Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Σαν μονιμος προτιμουσα Σλοβακες, μιας και ειχα χρονο.

Επισης σαν μονιμος μπορεις να μαθεις τη νοοτροπια και να δεις ποια θα εκανε ξεπετα κλπ.

Κατι ακομα, στην μπρατισλαβα ειχε και ξενες (Ιταλιδες,Αγγλιδες, Πορτογαλεζες, Ισπανιδες) και αυτες ηταν ευκολες. Ο λογος ηταν απλος, οι δικοι τους ψαχνανε μονο σλοβακες και οι σλοβακοι δεν ηταν τοσο μπηχτες με ξενες.Θυμαμαι περιπτωση πορτογαλεζας να γκρινιαζει οτι δε της την πεφτει κανενας, και στη χωρα της δεν ηταν ετσι. Για ενα διαστημα ασχοληθηκα με ξενες και ειχα μεγαλο ποσοστο επιτυχιας.

Οι μονοι ξενοι που επεμεναν για τις συμπατριωτισες τους ηταν οι Ελληνες, με οτι αυτο συνεπαγεται.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θυμάμαι δαχτύλιαζα Τσέχες στην κεντρική πλατεία απέναντι από την εκκλησία και αυτές γελούσανε.Αυτά Σλοβακία ούτε για πλάκα δεν τα κάνεις.Φοβερές exhibitionists οι Τσέχες.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Επισης σαν μονιμος μπορεις να μαθεις τη νοοτροπια και να δεις ποια θα εκανε ξεπετα κλπ.

Κατι ακομα, στην μπρατισλαβα ειχε και ξενες (Ιταλιδες,Αγγλιδες, Πορτογαλεζες, Ισπανιδες) και αυτες ηταν ευκολες. Ο λογος ηταν απλος, οι δικοι τους ψαχνανε μονο σλοβακες και οι σλοβακοι δεν ηταν τοσο μπηχτες με ξενες.Θυμαμαι περιπτωση πορτογαλεζας να γκρινιαζει οτι δε της την πεφτει κανενας, και στη χωρα της δεν ηταν ετσι. Για ενα διαστημα ασχοληθηκα με ξενες και ειχα μεγαλο ποσοστο επιτυχιας.

Οι μονοι ξενοι που επεμεναν για τις συμπατριωτισες τους ηταν οι Ελληνες, με οτι αυτο συνεπαγεται.

Και οι Ελληνίδες δεν τραβιούνταν με Σλοβάκους,προφανώς με Ελληνες θα πήγαιναν.Θα είχαν ψιλοπαράδεισο οι Ελληνες τέτοια αποκλειστικότητα σε Ελληνίδες.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ είναι η Μπρατισλάβα το 2002.Κοιτάξτε πόση κίνηση έχει στους κεντρικούς δρόμους και τι είδους οχήματα κυκλοφορούν.Υπναλέα όλα.Σαν επαρχιακή πόλη της Ελλάδας ήτανε.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

Και οι Ελληνίδες δεν τραβιούνταν με Σλοβάκους,προφανώς με Ελληνες θα πήγαιναν.Θα είχαν ψιλοπαράδεισο οι Ελληνες τέτοια αποκλειστικότητα σε Ελληνίδες.

οχι, λογω ποσοστωσης.

Αν και εχεις δικιο οτι οι Ελληνιδες δεν τραβιονταν με σλοβακους, ειχαν στη διαθεση τους μετριους Ισπανους/Ιταλους. Επισης ειχαν τα νουμερα με το μερος τους. Η αναλογια ηταν 2-1 η 3-2. Γενικα οι αντρες ειμαστε που μεταναστευουμε παραπανω η που αντεχουμε εξω για παραπανω χρονια,

Οι γυναικες μονιμως εχουν στο μυαλο τους η να μεινουν Ελλαδα η να γυρισουν. Ετσι ακομα και στο εξωτερικο οι Ελληνες αντρες ειναι λιγοτεροι και ετσι οι γκομενες εχουν πιο πολλες επιλογες.

Αυτο που σκεφτομαι ομως, ειναι μηπως Ελλαδα εχουν γινει πιο ευκολα τα πραγματα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ ένα σκανδιναυικό καμάκι έπιασε τα αρχίδια του στη Σλοβακία.Η χειρότερη χώρα της ανατολικής Ευρώπης για γκόμενες λέει.

Εδώ ένα κλασσικό ινδικό καμάκι κάνει τις φιγούρες του στο Punjabi στο 9:23 για να εντυπωσιάσει τις Σλοβάκες που τις τρώνε τελικά οι Σλοβάκοι γύρω και μένει να χορεύει με άντρες.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.418
Πόντοι
22.266
Δε βαρεθηκατε να μιλάτε για LADA ανατολικοευρωπαιες;;;;;;:(
Κάποτε φανατικός σλαβοκαγνος κ λόγω σπουδών αλλά πλέον τα φεραρικα είναι Κολομβία Βενεζουέλα :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Θέμα εμφάνισης νομίζω ότι ο μέσος όρος ανατολικών Σλάβων είναι ανώτερος αλλά αν μιλάμε για εννιάρια δεκαριά προσωπικά προτιμο νότιες σλαβες που έχουν κ κάτι μεσογειακο ή βουλγαροταταρικο

Βέβαια για θέμα γκαζιων αδυνατω να συγκρίνω στο κρεβάτι σλαβες με λατινες

Ξέρει κανείς τι παίζει Καλίνινγκραντ για βίζα;;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Οι σλοβακες ειναι πιο μουναρες αλλα και πιο "σεμνες"

Σεμνές όπως η Γιαβορτσεκοβα :grin:

lucia_javorcekova2.jpg

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Δε βαρεθηκατε να μιλάτε για LADA ανατολικοευρωπαιες;;;;;;:(
Κάποτε φανατικός σλαβοκαγνος κ λόγω σπουδών αλλά πλέον τα φεραρικα είναι Κολομβία Βενεζουέλα :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Θέμα εμφάνισης νομίζω ότι ο μέσος όρος ανατολικών Σλάβων είναι ανώτερος αλλά αν μιλάμε για εννιάρια δεκαριά προσωπικά προτιμο νότιες σλαβες που έχουν κ κάτι μεσογειακο ή βουλγαροταταρικο

Βέβαια για θέμα γκαζιων αδυνατω να συγκρίνω στο κρεβάτι σλαβες με λατινες

Ξέρει κανείς τι παίζει Καλίνινγκραντ για βίζα;;

Έχω πάει αλλά χωρίς βίζα αλλά δηλώνεσαι που μένεις , το κάνουν αυτομάτως από το ξενοδοχείο. για βύζια ιδέ

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Ρε ΚΜΑΝ τι να γαμησει ο Πακης τωρα λεμε?

Οι πακιστανοι και οι Ινδοι ακομα και στη Δυτικη Ευρωπη τους θεωρουν υπο. Οι μονες που τους αδειαζουν ειναι κατι Ελληνιδες.

Και ο αλλος ο Νορβηγος δε ξερει να μιλησει,τραυλιζει,, θα γαμησει και στα γρηγορα στη Σλοβακια? Ναυαγιο που δε γαμαει πουθενα, μπετας.

Οι Λατινες ειναι πιο καβλιαρες, καμια αμφιβολια, ομως σαν τυπος δε μου αρεσουν τοσο. Οι πιο πολλες λατρευουν την πουτσα και το φαι και εμενα μου αρεσουν οι μοντελε γκομενες. Ψηλες και αδυνατες.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εδώ ένα σκανδιναυικό καμάκι έπιασε τα αρχίδια του στη Σλοβακία.Η χειρότερη χώρα της ανατολικής Ευρώπης για γκόμενες λέει.

Κάτι τέτοιους άμπαλους δυτικούς τυλίγουν εύκολα και οι ελληνίδες στο εξωτερικό

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.418
Πόντοι
22.266

Οι πακιστανοι και οι Ινδοι ακομα και στη Δυτικη Ευρωπη τους θεωρουν υπο. Οι μονες που τους αδειαζουν ειναι κατι Ελληνιδες.

Και ο αλλος ο Νορβηγος δε ξερει να μιλησει,τραυλιζει,, θα γαμησει και στα γρηγορα στη Σλοβακια? Ναυαγιο που δε γαμαει πουθενα, μπετας.

Οι Λατινες ειναι πιο καβλιαρες, καμια αμφιβολια, ομως σαν τυπος δε μου αρεσουν τοσο. Οι πιο πολλες λατρευουν την πουτσα και το φαι και εμενα μου αρεσουν οι μοντελε γκομενες. Ψηλες και αδυνατες.

θέμα ομορφιάς συνήθως είναι υποκειμενικό αλλά θέμα ποιότητας υπηρεσίας από ιερόδουλες αλλά κ κανονικές κοπέλες ,,,δεν υπάρχει σύγκριση
Κ σαν παρέα απείρως καλύτερες αφού έχουν κ πλάκα ,,,αντιθέτως αυτές οι όχθες οι σλαβες λες κ είναι ψύχραιμα ερπετα

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206

θέμα ομορφιάς συνήθως είναι υποκειμενικό αλλά θέμα ποιότητας υπηρεσίας από ιερόδουλες αλλά κ κανονικές κοπέλες ,,,δεν υπάρχει σύγκριση
Κ σαν παρέα απείρως καλύτερες αφού έχουν κ πλάκα ,,,αντιθέτως αυτές οι όχθες οι σλαβες λες κ είναι ψύχραιμα ερπετα

ουφ έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου μ 'αυτόν τον Χάρη να τον πείσω να πάει Βενεζουέλα μπα ςκαι δει το φως το αληθινόν αλλά εις μάτην

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

Κάτι τέτοιους άμπαλους δυτικούς τυλίγουν εύκολα και οι ελληνίδες στο εξωτερικό

Με τετοιους μπεταδες ειναι. Θυμαμαι ενα μουναρο απο το λαγονησι (η οποια γυρισε ελλαδα δε φτουρησε) ηταν με εναν αυστριακο μπετα τελειως και ουτε καν ωραιο. Κελεπουρια ειναι για αυτες, τους ελεγχουν, εχουν λεφτα αυτοι.

Και μετα να λεει ο μπετας οι σλοβακες δε γουσταρουν αντρες.....

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

Συμφωνω σε ολα οσα λες. Οσο πιο ανατολικα πας τοσο πιο ερπετα γινονται. Απλα εμενα ο τυπος μου ειναι αυτος. Εχω φετιχ με ψηλες αδυνατες :P :P

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αρχηγέ και οι δύο που πόσταρες είναι άστοχα παραδείγματα και θα τρώνε ήττες,για διαφορετικούς λόγους,όπου και αν πάνε

Καλές γιορτές Βαλκανιε.
Μα που είναι το Δημητρακη?

Kαλές γιορτές τρελέ μου!

Το μόνο που έχω να δηλώσω είναι πως αυτά καλό είναι να μη γίνονται,ειδικά απέναντι σε αβοήθητους και μοναχικούς μεσήλικες

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Δεν είναι και τόσο υποκειμενικό, αλλά δεν έχει νόημα αυτή η κουβέντα.
Εσύ γουστάρεις latin,άλλοι γουστάρουμε Σλάβες,για όλους έχει ο μπαξές.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.118
Πόντοι
2.356
Οι ρως ήταν σκανδιναυοί βίκινγκσ και ήταν μειονότητα απλώς για κάποιο χρονικό διάστημα εκάθησαν στο σβέρκο όλων των υπολοίπων και εδωκαν κρατική οντότητα στο μέρος.
Σωστοτατος
"Αφ' ετέρου πιθανολογείται ότι οι κυρίως Ρως ήταν μια μικρή κοινότητα Σκανδιναβών, που αποτελούσε μια κυβερνώσα ελίτ"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom