότι όταν πρωτοχιόνισε έπαιζε σαν παιδάκι με το χιόνι και το άλλο,
ότι οι καπότες για αυτές και τις φίλες της,ήταν κάτι άγνωστο εκεί που μεγάλωσε,με ότι αυτό συνεπάγεται..

Επίσης απορώ που ο πατέρας της οικογένειας που την φιλοξενούσε,δεν τον έπαιζε όλη μέρα για πάρτη της
Οι Βενεζουέλανες και grandecolumbianes μογγολες;;;;;;;;με μουστάκι;;;;;
Αν έχεις πάει Κολομβία μπορώ να ανοίξω συζήτηση αν όχι τότε δεν μπορώ διότι είναι σα να μου μιλάς για πράγματα που δε γνωρίζω

Ασφαλώς στην Ευρώπη και Γερμανία θα έρχονται πετιμεζια σε αυτό συμφωνώ
Τα καλά πάνε Μονακό Μαϊάμι Λας Βέγκας όπου έχει χρήμα δλδ

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356
σύγκριση

Οι Βενεζουέλανες και gramnecolumbianes μογγολες;;;;;;;;με μουστάκι;;;;;
Αν έχεις πάει Κολομβία μπορώ να ανοίξω συζήτηση αν όχι τότε δεν μπορώ διότι είναι σα να μου μιλάς για πράγματα που δε γνωρίζω

Ασφαλώς στην Ευρώπη και Γερμανία θα έρχονται πετιμεζια σε αυτό συμφωνώ
Τα καλά πάνε Μονακό Μαϊάμι Λας Βέγκας όπου έχει χρήμα δλδ

Καλά φίλε,αν έγραφε σε thread του μπλοκ μόνο αυτοί που έχουν πάει,αυτό το thread θα είχε 20 σελίδες.

Όχι,η κοπελίτσα ήταν τούμπανο,καλοδιάθετη και με πολύ συχνή αποτρίχωση,γιατί αν τα άφηνε λίγο γάματα..
Ένα θέμα που δε σε πολυ απασχολεί στο μπλοκ,δηλαδή να έχει η γκόμενα πιο πολλές κωλότριχες από εσένα

Κολομβία δεν έχω πάει,ούτε πρόκειται

Υ.Γ.Μπορεί να πάω στα 60 :D:

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
@George71

Eχεις ζησει για μεγαλο χρονικο διαστημα σε μερη που η θερμοκρασια ειναι 31 συνεχεια? Ισημερινος, συνεπαγεται απο ελεεινη υγρασια που σε κανει να κλεινεσαι στο a/c:confused:

Βορειες χωρες μπορει το θερμομετρο να δειχνει - 10 αλλα σπιτι εισαι ξυπολυτος και με το σωβρακο
Εξω με ισοθερμικα και ενα καλο μπουφαν κυκλοφορεις ανετα

Παιζεις και μπαλιτσα στα mall που υπαρχουν ακομη και στο κεντρο και εχουν καλη θερμοκρασια και τρυφερα ξανθα μουνακια

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.227
Πόντοι
2.356
Όντως.Ειχα πάθει πλάκα στα 90s που πρωτοπηγα μπλοκ.Αλλη φάση.
Μακάρι να ήξερα τότε αυτά που ξέρω τώρα.Ημασταν λιγο αφελείς τότε.

εκδρομή με το σχολείο είχατε πάει ή ταξίδι με την μαμά και τον μπαμπά? αρχίσανε τα φίδια....

Το 1999 πηγε πρωτη φορα στο μπλοκ αλλα για να κανει εντυπωση γραφει 90s .... δεκαετια 80 απο αυτους που γραφουν εδω μονο εγω ,εσυ και ο mind
Εννοω σε γαμευσιμη ηλικια γιατι και ο μητσος πρωτη φορα ειχε παει το 86 αλλα ηταν παιδι ακομα ... volcano και χαρης επισης εχουν μεγαλη γνωση απο παλια αν και αρκετα νεαροτεροι.
Δεν γνωριζω για τον mida ακριβως καθοτι ειναι απροσδιοριστου ηλικιας ... :grin:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.445
Πόντοι
4.746
εκδρομή με το σχολείο είχατε πάει ή ταξίδι με την μαμά και τον μπαμπά? αρχίσανε τα φίδια....
Το 1999 πηγε πρωτη φορα στο μπλοκ αλλα για να κανει εντυπωση γραφει 90s... :grin:
στα 90s ο τυπος ακομη εβοσκε προβατα..

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (2).jpeg
    αρχείο λήψης (2).jpeg
    9,5 KB · Εμφανίσεις: 25

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506

Το 1999 πηγε πρωτη φορα στο μπλοκ αλλα για να κανει εντυπωση γραφει 90s .... δεκαετια 80 απο αυτους που γραφουν εδω μονο εγω ,εσυ και ο mind
Εννοω σε γαμευσιμη ηλικια γιατι και ο μητσος πρωτη φορα ειχε παει το 86 αλλα ηταν παιδι ακομα ... volcano και χαρης επισης εχουν μεγαλη γνωση απο παλια αν και αρκετα νεαροτεροι.
Δεν γνωριζω για τον mida ακριβως καθοτι ειναι απροσδιοριστου ηλικιας ... :grin:
Η δεκαετία του 80 ήταν πολύ καλύτερη από αυτή του 90,παρόλο που δεν υπήρχε η πείνα και η εξαθλίωση της μετασοβιετικής εποχής η ανατολικές ήταν πολύ πιο εύκολες και η επιλογές αμέτρητες. Το 89 έκλεισα τα 20 και είχα ενεργό δράση από τα δεκαπεντεμισι. Εκτός από εμένα και εσένα δεν πιστευτώ να υπήρχε άλλος από εδώ μέσα που βρέθηκε εκεί εκείνες της εποχές

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Η διασκέδαση την δεκαετία του 80 ήταν καφέ στις λιγοστές καφετέριες που υπήρχαν η σε κάποιο μεγάλο ξενοδοχείο ,ρεστοράν -εστιατόρια υπήρχαν αρκετά και πολλών εθνικοτήτων ,ντισκοτέκ που έκλειναν στη 23.00-24.00 και μετά τα μεσάνυχτα στα bar variete με ζωντανό πρόγραμμα, ζογκλερ ,χορεύτριες, ταχυδακτυλουργοί τραγουδιστές κτλ, Aυτά τα bar υπήρχαν μόνο στα μεγάλα ξενοδοχεία και απευθυνόταν σε τουρίστες,εκεί ήταν και το πεδίο δράσεις τον σπονσορετ :) βιζιτούμπες που δραστηριοποιούνταν με την άδεια τον υπηρεσιών ασφαλείας. Τα Берёзка ήταν τα πολυκαταστήματα όπου υπήρχαν δυτικά προϊόντα και ήταν αποκλειστικά και μόνο για ξένους που ψώνιζαν σε συνάλλαγμακαι απαγορευόταν να μπει ρώσσος μέσα. Καμία σχέση με τα Берёзка που υπάρχουν σήμερα.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Για να γίνεις το κέντρο του ενδιαφέροντος δεν χρειαζόταν και πολύ αρκεί να έχεις πάνω στο τραπέζι μια δυτική μάρκα τσιγάρων, ήταν πολύ ανωτέρω από το να έχεις σήμερα Iphone 12. Αν φορούσες και κάποιο τζιν με παπούτσια adidas η nike τα βλέμματα που μάζευες επάνω σου δεν τα μάζευε ούτε ο Brad Pitt στα νιάτα του. Πολύ λένε για την δεκαετία του 90 και νομίζουν ότι ήταν παράδεισος το 80 δεν συγγρίνετε με καμία άλλη δεκαετία

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.137
Πόντοι
26.141
Εικόνες παιδί θυμάμαι με το βολβό ή το Ρενώ 25 μάς σταμάτησαν στο δρόμο μαγκιστραλα αφού μας έπαιζαν το φώτα για να αλλάξουν στην μαύρη δολλάρια με διαμάντια λέι και λέβα
Τουλάχιστον δύο τρεις φορές καλύτερη τιμή
Στα χωριά κ ακόμα κ σε επαρχιακές πόλεις πχ βρατσα διμοτροβγκραντ ναισο Σερβίας και Καλαφάτη Ρουμανία τα παιδιά μαζευοντουζαν για να μαζέψουν ακόμα κ ένα Τογιότα κορολα ΧΑ ΧΑ όπως στις ελληνικές ταινίες το πενήντα

Όπως είπε κ ο νουκτεεος όλο το παιχνίδι ήταν 80 στα ρεστοραντ των ξενοδοχείων που φυσικά κάτι σκατοαρακαδες σε τάιζαν
Δυστυχώς εγώ είμαι ο πιο μικρός από όσους ξέρω εδώ μέσα οπότε σεξουαλικά ασφαλώς κ δεν έχω εμπειρίες

Τώρα αυτό που δηλωνω ότι έχουν γίνει οι χειρότερες γυναίκες για οικογένεια κ οι πιο σκατοψυχες
Ουδεμία σχέση με άλλες
Φίδια οχιές ψύχραιμα πλάσματα το πολύ για λίγες μέρες διασκέδαση γαμησι κ Αλέκος
Βέβαια θα μου πείτε οι δικές μας καλύτερες είναι;;;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πρώτη πόλη που είδα στο μπλοκ ήταν η Βουδαπέστη το 1998.Βασικά δεν ήθελα να πάω καν ένας Αυστριακός που συνέχεια γούσταρε πάρτυ μας έπεισε να επισκεφτούμε για τριήμερο.Οταν μπήκα ντίσκο Χόστελ και Bank με τα κλουβιά έπαθα πλάκα με τις γκόμενες.Αλλη φάση.Από τότε πήρα χαμπάρι τι εστί μπλοκ.
Η Βιέννη σε σχέση με τη Βουδαπέστη στο κλάμπινγκ φαινόταν τότε υπναλέα.Καμακώναμε αβέρτα με έναν Ιάπωνα Schwedeplatz,Mariahilferstrasse και είχαμε πιάσει τα αρχίδια μας.Ο Ιάπων είχε απογογητευτεί.Μου λέει ωραία η Βιέννη σε μια βδομάδα τη γύρισα όλη,τα είδα όλα.Τώρα βαριέμαι.Τι να κάνω?Πάμε να βρούμε καμιά γκόμενα του λέω και αρχίσαμε τα καμάκια στις ψηλές Αυστριακές.
Κάποια στιγμή βλέπω τον τύπο να είναι ντυμένος όπως ακριβώς οι Ιταλοί που ήταν μαζί μας.Είχε ψωνίσει ωραία ρούχα από τη Βιέννη.Μετά τον βλέπω να χορεύει χιπ χοπ όπως οι Αράπηδες.Και το πιο κουλό τον βλέπω να καμακώνει γκόμενες και να τους λέει ακριβώς τα ίδια με εμένα με τον ίδιο τρόπο και τις ίδιες χειρονομίες.Είχε μεταμορφωθεί από συνήθης Ιάπωνας σε βαλκανικό καμάκι και Βουδαπέστη ο τύπος έκανε θραύση,είχαν ξετρελαθεί οι Ουγγαρέζες μαζί του.
Και οι Ιταλοί γαμούσαν αβέρτα τότε,είχαν πολύ καλή φήμη στις Ανατολικές.Και Ιταλία βέβαια Φλωρεντία κτλ έβλεπες πολλές Γερμανίδες και Σκανδιναυές να τραβιούνται με Ιταλούς.Τις είχαν για πλάκα τότε.
Οι Ουγγαρέζες δεν ήταν τόσο εντυπωσιακές φαίνονταν πρόστυχες όμως και πολύ σέξυ.Εχουν και ένα ιδιαίτερο μογγολικό χαρακτηριστικό στο σχήμα κάτω γνάθου,δοντιών που τις έκανε να μοιάζουν με άλογα.Κατάλαβα τότε οτι κάπου κοντά ενδεχομένως Τσεχία πρέπει να παίζουν θεόμουνα.
Πράγα που πήγα το 1999 ήταν όντως άλλη φάση.Ολες λεπτές,ψηλές,μοντελοειδείς έμπαινες στο μετρό και έβλεπες παρέλαση μοντέλων.Δεν είχα δει κυριολεκτικά ούτε μια χοντρή Τσέχα τότε.Και απίστευτα προσεγγίσιμες,χαμογελαστές,έδιναν τηλέφωνο για πλάκα.Δεν πίστευες οτι κυκλοφορείς τέτοια υπερμοντέλα.Στη φάτσα ήταν όπως η Χερτζίκοβα συνήθως βέβαια χωρίς τόσα καλλυντικά.Ηταν πολύ συνηθισμένος τσεχικός τύπος προσώπου.

Φαντάσου να γειώνεσαι Πράγα και σε μια βδομάδα να κυκλοφορείς με αντίγραφο της Χερτζίγκοβα.Δεν πίστευες οτι είναι δυνατό να συμβαίνει κάτι τέτοιο ήταν σαν παράλληλος κόσμος.

Εδώ είναι μερικοί τσεχικοί τύποι μοντέλων.Ειδικά τα μυστηριώδη πράσινα μάτια και το μισάνοιχτο στόμα με τα παχιά χείλια,τα σηκωμένα ζυγωματικά,το σπαστό ξανθό μαλλί και φυσικά οι ποδάρες ήταν σήμα κατατεθέν.Φαίνονταν τελείως εξωτικές τότε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom