Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Φανταστείτε Sadman να επιβιβάζεται Polski bus που τραγουδάνε και οι Τρύπες και να γειώνεται Βρότσλαβ 1989.Θα ξεσκιζότανε στον πούτσο.Θυμάμαι τα υπόγεια και τις παρακμιακές διαβάσεις.Μαγεία.Η Πολωνία τότε ήταν ακριβώς όπως είναι η Ουκρανία τώρα.

Αρχηγέ τα 80's πρέπει να ήταν ζόρικα στο μπλοκ.. Πολύ παρακμή, καταθλιπτική φάση και φαντάζομαι οι γκόμενες θα ήταν σαν τον Βαντσικ χωρίς μουστάκι :P

Με επιφύλαξη βέβαια γιατί δεν είμαι σίγουρος, αλλά καλύτερα 90's και early 00's νομίζω.

Δε νομίζω.Καλές ήταν και στα 80s.Οι Πολωνέζες πάντα ήταν κοκέτες,υπήρχε μόδα και επί κομμουνισμού με φτωχά υλικά κατάφερναν να σε καυλώνουν.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Φαντάσου και τις ελλεεινίδες του 1986,κάτι μαυροτσούκαλες με περμαναντ και μουστάκια :vomit:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Το 1986 είχε πιο πολλές ψηλές, γιατί είχε μόνο ελληνίδες.
Τώρα έχει πολλές .... 1.40 ....

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Πιθανόν να έχεις δίκιο, δεν το γνωρίζω..

Εγώ ταξίδεψα σε αυτές τις χώρες πολλά χρόνια αργότερα, οπότε δεν έχω άποψη.

Ας μιλήσουν οι παλιότεροι :thumbsup:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
1990 είχε θεές σε ουγγαρία και τσεχία .
Είχα πάει .

Προφανώς ήταν οι περισσότερες (όχι όλες) πιο φτωχά ντυμμένες από τις γκόμενες στην .... κηφισιά και τη γλυφάδα ...

αλλά το ίδιο συνέβαινε τότε και με τις γκόμενες στο αιγάλεω και στο περιστέρι !

Τότε υπήρχε μια κάποια διαφορά.
Μετά ήρθε η εξίσωση προς τα κάτω στην ελλάδα !

Δεν ανέβηκαν εμφανισιακά οι γκόμενες των υψηλότερων εισοδημάτων , ξεφτιλίστηκαν αυτές των ανώτερων !

Τα ίδια σταν σμιθ σήμερα, τα φοράνε όλες !

Στο μπλοκ πάντως, ήταν μουνάρες.
Και ... έπιανες κουβέντα χαλαρά !!!!

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Βέβαια,πολλές τέτοιες γαμήσανε και οι μπουρδελοβιοι στα 90ς

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Δεν ανέβηκαν εμφανισιακά οι γκόμενες των χαμηλοτερων εισοδημάτων , ξεφτιλίστηκαν αυτές των ανώτερων !

Τα ίδια σταν σμιθ σήμερα, τα φοράνε όλες !

Τη μεγαλυτερη ζημια στη μοδα, την ομορφια, την εμφανιση και τον τυπο, την εκανε με διαφορα το τζιν παντελονι.
Χαλασε την εικονα τοσο του αντρα οσο και της γυναικας.

Το τζιν ηταν το πρωτο..........παντελονι!!!!!!! που φορεθηκε τοσο πολυ απο το γυναικειο πληθυσμο.

Παρατησαν τις γκαυλιαρικες φουστιτσες και τα εντυπωσιακα φορεματα για να βγαινουν Σαββατοβραδο με......μπλουτζιν

Για τους αντρες τι να πει κανεις. Το μπλουτζιν εξαφανισε μονομιας τα υφασματινα απο την αγορα και μαζι και τα κοστουμια, που ειναι συμβολο του ανδρικου ντυσιματος. Βλεπεις το.....μπλουτζιν δεν παει τοσο με σακακι, οσο παει με δερματινο μπουφαν, περφεκτο, fly, κ.ο.κ.

Μιλαμε παντα για το.....μπλουτζιν, ενα ρουχο που ανακαλυφθηκε στα χρυσωρυχεια της Δυτικης Αμερικης και προτιμηθηκε λογω αντοχης απο τους χρυσοθηρες.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Βέβαια,πολλές τέτοιες γαμήσανε και οι μπουρδελοβιοι στα 90ς

Αλίνα 2000 ....

Δεν το πίστευαν φανατικοί βιζιτάκηδες .... ότι με 3000 δρχ έπαιρνες ρωσίδι ... το πολύ 20 ετών , κατάξανθο , κάτασπρο δέρμα , 2άρι φυσικό βυζάκι νερουλό ...

Μια μέρα που είχα πάει 4 φορές στην ίδια μέρα, μου έκανε πλάκα η τσατσα ...

"Εσύ τόσο συχνός που είσαι , γιατί δεν αράζεις εδώ στο σαλόνι να μη ταλαιπωρείσαι να πηγαινοέρχεσαι !!!!!!!!!"

20.000 δρχ έπαιρνε η βίζιτα ....κι αυτή τη γάμαγες με .... 3000 δρχ !!!!!

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206

Αρχηγέ αν σπονσόραρες τότε,θα τις είχες πάρει όλες

Όντως.Ειχα πάθει πλάκα στα 90s που πρωτοπηγα μπλοκ.Αλλη φάση.
Μακάρι να ήξερα τότε αυτά που ξέρω τώρα.Ημασταν λιγο αφελείς τότε.

εκδρομή με το σχολείο είχατε πάει ή ταξίδι με την μαμά και τον μπαμπά? αρχίσανε τα φίδια....

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ε είπαμε,ήσασταν τυχεροί εσεις

Αντρέας,πασοκ,πτώση ΕΣΣΔ,πόσο καλύτερο να γίνει;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.540
Πόντοι
22.266
Ασφαλώς κ οι πρώτες καμοαρετζουδες από ανατολικό μπλοκ ήρθαν οι πολωνεζες λόγω Λεχ Βαλέσα 1982-1989 κ μετά το 1990 ήρθαν οι υπόλοιπες

Θυμάμαι μαζί με τον παππού μου ανέβαινα Σκόπια Βουλγαρία Βελιγράδι ανήλικος στα 80's και ο συγχωρεμενος έπαιρνα βρακιά κ τα έκρυβε στο βολβό πίσω για να μη τα δει η γιαγιά μου κ όταν ανεβαίναμε στο χοτελ Λένινγκραντ τα μοίραζε σε βέβαια μικρός τότε δεν καταλάβαινα πολλά αλλα Ήξερε το κόλπο από το 1956 που ανεβαίνω λόγω μπίζνες ανατολικό μπλοκ
Επίσης όταν με ανέβασες για σπουδές ο αθεοφοβος πήγε βρακια κυλοτες κ λουκάνικα στο κοσμήτοραειο στα 90's

Tωρα απά τις πας βρακιά θα στα πετάξουν στη μούρη ΧΑ ΧΑ

Ωραία βιντεάκια ανεβάσατε

Την πρώτη μέρα στις εστιες σαν πήγαινες στα 90's κ μόνο που θα τις έλεγες εγώ γνωστό τον πρόξενο για να μην μπεις στην ουρά για βίζα κατουροντουσαν από χαρά

Οι ουρές ήταν τριάντα μέτρα μήκος για αίτηση βίζας

Δυστυχώς πλέον not value for money ανατολικό μπλοκ
Εκτός αν πας μόνο για το μουνι που κ αυτό ακριβό θα βγει

Όταν πήγαινα σαν erasmus mgy για πείραμα Δεκέμβριο 1999 είδα τα μουνια κ έπαθα πλάκα ενώ στην αρμπατ στιτ είχε μουνοθυελα από μουνια με γούνες
Έχει βιντεάκια από κασέτες βιντεοκάμερες δυστυχώς από mgy σε Μπαλ χορός φοιτητικός κ πρέπει να τη βρω να την ψηφιοποίηση

Συγκινήθηκα τώρα με τα βίντεο που βαλατε

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.434
Πόντοι
3.656

εκδρομή με το σχολείο είχατε πάει ή ταξίδι με την μαμά και τον μπαμπά? αρχίσανε τα φίδια....

Γιατί 50 είναι κ κμαν
Ταβπρολαβε άνετα αυτά

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Ασφαλώς κ οι πρώτες καμοαρετζουδες από ανατολικό μπλοκ ήρθαν οι πολωνεζες λόγω Λεχ Βαλέσα 1982-1989 κ μετά το 1990 ήρθαν οι υπόλοιπες

Θυμάμαι μαζί με τον παππού μου ανέβαινα Σκόπια Βουλγαρία Βελιγράδι ανήλικος στα 80's και ο συγχωρεμενος έπαιρνα βρακιά κ τα έκρυβε στο βολβό πίσω για να μη τα δει η γιαγιά μου κ όταν ανεβαίναμε στο χοτελ Λένινγκραντ τα μοίραζε σε βέβαια μικρός τότε δεν καταλάβαινα πολλά αλλα Ήξερε το κόλπο από το 1956 που ανεβαίνω λόγω μπίζνες ανατολικό μπλοκ
Επίσης όταν με ανέβασες για σπουδές ο αθεοφοβος πήγε βρακια κυλοτες κ λουκάνικα στο κοσμήτοραειο στα 90's

Την πρώτη μέρα στις εστιες σαν πήγαινες στα 90's κ μόνο που θα τις έλεγες εγώ γνωστό τον πρόξενο για να μην μπεις στην ουρά για βίζα κατουροντουσαν από χαρά

Όταν πήγαινα σαν erasmus mgy για πείραμα Δεκέμβριο 1999 είδα τα μουνια κ έπαθα πλάκα ενώ στην αρμπατ στιτ είχε μουνοθυελα από μουνια με γούνες
Έχει βιντεάκια από κασέτες βιντεοκάμερες δυστυχώς από mgy σε Μπαλ χορός φοιτητικός κ πρέπει να τη βρω να την ψηφιοποίηση

Λατινική Αμερική,ρωτάω εδώ μιας και δεν υπάρχει νήμα,πια χώρα είναι καλύτερη για σένα καθαρά από οικονομικής άποψης και vfm σε συνδυασμό με γυναίκες και πιο το μπάτζετ για δυνατά γούστα 3 βδομάδες;
Ξενοδοχείο η διαμέρισμα;
Βενεζουέλα τόσο επικίνδυνα όσο νομίζουμε ή απλά θέλει κάποια προσοχή;
:hi:

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206

Γιατί 50 είναι κ κμαν
Ταβπρολαβε άνετα αυτά

αμ δεν είναι, μ ' αρέσει που εισαι από εκείνους που υποστηρίζουν να δώσει κάνα φράγγο για να σουλουπωθεί πρώτα αυτός και μετά οι πουτάνες
ας πάρει τουλάχιστον καμια κρέμα να βαλει, ο πρόεδρος με τις κρέμες ούτε 45 χρονων δε μοιαζει

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.540
Πόντοι
22.266

Λατινική Αμερική,ρωτάω εδώ μιας και δεν υπάρχει νήμα,πια χώρα είναι καλύτερη για σένα καθαρά από οικονομικής άποψης και vfm σε συνδυασμό με γυναίκες και πιο το μπάτζετ για δυνατά γούστα 3 βδομάδες;
Ξενοδοχείο η διαμέρισμα;
Βενεζουέλα τόσο επικίνδυνα όσο νομίζουμε ή απλά θέλει κάποια προσοχή;
:hi:
Αδιαπραγματευτα καρταγενα
Φύση ζούγκλα θάλασσα ασφάλεια μίγμα μαϊμού με ουρανοξύστες με κολονιαλ παλιά πόλη
Ευκολοπερπατητη παραλίες νησιά απέναντι φτηνά
Γυναίκες λευκές που πάνε για διακοπές από καλό με τεγιν κ μουλατες
Στο κρεβάτι είναι φεραρικα
Σα οι σλαβες μερσεντικα
Κ οι Βενεζουέλα ΕΕ διαστημόπλοια στο κρεβάτι
Το ένα τρίτο είναι βενεζουελανες
επίσης έχει κάστρα αρχαία σαφάρι

Αν θες για ποιότητα μόνο γυναικών τότε καλι κ ασφαλώς μεντεγιν Ελ πομπλαδο είναι ασφαλέστερο μέρος
Εγώ πιο καλά στη ζωή μου πέρασα Καρταχένα κ μέσο τιντερ είχα μια δυο κοπέλες δίχως λεφτά

Δυστυχώς δεν μιλώ παρά ελάχιστα ισπανικά
Αλλά 15 μέρες Κίεβο κ 15 μέρες Καρταχένα η διαφορά είναι 500-600 ευρώ κ θα φας καλύτερα μουνια κ φαγητό κ τα μπανάκια σου κ ασφαλώς στο κρεβάτι δεν υπάρχει σύγκριση

Τώρα περί ανωτερότητας λευκής σάρκας τα αφήνω στην άκρη διότι είναι θέμα γούστου

Εξάλλου προσωπικά με τραβά πιο πολύ το τροπικό κορμί εξοτικο παρά το μονοχνωτο σλαβικό κ ίσως επειδή το βαρέθηκα από κουτάβι

Μετά Ρίο ντε Τζανέιρο αλλά οι Βραζιλιάνος νομίζω είναι λίγο πιο δύσκολες απο grande Colombia ( equator columbia venezuela)
Παίρνεις σορτσακι σαγιονάρες κ πας κ όχι να ντύνεσαι σα κρεμμύδι
ΧΑ χα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786