Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
και εσυ δασκαλε μου ελεγες τραβα χαρκοβ,οι γκομενες δεν ειναι αρπακτικα,πρωτη μερα ξεκινησε καλα με υποσχεσεις.
μετα ανθρακας ο θησαυρος,οι φοιτητριες ηταν οπως εγραψα στο ιθεμα χαρκοβ και απροσιτες για γνωριμιες.
μετανιωσα που δεν πηγα κιεβ και οδυσσο,χαλασε ο καιρος χαρκοβ παγοδρομιο,δεν μπορουσεσ να περπατησεις

Ο δάσκαλος όμως δε σου είπε για φοιτήτριες,αλλά για νορμαλ γυναίκες στα κυβικά σου.
Είσαι 40 χρονών δηλαδή για τα ουκρανικά δεδομένα έχουν περάσει για σένα όλα τα τρένα.
ποιες φοιτήτριες ονειρεύεσαι αν δε βάλεις το χέρι στην τσέπη;

Για σχέση σου έλεγε να βρεις καμιά καλή κοπέλα,δηλαδή καμία 30άρα(ίσως και με παιδί) που έχει μείνει στο ράφι σαν και εσένα.

Ξέρω ότι στην Ελλάδα δεν είμαστε συνηθισμένοι σε άβολες αλήθειες,αλλά ευτυχώς τα σκληραγωγημένα κορίτσια του μπλοκ.
μας προσγειώνουν στην πραγματικότητα.

Το καθε ελληνικο ναυαγιο πιστευει πως θα βρει ακοπα μια πιτσιρικα μουναρα. Ακομα και αν ειναι σαν το κουασιμοδο.

Ο Ελληνας λογω διορισμων στο δημοσιο και μαναδων/υπηρετριων πιστευει οτι η ζωη ειναι ευκολη. Μη σκληραγωγημενος λαος, καλα κανουν οι αλμπανοι και τους γαμανε τις γυναικες

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
και εσυ δασκαλε μου ελεγες τραβα χαρκοβ,οι γκομενες δεν ειναι αρπακτικα,πρωτη μερα ξεκινησε καλα με υποσχεσεις.
μετα ανθρακας ο θησαυρος,οι φοιτητριες ηταν οπως εγραψα στο ιθεμα χαρκοβ και απροσιτες για γνωριμιες.
μετανιωσα που δεν πηγα κιεβ και οδυσσο,χαλασε ο καιρος χαρκοβ παγοδρομιο,δεν μπορουσεσ να περπατησεις

Ο δάσκαλος όμως δε σου είπε για φοιτήτριες,αλλά για νορμαλ γυναίκες στα κυβικά σου.
Είσαι 40 χρονών δηλαδή για τα ουκρανικά δεδομένα έχουν περάσει για σένα όλα τα τρένα.
ποιες φοιτήτριες ονειρεύεσαι αν δε βάλεις το χέρι στην τσέπη;

Για σχέση σου έλεγε να βρεις καμιά καλή κοπέλα,δηλαδή καμία 30άρα(ίσως και με παιδί) που έχει μείνει στο ράφι σαν και εσένα.

Ξέρω ότι στην Ελλάδα δεν είμαστε συνηθισμένοι σε άβολες αλήθειες,αλλά ευτυχώς τα σκληραγωγημένα κορίτσια του μπλοκ.
μας προσγειώνουν στην πραγματικότητα.

Το καθε ελληνικο ναυαγιο πιστευει πως θα βρει ακοπα μια πιτσιρικα μουναρα. Ακομα και αν ειναι σαν το κουασιμοδο.

Ο Ελληνας λογω διορισμων στο δημοσιο και μαναδων/υπηρετριων πιστευει οτι η ζωη ειναι ευκολη. Μη σκληραγωγημενος λαος, καλα κανουν οι αλμπανοι και τους γαμανε τις γυναικες

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Υπάρχει αυτη η νοοτροπία του βολέματος,αραχτου στην Ελλαδα.Σου λεει ο αλλος θα βαλω ενα μεσο,θα πιασω καμιά θεση και μετα ολα καλά.Δεν καταλαβαίνουν το νόημα της ενεργητικής προσπάθειας,της κοπιωδους εργασίας.
Εχει ενα νόημα βέβαια ολο αυτό αν υπάρχει κοινωνική συναίνεση,ομοιογένεια και καποιοι να πληρωνουν.Εξωτερικη πηγη χρήματος,δανεικά κι ετσι.Αλλιως δε στέκεται το μοντελο.Αυτο το ψωλαδορικο μοντέλο είναι εκ φύσεως προβληματικό εκτός αν έχεις αντιρροπιστικους παράγοντες αρκετα ισχυρούς.Και παλι δύσκολο δηλαδή να σταθεί βιωσιμο ψωλαδορικο μοντέλο.
Ιστορικά λογω Οθωμανιας,παραδοσης ναι αλλα ρεαλιστικά σε συνθήκες παγκοσμιοποιησης με την καμία.
Αλλο το ευχολόγιο βέβαια τι γουσταρει ο άλλος και αλλο τι γίνεται στην πράξη.
Υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν βέβαια το ψωλαδορικο μοντελο ως ρεαλιστικο αφου έχει ηδη λειτουργήσει και κοινωνικα επιθυμητό αφού οι περισσότεροι συμφωνούνε με λιγη προσαρμογη οχι δραστικες μεταβολές.
Αλλά δε λειτουργεί πλέον γιατι δεν υπάρχει γενικη συμφωνία.

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
δεν ξερω για τους αλλους αλλα ξερω μονο για μενα που η ουκρανια απο το 1990-1991 ειναι ελα παππου
να σου δειξω τα αμπελια σου.χαρκοβ πηγα για να δω τι διαφωρα εχει απο τα αρπακτικα σε κιεβ και οδυσσο
που ειμαι ολη μου τη ζωη εκει τυπε κακιασμενο προβατο.δεν πηγα στο αγνωστο αλλα στην βαση μου!
ειπα να δω τι διαφωρετικο εχει απο τις αλλες πολεις και καταλαβα οτι εχει δικαιο ο κμαν,σαν το κιεβ δεν εχει.
για αυτο αναθεωρησα τις σκεψεις και για δνεπρο.δεν παω ουτε για τριανταρες με παιδεια,ουτε με καθε αδεσπωτη χαχαχακαι
μαλον νομιζεις ειμαι καπειος που γνωρισε την ουκρανια τελευταια και ψαχνει εκει γυναικες και σχεση σοβαρη χαχαχαχ,
η σχεση με τις γκομενες εκει που ειχα παντα ηταν οσο ημουν εκει ολες μαζι μου ,εφευγα εγω πηγαιναν στην βαση τους.
ποτε ξανα μετα τις ιδιες.εδω κ.αι 15 χρονια φωναζω σε ολους μακρια απο αυτες!
τωρα που μου χαλασε τα σχεδια για κιεβ ο κορονος βλεπω μαιο να ταξιδευω αλλα οδυσσο αντι κιεβ.
μετα απο τοσους μηνες πρεπει πρωτα να παω στην οικογενεια μου οδυσσο και μετα ξαναρχιζω σχεδια για κιεβ.
ακομα και σχεση να θελω φιλε με ουκρανη απλα θα σου αναφερω οτι οι γκομενες νορμαλ ολες που αφησα κιεβο το 2012
τωρα η μεγαλυτερη θα ειναι 26 χρονον!τοτε μονο 17-22 γνωριζα και γαμουσα απο μονος η κονε φιλων
και ειχα και 2 αδεσπωτες μαρκα με εκαψες πουταναρες 23 και 22.αυτες ηταν οι μεγαλυτερες!
αυτες που στα 32 γαμουσα και ηταν 17-20 νομιζεις τωρα που ειμαι 41 και αυτες 26 θα ειμαι μεγαλος τωρα?χαχαχα
τωρα ανετα μπορω να γαμησω και αυτες που δεν μου εκατσε τοτε φαση ακομα πιο ευκολα με καμια τσαντα 300 ευρο

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Χαρκοβο είναι χάλια οι γκόμενες εκτος απο τα κυριλε κλαμπ.Κατι κοντες,με αραια μαλλια,υποσιτισμενες,αβυζες και χλωμες είναι οι περισσότερες.Και με φατσα σα να τις πατησε λεωφορείο,μπουγατσοφατσα κι ετσι.Ποτε δε θα δεις μουναρα Κίεβο που να έρχεται απο Χαρκοβο.Απο Ντονετσκ μπορεί.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
δεν ξερω για τους αλλους αλλα ξερω μονο για μενα που η ουκρανια απο το 1990-1991 ειναι ελα παππου
να σου δειξω τα αμπελια σου.χαρκοβ πηγα για να δω τι διαφωρα εχει απο τα αρπακτικα σε κιεβ και οδυσσο
που ειμαι ολη μου τη ζωη εκει τυπε κακιασμενο προβατο.δεν πηγα στο αγνωστο αλλα στην βαση μου!
ειπα να δω τι διαφωρετικο εχει απο τις αλλες πολεις και καταλαβα οτι εχει δικαιο ο κμαν,σαν το κιεβ δεν εχει.
για αυτο αναθεωρησα τις σκεψεις και για δνεπρο.δεν παω ουτε για τριανταρες με παιδεια,ουτε με καθε αδεσπωτη χαχαχακαι
μαλον νομιζεις ειμαι καπειος που γνωρισε την ουκρανια τελευταια και ψαχνει εκει γυναικες και σχεση σοβαρη χαχαχαχ,
η σχεση με τις γκομενες εκει που ειχα παντα ηταν οσο ημουν εκει ολες μαζι μου ,εφευγα εγω πηγαιναν στην βαση τους.
ποτε ξανα μετα τις ιδιες.εδω κ.αι 15 χρονια φωναζω σε ολους μακρια απο αυτες!
τωρα που μου χαλασε τα σχεδια για κιεβ ο κορονος βλεπω μαιο να ταξιδευω αλλα οδυσσο αντι κιεβ.
μετα απο τοσους μηνες πρεπει πρωτα να παω στην οικογενεια μου οδυσσο και μετα ξαναρχιζω σχεδια για κιεβ.
ακομα και σχεση να θελω φιλε με ουκρανη απλα θα σου αναφερω οτι οι γκομενες νορμαλ ολες που αφησα κιεβο το 2012
τωρα η μεγαλυτερη θα ειναι 26 χρονον!τοτε μονο 17-22 γνωριζα και γαμουσα απο μονος η κονε φιλων
και ειχα και 2 αδεσπωτες μαρκα με εκαψες πουταναρες 23 και 22.αυτες ηταν οι μεγαλυτερες!
αυτες που στα 32 γαμουσα και ηταν 17-20 νομιζεις τωρα που ειμαι 41 και αυτες 26 θα ειμαι μεγαλος τωρα?χαχαχα
τωρα ανετα μπορω να γαμησω και αυτες που δεν μου εκατσε τοτε φαση ακομα πιο ευκολα με καμια τσαντα 300 ευρο

Ελα ρε τυπε, τωρα καταλαβα ποιος εισαι και τι εννοουσες, σορρυ.

Παντως υπαρχει αυτη η νοοτροπια στον Ελληνα οτι ειναι entitled να γαμαει ωραιες, τζαμπα και ενω ειναι μυρωδιας. Ειδα τι εγραψε και ο ΒΠ και μπερδευτηκα.

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
σημερα μιλουσα με τον θειο μου οδυσσο και του ειπα ακυρο για κιεβ ,εδω ειναι το σπιτι μου αν και εδω δεν εχει μουνια.
ο θειος μου απαντησε κιεβο πανε οι αποτυχημενοι να βρουνε πουτανες χαχαχαχαα δεν ειναι για σενα.
απλα εσυ εδω και 4 χρονια μπλοκαρες και σταματησες να κυνηγας γκομενες εδω στην οδυσσο.
εχει δικαιο και αδικο ο θειος,να κινηγω κατι που αξιζει οχι αυτα τα μαλακισμενα.
με αφηνουν αδιαφωρο.απλα τωρα εξαφανιστηκαν οι σπονσορετες και τα σαιτ που εβρισκες σπονσορετες.
ουτε πουτανες ευκολα βρισκεις κατι να πεις ειναι μετριο

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
οπως λεει ο δασκαλος ιωσηφ στην ουκρανια μεχρι30-34 να πω εισαι ακομα στο παιχνιδι.
φιλοι μου που δεν πηγαν ποτε ουκρανια βρηκαν ουκρανιδες 16-20 χρονια μικροτερες.
με ρωτανε γνωστοι πως εσυ τοσα χρονια δεν εφερες γκομενες και αυτοι βρηκαν ενω δεν πηγαν.
τους εξηγησα βρηκαν μαρκα με εκαψες που δεν ειχαν στον ηλιο μοιρα,μπαροβιες
και η μια που την ειδα σιγουρα βιζιτα σαλον για 300-500 γριβνα!αυτια.
στο κιεβο 32 εκανα θραυση,μετα αρχισα οδυσσο για πολλους λογους και απο τα 35
ειδα οτι οι γκομενες εχαναν το ενδιαφερων οταν ελεγα την ηλικια μου.με εβαζαν μικροτερο.
για αυτες αν εισαι ελευθερος στα 40 εχεις θεματα και κουσουρια.
ειναι χωριο η οδυσσος σε νοοτροπια και σε ξερουν γρηγορα ολοι.
ασε που αποκλειουν να μην εχω γυναικα σε κυπρο η ελλαδα.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.596
Πόντοι
1.706
Koίτα, επειδή εμάς μας αρέσει η ατμόσφαιρα στο μπλοκ,δε σημαίνει ότι αρέσει και στην πλειοψηφία των Ελλήνων.
Ξέρεις πόσες φορές έχω ακούσει απαξιωτικές αναφορές από Έλληνες όσο αφορά το μπλοκ;
Όταν είχα μπλέξει με μία στη Μπρατισλάβα και γενικά είχα ενθουσιαστεί με το mentality των γυναικών,
Έλληνας χωμένος σε κατασκευαστικά έργα εκεί, μου είχε πει:"Απορώ τι γουστάρεις σε αυτούς τους γύφτους" :confused:
Με την έννοια ότι παίζει φτώχεια,αμορφωσιά,μιζέρια,κ.λ.π.
Τα ίδια έχω ακούσει για Βουλγαρία,Ρουμανία,Ουκρανία,κ.ά.

Επίσης οι διάφορες ιστορικές αναφορές και γενικά μη γκομενικές πληροφορίες που γράφουμε,δε νομίζω ότι τρελαίνουν κανέναν.

Ο μέσος αναγνώστης των ανατολικών thread,το μόνο που θέλει είναι μάθει αν και πως θα μπορούσε,χωρίς περιπλοκές,να γαμήσει μια ανατολική.

Τα υπόλοιπα δεν τον νοιάζουν,ούτε τον εξιτάρουν.

Ο νεοέλληνας είναι καλομαθημένος..
Τι καταδρομικές και λιώσιμο σόλας σε mall και σιδηροδρομικούς σταθμούς του λες.

Επίσης λεφτά....υπήρχαν,δεν υπάρχουν πια..

Εν κατακλείδι,καλό το καλαμπούρι που κάνουμε μεταξύ μας,αλλά το σπορ αφορά λίγους..

Στελεχος του προξενειου στην κουβα, 2005 περιπου, αποστειρωμενος τυπος, κατι σαν τον Κωνσταντινο Κατακουζηνό, μου ειπε το αξεχαστο

"διακοπές?? Εδω?? Δεν καταλαβαινω τι σου αρεσει..."

Τι ψαχνεις...

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Οι πιο πολλοι Ελληνες που γνωρισα μπρατισλαβα, εμεναν αγαμητοι, η ετρεχαν πισω απο κατι κοντοπουτανα ελληνιδες.

Ειχαν τη νοοτροπια απο τις μανες τους οτι οι σλαβες ειναι ευκολες, φτωχες, γυφτισες και θελουν να τυλιξουν τα κελεπουρια τους.

Οι Σλοβακες που ειναι μουναρες και εχουν μεγαλυτερους μισθους απο τις ελληνιδες.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.129
Πόντοι
2.356
Ειχαν τη νοοτροπια απο τις μανες τους οτι οι σλαβες ειναι ευκολες, φτωχες, γυφτισες και θελουν να τυλιξουν τα κελεπουρια τους.
Ειναι το λεγομενο συμπλεγμα ανωτεροτητας στις Ανατολικες και το απιστευτο κομπλεξ κατωτεροτητας στις Δυτικες που εχουν οι ελληνιδες (μικρες και μεγαλες)
εχω φιλο που παντρευτηκε/χωρισε με τοφαλο αγγλιδα και η μανα του πολυ συχνα της τηλεφωνει να τα ξαναβρουν με τον γιοκα της ...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Όχι ότι πολλές δεν είναι τέτοιες

Ειδικά από κάτι βαλκάνια

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Βαλκανια ειναι τουρκοσποροι. Η χειροτερη φαρα της ΕΕ ειναι οι Ρουμανες, σιχαμενες τελειως.

Αλλα το Βιζενγκραντ εχει μια ιστορια πισω του, ασχετα που ο Ελληνας δε το ξερει.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.402
Πόντοι
4.746
Θυμάμαι μερικές φορές είχα ξεφτιλιστεί την ώρα που μίλαγα στη γκόμενα έχυνα στο παντελόνι μου αφού δεν πίστευα οτι ήταν δυνατό να γουστάρει και να κάθεται να τη χουφτώσω. Απίστευτα σκηνικά.
Αντε τώρα να σηκωθείς να ξεπροβοδίσεις την άλλη και τη φίλη της με χυμένο παντελόνι.

Συνημμένα

• images (13).jpeg
    images (13).jpeg
    7 KB · Εμφανίσεις: 20

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.402
Πόντοι
4.746
Ο Χίτλερ σα μαθητής Γυμνασίου στην Αυστροουγγαρία παρατήρησε το 1905 οτι ενώ τα γερμανάκια πανηγύριζαν όταν τους ανακοίνωσαν οτι η Ιαπωνία συνέτριψε το ρωσικό στρατό,τα τσεχάκια στο σχολείο έκλαιγαν.Τότε κατάλαβε οτι οι Γερμανοί δεν μπορούν να εμπιστεύονται τους Τσέχους απολύτως αφού αλλοιθωρίζουν προς τους Σλάβους.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.402
Πόντοι
4.746
Βαλκανια ειναι τουρκοσποροι.
Πιο πιθανο φαινεται οι μεμετηδες να ειναι Βαλκανιοσποροι.. πχ. 1000 χρονια βυζαντινη αυτοκρατορια, επειτα εκατομμυρια γενιτσαρων μεσα στην οθωμανικες κτισεις, χιλιαδες σκλαβες βαλκανιες, σλαβες, στα χαρεμια, κτλπ..κτλπ.. Ολοι αυτοι δεν αφομοιωθηκαν; Σιγουρα το dna τους -παρεμεινε μεχρι σημερα -μεσα στα μεμετια.. :sunglasses:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Σκατα οπως και να εχει.

Αλλο Βιζενγκραντ, Αλλο Βαλτικη, αλλο Βαλκανια, αλλο μουνολιβαδα Ουκρανιας/Ρωσιας.

Για γκομενες στα βαλκανια, μονο κροατια/σερβια και η Σερβια με επιφυλαξη,

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Υπάρχει ο τυπος της φτωχής ευκολης στρουμπουλης Σλαβας χωριατοπουλας που το δίνει αερα υπάρχει και ο τυπος της λυγεροκορμης αριστοκρατικης Σλαβας που συνδυαζει γοητεια,εξυπναδα και πλουτο.Τετοιες ειχε πολλές η Τσεχία κλασσικα,πλούσιες ωραιες αφου ειχαν αναμιχθεί με τους Γερμανούς.Ο κομμουνισμός όμως διέλυσε τις κοινωνικές τάξεις με αποτέλεσμα οι αριστοκρατικες μουναρες να φτωχυνουν και να είναι διαθεσιμες σε τιμη ευκαιριας για ενα διάστημα.Τωρα βέβαια σιγα σιγά επανέρχεται η ισορροπία,καθε κατεργαρης στον παγκο του.
Πολωνία,Σλοβακία εχει κυρίως χωριά και η συντριπτική πλειονότητα απο τις γκόμενες ηταν πάντα λαικες δεν υπηρχε αριστοκρατια.Ουκρανια χωρια εντελώς πλην Κιεβου που ειχε κάποια αριστοκρατια και high class γκόμενες .Δηλαδη οι Πολωνεζες,Ουκρανεζες παντα φτωχες ευκολες και λαϊκές ητανε προ και μετα κομμουνισμου.Τωρα σταδιακά εχει δημιουργηθει και εκεί μεγαλη μεση ταξη και αρχίζουν να αλλαζουνε οι γκόμενες.
Γίνονται πιο απαιτητικες και κάπως γερμανοποιουνται.
Βασικά για τους Τσεχους η οικονομική επιτυχία ηταν σιγουρη αφου η Βοημια ιστορικά ηταν ανεπτυγμένη νιομηχανικα,ήταν η πιο πλούσια περιοχη της Αυστροουγγαριας και το βιοτικο επίπεδο ηταν πανω απο την Αυστρία προπολεμικά.Οποτε με το που επεσε ο κομμουνισμός και επανήλθαν οι παλιοι οικονομικοι δρομοι τα τσεχικα προϊόντα έγιναν αμέσως ανταγωνιστικά αφου η τεχνογνωσία υπήρχε και οι Γερμανοι εκσυγχρονισαν τον εξοπλισμό των εργοστασίων.
Αντίθετα η Πολωνία βυθίστηκε στη φτώχεια αφου τα πολωνικά προϊόντα δεν ηταν ανταγωνιστικα και εξαγονταν στη Σοβιετική Ενωση κυρίως που σταμάτησε να τα αγοράζει.Παρολα αυτα οι Πολωνοι τα καταφεραν χαρη στο χρήμα που μπήκε απο την ΕΕ και τις επενδύσεις και ειχαν απροσδόκητη αναπτυξη που κανείς δεν περίμενε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom