Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αν πει ο αλλος σκοτώθηκα να μαθω τις γλωσσες να αλωνισω στα μουνολιβαδα καμακωνοντας αδυσωπητα και γαμηθηκα στη δουλειά για να χρηματοδοτησω τα ταξίδια αλλά παρόλα αυτα επιασα τα αρχιδια μου,δε γάμησα,θα πω είσαι άτυχος τουλάχιστον εχεις την ικανοποίηση οτι δεν παρέλειψες κατι.Die hard or die trying που λένε.

Σε ελληνικό forum είσαι,τι die hard or die trying...
Δεν είμαστε σαν τους παππούδες μας....Δυστυχώς..

Οι Πολωνέζες μου λένε ότι τα Τσέχικα σε αυτές ηχούν αστεία/χαριτωμένα :confused:
Επίσης θεωρούν τις Ουκρανέζες πιο όμορφες,αλλά.....πολύ δεύτερες και βλάχες :confused:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Τρελε, ναι γαμησε τα. Ειναι σε ενα δωματιο με αλλα 4-5 ατομα, με μουσικη το κοτον μαουθ τζο, ντυμενος καουμποις νομιζω και τα δειχνει ολα. Δε ξερω αν πηρε λεφτα για αυτο , αλλα τεσπα.

Καταπλητικά.Εχω φάει τα κέρατα μου σήμερα,θα ξεράσω λίαν συντόμως:confused:

Οχι ρε γιατι να ξερασεις, δε φαινεται και τιποτα, πρεπει να ειναι ο ορισμος του grower ο Δημητρακης εκτος αν ειναι Γαριδακι(ς):P :P :P

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Αυτα για τη γλωσσα ειναι αν πηγαινεις τερμα θεου. Αν δε πηγαινεις συχνα στα μουνολιβαδα και πας για λιγες μερες πας μονο πρωτευουσα οπου ολες τα αγγλικα που χρειαζονται τα ξερουν.

Τα σλοβακικα μου ειναι ελαχιστα και τα πολωνικα μου μηδενικα, αν δε πηγαινεις για μονιμος δε παιζει ρολο. Και σαν μονιμος καποιες λεξεις φτανουν για να σε δουν λιγο αλλιως οι γκομενες

Αποψη μου.

Μολδαβια δε ξερω τι παιζει βεβαια

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ερωτικές πόλεις που λένε βλέπεις παντού ζευγάρια να χαμουρευονται,γκόμενες εξωλεις και προωλεις σε παρεες των δυο να γελανε κτλ.

Καλά,και παραλία Θεσσαλονίκης βλέπεις παντού να χαμουρεύονται αλλά ερωτική πόλη δεν την λες

Ολη η Ελλαδα την θεωρει ερωτικη πολη

www.google.com/search?q=%CE%98%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7+%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7+%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B7&oq=%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83&aqs=chrome.0.69i59j69i57j69i65l3j69i60j69i61j69i60.1339j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8]Θεσσαλονικη ερωτικη πολη[/url]

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν πει ο αλλος σκοτώθηκα να μαθω τις γλωσσες να αλωνισω στα μουνολιβαδα καμακωνοντας αδυσωπητα και γαμηθηκα στη δουλειά για να χρηματοδοτησω τα ταξίδια αλλά παρόλα αυτα επιασα τα αρχιδια μου,δε γάμησα,θα πω είσαι άτυχος τουλάχιστον εχεις την ικανοποίηση οτι δεν παρέλειψες κατι.Die hard or die trying που λένε.

Οι Πολωνέζες μου λένε ότι τα Τσέχικα σε αυτές ηχούν αστεία/χαριτωμένα :confused:
Επίσης θεωρούν τις Ουκρανέζες πιο όμορφες,αλλά.....πολύ δεύτερες και βλάχες :confused:

Όντως οι Πολωνοι θεωρούν τα τσεχικα σα μωρουδιστικα πολωνικά ετσι τους ακούγονται.Τους Τσεχους τους αποκαλούν ειρωνικά Pepicki.Εχουν βέβαια και οι Τσεχοι κατι λεξεις π.χ.plavidlo(καράβι απο το plavat=κολυμπώ),letadlo(αεροπλάνο από το letet=πετώ) που οταν τις ακουν Πολωνοί ή Ρωσοι ξεραίνονται στα γέλια.Υστερα οι Τσεχοι χρησιμοποιούν πολλα υποκοριστικά vodicko(νερακι),moricko(θαλασσουλα),zlaticko(χρυσουλη μου),srdicko κτλ που οι άλλοι Σλαβοι δεν το κάνουν και τους φαίνεται σαν παιδικό.
Θέλει και προσοχή divka στα τσεχικα είναι η κοπέλα αλλά dziwka στα πολωνικά είναι η πουτανα,η γυναίκα χαμηλων ηθων.Οποτε αν ξεχαστείς και την πεις divka θα θυμωσει.Zachod στα πολωνικά ειναι η Δυση αλλα στα τσεχικα η χεστρα οποτε αν πεις στον Τσεχο παω δυτικά νομίζει οτι πας να χεσεις.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Σαλονικη εχω κανει τη μονη ξεπετα μου με Ελληνιδα. Οι Σαλονικιες ειναι πιο ευκολες απο τις αθηνεζες εκτος αν απλα γουσταρουν γαυρους

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αυτα για τη γλωσσα ειναι αν πηγαινεις τερμα θεου. Αν δε πηγαινεις συχνα στα μουνολιβαδα και πας για λιγες μερες πας μονο πρωτευουσα οπου ολες τα αγγλικα που χρειαζονται τα ξερουν.

Τα σλοβακικα μου ειναι ελαχιστα και τα πολωνικα μου μηδενικα, αν δε πηγαινεις για μονιμος δε παιζει ρολο. Και σαν μονιμος καποιες λεξεις φτανουν για να σε δουν λιγο αλλιως οι γκομενες

Αποψη μου.

Τη γλώσσα δεν τη θες για να συνεννοηθείς,αλλά για να μπορέσεις να πουλήσεις παραμύθα,π.χ.ότι την μαθαίνεις γιατί θέλεις να μείνεις μόνιμα,κ.λ.π.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.539
Πόντοι
22.266
Τα σλαβικά κ γερμανικα Είναι κ οι πιο άσχημες ινδοευρωπαϊκές γλώσσες
Δύσκολα μαθαίνονται κ ειδικά τα σλαβικά που δεν έχουν κανόνες στους χρόνους με καταλήξεις αλλά χρησιμοποιούν προθέματα στα ρήματα για να δηλώσουν παρατατικό ή αόριστο τελειωμένη φόρμα ή μη

Καλό δεν είναι μόνο να γνωρίζεις τη γλώσσα αλλά κ την κουλτούρα κ τον τρόπο ζωής τους πχ κάθε καλοκαίρι μαζεύουν φρούτα του δάσους κ τα κάνουν κομποστ μαρμελάδα κ τα φυλάττουν στα μπλοκ στο εισιτήριο αποθήκες .
Γενικά είναι στερημένες ράτσες

Κ για εσάς που ζείτε Γερμανία
Λένε οι Σλάβοι ότι deutch land σημαίνει από το old slavonic dachshteria δλδ κόρη στα σλαβικά
Ντεμεκ θεωρούνται αδέρφια οι Σλάβοι με τους deutch
Όπως ykraina σημαίνει τέλος διότι οι Ουκρανοί φύλαγαν τα σύνορα των Σλάβων Ρώσων y- πρόθεμα ρήματος που δείχνει ρήμα ολικής κατεύθυνσης κ krai = τέλος y- krai- na na είναι κατάληξη επιθετικού προσδιορισμού

Αυτά τις λέω κμαν κ δεν μπορώ να γαμησω τελικά καμια

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

Αποψη μου.

Τη γλώσσα δεν τη θες για να συνεννοηθείς,αλλά για να μπορέσεις να πουλήσεις παραμύθα,π.χ.ότι την μαθαίνεις γιατί θέλεις να μείνεις μόνιμα,κ.λ.π.

Ναι ρε τυπε, αλλα αν πηγαινεις για ενα ξεκαρφωτο τριημερο η οπως παει ο ΚΜΑΝ, δε μετραει.

Σαν μονιμος επι σλοβακιας, τα εκανα και εγω αυτα, αλλα αν κανεις καταδρομικη δε ξερω αν μετραει τοσο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.539
Πόντοι
22.266

Όντως οι Πολωνοι θεωρούν τα τσεχικα σα μωρουδιστικα πολωνικά ετσι τους ακούγονται.Τους Τσεχους τους αποκαλούν ειρωνικά Pepicki.Εχουν βέβαια και οι Τσεχοι κατι λεξεις π.χ.plavidlo(καράβι απο το plavat=κολυμπώ),letadlo(αεροπλάνο από το letet=πετώ) που οταν τις ακουν Πολωνοί ή Ρωσοι ξεραίνονται στα γέλια.Υστερα οι Τσεχοι χρησιμοποιούν πολλα υποκοριστικά vodicko(νερακι),moricko(θαλασσουλα),zlaticko(χρυσουλη μου),srdicko κτλ που οι άλλοι Σλαβοι δεν το κάνουν και τους φαίνεται σαν παιδικό.
Θέλει και προσοχή divka στα τσεχικα είναι η κοπέλα αλλά dziwka στα πολωνικά είναι η πουτανα,η γυναίκα χαμηλων ηθων.Οποτε αν ξεχαστείς και την πεις divka θα θυμωσει.Zachod στα τσεχικα ειναι η Δυση αλλα στα πολωνικά η χεστρα οποτε αν πεις στον Πολωνό παω δυτικά νομίζει οτι πας να χεσεις κτλ.
Αξίζει ναμαθεις staroslavianski ώστε να μάθεις τα σωστά σλαβικά ι μετά σου είναι εύκολα όλα τα σλαβικά καθώς κ τις διαφορές στις λέξεις ανά χώρα πχ
Ζαχοντ όπως είπε είναι η δύση
Ζα σημαίνει πρόθεμα στα ρήματα εξόδου και Χοντ σημαίνει πηγαίνω δλδ όταν ο ήλιος φεύγετε δλδ δύση
Αντίθετα οι Πολωνοί το χρησιμοποιούν για την απαγόρευση αφού στην ουσία φεύγει η κουράδα ΧΑ ΧΑ

Κανονικά η δύση είναι ζαπαντ δλδ από πρόθεμα Ζα που σημαίνει έξοδος και παντ που σημαίνει πέφτω
Δλδ δύση ηλιου

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Σαλονικη εχω κανει τη μονη ξεπετα μου με Ελληνιδα. Οι Σαλονικιες ειναι πιο ευκολες απο τις αθηνεζες εκτος αν απλα γουσταρουν γαυρους

Πολύ πιο εύκολες οι αθηνέζες

Και το τελευταίο αμεα στην Αθήνα βρίσκει γκόμενα

Θυμάμαι και στο στρατό όποιος ήταν από Αθήνα,στάνταρ είχε γκόμενα.Ενώ απο'δω πάνω :cum:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Αποψη μου.

Ναι ρε τυπε, αλλα αν πηγαινεις για ενα ξεκαρφωτο τριημερο η οπως παει ο ΚΜΑΝ, δε μετραει.

Σαν μονιμος επι σλοβακιας, τα εκανα και εγω αυτα, αλλα αν κανεις καταδρομικη δε ξερω αν μετραει τοσο.

Πιστεύω στο ξεκάρφωτο τριήμερο,μετράει περισσότερο γιατί αποβάλλεις κατευθείαν το χαρακτηρισμό του πορνοτουρίστα και μπορείς να πλάσεις μια ωραία και πιστευτή ιστορία.

Ούτε εγώ έκατσα να τα μάθω και ας έμεινα μισό χρόνο Πράγα.
Πέρα από ότι τα θεωρώ δύσκολα(τα πολωνικά τα θεωρώ και κακόηχα με τόσα σύμφωνα στη σειρά)
δε θεωρώ ότι αξίζει να μάθει κάποιος οποιαδήποτε γλώσσα,μόνο για τα μουνιά...
Είναι και αντιτουριστικές γλώσσες και επαγγελματικά/κοινωνικά δε θα μου χρειάζονταν ποτέ.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δύσκολα μαθαίνονται κ ειδικά τα σλαβικά που δεν έχουν κανόνες στους χρόνους με καταλήξεις αλλά χρησιμοποιούν προθέματα στα ρήματα για να δηλώσουν παρατατικό ή αόριστο τελειωμένη φόρμα ή μη

Καλό δεν είναι μόνο να γνωρίζεις τη γλώσσα αλλά κ την κουλτούρα κ τον τρόπο ζωής τους πχ κάθε καλοκαίρι μαζεύουν φρούτα του δάσους κ τα κάνουν κομποστ μαρμελάδα κ τα φυλάττουν στα μπλοκ στο εισιτήριο αποθήκες .

Λένε οι Σλάβοι ότι deutch land σημαίνει από το old slavonic dachshteria δλδ κόρη στα σλαβικά
Όπως ykraina σημαίνει τέλος διότι οι Ουκρανοί φύλαγαν τα σύνορα των Σλάβων Ρώσων y- πρόθεμα ρήματος που δείχνει ρήμα ολικής κατεύθυνσης κ krai = τέλος y- krai- na na είναι κατάληξη επιθετικού προσδιορισμού

Ισα ισα οι σλαβικές γλωσσες είναι σούπερ σεξυ οταν τις ακούς απο γυναίκες.Οταν ακούς τα πολωνικά ps,sz,scz,w κτλ καυλωνεις άσχημα ειναι σαν η αλλη να πιπιλαει εναν πουτσο φανταζεσαι μαγικα τσιμπουκια.Και τα τσεχικα cz,moricko,domecek,kundycku( μουνακι) κτλ είναι σουπερ σέξυ.Για τα ρωσικά δεν το συζητάμε αυτο το γάργαρο ποταμι.Δεν ειναι τυχαίες οι σλαβικές προφορες των σεξυ γυναικών στις ταινίες του Μποντ.
Και αγγλικά οταν μιλανε η σλαβικη προφορά ειναι τρομερά σεξυ και γερμανικά ακομα αν και καπως αστεία.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι Σλαβοι τους Γερμανούς τους αποκαλούνε Niemcy που σημαίνει αυτοι που δεν καταλαβαίνουν όταν τους μιλάς.Τους εαυτούς τους Slav απο το slovo που σημαίνει αυτοι που εχουν γλωσσα και λέξεις.
Οταν οι Βυζαντινοί πιανανε αιχμαλώτους τους ρωταγαν τι ειστε και αυτοι απαντούσαν Slav.Επειδη οι περισσοτεροι αιχμάλωτοι κατεληγαν δουλοι εφτασε το σλαβος να σημαίνει ο δούλος και δημιουργηθηκε η λέξη σκλαβος απο το Σλαβος.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.539
Πόντοι
22.266

Ισα ισα οι σλαβικές γλωσσες είναι σούπερ σεξυ οταν τις ακούς απο γυναίκες.Οταν ακούς τα πολωνικά ps,sz,sc κτλ καυλωνεις άσχημα ειναι σαν η αλλη να πιπιλαει εναν πουτσο φανταζεσαι μαγικα τσιμπουκια.Και τα τσεχικα cz,moricko,domecek,kundycku( μουνακι) κτλ είναι σουπερ σέξυ.Για τα ρωσικά δεν το συζητάμε αυτο το γάργαρο ποταμι.Δεν ειναι τυχαίες οι σλαβικές προφορες των σεξυ γυναικών στις ταινίες του Μποντ.
Και αγγλικά οταν μιλανε η σλαβικη προφορά ειναι τρομερά σεξυ και γερμανικά ακομα αν και καπως αστεία.
Πλάκα κάνεις τώρα;;;;
Να μου πεις ισπανικά ιταλικά να το καταλάβω αλλά τα σλαβικά είναι κακάσχημη κ ας τα μιλώ

Αηδία σκέτη είναι

Πηγαίνω λατινική Αμερική κ μόνο που ακούω την λατινα να μιλά με καυλώνει.
Όταν μια γλώσσα έχει τόσα πολλά σύμφωνα ει αί δύσκολα να είναι όμορφη
Εμενα Με δυσκολεύουν να διαβάζω σλαβικά με λατινικό αλφάβητο κ το θεωρώ ηλίθιο

Το κυρριλικο φτιάχτηκε για να τους βοηθήσει να εκφράσουν τους ήχους τους με νέα συμβολικά κ αυτή πήγαν βάσει καθολικισμού κ το άλλαξαν σε λατινικο

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Η προφορα ειναι που καβλωνει υποσυνειδητα γτ σου βγαζει μια πουτανια (λογω στερεοτυπων). Πουτσαρα απο αυτη την οπτικη εχεις ενα δικιο, σε τριημερες καταδρομικες νομιζω αυτο που παιζει ρολο ειναι τα μπρατσα και οι βαλκανικοι ευρωπυραλοι.

Σαντ μαν, τι να πω, μπορει να ειμαι η περιπτωση, αλλα Αθηνα (και γενικα Ελλαδα) δε γαμαγα οταν ημουν.

Οι Σαλονικιες που γνωρισα εγω εδειχναν τρομερα ευκολες παντως. Και καποιες οντως ηταν

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ολη η Ελλαδα την θεωρει ερωτικη πολη

Το λένε όσοι δεν έχουν ζήσει εκεί

Μιλάμε για μύθο του Αισώπου

Έχουμε αναλύσει στο παρελθόν γιατί στη Θεσσαλονίκη γίνεται του μουνιού το πανηγύρι, ειδικά στις νεαρές ηλικίες. Και σχετίζεται καθαρά με τον φοιτητόκοσμο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.539
Πόντοι
22.266
Οι Σλαβοι τους Γερμανούς τους αποκαλούνε Niemcy που σημαίνει αυτοι που δεν καταλαβαίνουν.Τους εαυτούς τους Slav απο το slovo που σημαίνει αυτοι που εχουν γλωσσα και λέξεις.
Όπως είπα μίλησα γιαold slavonic
Στα τωρινά σλαβικά τους λένε νεμετς δλδ όντως αυτούς που δεν καταλαβαίνουν nie ymeec δεν αντιλαμβάνομαι

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

Πολύ πιο εύκολες οι αθηνέζες

Και το τελευταίο αμεα στην Αθήνα βρίσκει γκόμενα

Θυμάμαι και στο στρατό όποιος ήταν από Αθήνα,στάνταρ είχε γκόμενα.Ενώ απο'δω πάνω :cum:

Εσυ προσωπικα εχεις πηδηξει Αθηνα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom