Εχω κάνει τη διαδρομή Πρζέμυσλ Λβωφ άπειρες φορές.Πολύ ενδιαφέρουσα περιοχή το Karpaty.Δε μένουν οι μουνάρες βέβαια εκεί αλλά έχει ενδιαφέρον.
ωσική ή πολωνική παρουσία στην περιοχή αντίθετα όλες ενθυμούνται συγκινητικώς την Αυστροοουγγαρία τη δυαδική μοναρχία και το μεγαλείο του König.
Aυτό είναι αλήθεια,πως η αναλογία σε μουνάρες είναι μεγαλύτερη σε άλλα μέρη της Πολωνίας.
Με τις γκόμενες που είμαι σε επαφή και μου έχουν στείλει διάφορες φωτογραφίες,όταν τσέκαρα κάτι φωτογραφίες από κάτι σαν τελετή αποφοίτησης Λυκείου,
οι αναλογίες σε 5άρια,6αρια,κ.ο.κ. ήταν σε επίπεδα.......Ελλάδας
Ένα ακόμη σωστό που έγραψες τελευταία είναι πως δεν νοείται άτομο με δυτικές ανέσεις,να πάει να μείνει μόνιμα στο μπλοκ,ειδικά Ουκρανία.
Είναι σαφέστατη υποβάθμιση ποιότητας ζωής,υπηρεσιών,κ.λ.π.
Εγώ το έκανα στην Πράγα,θα το έκανα Αγία και Μόσχα,αλλά πουθενά αλλού και σε καμία πόλη της Πολωνίας.
Ούτε καν Κρακοβία..
Καλά Κατοβίτσε, θα άρχιζα την πρέζα
Τυπικές σλαβικές καταστάσεις.Παλαιός κόσμος,αισθησιασμός,ρομαντική ατμόσφαιρα,πιώμα,προοργασμική κατάσταση.Αυτή η κατάσταση είναι live and kicking στα μουνολίβαδα.Μιλάμε για παράλληλο σύμπαν,γενικά κολλάς με το σλαβικό κόσμο.
Κοίτα,αυτά δυστυχώς θα αποτελέσουν αργά ή γρήγορα απλά μία ανάμνηση.
Τις μιλάς καθόλου τις τσιγκολελέτες ή περιορίζεσαι στα μουγκρίσματα;
Εντάξει,θυμάμαι ότι είσαι απαξιωτικός και δε σε πολυνοιάζει τι σκέφτονται...
Τέσπα,κοίτα λιγάκι τι παίζει με Ντούντα,νέο νόμο αμβλώσεων και γερμανικές ΜΚΟ,lgbt που έχουν χωθεί στα της Πολωνίας
και θα δεις ότι η χώρα πάει καρφί για τη δύση.
Ακόμα απολαμβάνω περίφημο πολωνικό τσιμπούκιο και λευκά σώματα χωρίς ηλίθια τατουάζ,
αλλά η φύση της γυναίκας είναι αυτοκαταστροφική.
Στο κυνήγι της δήθεν ελευθερίας,θα γίνουν σαν μερικές δυτικές που θεωρούν το τσιμπούκι πατριαρχική καταπίεση και πρήζουν μπάλες με τις μαλακίες τους..