Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μετακομμουνιστική Πολωνία στα 90s.Ποδάρες,βυζάρες,κωλάρες,χαμογελαστές γκόμενες με καυτά σορτσάκια,φορεματάκια και φουστίτσες να παίζουν παντού στο δρόμο,στα καφέ,στα βενζινάδικα,στα κλαμπ απίστευτα εύκολες και προσεγγίσιμες,έτοιμες να χορέψουν αισθησιακά μαζί σου να κάτσουν στα γόνατά σου και μετά θεικό μπούκι.Ερωτεύονταν σε dt,με την πρώτη ματιά που λένε.
Κλασσικές πολωνόφατσες στον ανταγωνισμό.

Τώρα με την επέλαση του φεμινισμού στα ανατολικά εδάφη αυτά τα σκηνικά είναι επιστημονική φαντασία.Απωλεσθείς παράδεισος.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Για Ουκρανία σκεφτομαι να παω το καλοκαιρι,ποια πολη ειναι καλυτερα σε θεμα προσεγγισης γκομενων.
Ενας μου ειπε να παω λβιβ οχι κιεβο ισχυει??

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Μετακομμουνιστική Πολωνία στα 90s.Ποδάρες,βυζάρες,κωλάρες,χαμογελαστές γκόμενες με καυτά σορτσάκια να παίζουν παντού στο δρόμο,στα καφέ,στα βενζινάδικα,στα κλαμπ απίστευτα εύκολες και προσεγγίσιμες,έτοιμες να χορέψουν αισθησιακά μαζί σου να κάτσουν στα γόνατά σου και μετά θεικό μπούκι.Ερωτεύονταν σε dt,με την πρώτη ματιά που λένε.

Τώρα με την επέλαση του φεμινισμού στα ανατολικά εδάφη αυτά τα σκηνικά είναι επιστημονική φαντασία.

Τί παράδεισος ήταν αυτός :(

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για Ουκρανία σκεφτομαι να παω το καλοκαιρι,ποια πολη ειναι καλυτερα σε θεμα προσεγγισης γκομενων.
Ενας μου ειπε να παω λβιβ οχι κιεβο ισχυει??

Λβωφ είναι για budget travellers.Αν ας πούμε έχεις λίγα λεφτά και πολύ χρόνο διαθέσιμο,π.χ. μια χιλιάρα και 10 μέρες το Λβωφ είναι καλύτερο.Αν έχεις πολλά λεφτά και λίγο χρόνο διαθέσιμο π.χ. 3 χιλιάρικα και 5 μέρες το Κίεβο είναι πολύ καλύτερο.
Επίσης έχει σχέση η ηλικία και οι προσδοκίες.Αν είσαι άνω των 35,το Λβωφ είναι μαλακία εντελώς.Οι γκόμενες που είναι διαθέσιμες είναι μέχρι 22 ετών αφού μετά έχουν παντρευτεί ή αρραβωνιαστεί όλες εκτός από τα μπάζα,τις πουτάνες και τις ψυχοπαθείς οπότε αν είσαι άνω των 35 σε βλέπουν σαν παππού.Αν είσαι παππούς ή μπάρμπας άνω των 40 και σπρώχνεις ρευστό το Κίεβο είναι κλάσεις καλύτερο έχεις άπειρες επιλογές από πιπίνια μέχρι μιλφέτα.
Αν θες οχτάρια και πάνω,μόνο Κίεβο.Αν συμβιβάζεσαι με εξάρια,εφτάρια το Λβωφ καλό είναι.Γενικά το Λβωφ είναι καλύτερο αν είσαι κάτω των 35,μέσης προς καλής εμφάνισης.δε βγάζεις πάνω από 1000 ευρώ μηνιαίως και συμβιβάζεσαι με εξάρι εφτάρι μάξιμουμ.Το Κίεβο είναι πολύ καλύτερο αν είσαι μπάρμπας,άνω των 40,μέτριας εμφάνισης και με εισόδημα άνω των 2000 ευρώ μηνιαίως,έχεις λίγο χρόνο και θες να γαμήσεις εφτάρια προς οχτάρια ή μοντελοειδείς.
Χοντρικά αν είσαι ενθουσιώδης,ενεργητικός άφραγκος νέωπας καλύτερα Λβωφ.Αν είσαι κατασταλαγμένος ώριμος,έμπειρος άντρας που λένε με καλό εισόδημα καλύτερα Κίεβο.
Κίεβο είναι πιο πουτανέ και υπολογίστριες οι γκόμενες,Λβωφ πιο ρομαντικές και τρελλές,πιο Πολωνία φάση.Κάπως έτσι χοντρικά.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Αφού πιάσατε την Πολωνία ας παραθέσουμε και μια αυθεντική πολωνική ομορφιά, τη γνωστή διαιτητή Karolina Bojar.:hi:
3f14d0a50eae8876d4637e60df9ee644.jpg

bojar-1.jpg

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Τύπε είμαι φαν του συγκεκριμένου λαού όσο αφορά το γυναικείο φύλο. Δυστυχώς έχω φάει μόνο μία αλλά ευελπιστώ σε περισσότερες όταν επισκεφτώ τη χώρα.:rockon:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τώρα το Λβωφ δεν είναι αυτό που ήτανε παίζουν εθνίκια,πολλές καλές γκόμενες έχουν μεταναστεύσει Πολωνία ή Κίεβο,γενικά ο άλλος αν πάει τώρα θα καταδυσκολευτεί.Θα τα βρει μπαστούνια που λένε.Δεν έχει σχέση με το Λβωφ προ δεκαετίας.Παρόλα αυτά είναι πολύ φτηνά και έχει ακόμα κάμποσο μουνί.Οι τιμές είναι μισές ή το ένα τρίτο από Κίεβο.
Οταν πήγαινα Κίεβο 10-15 χρόνια πριν με 1000 ευρώ π.χ. τα λεφτά μου τέλειωναν σε δυο μέρες αφού ήταν ακριβά και οι γκόμενες τα ρουφούσαν όλα οπότε υποχρεωτικά την έκανα για Λβωφ που μπορούσα να βγάλω δεκαήμερο με αυτά τα λεφτά με έξοδα dating κτλ.Σε εξτρίμ περίπτωση με φιλοξένησε η 20χρονη γκόμενα 177 στο διαμέρισμά της,κάθε μέρα έτρωγα φαί στη μαμά της,κυκλοφορούσαμε με μαρσούτκα και τελικά αντί για 1000 ευρώ ξόδεψα 100 για το δεκαήμερο.Μου έμειναν τα 900 όταν γύρισα.Βέβαια ούτε που θέλω να θυμάμαι την εμπειρία.Πολλή πίεση,μιζέρια και shit tests,χάλια φαί,οικογενειακή ατμόσφαιρα κάθε μέρα,μαρσούτκα φάση,παγκάκια και άπειρες βόλτες γάμησέ τα.Υστερίες,φωνές,κλάμματα κτλ.Προτιμώ τα σπονσοριλίκια και τις χλίδες ας είναι και για δυο μέρες παρά 10 μέρες στη μιζέρια.
Πραγματικά αν κάποιος ζήσει όπως ένας μέσος Ουκρανός στην επαρχία θα σιχαθεί τον εαυτό του.Από ένα σημείο και μετά δεν αντέχεται η μιζέρια ό,τι και να γαμάς.Που έτσι κι αλλιώς δε γαμάς τίποτα της προκοπής πλέον επαρχία αφού όλες όσες αξίζουν και εμφανίσιμες έχουν μαζευτεί Κίεβο,Μόσχα,Πολωνία άντε και Τουρκία και Ντουμπάι όπου μπορούν να βρουν καλύτερους bidders.Επαρχία έχουν μείνει μέτριες έως μπάζα πλέον που δεν τις παίρνει για εξωτερικό.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μετακομμουνιστική Πολωνία στα 90s.Ποδάρες,βυζάρες,κωλάρες,χαμογελαστές γκόμενες με καυτά σορτσάκια να παίζουν παντού στο δρόμο,στα καφέ,στα βενζινάδικα,στα κλαμπ απίστευτα εύκολες και προσεγγίσιμες,έτοιμες να χορέψουν αισθησιακά μαζί σου να κάτσουν στα γόνατά σου και μετά θεικό μπούκι.Ερωτεύονταν σε dt,με την πρώτη ματιά που λένε.

Τώρα με την επέλαση του φεμινισμού στα ανατολικά εδάφη αυτά τα σκηνικά είναι επιστημονική φαντασία.

Τί παράδεισος ήταν αυτός :(

Ετσι ήταν τότε σε όλα τα μουνολίβαδα.Δεν πίστευες οτι σου μίλαγε τέτοια μουνάρα,πολλώ δε μάλλον οτι γούσταρε.Η νέα γενιά δε θα τα ζήσει ποτέ αυτά εννοείται.
Θυμάμαι τότε μερικές φορές είχα ξεφτιλιστεί την ώρα που μίλαγα στη γκόμενα έχυνα στο παντελόνι μου αφού δεν πίστευα οτι ήταν δυνατό να γουστάρει και να κάθεται να τη χουφτώσω τέτοιος υπερμούναρος.Απίστευτα σκηνικά.
Αντε τώρα να σηκωθείς να ξεπροβοδίσεις και να φιλήσεις την άλλη και τη φίλη της με χυμένο παντελόνι.Αφού η μια σου χάιδευε το χέρι πάνω από το τραπέζι και η φίλη της το πόδι κάτω απο το τραπέζι ενώ χούφτωνες και τις δύο.Η να κυκλοφορείς αγκαζέ με δυο εικοσάχρονες ξαδέρφες 185 ξανθιά και μελαχρινή στην κεντρική πλατεία και να χαζεύουν όλοι.Για τέτοια σκηνικά μιλάμε.Ολα ήταν δυνατά τότε.
Τι ωραίες εποχές.Και τώρα κάτι κάνεις αλλά με πολύ περισσότερα λεφτά και σίγουρα δεν είναι η ίδια ατμόσφαιρα.
Η μετακομμουνιστική περίοδος ήταν φοβερή.Θυμάμαι τις πανύψηλες Τσέχες με τα σούπερ μίνι να προσπαθούν να στριμώξουν τα απέραντα πόδια τους στο τραμ μετά τα πάρτυ στη ντίσκο Λέτνα και να μη φτάνει ο χώρος και να αναγκάζονται να κάθονται πλαγίως.Να φιλάνε με γλωσσόφιλα τις φίλες τους στα κλαμπ.Πολωνέζες να πασπατεύει η μία τα βυζιά της άλλης σα χαιρετισμό κτλ.Πολύ αισθησιακή ατμόσφαιρα.Τρελές καύλες και σουρρεαλιστικά σκηνικά στο μπλοκ.
Πολωνία βασικά σε σπίτωναν οι γκόμενες,σε τάιζαν λουκάνικα,πολωνικά φαγιά και πίπα όλη μέρα.Σχεδόν δεν ξεκολλούσες από το σπίτι της γκόμενας.Εκτός από αραλίκι στο κέντρο και μετά πάλι γαμήσι.Ολες οι φίλες και ξαδέρφες που σου γνώριζαν σου κωλοτρίβονταν να τις γαμήσεις και αυτές.
Γενικά σλαβικές χώρες στο τέλος καταλήγεις στα τριολέ είναι περίπου αναπόφευκτο θα σου φέρουν και τη φίλη να γαμήσεις θες δε θες.

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
xaxaxaxa μετα ρε κμαν θελεις να σε περνουνε σοβαρα και να μην σε λενε φαντασιοπληκτο.
απο τσιπης που εμενε στο σπιτι και τον ταιζε η φτωχη γκομενα εγινες ο απολυτος σπονσορας χαχαχαχαχα.
ντροπη κμαν,αν ξοδεψες 100 ευρο σημαινει δεν εδωσες τιποτα σε αυτους που σε φιλοξενουσαν.
αν διαβαζει τωρα η γκομενα που δινεις 500 ευρο για να χουφτωσεις μπουτι και να μουγριζεις
θα αυτοκτονησει που ειναι τοσο χαζη και δεν σου εφαγε σελινη χαχαχαχαχαχ

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
σκεφτωμουν να κατεβω ενα μηνα ουκρανια αλλα δεν αξιζει να δωσω 500 ευρο εισιτηριο απο εδω ενω απο μαρτιο
θα ειναι 140 με 180.σκεφτωμε αδικα να παω κιεβο με κολοκαιρο και μετα 2 εβδομαδες καραντινα και 80 ευρο τεστ οταν γυρισω.
δεν αξιζει.ο σαλονικιος παντως εφυγε για κιεβο πριν μια εβδομαδα.τωρα δνεπρο πηγε με τον ντερτυ.
ασε να μαθω τι λεει εκει να σας γραψω αν αξιζει μια εκδρομη αν και ειναι καλοκαιρινη πολη.
μετα ο σαλονικιος παε πισω κιεβο και οδυσσο,εναμιση μηνα θα κατσει εκει.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
xaxaxaxa μετα ρε κμαν θελεις να σε περνουνε σοβαρα και να μην σε λενε φαντασιοπληκτο.
απο τσιπης που εμενε στο σπιτι και τον ταιζε η φτωχη γκομενα εγινες ο απολυτος σπονσορας χαχαχαχαχα.
ντροπη κμαν,αν ξοδεψες 100 ευρο σημαινει δεν εδωσες τιποτα σε αυτους που σε φιλοξενουσαν.
αν διαβαζει τωρα η γκομενα που δινεις 500 ευρο για να χουφτωσεις μπουτι και να μουγριζεις

Αυτό λέμε.Οι τζαμπέ ήταν οι χειρότερες εμπειρίες,άπειρες περιπλοκές.Με το σπονσοριλίκι λύθηκαν διά μαγείας όλα τα προβλήματα.Ενδιάμεση λύση να πληρώνεις κοινές διακοπές και αυτό το σύστημα δούλευε καλά.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456
Aπο τις πολλες εμπειριες και την πολυ γνωση δλδ εφτασες ρε βλακμαν να "καμακωνεις " κοριτσια του κατηχητικου σαν τη λευκορωσσιδα βυζαρου? Που τη βρηκες αυτη και την καμακωσες? στο :jerking:

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
μιδας πεσμου για δνεπρο και ζαπαροζιε,οταν παω να θυμαμε να σε διαψευσω!
οπως ελεγες για χαρκοβο,φοιτητριες και αλλα και ειδα οτι ζουνε καλυτερα
αποκιεβο και οδυσσο,αλλα χωρις τα σουπερ αμαξια.
οτι ολοι ηταν φοιτητες που ειχαν οι γονεις φραγκα απο ολη την ουκρανια.
για νικολαεβ παλι φιλος πηγαινε χρονια μεχρι το 2012 να βρει καμια γυναικα σε πρακτορεια
και τον μαδουσαν χαχαχαχαχ.πιστευω οτι οι εκδρομες που κανεις ειναι παντα με συνοδεια.
τερατα της φυσης που γνωρισες σε κολομπαρα στην ελλαδα ,επιπεδο μαρκα με εκαψες.

ισχυρίζεται ότι επήγε περυσι Νικολάεβ Κάπως δύσκολο να το πιστέψω, εκτός εάν επήγε και κλειδώθηκε σε κάνα διαμέρισμα μέσα με καμία. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα που λεει εν έτη 2020. Πολτάβα, Χάρκοβο ενώ υποτίθεται ότι φοιτητούπολεις έιναι όλα πεθαμένα εδώ και δέκα χρόνια. διότιο μπαμπάς και η μαμά στέλνουν χαρτζιλίκι δεν είναι και πολύ φιλικοί οι ιθαγενείς σ ' εκείνα τα μέρη

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Koίτα, επειδή εμάς μας αρέσει η ατμόσφαιρα στο μπλοκ,δε σημαίνει ότι αρέσει και στην πλειοψηφία των Ελλήνων.
Ξέρεις πόσες φορές έχω ακούσει απαξιωτικές αναφορές από Έλληνες όσο αφορά το μπλοκ;
Όταν είχα μπλέξει με μία στη Μπρατισλάβα και γενικά είχα ενθουσιαστεί με το mentality των γυναικών,
Έλληνας χωμένος σε κατασκευαστικά έργα εκεί, μου είχε πει:"Απορώ τι γουστάρεις σε αυτούς τους γύφτους" :confused:
Με την έννοια ότι παίζει φτώχεια,αμορφωσιά,μιζέρια,κ.λ.π.
Τα ίδια έχω ακούσει για Βουλγαρία,Ρουμανία,Ουκρανία,κ.ά.

Επίσης οι διάφορες ιστορικές αναφορές και γενικά μη γκομενικές πληροφορίες που γράφουμε,δε νομίζω ότι τρελαίνουν κανέναν.

Ο μέσος αναγνώστης των ανατολικών thread,το μόνο που θέλει είναι μάθει αν και πως θα μπορούσε,χωρίς περιπλοκές,να γαμήσει μια ανατολική.

Τα υπόλοιπα δεν τον νοιάζουν,ούτε τον εξιτάρουν.

Ο νεοέλληνας είναι καλομαθημένος..
Τι καταδρομικές και λιώσιμο σόλας σε mall και σιδηροδρομικούς σταθμούς του λες.

Επίσης λεφτά....υπήρχαν,δεν υπάρχουν πια..

Εν κατακλείδι,καλό το καλαμπούρι που κάνουμε μεταξύ μας,αλλά το σπορ αφορά λίγους..

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
και εσυ δασκαλε μου ελεγες τραβα χαρκοβ,οι γκομενες δεν ειναι αρπακτικα,πρωτη μερα ξεκινησε καλα με υποσχεσεις.
μετα ανθρακας ο θησαυρος,οι φοιτητριες ηταν οπως εγραψα στο ιθεμα χαρκοβ και απροσιτες για γνωριμιες.
μετανιωσα που δεν πηγα κιεβ και οδυσσο,χαλασε ο καιρος χαρκοβ παγοδρομιο,δεν μπορουσεσ να περπατησεις

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21

Αυτό λέμε.Οι τζαμπέ ήταν οι χειρότερες εμπειρίες,άπειρες περιπλοκές.Με το σπονσοριλίκι λύθηκαν διά μαγείας όλα τα προβλήματα.Ενδιάμεση λύση να πληρώνεις κοινές διακοπές και αυτό το σύστημα δούλευε καλά.

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
ποσες φωρες αρχοντα εγραψα για το λαθος μου στις χρυσες εποχες κιεβο,ηλικια 20-32 και ολο το μπατζετ και πακετο.
αν απο τοτε εκοβε το μυαλο οπως τωρα θα γαμουσα ολο το κιεβο,ειχα προσβαση σε ολα τα τοπ μουνια αφραγγες
και νορμαλ γκομενες και δεν εκμεταλευτηκα το πιο δυνατο προσον,το ζεστο χρημα στο χερι.μαλακια μου.
προσπαθουσα μονο με την αξια μου και καιρασματα ενω θα μπορουσα να εχω συνεχεια το πανω χερι.
δεν επιανα φενετε τα μυνηματα και δεν ειχα καπειον να με συμβουλευει αφου δεν μιλουσα με τους συγγενεις μου εκει
για πουτανες και γκομενες λογο ντροπης.μονος εμαθα την νοοτροπια και τα κολπα τους.τοτε δεν επαιζα με πουτανες.
μονο μοσχα μονο με πουτανες επαιζα παντα και ψωνιζα απο δρομο η μαχαζια γνωστα

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Koίτα, επειδή εμάς μας αρέσει η ατμόσφαιρα στο μπλοκ,δε σημαίνει ότι αρέσει και στην πλειοψηφία των Ελλήνων.
Ξέρεις πόσες φορές έχω ακούσει απαξιωτικές αναφορές από Έλληνες όσο αφορά το μπλοκ;
Όταν είχα μπλέξει με μία στη Μπρατισλάβα και γενικά είχα ενθουσιαστεί με το mentality των γυναικών,
Έλληνας χωμένος σε κατασκευαστικά έργα εκεί, μου είχε πει:"Απορώ τι γουστάρεις σε αυτούς τους γύφτους" :confused:
Με την έννοια ότι παίζει φτώχεια,αμορφωσιά,μιζέρια,κ.λ.π.
Τα ίδια έχω ακούσει για Βουλγαρία,Ρουμανία,Ουκρανία,κ.ά.

Επίσης οι διάφορες ιστορικές αναφορές και γενικά μη γκομενικές πληροφορίες που γράφουμε,δε νομίζω ότι τρελαίνουν κανέναν.

Ο μέσος αναγνώστης των ανατολικών thread,το μόνο που θέλει είναι μάθει αν και πως θα μπορούσε,χωρίς περιπλοκές,να γαμήσει μια ανατολική.

Τα υπόλοιπα δεν τον νοιάζουν,ούτε τον εξιτάρουν.

Ο νεοέλληνας είναι καλομαθημένος..
Τι καταδρομικές και λιώσιμο σόλας σε mall και σιδηροδρομικούς σταθμούς του λες.

Επίσης λεφτά....υπήρχαν,δεν υπάρχουν πια..

Εν κατακλείδι,καλό το καλαμπούρι που κάνουμε μεταξύ μας,αλλά το σπορ αφορά λίγους..

Εμένα με συναρπάζει ο σλαβικός πολιτισμός.Βλέπεις τα διασλαβικά γαμήσια τι αποτέλεσμα φέρανε.Λέει η άλλη έχω παππού Ουκρανό,μάνα Λευκορρωσίδα,θείο Ρώσο και πατέρα Πολωνό με γιαγιά Λιθουανή και βλέπεις ένα θεόμουνο.Πόση ιστορία είναι από πίσω.
Ο Χίτλερ σα μαθητής Γυμνασίου στην Αυστροουγγαρία παρατήρησε το 1905 οτι ενώ τα γερμανάκια πανηγύριζαν όταν τους ανακοίνωσαν οτι η Ιαπωνία συνέτριψε το ρωσικό στρατό,τα τσεχάκια στο σχολείο έκλαιγαν.Τότε κατάλαβε οτι οι Γερμανοί δεν μπορούν να εμπιστεύονται τους Τσέχους απολύτως αφού αλλοιθωρίζουν προς τους άλλους Σλάβους.Γενικά η σλαβική ιστορία και οι γερμανοσλαβικές σχέσεις Τεύτονες ιππότες,Κοινοπολιτεία Πολωνίας,Λιθουανίας,πολωνικοί διαμελισμοί κτλ,Πιλσούδκι,ουκρανοπολωνικές σχέσεις,UPA,Bandera κτλ είναι θέματα με τεράστιο ενδιαφέρον.
Π.χ. το Λβωφ το ίδρυσε Ουκρανός πρίγκηψ αλλά αποτέλεσε το πολιτισμικό κέντρο της Πολωνίας για αιώνες.Το πολιόρκησε ο Στάλιν κτλ.Τεράστιο θέμα με μεγάλο συμβολισμό.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
και εσυ δασκαλε μου ελεγες τραβα χαρκοβ,οι γκομενες δεν ειναι αρπακτικα,πρωτη μερα ξεκινησε καλα με υποσχεσεις.
μετα ανθρακας ο θησαυρος,οι φοιτητριες ηταν οπως εγραψα στο ιθεμα χαρκοβ και απροσιτες για γνωριμιες.
μετανιωσα που δεν πηγα κιεβ και οδυσσο,χαλασε ο καιρος χαρκοβ παγοδρομιο,δεν μπορουσεσ να περπατησεις

Ο δάσκαλος όμως δε σου είπε για φοιτήτριες,αλλά για νορμαλ γυναίκες στα κυβικά σου.
Είσαι 40 χρονών δηλαδή για τα ουκρανικά δεδομένα έχουν περάσει για σένα όλα τα τρένα.
ποιες φοιτήτριες ονειρεύεσαι αν δε βάλεις το χέρι στην τσέπη;

Για σχέση σου έλεγε να βρεις καμιά καλή κοπέλα,δηλαδή καμία 30άρα(ίσως και με παιδί) που έχει μείνει στο ράφι σαν και εσένα.

Ξέρω ότι στην Ελλάδα δεν είμαστε συνηθισμένοι σε άβολες αλήθειες,αλλά ευτυχώς τα σκληραγωγημένα κορίτσια του μπλοκ.
μας προσγειώνουν στην πραγματικότητα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom