kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
ΟΚ αλλα τι ακριβως ειναι ο τυπος? Ναυαγιο?Σπονσορας? Πικεριστης?
Σαλονικη εχω κανει τη μονη ξεπετα μου με Ελληνιδα. Οι Σαλονικιες ειναι πιο ευκολες απο τις αθηνεζες εκτος αν απλα γουσταρουν γαυρους
Πολύ πιο εύκολες οι αθηνέζες
Και το τελευταίο αμεα στην Αθήνα βρίσκει γκόμενα
Θυμάμαι και στο στρατό όποιος ήταν από Αθήνα,στάνταρ είχε γκόμενα.Ενώ απο'δω πάνω
Ο Μονσελας είναι υπαρκτό πρόσωπο, googlare να διαβασεις την ιστορία του.
Ο Δημητράκης τον ανέφερε συχνά, για κάποιους Έλληνες του εξωτερικού, σε φάση ότι είναι τόσο ναυάγια που χρειάζονται ένα Μονσελα να τους παρκάρει/λυτρώσει.
Κάπως έτσι, "κάποιος" εμπνεύστηκε το προφίλ, ονόματα δε λέμε
Οι λίγο πιο παρατηρητικοι έχουν καταλάβει
Ωραίος πάντως ο Μονσελας, τα γράφει ωραία!!
Χρονια πολλα στη πιο καλη παρεα
Πολυ δουλεια αυτες τις μερες λογω γιορτων
Μερικοι δεν τις αντεχουν
Καταφερα να νοικιασω ενα υπογειο στα κατω Πατησια
Ακριβως απο πανω εχει ψιλικα ενα παιδι απο μπαγλαντες
Μου δινει τσαμπα ιντερνετ και γω τον αφηνω να βαζει καφασια με λαχανικα στο παραθυρακι μου
Το ονομα του δεν μπορω να το προφερω και τον φωναζω Περικλη
Απανταει
χρόνια πολλά χειμαζώμενε αδελφέ μας ! Ελπίζω με τον καινούργιο χρόνο οι δουλίτσες σου να πάνε καλά και η κοινωνία μας να εκτιμήσει το σπουδαίο σου λειτούργημα
χρονια μας πολλα κ καλα γαμησια ειτε στην πραγματικη μας ζωη ειτε στη φαντασια μαςΧρόνια πολλά αγαμητοι σαβουεογαμηδες και ναυάγια
( Απευθύνομαι στο 95% των μετεχόντων στο θρεντ)
Ας γαμαγαμε κι ας ηταν και σαβουρες!!
Δε γαμαμε καν ρε μιδα... εδω και 3!χρονια...
Ας γαμαγαμε κι ας ηταν και σαβουρες!!
Δε γαμαμε καν ρε μιδα... εδω και 3!χρονια...
Ενταξει μωρε, αν πετυχει η μαλακια, τυφλα να εχει το γαμησι
σιγα ρε σου τρεχουν σαλια σκουπισωκ.Μονσελας κοσμημα για το σαι μας και τιμη μας
Φανταστείτε Sadman να επιβιβάζεται Polski bus που τραγουδάνε και οι Τρύπες και να γειώνεται Βρότσλαβ 1989.Θα ξεσκιζότανε στον πούτσο.Θυμάμαι τα υπόγεια και τις παρακμιακές διαβάσεις.Μαγεία.Η Πολωνία τότε ήταν ακριβώς όπως είναι η Ουκρανία τώρα.