εχω παει 4 φωρες σερβια και καταλαβα δεν ειναι της εμπιστοσυνης οι γκομενες καιοι σερβοι.
μας αγαπανε αλλα μεχρι εκει,μερικες γκομενιτσες που γνωρισα με εστησαν και εφυγαν συνοδεια
απο γκομενο.μια που εδειξε ενδιαφερον και με βοηθησε με το τραμ βγαινωντας απο τον δρομο
της να με συνοδευση δεν ηταν και πολυ του γουστου μου τοτε,αλλα τωρα δε θα την αφηνα να φυγει.
τοτε μου αρεσαν οι υπερβολικα αδυνατες σκελετουρες,τωρα μου αρεσουν και οι κανονικες.
αν γερασει ο ανθρωπος ο μυλος ολα τα αλεθει χαχαχαχα.πηγα ζαγρεπ κροατια και μιλησα πρωτη μερα με γκομενα.
την καλεσα για καφε και απαντησε εχω γκομενο δεν θα του αρεσει,αλλα εκει αν εχεις μπατσετοπως εγω ουκρανια
δεν εχεις αντιπαλο.ζαγρεπ σαν τσεχες εμοιαζαν κεντρικη ευροπη,καμια σχεση με το μεσογειακο σπλιτ.
σαραγεβο το 2014 ηταν η καλυτερη πολη που πηγα και δεν βρηκα ευκαιρια να ξαναπαω λογο ακριβων εισητηριων.
θα ξαναπαω ομως στα επομενα 2 χρονια αν βρω χρονο,ο κορονας με γαμησε με το προγραμα που ειχα.
χαθηκε η χρονια και τα ταξιδια σε κιεβ,τυφλιδα,βελιγραδι,τιρανα και οδυσσο.
στο σαραγεβο ειναι πολυεθνικο και τιγκα τουριστριες τουρκαλες.πιο φιλικοι απο ολους στα βαλκανια.
παφτηνα και πολυ χαλαρη ατμοσφαιρα.ειναι ροκ σιτι ομως ,μονο ροκ παιζουν στα μαχαζια.
πηγαινα σε ενα μολλ και μια συμπαθητικη κοπελα που δουλευε εκει με επαιρνε κουβεντα καθε μερα.
ξανθουλα με ασπρο προσωπο και αρχισε να ρωτα απο που εισαι.ενθουσιαστηκε οταν ακουσε κυπρο.
παλι ο χαζος δεν προχωρησα γιατι σε αυτες τις χωρες σκεφτωμουν ειμαι περαστικος και ισως δεν
ξαναερθω.τα ιδια και κωνσταντινουπολη και αλλες χωρες,ειχα βαση και κολημα με ουκρανια.
ετσι εχασα αδικα τα χρονια μου με τα μαλακισμενα εκει,αλλα εγινα δασκαλος ουκρανολογιας
βοηθος του επικουρου δασκαλου ιωσηφ