Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Οι πιο πολλοι Ελληνες που γνωρισα μπρατισλαβα, εμεναν αγαμητοι, η ετρεχαν πισω απο κατι κοντοπουτανα ελληνιδες.

Ειχαν τη νοοτροπια απο τις μανες τους οτι οι σλαβες ειναι ευκολες, φτωχες, γυφτισες και θελουν να τυλιξουν τα κελεπουρια τους.

Οι Σλοβακες που ειναι μουναρες και εχουν μεγαλυτερους μισθους απο τις ελληνιδες.

Bασικά στις περισσότερες χώρες του εξωτερικού,οι Έλληνες φοιτητές και μετανάστες,με ελληνίδες την ψάχνουν και αυτό όχι από επιλογή...
Απλά δεν τους παίρνει για κάτι άλλο.

Για μένα οι Σλοβάκες,είναι ίσως η καλύτερη επιλογή για κάτι σταθερό.
Πολύ όμορφες,με οικογενειακές αξίες και καθόλου lgbt,φεμιναζί..
Η δυσκολία εκεί έγκειται στο γεγονός ότι αυτές ψάχνονται για σοβαρά κυρίως με Σλοβάκους.

Ειχαν τη νοοτροπια απο τις μανες τους οτι οι σλαβες ειναι ευκολες, φτωχες, γυφτισες και θελουν να τυλιξουν τα κελεπουρια τους.
Ειναι το λεγομενο συμπλεγμα ανωτεροτητας στις Ανατολικες και το απιστευτο κομπλεξ κατωτεροτητας στις Δυτικες που εχουν οι ελληνιδες (μικρες και μεγαλες)
εχω φιλο που παντρευτηκε/χωρισε με τοφαλο αγγλιδα και η μανα του πολυ συχνα της τηλεφωνει να τα ξαναβρουν με τον γιοκα της ...

Νομίζω ότι σαν λαός έχουμε ένα γενικό κόμπλεξ κατωτερότητας με τους δυτικούς.
Το βλέπω και στις εργασιακές σχέσεις εδώ.

Το τραγελαφικό εδώ στο Μόναχο,είναι ότι ο Λουδοβίκος ο βασιλιάς τους κάποτε ήθελε να κάνει το Μόναχο την Αθήνα του Ίσαρ,με αποτέλεσμα να περπατάς και να βλέπεις Eλλάδα

οπότε τι στον πούτσο κόμπλεξ να έχω,που τόσα κτίριά τους,η γλώσσα τους και τα φιλοσοφικά τους ρεύματα βασίζονται εν πολλοίς σε εμάς..

Το παράδοξο εδώ είναι πως λαοί με μηδενική συνεισφορά στον παγκόσμιο πολιτισμό,τούρκοι,αφγανοί,μαροκινοί,κ.λ.π. είναι πολύ περήφανοι για την καταγωγή τους και θεωρούν τους δυτικούς κατώτερους...

Και για να είμαι εντός θέματος, οι Σλάβες στη Γερμανία,θεωρούνται τουλάχιστον από τους Γερμανούς,χειρότερο marriage material από κάτι κινέζες,ταιλανδές που είναι ενάμιση μέτρο..

Ωραια τα λετε για το κομπλεξ ανωτεροτητας/κατωτεροτητας αλλα εχω μια ενσταση

Αυτα τα επιτευγματα ειναι των αρχαιων ελληνων με τους οποιους οι σημερινοι φλωροφαφλαταδες εχουν μηδενικη σχεση. Εμεις ειμαστε πλεον ενας απο τους βαλκανιους λαους που λογω τυχης κυριως αποφυγαμε να ειμαστε μερος του ανατολικου μπλοκ και ενω ειχαμε την ευκαιρια σαν χωρα να κανουμε κατι καλυτερο πλεον το μισο μπλοκ μας εχει ξεπερασει.

Οσο για το κομπλεξ ανωτεροτητας ο μεσος Ελληνας (και μου εχει μεινει αυτο απο συζητησεις το 2008 με συμφοιτητες που τους ελεγα θα παω πολωνια) πιστευει οτι ολες αυτες οι γυναικες ειναι ευκολες και πουτανες. Εχοντας μονιμη σχεση τοσο με σλοβακα οσο και με ελληνιδες, οι ελληνιδες μου κανουν πολυ πιο πουτανες/ευκολες απο αυτες. Οποιος βρει σλοβακα και καταφερει να την κανει να τον θελει ας την παρει για νυφη κατευθειαν.

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Οι πιο πολλοι Ελληνες που γνωρισα μπρατισλαβα, εμεναν αγαμητοι, η ετρεχαν πισω απο κατι κοντοπουτανα ελληνιδες.

Οι Σλοβακες που ειναι μουναρες και εχουν μεγαλυτερους μισθους απο τις ελληνιδες.

Bασικά στις περισσότερες χώρες του εξωτερικού,οι Έλληνες φοιτητές και μετανάστες,με ελληνίδες την ψάχνουν και αυτό όχι από επιλογή...
Απλά δεν τους παίρνει για κάτι άλλο.

Για μένα οι Σλοβάκες,είναι ίσως η καλύτερη επιλογή για κάτι σταθερό.
Πολύ όμορφες,με οικογενειακές αξίες και καθόλου lgbt,φεμιναζί..
Η δυσκολία εκεί έγκειται στο γεγονός ότι αυτές ψάχνονται για σοβαρά κυρίως με Σλοβάκους.

Ειναι το λεγομενο συμπλεγμα ανωτεροτητας στις Ανατολικες και το απιστευτο κομπλεξ κατωτεροτητας στις Δυτικες που εχουν οι ελληνιδες (μικρες και μεγαλες)
εχω φιλο που παντρευτηκε/χωρισε με τοφαλο αγγλιδα και η μανα του πολυ συχνα της τηλεφωνει να τα ξαναβρουν με τον γιοκα της ...

Νομίζω ότι σαν λαός έχουμε ένα γενικό κόμπλεξ κατωτερότητας με τους δυτικούς.
Το βλέπω και στις εργασιακές σχέσεις εδώ.

Το τραγελαφικό εδώ στο Μόναχο,είναι ότι ο Λουδοβίκος ο βασιλιάς τους κάποτε ήθελε να κάνει το Μόναχο την Αθήνα του Ίσαρ,με αποτέλεσμα να περπατάς και να βλέπεις Eλλάδα

οπότε τι στον πούτσο κόμπλεξ να έχω,που τόσα κτίριά τους,η γλώσσα τους και τα φιλοσοφικά τους ρεύματα βασίζονται εν πολλοίς σε εμάς..

Το παράδοξο εδώ είναι πως λαοί με μηδενική συνεισφορά στον παγκόσμιο πολιτισμό,τούρκοι,αφγανοί,μαροκινοί,κ.λ.π. είναι πολύ περήφανοι για την καταγωγή τους και θεωρούν τους δυτικούς κατώτερους...

Και για να είμαι εντός θέματος, οι Σλάβες στη Γερμανία,θεωρούνται τουλάχιστον από τους Γερμανούς,χειρότερο marriage material από κάτι κινέζες,ταιλανδές που είναι ενάμιση μέτρο..

Αυτα τα επιτευγματα ειναι των αρχαιων ελληνων με τους οποιους οι σημερινοι φλωροφαφλαταδες εχουν μηδενικη σχεση. Εμεις ειμαστε πλεον ενας απο τους βαλκανιους λαους που λογω τυχης κυριως αποφυγαμε να ειμαστε μερος του ανατολικου μπλοκ και ενω ειχαμε την ευκαιρια σαν χωρα να κανουμε κατι καλυτερο πλεον το μισο μπλοκ μας εχει ξεπερασει.

Οσο για το κομπλεξ ανωτεροτητας ο μεσος Ελληνας (και μου εχει μεινει αυτο απο συζητησεις το 2008 με συμφοιτητες που τους ελεγα θα παω πολωνια) πιστευει οτι ολες αυτες οι γυναικες ειναι ευκολες και πουτανες. Εχοντας μονιμη σχεση τοσο με σλοβακα οσο και με ελληνιδες, οι ελληνιδες μου κανουν πολυ πιο πουτανες/ευκολες απο αυτες. Οποιος βρει σλοβακα και καταφερει να την κανει να τον θελει ας την παρει για νυφη κατευθειαν.

μία παροιμία λέει "από αρχηγό πολιτικού κόμματος και μικρό παιδί μαθαίνεις την αλήθεια" Τα λεγε ο κ . πρόεδρος αυτά. Ότι επειδή στην ελλάδα τίποτα δεν αλλάζει, άπαντες νομίζουν ότι και η κατάστασις στον ανατολικό μπλοκ έιναι όπως 30 χρόνια πριν. Άντε τώρα να πιάσεις τσέχους, σλοβάκους, λιθουανούς κλπ κλπ

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Οντας μαλακας και εγω οταν πρωτο πηγα σλοβακια το 2014 περιμενα κατι σαν αυτο που εβλεπες στην ταινια Γιουροτριπ.

Αντιθετως ουρανοξυστες, πολλα Services Centers ενα σωρο μεγαλες εταιριες. Ξαναπηγα περυσι εχει αναπτυχθει ακομα παραπανω.

Ας μου πει καποιος πυρφορος ποσες πολεις στην Ελλαδα εχουν τουλαχιστον 10 πολυεθνικες με εκατονταδες η χιλιαδες υπαλληλους με καλους μισθους

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οντας μαλακας και εγω οταν πρωτο πηγα σλοβακια το 2014 περιμενα κατι σαν αυτο που εβλεπες στην ταινια Γιουροτριπ.

Αντιθετως ουρανοξυστες, πολλα Services Centers ενα σωρο μεγαλες εταιριες. Ξαναπηγα περυσι εχει αναπτυχθει ακομα παραπανω.

Ας μου πει καποιος πυρφορος ποσες πολεις στην Ελλαδα εχουν τουλαχιστον 10 πολυεθνικες με εκατονταδες η χιλιαδες υπαλληλους με καλους μισθους

Σλοβακία έχει αυτά που λες αλλά έχει και κάτι γυφτοχώρια όπως αυτό.Μιλάμε για χώρα με μισό εκατομμύριο γύφτους,το 10% του πληθυσμού.Οι κομμουνιστές τους έφτιαξαν πολυκατοικίες να βγουν από τα τσαντήρια και αυτοί τις γυφτίσανε κατά παράδοξο τρόπο.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αγαπητέ σόρυ , έχεις πιάσει πολλά νοήματα αλλά έχεις χάσει και πολλά

ΚΑΝΕΙΣ ουκρανός δεν μοιάζει με τον γειτονά του ! Δεν είναι μία φυλή αλλά πολλές που έχουν επιμιχθεί μεταξύ των. Εκείνο που έιναι κοινό , είναι η νοοτροπία, ο τρόπος ενδύσεως και τελευταίο η γλώσσα (ούτε κι αυτή είναι κοινή τώρα πάνε να την κάνουν κοινή δια νόμων και με το σχολείο) Ούτε και οι σλάβοι μοιάζουν μεταξύ των, τι φυλετική σχέσιν έχουν οι Τσέχοι με τους Βουλγάρους?

Οι Ουκρανοί είναι 50% Σλάβοι γενετικά.Είναι ο πιο σλαβικός λαός μετά τους Πολωνούς.Αν κάποιος πάει Κίεβο θα δει οτι οι γκόμενες έχουν όλες περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά προσώπου Οξάνα φάση.Και Λβωφ όλες μοιάζουν πολύ μεταξύ τους.Γενικά τις αναγνωρίζεις τις Ουκρανές αν και μπορεί να τις μπερδέψεις με Πολωνέζες ειδικά τις γκόμενες από Λβωφ.Η Ουκρανία ήταν η κοιτίδα των Kievan Rus που ήταν οι original Σλάβοι αυτοί μετέδωσαν το σλαβικό γονίδιο δυτικά και βόρεια.
Πιο πολύ επιμίχθηκαν με Πολωνούς που μοιάζουν και αυτοί αρκετά μεταξύ τους.Οι Πολωνοί το θεωρούν ιστορική ατυχία που επιμίχθηκαν με τους Ουκρανούς αντί να προτιμήσουν τους Γερμανούς και να γαμούν και να δέρνουν σήμερα.Προφανώς γούσταραν περισσότερο τις Ουκρανέζες από τις Γερμανίδες και τις είχαν καταγαμήσει.

Οι ρως ήταν σκανδιναυοί βίκινγκσ και ήταν μειονότητα απλώς για κάποιο χρονικό διάστημα εκάθησαν στο σβέρκο όλων των υπολοίπων και εδωκαν κρατική οντότητα στο μέρος. Οι σλαύοι (με υ βρε αγράμματε όχι β όπως αβγό) ήσαν σαν τους μαύρους και τους εγγλέζους στην αφρική. Οι εγγλέζοι έφτιαξαν κρατική οντότητα στους μαύρους άλλά δεν ήσαν μαύροι. Δυστυχώς οι σημερινοί ουκρανοί μικράν σχεσιν έχουν με σκανδιναυούς αν και ημπορει κάποιος να εύρει αυτό το φαινότυπον σπανιώς, μαζί με κινέζους, μογγόλους, αφθόνους τουρκους, βούλγαρους, ουγγρους και την φυλή των μυταράδων (όποιος εχει πάει ουκρανία ξέρει τι εννοώ)
Δια την πατρότητα των ρως τα τελευταία χρόνια στην ουκρανία κάμουν τον κινέζο (όπως για την μάχη της Πολτάβα) Ορισμένοι διατείνονται ότι υπήρχαν "αρχαίοι" ουκρανοί (διατί να μην υπάρχουν και αρχαίοι καταριανοί τότε και αρχαίοι σιγγαπουριανοί , μολδαβοί, αμερικανοί, λουξεμβουργιανοί και, και) όπως έχω γράψει παλιώτερα η ουκρανία είναι μία πανάρχαια χώρα με παμπάλαια ιστορία 29 ολόκληρων ετών.

Τι Σκανδιναυοί?Οι Kiev Rus ήταν καράσλαβοι,οι αρχέγονοι Σλάβοι.Από αυτούς πήραν το όνομα οι Ρώσοι.Δηλαδή οι Ουκρανοί ισχυρίζονται οτι οι Ρώσοι είναι οι νόθοι απόγονοι των Ουκρανών μετά από μογγολική επιμιξία ενώ οι Ουκρανοί είναι ουσιαστικά οι γνήσιοι Ρώσοι,πρωτοσλάβοι ενώ οι Ρώσοι θεωρούν τους Ουκρανούς U-kraina,τους βλάχους της ρωσικής και πολωνικής περιφέρειας.Το ίδιο και οι Πολωνοί βλέπουν τους Ουκρανούς σαν καθυστερημένους βλάχους στα όρια της Πολωνίας.
Βέβαια οι Ουκρανοί ισχυρίζονται οτι έχουν χίλια χρόνια ιστορία,έφτιαξαν πολλά βασίλεια και ήταν γενναίοι αλλά πάντα τους πρόδιδαν οι Πολωνοί και οι Ρώσοι που είναι άπληστοι και συνεχώς μηχανορραφούν για το κακό της Ουκρανίας.Ειδικά τους Ρώσους τους θεωρούν μεγάλα φίδια που χώνουν τη μύτη τους παντού.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Υπερβολες κμαν, δεν εχουν τοσους πολλους. 100-200 χιλιαδες εχουν και αυτοι ειναι ανατολικη μερια προς κοσιτσε.

Εκει οντως ειναι ξεχα(ε)σμενοι απο το θεο. αλλα οι ιδιοι οι σλοβακοι δεν τους θελουν.

Η Ελλαδα εχει παραπανω γυφτους σαν αριθμο και οποτε πεις κατι κατα τους σε βγαζουν ρατσιστη.

Ας ειναι καλα η Ρουμανια που εχει μολυνει ολο τον πλανητη.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Έχει σημασία,γιατί όταν επισκέπτομαι σαν Έλληνας ένα νοσοκομείο και διασχίζω τους χώρους στον αυτόματο πιλότο μιας και όλες οι ρίζες είναι ελληνικές ή όταν εξηγώ σε κάποιον Γερμανό την προέλευση κάποιας γερμανικής λέξης,δύο πράγματα συμβαίνουν.
Εγώ σαν Έλληνας δε χρειάζεται καν να μπω στη διαδικασία να πω από που κρατάει η σκούφια μου ή να κυκλοφοράω με καμιά περικεφαλαία.
Ο Γερμανός δεν μπορεί να με υποβαθμίσει σαν προέλευση,όπως με αντικειμενικά κριτήρια μπορεί να κάνει σε έναν τούρκο.

Και επαρχία να πας όμως,που έχει μέρη τα οποία θυμίζουν μεταπολεμική Ελλάδα με ασοβάτιστα σπίτα και τουαλέτες στην αυλή.

μία παροιμία λέει "από αρχηγό πολιτικού κόμματος και μικρό παιδί μαθαίνεις την αλήθεια" Τα λεγε ο κ . πρόεδρος αυτά. Ότι επειδή στην ελλάδα τίποτα δεν αλλάζει, άπαντες νομίζουν ότι και η κατάστασις στον ανατολικό μπλοκ έιναι όπως 30 χρόνια πριν. Άντε τώρα να πιάσεις τσέχους, σλοβάκους, λιθουανούς κλπ κλπ

Ο μέσος Έλληνας είχε κάποτε πολλούς λόγους να θεωρεί το μπλοκ υποβαθμισμένο,το θέμα είναι ακριβώς το παραπάνω,
ότι έχει μείνει στην εικόνα που είχε σχηματίσει πριν 30χρόνια.

Τώρα η εντύπωση ότι οι Σλάβες είναι πιο εύκολες,είναι απόρροια πολλών πραγμάτων.
Όταν μετά την πτώση,γέμισαν όλα τα μπουρδέλα και τα στριπτιτζάδικα της Ελλάδας,όταν με κίνητρο την επιβίωση
έβλεπαν Σλάβες να τακιμιάζουν με μπαρμπάδια συνταξιούχους,κ.λ.π.
Φυσικά οι Έλληνες δεν αναλογίστηκαν σε ποια μπουρδέλα της Ευρώπης θα δούλευαν οι κόρες τους,αν είχε επικρατήσει και
Ελλάδα ο κομμουνισμός και κατέρρεε εν μία νυκτί

Συνέδραμε βέβαια και το εμφανισιακό κόμπλεξ της ελληνίδας που έβγαλε ο ελληνικός λαός τις Σλάβες εύκολες

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Υπερβολες κμαν, δεν εχουν τοσους πολλους. 100-200 χιλιαδες εχουν και αυτοι ειναι ανατολικη μερια προς κοσιτσε.

Εκει οντως ειναι ξεχα(ε)σμενοι απο το θεο. αλλα οι ιδιοι οι σλοβακοι δεν τους θελουν.

Η Ελλαδα εχει παραπανω γυφτους σαν αριθμο και οποτε πεις κατι κατα τους σε βγαζουν ρατσιστη.

Ας ειναι καλα η Ρουμανια που εχει μολυνει ολο τον πλανητη.

To 1993 ήταν 500000 γύφτοι στις επίσημες απογραφές.

''For example, Liégeois (1997, p.
33) gives the estimated number of the Roma in Slovakia in early 1990s at 480 000-520 000. ''

Το 2001 ήταν 300000 και τώρα όσοι λες.Τι απέγιναν οι 400000 γύφτοι?Πέθαναν ή συνέβη τίποτα άλλο?Συνετελέσθη μια απογυφτοποίηση της χώρας τρόπον τινά με την ένταξη στην ΕΕ.
Θυμάμαι στις αρχές του 2000 έβλεπες ακόμα μαυριδερούς αθίγγανους με τα μπογαλάκια τους και Σλοβάκες ξανθιές μουνάρες δίπλα.Τώρα αυτά ούτε για πλάκα δεν παίζουνε.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Ρε τύπε εδώ κομμουνισμό έχουμε απ'το 81 και μετά,τί πολυεθνικές;

Έδώ ακόμα το κκε,το παμε,οι συνδικαλες,κάνουν κουμάντο

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Πηγανε παρισι με ΕΕ φανταζομαι, δε ψοφανε ειναι σαν τις κατσαριδες. Εχει γεμισει η μονμαρτη γυφτορουμανους

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πηγανε παρισι με ΕΕ φανταζομαι, δε ψοφανε ειναι σαν τις κατσαριδες. Εχει γεμισει η μονμαρτη γυφτορουμανους

Οντως το Παρίσι έχει γεμίσει γυφταριό.Πιο ευρωπαική φαίνεται η Μόσχα πλέον,ξεκουράζεται το μάτι σου από την έλλειψη μαυρίλας.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και οι Τσέχοι έχουν χοντρό πρόβλημα με τους Ρομά.Μου λέγανε οτι με το που εμφανίζονται σε μία περιοχή πέφτει η αξία των ακινήτων αφού όλοι την εγκαταλείπουν.Σλοβακία ήταν χοντρό το πρόβλημα μέχρι που εντάχθηκε στην ΕΕ και μπορούν οι αθίγγανοι να μεταναστεύσουν σε προοδευμένη χώρα της αρεσκείας τους θεωρητικά.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Ξεχύθηκαν σε όλη την Ευρώπη και όπου μπορούσαν να πάρουν επιδόματα.

Και κάτι περί Σλοβακίας και Μπρατισλάβας.
Βρήκα στο αρχείο μου φωτό από το καλοκαίρι του 2016,μιας και πήγες το 2014

Ο δρόμος είναι Hurbanovo námestie,δηλαδή πιο κεντρικά δε γίνεται

Τέτοιες βιτρίνες καταστημάτων και στήσιμο καταστήματος,δεν βρίσκεις ούτε σε ελληνική επαρχία...

Μπορεί να διανύουμε αντίθετες πορείες,αλλά έχουν πολλά ψωμιά να φάνε ακόμα

Συνημμένα

• WP_20160725_07_54_36_Pro.jpg
    WP_20160725_07_54_36_Pro.jpg
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 18
  • WP_20160725_08_08_31_Pro.jpg
    WP_20160725_08_08_31_Pro.jpg
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 18
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οταν είχα πρωτοπάει Μπρατισλάβα το 2002 οι κεντρικοί δρόμοι ήταν τελείως άδειοι έβλεπες ένα αμάξι να περνάει κάθε λεπτό.Περίμενα να δω τίποτα κάρα να διασχίζουν τους δρόμους,τελείως υπναλέα ήταν όλα.Εχει και την Petrzalka,το κομμουνιστικό δημιούργημα που είναι ουσιαστικά η μισή πόλη και φυσικά δεν επισκέπτεται κανένας.
Μουνάρες άπειρες βέβαια να βολτάρουν και όλες χαμογελαστές και ευδιάθετες.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
εχει κατι μαγαζια ακομα που ειναι ετσι αλλα λογικο ειναι. Επισης εχουν ακομα αυτες τις τεραστιες πολυκατοικιες στην πετραζαλκα, τις σοβιετικου τυπου, που αλλαζουν τελειως το τοπιο. Και η Πραγα ειχε τετοιες αλλα αρκετα πιο μακρια απο το κεντρο. Τα κομμουνια κατεστρεψαν μερος του κεντρου για να χτισουν τις μαλακιες τους.

Οπως και να εχει οταν πηγα εκει, πηρα αυξηση (και μετα επομενες αυξησεις) που Ελλαδα δε θα επαιρνα. Καλα λεφτα, φτηνη μπυρα, τρομερα μουνια

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θυμάμαι στο Avpark είχα δει για πρώτη φορά έναν τύπο να φιλάει δύο γκόμενες ταυτόχρονα και μετά την έπεφτα στις Σλοβάκες σε ντουμπλέν φάση.Ηταν ωραία τότε 2002-2003 αν και οι Τσέχες ήταν πάντα πιο ουσιαστικές έμπαιναν απευθείας στο ψητό.Οι Σλοβάκες πιο πολύ της ρομαντικής σχολής ή ήθελαν πιώμα για να κάτσουν.Οι Τσέχες ήταν τσακ μπαμ αν ήταν ευχαριστημένες και οι Σλοβάκες τις θεωρούσαν άσχημες πουτανάρες και τους Τσέχους άπιστους άντρες,άθρησκους και womanizers που συνέχεια θέλανε να γαμάνε διαφορετικές κοπέλες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
εχει κατι μαγαζια ακομα που ειναι ετσι αλλα λογικο ειναι. Επισης εχουν ακομα αυτες τις τεραστιες πολυκατοικιες στην πετραζαλκα, τις σοβιετικου τυπου, που αλλαζουν τελειως το τοπιο. Και η Πραγα ειχε τετοιες αλλα αρκετα πιο μακρια απο το κεντρο. Τα κομμουνια κατεστρεψαν μερος του κεντρου για να χτισουν τις μαλακιες τους.

Οπως και να εχει οταν πηγα εκει, πηρα αυξηση (και μετα επομενες αυξησεις) που Ελλαδα δε θα επαιρνα. Καλα λεφτα, φτηνη μπυρα, τρομερα μουνια

Φθηνή μπύρα δε λες τίποτα :grin:

Εν τω μεταξύ όταν έμενα Πράγα,τα πιο διαστημικά μουνιά που γνώριζα,ήταν τελικά Σλοβάκες και όχι Τσέχες

Πάντως αν πόνταρα τα λεφτά μου σε μόνιμη σχέση με Σλάβα, παίζει να ήταν Σλοβάκα ή ιδανικά Σλοβακοσέρβα.
Θα πάω στη Νικολούλη να μου βρει μία Σλοβακοσέρβα

Συνημμένα

• WP_20160725_22_12_32_Pro.jpg
    WP_20160725_22_12_32_Pro.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 16

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Ισχυει, αυτο δεν εχει αλλαξει. Σκεφτεσαι οτι καποτε ηταν μια χωρα αλλα υπαρχουν ουσιαστικες διαφορες.

Οι σλοβακες ειναι πιο μουναρες αλλα και πιο "σεμνες"

Οι Τσεχες ειναι πιο γερμανιδες, σε γαμανε και εξαφανιζονται την αλλη μερα το πρωι.

Επισης Τσεχοι ειναι αθεοι ενω οι Σλοβακοι πιο της εκκλησιας.

Οι Σλοβακοι τους θεωρουν αλαζονες ενω οι τσεχοι εχουν τους σλοβακους για βλαχους.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Βασικά τις Τσέχες τις πήδαγες πολύ πιο εύκολα δε σου πρήζανε τα παπάρια όπως οι Σλοβάκες που ήταν όντως πιο εντυπωσιακές αλλά σε δυσκόλευαν αισθητά.Οι Σλοβάκες είναι πολύ αλλοπρόσαλλες,δεν ξέρεις τι θα γίνει.Οι Τσέχες ήταν αξιόπιστες ό,τι έλεγαν το κάνανε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom