Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Βασικά εκείνη την εποχή όπου και να πήγαινες γαμούσες.είτε Τσεχία,είτε Σλοβακία,είτε Πολωνία,Ουκρανία,Ρωσία,Βαλτική παντού καλά ήτανε.Τώρα τα καλά μέρη έχουν λιγοστέψει αισθητά πρέπει να τα βρεις και να χτυπήσεις με χειρουργική ακρίβεια συν οτι ανέβηκαν πολύ οι απαιτήσεις από τις γκόμενες και οι πιο πολλοί άντρες είναι πλέον κάτω από τον πήχυ.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.137
Πόντοι
26.141
Πρώτη πόλη που είδα στο μπλοκ ήταν η Βουδαπέστη το 1998.Βασικά δεν ήθελα να πάω καν ένας Αυστριακός που συνέχεια γούσταρε πάρτυ μας έπεισε να επισκεφτούμε για τριήμερο.Οταν μπήκα ντίσκο Χόστελ και Bank με τα κλουβιά έπαθα πλάκα με τις γκόμενες.Αλλη φάση.Από τότε πήρα χαμπάρι τι εστί μπλοκ.
Η Βιέννη σε σχέση με τη Βουδαπέστη στο κλάμπινγκ φαινόταν τότε υπναλέα.Καμακώναμε αβέρτα με έναν Ιάπωνα Schwedeplatz,Mariahilferstrasse και είχαμε πιάσει τα αρχίδια μας.Ο Ιάπων είχε απογογητευτεί.Μου λέει ωραία η Βιέννη σε μια βδομάδα τη γύρισα όλη,τα είδα όλα.Τώρα βαριέμαι.Τι να κάνω?Πάμε να βρούμε καμιά γκόμενα του λέω και αρχίσαμε τα καμάκια στις ψηλές Αυστριακές.
Κάποια στιγμή βλέπω τον τύπο να είναι ντυμένος όπως ακριβώς οι Ιταλοί που ήταν μαζί μας.Είχε ψωνίσει ωραία ρούχα από τη Βιέννη.Μετά τον βλέπω να χορεύει χιπ χοπ όπως οι Αράπηδες.Και το πιο κουλό τον βλέπω να καμακώνει γκόμενες και να τους λέει ακριβώς τα ίδια με εμένα με τον ίδιο τρόπο και τις ίδιες χειρονομίες.Είχε μεταμορφωθεί από συνήθης Ιάπωνας σε βαλκανικό καμάκι και Βουδαπέστη ο τύπος έκανε θραύση,είχαν ξετρελαθεί οι Ουγγαρέζες μαζί του.
Και οι Ιταλοί γαμούσαν αβέρτα τότε,είχαν πολύ καλή φήμη στις Ανατολικές.Και Ιταλία βέβαια Φλωρεντία κτλ έβλεπες πολλές Γερμανίδες και Σκανδιναυές να τραβιούνται με Ιταλούς.Τις είχαν για πλάκα τότε.
Οι Ουγγαρέζες δεν ήταν τόσο εντυπωσιακές φαίνονταν πρόστυχες όμως και πολύ σέξυ.Εχουν και ένα ιδιαίτερο μογγολικό χαρακτηριστικό στο σχήμα κάτω γνάθου,δοντιών που τις έκανε να μοιάζουν με άλογα.Κατάλαβα τότε οτι κάπου κοντά ενδεχομένως Τσεχία πρέπει να παίζουν θεόμουνα.
Πράγα που πήγα το 1999 ήταν όντως άλλη φάση.Ολες λεπτές,ψηλές,μοντελοειδείς έμπαινες στο μετρό και έβλεπες παρέλαση μοντέλων.Δεν είχα δει κυριολεκτικά ούτε μια χοντρή Τσέχα τότε.Και απίστευτα προσεγγίσιμες,χαμογελαστές,έδιναν τηλέφωνο για πλάκα.Δεν πίστευες οτι κυκλοφορείς τέτοια υπερμοντέλα.Στη φάτσα ήταν όπως η Χερτζίκοβα συνήθως βέβαια χωρίς τόσα καλλυντικά.Ηταν πολύ συνηθισμένος τσεχικός τύπος προσώπου.

Φαντάσου να γειώνεσαι Πράγα και σε μια βδομάδα να κυκλοφορείς με αντίγραφο της Χερτζίγκοβα.Δεν πίστευες οτι είναι δυνατό να συμβαίνει κάτι τέτοιο ήταν σαν παράλληλος κόσμος.

Εδώ είναι μερικοί τσεχικοί τύποι μοντέλων.Ειδικά τα μυστηριώδη πράσινα μάτια και το μισάνοιχτο στόμα με τα παχιά χείλια,τα σηκωμένα ζυγωματικά,το σπαστό ξανθό μαλλί και φυσικά οι ποδάρες ήταν σήμα κατατεθέν.Φαίνονταν τελείως εξωτικές τότε.

Τη χερτσιγκοβα την είχα δει στο αεροδρόμιο σοφίας Σεπτέμβριο 1998 όταν εγώ περνούσα για Βαρσοβία κ αυτή για άλλο προορισμό κ ήταν απίστευτα εντυπωσιακή
Βέβαια το αεροδρόμιο ήταν χάλια κ σοβιετικού τύπου αλλά πλέον κάνανε αεροδρόμιο που μέχρι ξ το μέτρο πάει μέσα κ με πάρκιγκ εσωτερικό τεσσάρων ορόφων ενώ Σαλονίκη ακόμα παίζουμε το πουλί μας

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356
Βασικά εκείνη την εποχή όπου και να πήγαινες γαμούσες.είτε Τσεχία,είτε Σλοβακία,είτε Πολωνία,Ουκρανία,Ρωσία,Βαλτική παντού καλά ήτανε.Τώρα τα καλά μέρη έχουν λιγοστέψει αισθητά πρέπει να τα βρεις και να χτυπήσεις με χειρουργική ακρίβεια συν οτι ανέβηκαν πολύ οι απαιτήσεις από τις γκόμενες και οι πιο πολλοί άντρες είναι πλέον κάτω από τον πήχυ.

To μόνο που μετάνιωσα είναι που δεν είχα κανέναν τσάκαλο στον περίγυρό μου να με ψήσει να πάω να σπουδάσω/αγοράσω κανά πτυχίο Ιατρικής από τη Μπρατισλάβα και να ζήσω 5-6 χρόνια οργώνοντας την περιοχή,μετά να περάσω από Αpprobation στη Γερμανία και να το παίζω Ντόκτορ ΒΠ αφού είχα γαμήσει το μισό μπλοκ

Αντίθετα σπούδασα Ελλάδα,διάβασα και τον όρκο στην ορκωμοσία και τελικά πήρα εργασιακά εν Ελλάδι ένα αρχίδι

Και το Πανεπιστήμιο του Καρόλου θα ήταν καλή περίπτωση,αλλά οι Τσέχοι δε δέχονταν σακούλες με πορτοκάλια έναντι βαθμών όπως ξέρω,
εκεί θα έπρεπε να διαβάζω

Πάντως Αρχηγέ,κόψε τις μαλακίες και μη ξεσκίζεσαι στη δουλειά.
Εγώ σε ένα χρόνο και κάτι που θα έχω πάλι το δικαίωμα να αιτηθώ αναπροσαρμογή συμβολαίου,θα προτείνω να δουλεύω μόνο τρεις μέρες.
Δευτέρα με Τετάρτη και όχι Δευτέρα με Πέμπτη όπως τώρα...
Μην κάθεσαι και δουλεύεις για τον κάθε χασάν και αράπη που κουβαλήθηκε,μη δουλεύεις για τον διευθυντή του ZDF που παίρνει καθαρά 369.000 ευρώ το χρόνο.
Αύξησε τα εισοδήματά σου αλλιώς :sunglasses:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.227
Πόντοι
2.356
Όντως.Ειχα πάθει πλάκα στα 90s που πρωτοπηγα μπλοκ.Αλλη φάση.
Μακάρι να ήξερα τότε αυτά που ξέρω τώρα.Ημασταν λιγο αφελείς τότε.

εκδρομή με το σχολείο είχατε πάει ή ταξίδι με την μαμά και τον μπαμπά? αρχίσανε τα φίδια....

Το 1999 πηγε πρωτη φορα στο μπλοκ αλλα για να κανει εντυπωση γραφει 90s .... δεκαετια 80 απο αυτους που γραφουν εδω μονο εγω ,εσυ και ο mind
Εννοω σε γαμευσιμη ηλικια γιατι και ο μητσος πρωτη φορα ειχε παει το 86 αλλα ηταν παιδι ακομα ... volcano και χαρης επισης εχουν μεγαλη γνωση απο παλια αν και αρκετα νεαροτεροι.
Δεν γνωριζω για τον mida ακριβως καθοτι ειναι απροσδιοριστου ηλικιας ... :grin:
Η δεκαετία του 80 ήταν πολύ καλύτερη από αυτή του 90,παρόλο που δεν υπήρχε η πείνα και η εξαθλίωση της μετασοβιετικής εποχής η ανατολικές ήταν πολύ πιο εύκολες και η επιλογές αμέτρητες. Το 89 έκλεισα τα 20 και είχα ενεργό δράση από τα δεκαπεντεμισι. Εκτός από εμένα και εσένα δεν πιστευτώ να υπήρχε άλλος από εδώ μέσα που βρέθηκε εκεί εκείνες της εποχές
Χρονια Πολλα φιλε .... σορυ σε ξεχασα :hi: το 88 ειχα κλεισει τα 22
ο mind ηταν σιγουρα και μαλιστα ειχε εργαστει για καποιους μηνες στην Βουδαπεστη εκεινη την χρονικη περιοδο
για τον ιωσηφ δεν γνωριζω λεπτομερειες , μπορει να τα γραψει ο ιδιος αν θελει.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
1990 σκάω μύτη πρωί σε mac donalds δίπλα στο σταθμό στη βουδαπέστη.
Το φαστφουντάδικο , ήταν μέγαρο από την αυτοκρατορία , με πολυελαίους , τοιχογραφίες κτλ ...

Φόραγα ένα αυτόματο tag που έκανε 1,2 μύρια δρχ και κρατούσα μια canon eos με τηλεφακό που έκανε παραπάνω.

Σε 10 λεπτά είχα 2 τεμάχια στο τραπέζι και τρώγαμε ... κλαμπ σάντουιτς ........

Επικές εποχές.
Μεγαλείο .

Οι ελληνάρες την ίδια εποχή ... ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΩΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ... ΜΠΟΥΖΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΟΥΑΪΛΝΤ ΡΟΟΥΖ,
ΠΟΥ ΑΝ ΜΙΛΑΓΕΣ ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ .... ΘΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΕΡΙ ΕΞΥΒΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ... ΘΕΙΩΝ !

Τόσο γλυκές, καθόλου ξυνές και ευγενικές ...

Συν το ότι ήταν και χοντρές και αγάμητες.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
@George71

Eχεις ζησει για μεγαλο χρονικο διαστημα σε μερη που η θερμοκρασια ειναι 31 συνεχεια? Ισημερινος, συνεπαγεται απο ελεεινη υγρασια που σε κανει να κλεινεσαι στο a/c:confused:

Βορειες χωρες μπορει το θερμομετρο να δειχνει - 10 αλλα σπιτι εισαι ξυπολυτος και με το σωβρακο

Στη μπόρα μπόρα ας πούμε σε χαλάει το κλίμα ;;
Στην ταϋλάνδη ;;;
Στην ινδονησία ;;;

Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΤΡΟΠΙΚΑ ΜΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΗΜΕΡΙΑ ! Το ότι κάθε μέρα νυχτώνει στις .... 18.00 .
Πολύ μαλάκία , ειδικά για τον ελληνάρα που θέλει να παίρνει πρωινό στις 11.00 μετά την πρωινή πίπα.

Προσωπικά δεν καταλαβαίνω τίποτε πουθενά.
Και δεν μου είναι αναγκαίος για επιβίωση ο κλιματισμός πουθενά.
Η θέρμανση το χειμώνα με ενοχλεί , γιαυτό έχω ξεχωριστό κομμάτι στο σπίτι μου, που δεν ανάβει θέρμανση ποτέ, γιατί ... αρρωσταίνω.

Με 0 βαθμούς στην αυστρία , όταν οι ντόπιοι φόραγαν πουπουλένια μπουφάν και πουλόβερ, φόραγα τζην ποκάμισο και ένα μπουφάν τζην , χωρίς επένδυση.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Το φαστφουντάδικο , ήταν μέγαρο από την αυτοκρατορία , με πολυελαίους , τοιχογραφίες κτλ ...

Φόραγα ένα αυτόματο tag που έκανε 1,2 μύρια δρχ και κρατούσα μια canon eos με τηλεφακό που έκανε παραπάνω.

Σε 10 λεπτά είχα 2 τεμάχια στο τραπέζι και τρώγαμε ... κλαμπ σάντουιτς ........

Επικές εποχές.
Μεγαλείο .

Οι ελληνάρες την ίδια εποχή ... ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΩΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ... ΜΠΟΥΖΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΟΥΑΪΛΝΤ ΡΟΟΥΖ,
ΠΟΥ ΑΝ ΜΙΛΑΓΕΣ ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ .... ΘΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΕΡΙ ΕΞΥΒΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ... ΘΕΙΩΝ !

Τόσο γλυκές, καθόλου ξυνές και ευγενικές ...

Συν το ότι ήταν και χοντρές και αγάμητες.

Και μετά ξύπνησες αρχιμαλάκα αγάμητε παραμυθά...
20 ψέματα σε 10 προτάσεις!

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
@George71

Eχεις ζησει για μεγαλο χρονικο διαστημα σε μερη που η θερμοκρασια ειναι 31 συνεχεια? Ισημερινος, συνεπαγεται απο ελεεινη υγρασια που σε κανει να κλεινεσαι στο a/c:confused:

Βορειες χωρες μπορει το θερμομετρο να δειχνει - 10 αλλα σπιτι εισαι ξυπολυτος και με το σωβρακο

Με 0 βαθμούς στην αυστρία , όταν οι ντόπιοι φόραγαν πουπουλένια μπουφάν και πουλόβερ, φόραγα τζην ποκάμισο και ένα μπουφάν τζην , χωρίς επένδυση.

Σαν λαθρομετανάστης κυκλοφορούσες...:confused:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

To μόνο που μετάνιωσα είναι που δεν είχα κανέναν τσάκαλο στον περίγυρό μου να με ψήσει να πάω να σπουδάσω/αγοράσω κανά πτυχίο Ιατρικής από τη Μπρατισλάβα και να ζήσω 5-6 χρόνια οργώνοντας την περιοχή,μετά να περάσω από Αpprobation στη Γερμανία και να το παίζω Ντόκτορ ΒΠ αφού είχα γαμήσει το μισό μπλοκ

Αντίθετα σπούδασα Ελλάδα,διάβασα και τον όρκο στην ορκωμοσία και τελικά πήρα εργασιακά εν Ελλάδι ένα αρχίδι

Και το Πανεπιστήμιο του Καρόλου θα ήταν καλή περίπτωση,αλλά οι Τσέχοι δε δέχονταν σακούλες με πορτοκάλια έναντι βαθμών όπως ξέρω,
εκεί θα έπρεπε να διαβάζω

Πάντως Αρχηγέ,κόψε τις μαλακίες και μη ξεσκίζεσαι στη δουλειά.
Εγώ σε ένα χρόνο και κάτι που θα έχω πάλι το δικαίωμα να αιτηθώ αναπροσαρμογή συμβολαίου,θα προτείνω να δουλεύω μόνο τρεις μέρες.
Δευτέρα με Τετάρτη και όχι Δευτέρα με Πέμπτη όπως τώρα...
Μην κάθεσαι και δουλεύεις για τον κάθε χασάν και αράπη που κουβαλήθηκε,μη δουλεύεις για τον διευθυντή του ZDF που παίρνει καθαρά 369.000 ευρώ το χρόνο.
Αύξησε τα εισοδήματά σου αλλιώς :sunglasses:

Βλέπω και εγώ πόσοι γελοίοι εκμεταλεύονται το σύστημα Γερμανία,απίστευτο.Βασικά δεν καταλαβαίνουν την υπεροχή του Ελληναρά.Δεν έχουν φιλότιμο.Το μόνο που κοιτάνε οι κανόνες και τα λάθη.Φυσικά υποκριτικά αφού οι κανόνες εφαρμόζονται μόνο για ορισμένους και τα λάθη καταγράφονται μόνο όταν τα κάνουν συγκεκριμένοι.Εχω καταλάβει πώς λειτουργεί το σύστημα εδώ.
Και να τα πεις δε λαμβάνονται υπόψιν αφού θεωρείται φυσιολογικό να γίνεται έτσι.
Με το γκομενοκυνήγι επιβάλλω τα δικά μου στάνταρτς γιατί δεν υπάρχουν κανόνες και βλήματα να με εμποδίσουν οπότε ασκώ βαρεία ρωμαική χείρα.Δεν έχεις αυτή την τεράστια προσωποιημένη πίεση του πραγματικού κόσμου.
Αυτοί που λες νομίζανε οτι θα αγοράσουν πτυχία από το μπλοκ και μετά θα βολευτούν με τις ευλογίες του μπαμπά και όλα καλά.Φυσικά τα πράγματα δεν εξελίχθησαν όπως περιμένανε λόγω αντιδράσεως.Η αντίδραση δεν καταγράφεται γιατί δεν επιτρέπουν να καταγραφεί αλλά κι αυτό καλό είναι αφού ο άλλος δεν καταλαβαίνει τι παίζει μέχρι να είναι πολύ αργά για να αντιδράσει.
Τους παίζεις ντουμπλέν,τριπλέν.5 βήματα μπροστά.Ολοσχερές γαμήσι.Εχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια τελούν υπό καθεστώς μονίμου συγχύσεως.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
@George71

Στη μπόρα μπόρα ας πούμε σε χαλάει το κλίμα ;;
Στην ταϋλάνδη ;;;
Στην ινδονησία ;;;

Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΤΡΟΠΙΚΑ ΜΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΗΜΕΡΙΑ ! Το ότι κάθε μέρα νυχτώνει στις .... 18.00 .
Πολύ μαλάκία , ειδικά για τον ελληνάρα που θέλει να παίρνει πρωινό στις 11.00 μετά την πρωινή πίπα.

Η θέρμανση το χειμώνα με ενοχλεί , γιαυτό έχω ξεχωριστό κομμάτι στο σπίτι μου, που δεν ανάβει θέρμανση ποτέ, γιατί ... αρρωσταίνω.

αν πεσεις σε περιοδο βροχων για μηνες βρεχει καθε απογευμα
το περιεργο ειναι οτι καιγεσαι απο τον ηλιο ακομη και με ψιλοσυννεφια
απο την υγρασια αναπνεεις κανονικα μονο με a/c
αραχνες σε μεγεθος καβουριου

το οτι εισαι ερωπαιος αρκει για να γαμησεις εκει αλλα ποιος τις γαμαει?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.137
Πόντοι
26.141
Κορυφαία κλίματα είναι στον τροπικό της Αμερικής Καραϊβική κ όχι τροπικό Ασίας που έχει υγρασία
Επίσης πολύ μου άρεσε κ το κλίμα τροπικού Αφρικής προς ινδικό ωκεανό
Σε κρύο το ρεκόρ μου Βίλνιους -28

Πάντως σε βόρεια μέρη είναι δύσκολο να μένεις
Σα το καλοκαιράκι με σαγιονάρα καρπούζι κ κωλαρα δεν εχει

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Κορυφαία κλίματα είναι στον τροπικό της Αμερικής Καραϊβική κ όχι τροπικό Ασίας που έχει υγρασία

απο -20 παγοποιειται ολη η υγρασια και δεν εχεις θεμα
σιβηρια αισθανεσαι λιγοτερο κρυο απο οτι αγ.πετρουπολη

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

Απο ευρωπη το πιο ωραιο κλιμα εχει η παραθαλασσια κυπρος η κρητη και η μαλτα.
Γενικα πανω απο 45 γεωγραφικο πλατος δεν ειναι να ζεις κανει κρυο.
Στην αφρικη ολα τα βορεια παραλια και μονο εχουν πολυ ωραιο κλιμα και με λιγες βροχές.
Καραιβικη επισης πολυ καλο κλιμα ολα τα νησια.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656
[quote author=fylobios30

[/quote]
ΛΑΚΗ ΕΛΕος
Μετα τις αποκαλύψεις για ΥΠΕΡΑΜΑΞΙ ΣΕΑΤ ΝΤΗΖΕΛ ,με ΛΗΖΙΝΓΚ,χωρίς εξαγορα
πέταξες νέα βόμβα
ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ στο σπίτι ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ...
Έλεος
Μέχρι και ο ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ
με.ψωμι κι ελιά την βγάζει
ΛΛΛΑ.ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΕΧΕΙ
Και στα 23 τετραγωνικά ( όλο το σπίτι Δηλ)

• Like
Αντιδράσεις: barock
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356

Δηλαδή εσύ πήγες το 1990,είδες το φως το αληθινό, αλλά δεν ξαναπήγες από τότε στο μπλοκ,
και παντρεύτηκες ελλεηνίδα,κατέβαλλες επί δεκαετίες φόρους εις το αριστεροπουστηστάν,
αντί να είσαι Ουγγαρία μεγαλοστέλεχος στο κόμμα του Ορμπάν και να έχεις παντρευτεί κανά αλόγατο;

Success story:confused:

Τώρα θα μου πεις,εδώ σου βάζει ο barock αληθινή φωτογραφία,
αλλά με λεφτά που ΔΕΝ είναι δικά του και τσιμπάς...
Που να ήξερες και την "τιμητική" θέση που έχει στο μαγαζί,
θα γελούσες καμιά βδομάδα..
Έκλασαν όλοι οι ........... του κόσμου και βγήκε ο barock

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

Απο ευρωπη το πιο ωραιο κλιμα εχει η παραθαλασσια κυπρος η κρητη και η μαλτα.
Γενικα πανω απο 45 γεωγραφικο πλατος δεν ειναι να ζεις κανει κρυο.
Στην αφρικη ολα τα βορεια παραλια και μονο εχουν πολυ ωραιο κλιμα και με λιγες βροχές.
Καραιβικη επισης πολυ καλο κλιμα ολα τα νησια.

λες βλακείες όπως πάντα.
η παραθαλάσσια κύπρος έχει τέτοια υγρασία που δεν στέκεσαι.
λίγο πολύ και τα άλλα που αναφέρεις (κάποια νησιά της καραιβικής είναι κάπως καλύτερα)

το πιο ωραίο κλίμα στην ευρώπη το έχει η ελλάδα και κάποια μέρη στη νότιο ιταλία
χαζουλη
Η ελλαδα και η ν ιταλια που λες δεν εχουν υγρασια??
Αθηνα 13 μ.ο γεναρη. 33 .μο ιουλιο
Λεμεσσος 16 μ.ο γεναρη 31 μ.ο ιουλιο
3 βαθμούς μ.ο πιο ζεστη το χειμωνα και 2 βαθμους πιο δροσερη το καλοκαιρι,μονο η λευκωσια δεν παλευεται και ολη η εσωτερικη Κύπρος γιατι εκει τα 40αρια και ειναι πολυ συχνά μπορει καθε χρονο στην αθηνα να έχουμε κανα 3αρι μερες συνολικα 40 στην λευκωσια σχεδον 20 μερες συνολικα εχπυν 40 και ...

Επισης β.αφρικη πολυ καλο κλιμα ειδικα παραθαλασιο μαροκο αλγερια επισης η Λιβύη και η Αίγυπτος στα παραλια της μεσογειου οχι εσωτερικο.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
[quote author=fylobios30]

ΛΑΚΗ ΕΛΕος
Μετα τις αποκαλύψεις για ΥΠΕΡΑΜΑΞΙ ΣΕΑΤ ΝΤΗΖΕΛ ,με ΛΗΖΙΝΓΚ,χωρίς εξαγορα
πέταξες νέα βόμβα
ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ στο σπίτι ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ...
Έλεος
Μέχρι και ο ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ
με.ψωμι κι ελιά την βγάζει
ΛΛΛΑ.ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΕΧΕΙ
Και στα 23 τετραγωνικά ( όλο το σπίτι Δηλ)

Στον κοινόχρηστο της πολυκατοικίας που του έχουν παραχωρήσει για να κοιμάται δεν παίζει θέρμανση, αγκαλιά με το κοπρόσκυλο της γειτονίας για να ζεσταθεί είναι...:confused::confused::confused:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656
Δάσκαλε Ιωσήφ Ακα τρομπαδουρο
Είσαι προκατηλημενος με πορδομεταναστη εξ ου και αγνοείς εσκεμμένα τα άπειρα ποστααρισματα πορδου με ρλθερμομετρα στους 30κελσιου μέσα από ραμποτε κλειστό μπαλκόνι ενώ έξω είχε μείον δέκα
:glasses:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656
Το θέμα.ειναι όμως ο μέγας ΛΑΚΗΣ ΛΕΟΝ ΝΤΙΖΕΛ
πώς την βγαίνει χειμωνιάτικα χωρίς καλοριφέρ
Καλά το πρωί αν έχει ήλιο κάθεται μπαλκόνι και ζεστενεται
Βράδυ όμως??
Μήπως έχει ξλεκτρικη κουβέρτα κ ξέχασε να το αναφέρει?!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom