kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
Οι πιο πολλοι Ελληνες που γνωρισα μπρατισλαβα, εμεναν αγαμητοι, η ετρεχαν πισω απο κατι κοντοπουτανα ελληνιδες.
Ειχαν τη νοοτροπια απο τις μανες τους οτι οι σλαβες ειναι ευκολες, φτωχες, γυφτισες και θελουν να τυλιξουν τα κελεπουρια τους.
Οι Σλοβακες που ειναι μουναρες και εχουν μεγαλυτερους μισθους απο τις ελληνιδες.
Bασικά στις περισσότερες χώρες του εξωτερικού,οι Έλληνες φοιτητές και μετανάστες,με ελληνίδες την ψάχνουν και αυτό όχι από επιλογή...
Απλά δεν τους παίρνει για κάτι άλλο.
Για μένα οι Σλοβάκες,είναι ίσως η καλύτερη επιλογή για κάτι σταθερό.
Πολύ όμορφες,με οικογενειακές αξίες και καθόλου lgbt,φεμιναζί..
Η δυσκολία εκεί έγκειται στο γεγονός ότι αυτές ψάχνονται για σοβαρά κυρίως με Σλοβάκους.
Ειναι το λεγομενο συμπλεγμα ανωτεροτητας στις Ανατολικες και το απιστευτο κομπλεξ κατωτεροτητας στις Δυτικες που εχουν οι ελληνιδες (μικρες και μεγαλες)Ειχαν τη νοοτροπια απο τις μανες τους οτι οι σλαβες ειναι ευκολες, φτωχες, γυφτισες και θελουν να τυλιξουν τα κελεπουρια τους.
εχω φιλο που παντρευτηκε/χωρισε με τοφαλο αγγλιδα και η μανα του πολυ συχνα της τηλεφωνει να τα ξαναβρουν με τον γιοκα της ...
Νομίζω ότι σαν λαός έχουμε ένα γενικό κόμπλεξ κατωτερότητας με τους δυτικούς.
Το βλέπω και στις εργασιακές σχέσεις εδώ.
Το τραγελαφικό εδώ στο Μόναχο,είναι ότι ο Λουδοβίκος ο βασιλιάς τους κάποτε ήθελε να κάνει το Μόναχο την Αθήνα του Ίσαρ,με αποτέλεσμα να περπατάς και να βλέπεις Eλλάδα
οπότε τι στον πούτσο κόμπλεξ να έχω,που τόσα κτίριά τους,η γλώσσα τους και τα φιλοσοφικά τους ρεύματα βασίζονται εν πολλοίς σε εμάς..
Το παράδοξο εδώ είναι πως λαοί με μηδενική συνεισφορά στον παγκόσμιο πολιτισμό,τούρκοι,αφγανοί,μαροκινοί,κ.λ.π. είναι πολύ περήφανοι για την καταγωγή τους και θεωρούν τους δυτικούς κατώτερους...
Και για να είμαι εντός θέματος, οι Σλάβες στη Γερμανία,θεωρούνται τουλάχιστον από τους Γερμανούς,χειρότερο marriage material από κάτι κινέζες,ταιλανδές που είναι ενάμιση μέτρο..
Ωραια τα λετε για το κομπλεξ ανωτεροτητας/κατωτεροτητας αλλα εχω μια ενσταση
Αυτα τα επιτευγματα ειναι των αρχαιων ελληνων με τους οποιους οι σημερινοι φλωροφαφλαταδες εχουν μηδενικη σχεση. Εμεις ειμαστε πλεον ενας απο τους βαλκανιους λαους που λογω τυχης κυριως αποφυγαμε να ειμαστε μερος του ανατολικου μπλοκ και ενω ειχαμε την ευκαιρια σαν χωρα να κανουμε κατι καλυτερο πλεον το μισο μπλοκ μας εχει ξεπερασει.
Οσο για το κομπλεξ ανωτεροτητας ο μεσος Ελληνας (και μου εχει μεινει αυτο απο συζητησεις το 2008 με συμφοιτητες που τους ελεγα θα παω πολωνια) πιστευει οτι ολες αυτες οι γυναικες ειναι ευκολες και πουτανες. Εχοντας μονιμη σχεση τοσο με σλοβακα οσο και με ελληνιδες, οι ελληνιδες μου κανουν πολυ πιο πουτανες/ευκολες απο αυτες. Οποιος βρει σλοβακα και καταφερει να την κανει να τον θελει ας την παρει για νυφη κατευθειαν.