Ασφαλώς κ οι πρώτες καμοαρετζουδες από ανατολικό μπλοκ ήρθαν οι πολωνεζες λόγω Λεχ Βαλέσα 1982-1989 κ μετά το 1990 ήρθαν οι υπόλοιπες
Θυμάμαι μαζί με τον παππού μου ανέβαινα Σκόπια Βουλγαρία Βελιγράδι ανήλικος στα 80's και ο συγχωρεμενος έπαιρνα βρακιά κ τα έκρυβε στο βολβό πίσω για να μη τα δει η γιαγιά μου κ όταν ανεβαίναμε στο χοτελ Λένινγκραντ τα μοίραζε σε βέβαια μικρός τότε δεν καταλάβαινα πολλά αλλα Ήξερε το κόλπο από το 1956 που ανεβαίνω λόγω μπίζνες ανατολικό μπλοκ
Επίσης όταν με ανέβασες για σπουδές ο αθεοφοβος πήγε βρακια κυλοτες κ λουκάνικα στο κοσμήτοραειο στα 90's
Tωρα απά τις πας βρακιά θα στα πετάξουν στη μούρη ΧΑ ΧΑ
Ωραία βιντεάκια ανεβάσατε
Την πρώτη μέρα στις εστιες σαν πήγαινες στα 90's κ μόνο που θα τις έλεγες εγώ γνωστό τον πρόξενο για να μην μπεις στην ουρά για βίζα κατουροντουσαν από χαρά
Οι ουρές ήταν τριάντα μέτρα μήκος για αίτηση βίζας
Δυστυχώς πλέον not value for money ανατολικό μπλοκ
Εκτός αν πας μόνο για το μουνι που κ αυτό ακριβό θα βγει
Όταν πήγαινα σαν erasmus mgy για πείραμα Δεκέμβριο 1999 είδα τα μουνια κ έπαθα πλάκα ενώ στην αρμπατ στιτ είχε μουνοθυελα από μουνια με γούνες
Έχει βιντεάκια από κασέτες βιντεοκάμερες δυστυχώς από mgy σε Μπαλ χορός φοιτητικός κ πρέπει να τη βρω να την ψηφιοποίηση
Συγκινήθηκα τώρα με τα βίντεο που βαλατε
Λατινική Αμερική,ρωτάω εδώ μιας και δεν υπάρχει νήμα,πια χώρα είναι καλύτερη για σένα καθαρά από οικονομικής άποψης και vfm σε συνδυασμό με γυναίκες και πιο το μπάτζετ για δυνατά γούστα 3 βδομάδες;
Ξενοδοχείο η διαμέρισμα;
Βενεζουέλα τόσο επικίνδυνα όσο νομίζουμε ή απλά θέλει κάποια προσοχή;
Αδιαπραγματευτα καρταγενα
Φύση ζούγκλα θάλασσα ασφάλεια μίγμα μαϊμού με ουρανοξύστες με κολονιαλ παλιά πόλη
Ευκολοπερπατητη παραλίες νησιά απέναντι φτηνά
Γυναίκες λευκές που πάνε για διακοπές από καλό με τεγιν κ μουλατες
Στο κρεβάτι είναι φεραρικα
Σα οι σλαβες μερσεντικα
Κ οι Βενεζουέλα ΕΕ διαστημόπλοια στο κρεβάτι
Το ένα τρίτο είναι βενεζουελανες
επίσης έχει κάστρα αρχαία σαφάρι
Αν θες για ποιότητα μόνο γυναικών τότε καλι κ ασφαλώς μεντεγιν Ελ πομπλαδο είναι ασφαλέστερο μέρος
Εγώ πιο καλά στη ζωή μου πέρασα Καρταχένα κ μέσο τιντερ είχα μια δυο κοπέλες δίχως λεφτά
Δυστυχώς δεν μιλώ παρά ελάχιστα ισπανικά
Αλλά 15 μέρες Κίεβο κ 15 μέρες Καρταχένα η διαφορά είναι 500-600 ευρώ κ θα φας καλύτερα μουνια κ φαγητό κ τα μπανάκια σου κ ασφαλώς στο κρεβάτι δεν υπάρχει σύγκριση
Τώρα περί ανωτερότητας λευκής σάρκας τα αφήνω στην άκρη διότι είναι θέμα γούστου
Εξάλλου προσωπικά με τραβά πιο πολύ το τροπικό κορμί εξοτικο παρά το μονοχνωτο σλαβικό κ ίσως επειδή το βαρέθηκα από κουτάβι
Μετά Ρίο ντε Τζανέιρο αλλά οι Βραζιλιάνος νομίζω είναι λίγο πιο δύσκολες απο grande Colombia ( equator columbia venezuela)
Παίρνεις σορτσακι σαγιονάρες κ πας κ όχι να ντύνεσαι σα κρεμμύδι
ΧΑ χα