Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.412
Πόντοι
22.266
Ποιο μονοχνωτες ανιαρές άχρωμες γυναίκες από τις ανατολικές σλαβες κ δυτικές δεν υπαρχουν

Μόνο όμορφες είναι αλλά κ χωρίς θηλυκότητα τόση όσο λατινες κ Μεσόγειος κ από μαγειρική μηδεν:( :(

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
στην κυπρο κμαν εχω πανω απο 10 χρονια να δω πολονο εργατη,ξερω 3 μονο χοντρα μπαζα που
εμειναν εδω τωρα απο την μερα που μπηκαν ολοι ευρωπαικη ενωση.ολοι εφυγαν γερμανια.
μου κανει εντυπωση που ολες απο λβιβ και περιχωρα τρεχουν στην πολονια,τους κραζουν οι ουκρανοι
σε κιεβο και οδυσσο και τους λενε γκαστερμπαιτερ και οτι μαζευουν φραουλες,αυτη ειναι η τελεια ζωη τους.
οταν εκλισαν τα συνορα για τον κορονο γελουσαν μαζι τους και εγραφαν μεινετε εκει στην πολονια γκαστερμπαιτερ.
καλημερα και καλα χριστουγεννα σε ολους

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
να σας ξαναπω οτι μεγαλη εκπληξη για μενα ειναι οι ουγγροι και σλοβακοι που ηταν οι μονοι τουριστες
μαζι με τους πολονους που εβλεπα το καλοκαιρι κυπρο λογο του κορονα.ανεβηκαν πολυ οικονομικα
οπως ακομα και οι λιθουανοι και λετονοι!ο γαμπρος μου πηγε πριν ενα μηνα λιθουανια στην κλαιπεδα.
εκει εχει λιμανι,ασχολειτε με ναυτιλιακες εταιριες σε ολο τον κοσμο και ειδε φοβερη αναπτυξη στην πολη.
εμενε διπλα απο το πανεπιστημιο της κλαιπεδα και ειπε γυρω ηταν πολυ ανεπτηγμενη πολη καμια σχεση
με το 2006 που πηγαινε ταλλιν,βιλνιους,κλαιπεδα για δουλεια.ολοι μας ξεπερασαν.
στην κυπρο εχουμε το δευτερο πιο ακριβο ρευμα στον κοσμο η ευρωπη αν δεν κανω λαθος.
ο μισος μισθος εδω παει στο ρευμα!το καλοκαιρι με αιρκοντισιον ολα τα σπιτια ανω απο 500 τον μηνα το λιγοτερο.
φετος το καλοκαιρι και ο καυσωνας ξεκινησε ιουνη μεχρι τελος οχτωβρη!

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
ψαχνωμε απο την οδυσσο να κατεβω λιγες μερες τιρασπολ η κισινιοβ να δω διαφωρες με την οδυσσο
αλλα το τρενο παρασκευη μεχρι κυριακη μονο εχει κατι που το κανει δυσκολο.
φτανει βραδι κισινιοβ παει η μερα και εχεις και την επομενη μονο ελευθερη

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
Σκατα οπως και να εχει.

Αλλο Βιζενγκραντ, Αλλο Βαλτικη, αλλο Βαλκανια, αλλο μουνολιβαδα Ουκρανιας/Ρωσιας.

Για γκομενες στα βαλκανια, μονο κροατια/σερβια και η Σερβια με επιφυλαξη,

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
εχω παει 4 φωρες σερβια και καταλαβα δεν ειναι της εμπιστοσυνης οι γκομενες καιοι σερβοι.
μας αγαπανε αλλα μεχρι εκει,μερικες γκομενιτσες που γνωρισα με εστησαν και εφυγαν συνοδεια
απο γκομενο.μια που εδειξε ενδιαφερον και με βοηθησε με το τραμ βγαινωντας απο τον δρομο
της να με συνοδευση δεν ηταν και πολυ του γουστου μου τοτε,αλλα τωρα δε θα την αφηνα να φυγει.
τοτε μου αρεσαν οι υπερβολικα αδυνατες σκελετουρες,τωρα μου αρεσουν και οι κανονικες.
αν γερασει ο ανθρωπος ο μυλος ολα τα αλεθει χαχαχαχα.πηγα ζαγρεπ κροατια και μιλησα πρωτη μερα με γκομενα.
την καλεσα για καφε και απαντησε εχω γκομενο δεν θα του αρεσει,αλλα εκει αν εχεις μπατσετοπως εγω ουκρανια
δεν εχεις αντιπαλο.ζαγρεπ σαν τσεχες εμοιαζαν κεντρικη ευροπη,καμια σχεση με το μεσογειακο σπλιτ.
σαραγεβο το 2014 ηταν η καλυτερη πολη που πηγα και δεν βρηκα ευκαιρια να ξαναπαω λογο ακριβων εισητηριων.
θα ξαναπαω ομως στα επομενα 2 χρονια αν βρω χρονο,ο κορονας με γαμησε με το προγραμα που ειχα.
χαθηκε η χρονια και τα ταξιδια σε κιεβ,τυφλιδα,βελιγραδι,τιρανα και οδυσσο.
στο σαραγεβο ειναι πολυεθνικο και τιγκα τουριστριες τουρκαλες.πιο φιλικοι απο ολους στα βαλκανια.
παφτηνα και πολυ χαλαρη ατμοσφαιρα.ειναι ροκ σιτι ομως ,μονο ροκ παιζουν στα μαχαζια.
πηγαινα σε ενα μολλ και μια συμπαθητικη κοπελα που δουλευε εκει με επαιρνε κουβεντα καθε μερα.
ξανθουλα με ασπρο προσωπο και αρχισε να ρωτα απο που εισαι.ενθουσιαστηκε οταν ακουσε κυπρο.
παλι ο χαζος δεν προχωρησα γιατι σε αυτες τις χωρες σκεφτωμουν ειμαι περαστικος και ισως δεν
ξαναερθω.τα ιδια και κωνσταντινουπολη και αλλες χωρες,ειχα βαση και κολημα με ουκρανια.
ετσι εχασα αδικα τα χρονια μου με τα μαλακισμενα εκει,αλλα εγινα δασκαλος ουκρανολογιας
βοηθος του επικουρου δασκαλου ιωσηφ

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
το πρωτο που λεω σε απειρους οταν τους δειχνουν ενδιαφερον ανατολικες ειναι οτι ειναι απατη.
το πρωτο μαθημα που πηρα ηταν οτι το υπερβολικο ενδιαφερων παντα κρυβει παγιδα-απατη.
εχωντας αυτο στο μυαλο δεν εξαπατηθηκα ποτε απο καμια γκομενα τοσα χρονια.
αυτες που αγορασα δωρα,οχι ακριβα αντε κανα τερανοβα ρουχα,κανα αρωμα η τζιν
μονος μου τα εκανα χωρις να μου ζητησει καμια τιποτα.2-3 μικρες που ηξερα χρονια
με πηγαιναν στα μαχαζια να τους ψωνισω γιατι καναμε παρεα,δεν ειχαν λεφτα και ηξεραν
χαλαω 300-500 την μερα σε κερασματα,δεν θα μου στοιχοιζε αλλα 50-100 ευρο τιποτα.
αυτες οι μικρες τις γνωρισα στα 14 και μεχρι τα 18 τους τις κερνουσα χωρις ανταλαγμα!
ειναι αυτες που σας γραφω μετανιωνω,αλλα τις γνωρισα πιτσιρικια,γνωρισα μαναδες
και αυτες οι 2 πολλες φωρες εμεναν στο σιτι μου για να τρωνε και να πινουν τζαμπα σαν βασιλισες.
εφερνα αλλες γκομενες και γινωνταν φιλες.επιδει τις γνωρισα στα 14 και ηξερα τις μαναδες τους
αυτες με εμπιστευονταν να ειναι μαζι τους και να κοιμουντε σπιτι μου.αν εκανα μαλακια
με αυτες και ετρωγα καμια καταγγελια θα με εβαζαν μεσα εκει,δεν αστειευονται.
ειχα αλλες μικρουλες 16-18 αλλα αυτες εντελος αδεσπωτες,γυριζαν καθε νυχτα γιδροπαρκ
χωρις να τους ψαχνουν οι δικοι τους.αλλα αυτες 7-9 εμφανιση και καμια σχεση με ξενους,ιτερνετ,
χρισατικ και τετεια.εγω ομως ημουν σαν ντοπιος εκει και ειχα και την καταληλη ηλικια για αυτες.
στα 39 που πηγα χαρκοβ σε φοιτητουπολη με λεφταδες φοιτητες ημουν εκτος παιχνιδιου.
μετανιωσα που δεν εμεινα οδυσσο με τελειο καιρο η κιεβ με τοσες πουτανες και γκομενες

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Γεια σου χαρη θεοχαρη πισωγλεντη ουκα με το πρησμενο ματι!

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
θα σας γραψω μια ιστορια που εγινε κιεβο καπου στο 2010-11.την εχω πει πριν χρονια ξανα γραφωντας σαν godcharry.
γνωρισα ενα βραδι σε κλαμπ στο γιδροπαρκ 2 πιτσιρικες 16-17 ετων.αρχισαμε φιλια με την μια που ηταν μεθυσμενη.
την επομενη ηρθανε χρισατικ και πηγαμε για σουσι.εδωσα 100 ευρο αδικα για σουσι και εφυγαν μετα το φαι.
αργοτερα με καλεσαν να παω στην νταρνιτσα φιλοξενουμενος τους,η νταρνιτσα ειναι απο το χρισατικ 4-5 στασεις με το μετρο.
μου λενε αγορασε τουρτα ,σοκολατακια,μπυρες,τσιγαρα,καφε για το σπιτι και να φερεις 2 κοτοπουλα γριλ για να φαμε
ολοι μαζι με την μανα μου.οπως καταλαβατε τοτε ημουν και μαλακας ντελιβερι χαχαχαχαχα.

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Ρε μαλακα παιδερα 40 χρονω μπαρμπας και πας με 16χρονα;;;:angry:

Σε γδυσανε κανονικα τα τσουλακια! :confused:

ΧΑΡΗ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΙΔΟΠΑΡΚ
ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΓΑΜΑΓΑΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΛΑΡΚ!!

:headbang2::headbang2::headbang2:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.116
Πόντοι
2.356
ψαχνωμε απο την οδυσσο να κατεβω λιγες μερες τιρασπολ η κισινιοβ να δω διαφωρες με την οδυσσο
Με τρενο ειναι βαρετο .... απλα περναει απο Τιρασπολ αν θες να το δεις και αυτο
πηγαινε καλυτερα με λεωφορειο που εχει καθε δυο ωρες απο Οδησσο για Κισιναου και δεν περναει μεσα απο την υπερδνειστερια :grin:

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
καθομαστε με τις μικρες,ερχετε και η μανα αμεσως μου την επεσε χωρις αστεια!μιλουσαμε ρωσικα
ερωτησεις και ενδιαφερων αλλα η μανα δεν μου αρεσε ειχε λιγα κιλα παραπανω απο τα γουστα μου.
βλεπω απεναντι μια μουναρα με φωρμες,απλο κοριτσακι με ενα παιδι να με κοιταζει.
ρωταω ποια ειναι αυτη η ντροπαλη κοπελα?απαντα η μανα ασε αυτην ,νοικιαζει δωματιο στο σπιτι μου.
ηταν με παιδακι 6 ετων,λεω ελατε να φαμε μαζι στην χωρα μου κανεις δεν βλεπει στο τραπεζι.
λεει η γκομενα στο παιδακι φαε κοτοπουλο,απαντα το μικρο μονο σουπα τροω εγω,δεν εφαγε ποτε κοτοπουλο!
παμε μετα να καθησουμε στον καναπε για καφε και γλυκο,η μανα επιθετικη να με βιασει.
εγω εβλεπα συνεχεια την ντροπαλη συγκατοικο με τις φωρμες,εφερε η μανα κατι φωτο και μου εδειχνε.

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356

Κισιναου

Αμαν!!!!!! :grin:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Ειναι κι εκλεκτικος ο κυρ χαρης!

Δε του αρεσε η μανα η γεματουλα... ηθελα τη μουναρα τη νοικαρισσα ο ...μπραντ πιτ της κριμαιας! :confused:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.116
Πόντοι
2.356
Χαχα Στρατο γαβρακι σε καθε ποστ μου πρεπει να κανεις δεκα λαικ καθοτι αρειανος :grin:
αντε Καλες Γιορτες

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Χαχα Στρατο γαβρακι σε καθε ποστ μου πρεπει να κανεις δεκα λαικ καθοτι αρειανος :grin:
αντε Καλες Γιορτες

Ρεε ΑΡΗΣ ειμαι.. οχι και γαυρος!
Δικος μας εισαι γι αυτο σε συμπαθω!!! :grin:

Καλες γιορτες! Θα εχουμε για παντα το Κισιναου! :grin: :grin: :grin:

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
οπως εβλεπα τις φωτο ειχα απλομενο το χερι στον καναπε και ενιωσα ενα χερι να με αγγιζει.
στην αρχη νομιζα οτι ηταν η ιδεα μου και τοτε αυτο το χερι με κτυπησε στο χερι να την προσεξω.
ηταν η μουναρα ντροπαλη συγκατεικος με της φορμες και το παιδακι!μου δινει κρυφα ενα χαρτακι
και το κρυβω μην το δει κανεις.φευγει η μανα να παει στην κουζινα και η γκομενα μου λεει
σιγα σου αφησα το κινητο μου παρε με μετα!κατακαβλωσα να την σκισω.
την παιρνω αργοτερα να ερθει 8 το βραδι και ερχετε με το ταξι.
η ντροπαλη γκομενα με τις φωρμες μεταμορφωμενη και ντυμενη σαν αρπακτικο αχχαχαχαχαα.
μολις κατεβηκε και την ειδα στο προσωπο της εγραφε την τιμη 1000 γριβνα 100 ευρο τοτε.
μπικαμε σπιτι και αρχισαμε να τρωμε.αρχισε μετα να κανει ποζες σαν πουτανα και να θελει να
την φοτογραφιζω.με ρωταει τηες να με γαμησεις?ναι απαντω.
θελω 1000 γριβνα να πληρωσω το ενοικιο,τα εδωσα και εμεινε ολο το βραδι.
δεν ειπα τιποτα στις μικρες και την επομενη πηγα ξανα φιλοξενουμενος.
αυτη γελουσε πονηρα και προσεξα ειχε και λαπτοπ οπου επαιζε με αυτο.
δεν την ξαναπηρα και αργοτερα το ειπα και στις μικρες οτι την γαμησα.
με τις μικρες τιποτα μμονο να τρωνε τζαμπα ηθελαν οπως ολες τοτε

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.116
Πόντοι
2.356
αντε Καλες Γιορτες

Αντε ρε .... τωρα σε συμπαθησα ακομη περισσοτερο
χειροτερος συνδυασμος μπαοκτσης και συριζαιος :grin: αν εισαι και παπατζης (ονοματα δεν λεμε) γινεται θανατηφορος! :grin:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
αντε Καλες Γιορτες

χειροτερος συνδυασμος μπαοκτσης και συριζαιος :grin: αν εισαι και παπατζης (ονοματα δεν λεμε) γινεται θανατηφορος! :grin:

ΔΥΟ ΡΕ!

Δυο ειναι τα χειροτερα πραγματα που μπορουν να συμβουν στη ζωη ενος αντρα!

Να βγει το παιδι του αριστερος

Και μπαουγτζης!!!!

:confused::confused: :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.116
Πόντοι
2.356
αντε Καλες Γιορτες

ΔΥΟ ΡΕ!

Δυο ειναι τα χειροτερα πραγματα που μπορουν να συμβουν στη ζωη ενος αντρα!

Να βγει το παιδι του αριστερος

Και μπαουγτζης!!!!

:confused::confused: :grin:
:tooth::tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom